JUMALATTAREN VIESTI FYYSISESTÄ MUODOSTAMME TÄMÄN SIIRTYMÄN AIKANA

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
19.12.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä siirtymä jossa nyt olemme, on hyvin intensiivinen ja vaatii meitä käyttämään kaikkia työkalujamme pysyäksemme harmoniassa. Huomaan, että jos sukellan liian paljon siihen, mitä "tuolla ulkona" tapahtuu, kehoni tulee hyvin tuskaiseksi. Itsehoito kaikissa muodoissaan on välttämätöntä tällä hetkellä. Tämä voi merkitä hiljaista aikaa ja hemmottelua, tai se voi merkitä sukeltamista syvemmälle itseensä. Jotkut tuntevat tavallaan kokevansa elämäntarkastelua, kun tunkeudumme illuusion läpi. Muut huomaavat yhdistyvänsä uusilla tavoilla ja uusiin aspekteihin. Mitä tahansa koetkin, antaudu sille ja salli sen virrata lävitsesi.

Monilla on voimakkaita fyysisiä oireita. Niiden skaala on melko laaja. Nivelsärky, lihasten tiukkuus ja kipu alaselässä tai lonkissa ovat hyvin yleisiä. Kipu sydänchakrassa, korkeammassa sydämessä ja siipichakroissa on myös tavallista. Joillain on flunssamaisia oireita (mikä aina hauskaa covid-aikana), ja toiset tuntevat kehossa hermokireyttä ja pakahtumista. Aika monet ovat kertoneet minulle tuntevansa, "kuin olisivat kuolemassa", vaikkei ole mitään rationaalista selitystä jollekin noin voimakkaalle tunteelle. Kuitenkin se on totta. Jotkut teistä saattavat kokea eräänlaista hiilipohjaisen kehon ja aspektien kuolemaa, ja myös sellaisen poistamista, mikä on pitänyt meidät rajoittuneessa todellisuudessa. Se on mielenkiintoista, mitä sisareni näkee ensiavussa potilaita, jotka valittavat kuolevansa, vaikkei heillä ole mitään fyysistä syytä. Tämä kertoo minulle, miten voimakas tämä siirtymä on. Tällä planeetalla ei ole ainuttakaan ihmistä, johon se ei vaikuttaisi jollain tavalla.

Hiljattain eräs asiakas kertoi, miten hän kamppaili ruuansulatuksensa kanssa ja hän pystyi syömään vain mauttomia ruokia, koska hänen ruuansulatusjärjestelmänsä tuntui olevan hyvin ärtynyt ja turvoksissa. Hän ei ole yksin noiden valitustensa kanssa. Itse olen havainnut, että ruuat joita pystyin syömään yhteen aikaan, eivät enää sovi minulle ja ovat saaneet myös nokkosrokon puhkeamaan!

Kun puhuimme, toimistooni tuli uskomatonta kimmellystä. Sitten voin vain sanoa, että Jumalatar – hän jolla on monet kasvot – astui esiin. Asiakkaani ja minä menimme kumpikin ihan kananlihalle, ja tuo lataus oli voimakas. Tämän hän sanoi:

"Teidän täytyy ymmärtää, että keho on syvällä kristalliprosessissa. Näin on, ettei se fotonivalomäärä joka tulee Maahan tulevina päivinä, olisi yhtä vaikea keholle. Kaikki mikä muodossa on pois tasapainosta, laukaistaan: hiiva, loiset, virukset ja jäljet traumaattisista tapahtumista tai jostain vammasta. On äärimmäisen tärkeää, että jokainen ihminen kuuntelee muotoaan täysin. Se haluaa, että sitä kuunnellaan, sen kanssa kommunikoidaan ja sitä ymmärretään, jotta se voi alkaa toimia (jumalaisen piirustuksen/suunnitelman aktivoiminen).

Fyysisessä kehossanne muuttuu moni asia – mitä se voi tehdä ja miten se voi parantua. Ensin sen kuitenkin täytyy päästä läpi tästä siirtymävaiheesta, jossa se puhdistetaan ja tasapainottomuudet poistetaan. On välttämätöntä, että jokainen on yhteydessä kehoonsa ja kuuntelee kehon viestejä ja tarpeita. Jotkut paastoavat, toiset eivät. Ei ole väärää tapaa, silloin kun kuuntelette ja kunnioitatte pyhää muotoanne."

Kiitin häntä viisaudesta, ja sitten hän vetäytyi, ja olimme hänen lähtiessään hyvin yllättyneitä. Tiesin, että se tarvitsi jakaa. Toivottavasti tämä löytää sinut hyvin ja menet syvemmälle ja syvemmälle itseen. Liity postituslistalleni, jotta pysyt ajan tasalla postauksistani ja tuotteistani – jos et ole vielä tehnyt sitä. Voit liittyä täältä.

Kiitos kaikille, jotka ovat jakaneet ja tukeneet tätä työtä. Se merkitsee hyvin paljon. Lähetän teille kaikille paljon rakkautta, iloa ja yhteyttä. Hyvää joulua!

Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.