NYT KUN OLEMME KOKENEET 12-12-PORTIN …

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

14.12.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Koimme juuri 12-12-portin avautumisen, ja asiat tuntuvat nopeutuneen eksponentiaalisesti.

Näemme selvemmin, mistä täytyy päästää irti, ja samaan aikaan tuntuu siltä, että polkuja avautuu ja asiat harmonisoituvat. Kaiken mitä teemme velvollisuudesta, täytyy muuttua. Tämä saattaa merkitä radikaalia muutosta siinä, mitä teemme, tai että havaintojemme täytyy muuttua, mitä ikinä nuo asiat ovatkin.

Meihin tehdään massiivisia parannuksia! Kehomme käy läpi uskomatonta transformaatiota, jotta voimme käsitellä sen korkeamman valon, jota tulee. Minulle näytetään kuvaa autosta, jonka vesipumppua vaihdetaan. Tämä parannettu muoto on kuitenkin paljon herkempi, eikä se pysty käsittelemään asioita, joita olemme aina kantaneet. Tästä syystä kaiken sen puhdistaminen, mikä ei enää toimi fyysisesti, mentaalisesti, tunteellisesti tai henkisesti, on erittäin tärkeää.

Minulle näytettiin, että se missä kannamme velvollisuutta, kiertäviä ajatuksia, uskomuksia, pelkoja ja huolia muodossamme, on kuin jättimäisiä hiekkasäkkejä kiinnitettynä kehoomme. Tämä aiheuttaa merkittävää kehokipua, kun parannettu muoto ei pysty enää kantamaan tätä painoa. Minulle kerrottiin, että keskiverto ihminen kantaa noin 90 kiloa tätä ylimääräistä painoa muotonsa rasitteena. On aika karistaa kaikki, mikä pidättelee meitä, ja astua kevyesti uuteen!

Ilmentyminen on ehdottomasti tehostunut, ja meitä pyydetään haaveilemaan suuria! Suurien haaveileminen ei ole vain lopputulosta varten, vaan auttamaan yhteensopivien taajuuksien tuomisessa sinulle, jotta universumi voi asettaa tuon todellisuuden kenttääsi!

Intensiivisyys jota tunnemme, ei lopu, kun liu'umme päivänseisaukseen 21.12. ja uuteen kuuhun auringonpimennyksen kera 26.12. Sitten suuntaamme suoraan tammikuun 2020, joka tuntuu erittäin voimakkaalta! Salli "Parantavan meditaation" 19.12. auttaa sinua korkeimman 2020-aikajanasi ankkuroimisessa! (Infoa osallistumisesta täältä. Sinun ei tarvitse olla livenä mukana osallistuaksesi.)

Sinun on parasta pysyä nesteytettynä, maadoittuneena ja keskittyneenä näiden uskomattomien muutosten aikana. Kaikki on hyvin jännittävää ja näännyttävää, kun meitä työnnetään, puristetaan ja vedetään korkeimpaan versioon itsestämme!

Paljon rakkautta teille kaikille ja hyvää joulua!

Jenny Schiltz

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.