TUHANSIEN KUOLEMIEN MATKA – IRTIPÄÄSTÄMINEN

Kirjoittanut Jenny Schiltz (channelingthemasters.org)

16.3.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On sanottu aiemmin, että kuolemme kuin tuhat kertaa tällä matkalla. Tämä on yksi totuudenmukaisimmista asioista, jonka olen kuullut. Sillä ei ole merkitystä, missä kohtaa olet tällä matkalla, koska astuessasi sille tietoisesti tai tiedostamatta, osiasi alkaa kuolla. Jätämme taaksemme kaikki osat siitä, kuka luulimme olevamme, identiteetit jotka otimme itsellemme tai meille laitettiin, ne osamme ja ihmiset jotka eivät resonoi sen kanssa, kuka meistä on tulossa. Nämä putoavat kerroksittain, koska en ole varma, pystyisimmekö käsittelemään koko totuutta olemuksestamme kerralla. Joskus irtipäästäminen tehdään pakottamalla, ikään kuin universumi (sinä) juonittelisi sinua vastaan, ja toisilla kerroilla tuo kerros on niin syvällä, että täydellistä osallistumistasi tarvitaan. Sen on oltava tietoista irtipäästämistä, tarkoituksellista astumista uuteen.

Nyt enemmän kuin koskaan meitä ei pyydetä ainoastaan päästämään irti, vaan todella näkemään se vaikutus, joka näillä valheellisilla itsen osilla on ollut elämäämme. Missä kohtaa nämä osat ylläpitivät pelkoa ja puutetta ja miten ne samaan aikaan antoivat meille täydelliseen (maalaus)kankaan kokea juuri se, mitä tarvitsimme kasvaaksemme. Meille näytetään oma toimintahäiriömme ja miten syvälle se menee, sillä mikään siitä ei voi kestää korkeammassa valossa. Irtipäästämisen vastustaminen aiheuttaa suurta kärsimystä elämässämme.

Tiesin, että olin päässyt käsiksi itsen uuteen kerrokseen, jonka täytyi lähteä. Olin työskennellyt sen kanssa muutaman päivän, tuntenut sitä ja ymmärtänyt sen äänen ja roolin. Muutama päivä sitten olin matkalla kuumille lähteille, kun tarvitsin parantavaa kylpyä. Aloin taas yhdistyä tähän kerrokseen, todella tuntien sen vastarinnan, mitä oli, ja löysin sen alta pelkoa. Tämä kerros pelkäsi lähteä ja aiheutti todella sekasortoa tunnekehossani. Olin ahdistunut, äkäinen, epävarma … yksinkertaisesti yäk. Tien rytmi ja radion pauhaaminen antoivat minulle täydellisen pakopaikan tutkia ja todella tuntea ja kuulla, mitä ilmaistiin. Olin kiitollinen jyrkästä vuoristotiestä, joka vaati mieheni huomion, koska jos hän olisi katsonut minuun ja nähnyt kyynelten valuvan kasvoillani, minun olisi tarvinnut tunnustaa olemassaolokriisini. Silloin aloitin vilpittömän ja aktiivisen dialogin itseni kanssa.

Minä: Sinun täytyy mennä, tämän tarpeen "pelata" pientä ja tehdä itsestäni pieni toisten mukavuuden vuoksi, pelon laittaa itseni esille … se ei palvele minua enää.

Kerros: Mitä jos lähtiessäni sinäkin kuolet? Sinulla on lapsia ja aviomies.

Minä: Sitten niin on tarkoitus. Heidän korkeinta parastaan palveltaisiin myös. Luotan siihen.

Kerros: Mitä jos muutut niin paljon, ettei miehesi halua enää olla kanssasi?

Minä: Tämä aiheutti minulle tauon, ja sitten kuulin korkeamman itseni sanovan: "Hän on seissyt rinnallasi kaikkien muutosten läpi ja rakastanut nähdä, että sinä tulet pois varjoista – se sinä jonka hän oli aina tuntenut."

Kerros: Minua pelottaa.

Minä: Tiedän, mutta pärjäät kyllä. Kiitos kaikesta, mitä olet opettanut minulle. Astun nyt eteenpäin.

Tämän myötä tunsin kirjaimellisesti jotain lähtevän kehostani. Se oli valtava muutos ja vapautuminen, millaista en ollut koskaan ennen kokenut. Sitten tunsin rauhaa, kaunista ja siunattua rauhaa. Kun seuraavan kerran vilkaisin miestäni silmiin, hymyilin hänelle. Minulla olisi kaikki ok, meillä olisi kaikki ok ja tunsin suurta iloa ja innostusta siitä, mitä uutta ilmestyi elämääni nyt, kun päästin irti vanhasta.

Kun tuo keskustelu oli niin selkeä, aloin muistaa hienovaraisempia keskusteluja, joita minulla oli ollut vuosien saatossa. Mitä jos menettäisin kaikki ihmiset tällä matkalla? Mitä jos he luulisivat minun olevan hullu? Mitä jos olen hullu? Muistan näitä pelkoja riisutun pois kerros kerrokselta. Jotkut kerrokset olivat pysyneet maisemissa kuukausia aiheuttaen kärsimystä, ennen kuin lopulta pystyin luottamaan ja päästämään irti. Irtipäästäminen on nopeampaa nyt, koska luottamukseni on suurempi ja irtipäästämistä vastaan taistelemisen sijasta, ilmaisen kiitollisuutta sen roolista ja astun tietoisesti uuteen.

Selkeys sisäisessä dialogissa jota meillä kaikilla on, on todella auttanut. Hidasta ajatuksesi, todella kuule ne, äläkä epäröi puhua totuuttasi noille ajatuksille. Olen havainnut, että henkisyydessä on virheellinen uskomus, että peloilleen puhuminen ja niiden nimeäminen antaa niille voimaa tai ilmentää ne. Sanon, että se on puppua! Huomaan, että pelkojeni nimeäminen auttaa minua todella näkemään ne ja osoittamaan niille myötätuntoa. Emmekö kaikki halua sitä, kun pelkäämme? Myötätuntoa ja ymmärrystä. Osamme tuntevat, että ne kuolevat ja maailma ympärillämme murenee, kun ruumiillistamme enemmän ja enemmän sitä, kuka todella olemme. Ainoa tapa tämän armolliseen tekemiseen on tietoinen aikomus ja syvä rakkaus.

__________________________________

Kun lähestymme äärimmäisen voimakasta päiväntasausta, havaitset tarpeen antaa kaiken sen mennä, mikä on vanhaa sisälläsi. Tätä peilataan myös ulkoiseen maailmaan – siivoaminen, työpaikan vaihtuminen, muutto, suhdemuutokset ja kuolema. Myös jotkut eläinkumppanimme tekevät siirtymän, koska niiden rooli on ohi. Ne auttoivat osoittamalla sinulle todellista ehdotonta rakkautta. Nyt on aika osoittaa tuota rakkautta itse itsellesi.

Niiden valtavien muutosten vuoksi, jotka kaikki tunnemme – myös ne jotka eivät ole energiaherkkiä – huomaan, että ulkoiset pelot ovat kasvussa. Pysähdy, ole hiljaa ja näe, pelkäätkö jotain suoraan edessäsi tai kaukana. Monet irrottautuvat sosiaalisista verkostoista ja mediasta tästä syystä. Totuutta voi olla vaikea erottaa, mutta ei sitä, miten kehosi reagoi, kun keskityt näihin asioihin. Oletko ahdistunut, peloissasi, väsynyt ja pakahtunut? Älä yhtään epäile, että syötämme asioita omalla energiallamme. Voimme syöttää joko rakkautta ja iloa tai pelkoa ja kaksinaisuutta.

Taajuuksien eroamisesta tulee selvempää. Tämän täytyy tapahtua, jotta voimme helposti nähdä ja tuntea erot. Päiväntasaus merkitsee alkua ajalle, jolloin taajuudet eivät ole ainoastaan selviä, vaan ne alkavat siirtyä kauemmas toisistaan. Tästä syystä meitä kaikkia työnnetään tällä hetkellä kovasti olemaan hyvin tietoinen ajatuksistamme ja tunteistamme. Meidän täytyy valita, mitä haluamme jatkaa elämässämme. Valitse ja kirjoita tietoisesti vanhan ohjelmoinnin päälle toteamalla oma totuutesi. Syvään juurtunut ohjelmointi vaatii jatkuvaa ponnistelua, mutta se on sen arvoista. Meidän on aika omistaa anteeksi pyytelemättä täsmälleen se, kuka olemme.

Kun kirjoitamme ohjelmoinnin uudelleen, tiheys lähtee muodostamme joskus epämiellyttävällä ja räjähtävällä tavalla. Päänsärky voi olla myös tavallista. Verkon poistamisen aikana (lisäselitystä artikkelista Uuteen verkkoon yhdistyminen 3.3.17) huimaus, pahoinvointi ja maadoittumattomuus on tavallista. Asioita häviää ja tupsahtaa esiin jossain muualla. Olen ollut myös autossa ja nähnyt jonkun olevan juuri törmäämässä kylkeemme, ja kun jännitin vartaloni, auto hävisi. Voimme vain nauraa ja pudistaa päätämme.

Kaiken tämän toiminnan myötä saatat huomata, että oma intuitiosi ja omat kykysi lisääntyvät. Se on hyvin jännittävää. Olemme astumassa täysin uuteen mahdollisuusmaailmaan, kun otamme korkeammat taajuudet hallitseviksi muodossamme. Uudessa maassa ei ole verhoa – ainoat verhot jäävät meidän jokaisen sisälle ja ne määrittelee se, mitä voimme käsitellä ja mitä kokemuksia olemme valinneet jatkuvaan kasvuumme. Nyt on mahtava aika pitää päiväkirjaa, jotta voit katsoa taaksepäin ja hämmästellä, miten paljon on muuttunut ja miten paljon on näyttäytynyt sinulle.

Toivon, että jokainen teistä löytää vähän rauhaa tässä kaaoksessa. Kuten parantaja jonka kanssa työskentelen, on sanonut: "Tapahtukoon kaikki asiat helposti ja sujuvasti, helposti ja sujuvasti." Lähetän teille kaikille rakkautta ja vahvuutta.

Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.