ULURU – SE ON TEHTY!

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

15.1.2020

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Halusin jakaa kanssanne uskomattoman asian, joka tapahtui. Kun opiskelin shamanismin harjoittajaksi, se tapahtui Amerikan alkuperäiskansojen tavalla. Kuitenkin päästäessä siihen, että sain selville, kuka olisi oppaani ja miten hänet saisi auttamaan sieluhauissa, olin järkyttynyt havaitessani, että hän oli aboriginaalivanhin.

Hän näytti minulle, miten astutaan Ulurun sisään, missä tapasin pieniä ihmisiä, jotka olivat myös aboriginaaleja. He puhdistivat energiakenttäni, jotta voisin sitten päästä uniaikaan etsimään sen henkilön menetetyt sieluosat, jolle tein hakua. Olen oppinut rakastamaan tätä rituaalia, kun usein lapset tulevat vastaani juosten ja huutaen: "Mina! Mina! Sinä olet täällä!" ja kietoutuvat jalkojeni ympärille. Minulle annetaan usein myös viisauden ja opastuksen herkkupaloja tuona aikana.

Se maaperä jolla astuin kallion sisään, on punaisia kiviä, punaista maata ja melkein erämaan kaltaista. Olennot kallion sisällä elävät yhteisössä ja tiesin, että he olivat osa shamanistista "alamaailmaa", sen osa joka auttaa pitämään maailman pyörimässä ja vakaana, osa elementaalikuntaa.

Meillä oli 12.1. harvinainen Saturnuksen ja Pluton yhtymä. Tässä on informaatiota Cosmic Consciousness -sivustolta:

"Kosminen napanuora

Tämä ulkoplaneettojen yhtymä on taianomaisin ja innokkaimmin odotettu liitto kaikista ulkoplaneettaliitoista. Uskotaan, että tapahtuu merkittävä muutos, täydellisyys leviää ympäri maailmaa ja kosminen napanuora yhdistää taivaan ja Maan. Meille tämä näytti todelliselta kosmiselta tietoisuudelta. Tuolloin netissä oli siitä erittäin vähän kirjallisuutta, mutta se resonoi syvästi meidän kaikkien kanssa.

Tämä päivämäärä ei ollut merkittävä ainoastaan astrologisesti – Anangut puhuivat suuresta rituaalista Ulurulla alkuperäisen luomisajan lopussa. Sitä häirittiin eikä sitä saatu koskaan tehtyä loppuun. Sanottiin, että tämä päivä 2020 on ihanteellinen ajankohta tuon rituaalin loppuunsaattamiseen.

Tämä on voimakas aktivointi, joka lähettää energiaa kosmista napanuoraa pitkin ylös ja alas sekä planeetan ley-linjoihin, mikä yhdistää kaikki Maan chakrat yhteen. On kaksi yhteydessä olevaa energeettistä pää-ley-linjaa, sateenkaarikäärme (feminiininen) ja sulkakäärme (maskuliininen). Tietenkin yleisesti tunnetut alkuperäiskansojen tarinat kertovat kahdesta käärmeestä: naispuolisesta Kuniya-käärmeestä ja hänen sisaren/veljenpojastaan Lirusta, jotka tapaavat Ulurulla. Litteällä maakartalla nämä kaksi käärmettä muodostavat äärettömyysmerkin. Tämä yhteys luo taivaan maan päälle, kultaisen ajan tai paluun Eedeniin – miten se halutaankin ilmaista."

Kun yhdistyin Uluruun 13.1. erään asiakkaan sieluhaun aikana, olin yllättynyt, kun tuon pyhän paikan ympärillä näytti olevan violetti sähköaita. Onneksi livahdin tuon aidan läpi helposti ja astuin kallion sisään. Järkytyin siitä, mitä näin sisällä.

Näin metsän, jossa oli isoja puita, runsaasti elämää. Se oli niin erilainen, että luulin olevani väärässä paikassa! Silloin puun takaa tuli joitain niistä rakkaista ihmisistä, jotka olin oppinut tuntemaan. He ryntäsivät luokseni sanoen: "Eikö olekin ihanaa, Mina! Se on tehty!" Sanoin "kyllä", mutta kerroin olevani hämmentynyt. He selittivät, ettei Maan ihmisillä olisi enää yhteydettömyyttä maaäitiinsä. He selittivät, että aivan kuten Maan chakrat eivät olleet ennen yhdistyneitä, ei myöskään ihmisillä ollut yhteyttä Maahan.

Ennen tätä aikaa ihmiset olivat irrallaan Maasta, paitsi ne harvinaiset yksilöt jotka loivat yhteyden kunnioituksen ja lahjomattomuuden kera. Ihmiset alkavat nähdä, ettei heidän ja Maan välillä ole erillisyyttä. Siellä missä se on saastunut, myös oma muotomme on saastunut, energeettisesti ja fyysisesti. Siellä missä kohtelemme sitä väärin, kohtelemme väärin itseämme. Siellä missä parannamme sitä, parannamme itseämme.

He selittivät, että elementaalikunta oli innoissaan, koska se oli odottanut tätä hyvin pitkään. Tehtiin hyvin paljon vahinkoa, kun ihmiset olivat irti Maasta. He eivät ajattele naiivisti, että muutos tapahtuu yhdessä yössä, mutta he tietävät, että muutos on tosiaankin täällä. Se on enemmän kuin innostavaa, ja tunsin noiden maailmojen juhlivan.

Lisäämään tuota uskomatonta iloa, minulle näytettiin eilen illalla näyssä se sielumäärä, joka tulee Maahan täysin heränneenä. Se näytettiin kirkkaina valoina, joita laskeutuu ympäri Maata. Nämä sielut eivät tule sisään verhon läpi – he tietävät täsmälleen, keitä ovat. He ovat hereillä todelliselle luonnolleen, eivät välttämättä sekasotkun kaikille yksityiskohdille tällä planeetalla. Tässä on haaste.

Minua pyydettiin kertomaan sen tärkeys, ettei näille valon lapsille tyrkytetä omia rajojamme, uskomuksiamme ja omaa todellisuuttamme. Se mitä me uskomme todellisuuden olevan, ei ole sama, mitä he tietävät sydämessään sen voivan olla.

Nämä lapset ovat energeettisesti ja fyysisesti hyvin herkkiä. He ovat mestariopettajia, jotka tulevat näyttämään meille erilaista olemistapaa ja auttavat meitä ymmärtämään omat luojakykymme ja astumaan niihin.

Kerroin tämän näyn asiakkaalle, ja olin ilahtunut, että hän oli nähnyt hyvin samanlaista unta. Hän näki kaikki nuo kauniit valot, joita syntyy maailmaamme! Miten uskomaton tuo vahvistus onkaan!!

On todella jännittävää aikaa, ja suuri muutos on täällä! Nyt siivoamme kaiken, mikä ei ole harmoniassa, kaiken mikä luotiin tuona yhteydettömyysaikana.

Lähetän teille kaikille paljon rakkautta!

Jenny Schiltz

Voit ostaa tähän blogiin sisältyvän uskomattoman kuvan Ulurusta täältä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.