YKSI TÄRKEIMMISTÄ KYSYMYKSISTÄ ITSELLE HENKISELLÄ MATKALLA

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
18.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Yksi tärkeimmistä kysymyksistä itsellesi henkisellä matkalla – ja erityisesti näinä myrskyisinä aikoina – on: "Onko tämä minun?"

Tämä meni minulla perille uskomattomana, mutta tuskallisena oppituntina. Postasin Facebookiin artikkelin, jota en uskonut kiistanalaiseksi, mutta voi pojat, miten väärässä olin. Postasin sen, ennen kuin lähdin pois tietokoneelta noin klo 15. Olen poistanut Facebookin puhelimestani, kun huomasin olevan liian houkuttelevaa tutkia ja skrollata sitä, joten en käynyt katsomassa kommentteja. Noin klo 17 samana päivänä olin ENEMMÄN kuin ärtyisä. Minulla oli totaalisen epämukavaa omissa nahoissani. Mieheni kysyi, mikä oli vikana, ja sanoin, että varmaan kyse oli energiasta ja meditointi ja torkut olisivat paikallaan. Myöhemmin illalla mieheni oli Facebooksissa ja kertoi, että olin todella suututtanut jonkun postaamallani artikkelilla. Sitten piipahdin katsomassa ja näin, että tuo ihminen oli todella ärsyyntynyt, mikä yllätti minut ja myös vaivasi minua, koska en ymmärtänyt sitä.

Kun menin nukkumaan, kuva tuosta kommentoineesta henkilöstä lipui mieleeni. Ensin hän oli kevyt ja kupliva, ja sitten hän muuttui joksikin synkäksi, joka projisoi merkittävästi negatiivista energiaa minuun. Karkotin mielestäni tuon kuvan ja sätin itseäni: se että joku on vihainen minulle tai eri mieltä kanssani, ei merkitse, että hän hyökkää kimppuuni fyysisesti tai hän on pimeä sielu.

Heräsin seuraavana aamuna uskomattomaan päänsärkyyn. Oletin sen johtuvan muutoksista, joita käymme läpi, mihin voi sisältyä valtavaa painetta kallossa. Kun päivä jatkui, päänsärky ei hävinnyt eikä myöskään ärtyisyys. Menin Facebookiin, ja kun näin jonkun toisen ihmisen hyvät uutiset tai saavutuksen, niin sen sijaan että olisin ollut onnellinen hänen puolestaan, kuten tavallisesti, olin kateellinen ja minua jopa inhotti, että jollakin oli jotain, minkä minä halusin. Tuo energia oli hyvin paljon: "Miksi hänellä on se? Minä ansaitsen sen, ei hän!" Se oli kerrassaan kamalaa. Tarkkailin sitä ja ajattelin, että näin jonkin kerroksen varjostani – jotain mihin minun pitää kaivautua ja sitten parantaa se. En kertaakaan pysähtynyt kysymään: "Onko tämä minun?"

Puolilta päivin päässäni takoi edelleen, olin huonovointinen ja häntäluuta poltti. Minulla oli aika sovittuna tuolle iltapäivälle kraniosakraaliterapiaan, mutta tiesin, että tarvitsisin apua mahdollisimman pian. Päähän sattui niin kovasti, että tuntui siltä, etten kyennyt yhdistymään sisään ja saamaan vastauksia. Otin yhteyttä ystävään, jonka kanssa olin opiskellut, ja kerroin, mitä tapahtui fyysisesti, ja hän tekstasi välittömästi: "Kenet sinä olet suututtanut?! Kentässäsi on joku nainen, ja hän lähettää sinulle ilkeää energiaa!" Annoin hänelle neljä nimeä, ja ystäväni valitsi hänet, joka oli suuttunut minulle kovasti sosiaalisessa mediassa. Olin rehellisesti sanottuna järkyttynyt ja suuttunut siitä, etten ottanut onkeeni varoitusta, joka minulle annettiin vaipuessani uneen edellisiltana. Hän pystyi auttamaan minua vähän ja päänsärky helpotti, mutta häntäluuta poltti edelleen.

Menin taianomaisen kraniosakraaliterapeuttini luo ja selitin, mitä oli tapahtunut. Hän havaitsi, että juurichakrani oli täysin tukossa eikä aivo-selkäydinnesteeni kulkenut ollenkaan kunnolla. Kun hän purki tuota tukosta, kuulin hyvin selkeästi: "Oletit, että se mitä tunsit, oli omasi. Tämä kutsui sen kehoosi, joten se pystyi vaikuttamaan hyvin syvillä tasoilla." Ahaa … siinä oli tuo oppitunti.

En kertaakaan pysähtynyt kysymään, oliko se minun, mitä tunsin. Sen sijaan otin sen selvitettäväkseni ja parannettavakseni. En ollut koskaan aiemmin tuntenut samassa määrin kateutta, koska se ei ollut minun. Tämä oli valtava ahaa-elämys minulle, kun tiedän, että hyvin monet meistä, jotka olemme henkisellä polulla, teemme kovasti työtä, kaivaudumme kerroksiimme ja parannamme niitä. Mitä jos kuitenkin prosessoimme ja puhdistamme asioita, jotka eivät ole meidän. Tiedämme, ettemme voi puhdistaa toisten puolesta – homma ei toimi niin. Voin puhdistaa energiaa asiakkailta, mutta samanaikaisesti kerron sen kuvion, joka päästi tuon energian sisään. Muussa tapauksessa tuon riitasointuisen energian voi puhdistaa, mutta se palaa.

Meille kuulumattomien asioiden puhdistaminen vain estää meitä saavuttamasta täyden potentiaalimme. Se pitää meidät kiertämässä kehää, kuluttaa energiaamme ja varmistaa meidän olevan niin kiireinen, ettei meillä ole energiaa ruumiillistaa kaikkea, mitä olemme. Kun katsoo Maslowin tarvehierarkiaa, näkee, miten jatkuva jumittaminen puhdistamiskierteessä estää meiltä itsemme toteuttamisen.

(Pyramidin kerrokset alhaalta ylöspäin: fysiologiset tarpeet, turvallisuuden tarpeet, yhteenkuuluvuuden ja rakkauden tarpeet, arvostuksen tarpeet ja itsensä toteuttaminen)

Varjoomme kaivautuminen sekä ohjelmoinnin ja uskomusten puhdistaminen on oleellista työllemme tällä matkalla. Meidän täytyy nähdä itsemme kokonaan. Se on paljon työtä ja uskomattomasti sen arvoista. Se on iso tehtävä, jota ei tarvitse tehdä isommaksi prosessoimalla, puhdistamalla ja parantamalla sellaista, mikä ei ole meidän.

Tuo yksinkertainen kysymys: "Onko se minun?" olisi säästänyt minut paljolta mentaaliselta, fyysiseltä ja tunnetuskalta. Olen käyttänyt tätä tekniikkaa monta kertaa, myös opettanut sitä – kuitenkin ilmiselvästi tarvitsin tuon muistutuksen. Tätä kysymystä voi käyttää myös omien uskomusjärjestelmien tarkistamiseen. Sen kysyminen, onko jokin tietty uskomus omasi, joka sinulla on aina ollut, vai onko maailmasi antanut sen sinulle, voi auttaa meitä käymään läpi ohjelmointimme.

Valoneuvosto on kuvannut tätä aikajaksoa "suureksi ravisteluksi". Meitä ravistellaan yksilöinä ja kollektiivisesti. Kattilaa on hämmennetty, ja roiskeita lentelee. Meidän täytyy varmistaa, että käsittelemme vain omia roiskeitamme. Toivottavasti tämä viesti löytää sinut hyvin, etkä ole liian pakahtunut näistä energioista. Eikö ihmisen esittäminen olekin hauskaa?

Lähetän teille kaikille paljon rakkautta. Kiitos kaikille teille, jotka tuette ja jaatte tämän työn.

Jenny Schiltz

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.