TÄMÄN RUUMIILLISTUMISMATKAN SEURAAVAT ASKELEET

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

14.8.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Meiltä kysytään nyt, voimmeko luottaa itseemme. Tämä kuulostaa yksinkertaiselta, muttei ole sitä. Selitetäänpä.

Pidin hiljattain ryhmäparannuksen, joka oli suunniteltu työstämään sitä, että murtaudumme esteidemme ja rajoitustemme läpi. Haluan kuunnella sessiot jälkeenpäin, koska vaikka olen kanava, joka tuo energian läpi, myös ihmiskerrosteni täytyy usein kuulla se ja päästää irti.

Kuunneltuani tuon parannussession olin äkäinen ja minusta tuntui epämukavalta. Tiesin, että parantavat taajuudet olivat hämmentäneet esiin pitkäaikaisia, kätkettyjä kaavoja. Niin paljon kuin haluammekin parannussessioiden olevan "lämpöisiä ja pörröisiä" – ja ne voivat olla sitä – joidenkin sessioiden on tarkoitus kaivaa syviä kerroksia ja vetää ulos ohjelmointia. Menin ulos istumaan ja selvittämään sitä, löytääkseni syitä, miksi tunsin niin. Tarvittiin vain yksi maininta tarpeesta kuluttaa rahaa, jotta kaikki nämä taloudelliset pelot kuplivat esiin. Meillä on tulossa taloudellisia muutoksia, joten luulin tuntevani sen … kuitenkaan se ei tuntunut oikealta.

Puhuin mieheni kanssa, ja hän auttoi minut puhumalla läpi peloistani, ja tämä tavallisesti korjaa sen, mitä tapahtuu. Se auttoi vain vähän – oli jotain muuta, jotain mikä meni minulta ohi. Hyvin usein pelkomme esittäytyvät jonain asiana, mutta todellinen ongelma on piilossa ja meidän täytyy kaivaa sitä, kunnes ei ole mitään nähtävää. Olisin voinut pysähtyä siihen, mutta se oli vain pintakerrosjuttu, ja ellen kaivaisi syvältä, mitään ei puhdistuisi.

Menin huoneeseeni voidakseni yhdistyä todella ja puhua opastiimini kanssa. Tiesin, että taloudelliset pelot ovat sitä, etten oikeasti luota – luota siihen, että elämäni on turvattua kaikin tavoin. Niinpä sanoin ääneen: "Auttakaa minua luottamaan universumiin", kun putosin polvilleni. Se mitä kuulin seuraavaksi, järkytti minua ytimeen saakka. "Sinä olet universumi. Voitko luottaa itseesi?"

Olemme kuulleet monista lähteistä, että kaikki on sisällämme. Kaikki. Mikään ei ole erillään tai ulkopuolellamme. Olen tiennyt tämän ja tuntenut sen totuudenmukaisuuden, mutta kun se esitettiin minulle näin, oivalsin, etten ollut täysin integroinut sitä.

Minuun osui sen kaiken absurdius. Olen fokusoitunut koko minä-olen-olemuksen ruumiillistamiseen. Miten se kuitenkaan voi tapahtua, jos en luota syvästi siihen, mitä ruumiillistan? Emme voi enää etsiä itsemme ulkopuolelta polkuamme, suuntaamme ja totuuttamme. Sen kaiken täytyy tulla nyt sisältä. Siis "Voitko luottaa itseesi?" on oleellinen kysymys?

Kun meistä tulee ruumiillistunut, eli sisällämme sekä ihmisen että sielun, meidän täytyy kysyä: "Voinko luottaa minuun? Voinko luottaa siihen, mihin sydämeni johtaa minua? Voinko luottaa yhteyteeni?"

Tuntuu hyvin paljon helpommalta luottaa universumiin, Jumalaan, Lähteeseen – mitä tahansa sanaa haluankin käyttää sen ollessa jotain ulkopuolellani. Meitä on koulutettu antamaan voima itsemme ulkopuolelle siitä hetkestä saakka, kun synnyimme – vanhemmille, uskonnolle, opettajille, pomoille, myös puolisoille ja lapsille. Olemme työstäneet voimaantumista ja yrittäneet lakata antamasta voimamme pois, mutta sen kera täytyy tulla ehdoton luottamus itseemme.

Meiltä pyydetään nyt syvää ja pysyvää luottamusta itseemme, ei pelkästään ihmisenä, vaan sinä kokonaisuutena, mitä olemme. Niinpä lähden luotasi sen kera, mikä järisytti minun maailmaani: "Sinä olet universumi. Voitko luottaa itseesi?"

Rakkautta teille kaikille, ja jättikiitos teille kaikille, jotka jaatte ja tuette tätä työtä.

Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.