VIESTI HENGELTÄ

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
11.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

https://jennyschiltz.com/wp-content/uploads/2020/04/passage-1431766_1920-1080x675.jpg

Hiljattain Henki pyysi minua välittämään viestin, joka on täydellinen näihin massiivisiin energioihin, joissa olemme.

Se haluaa teidän päiväuneksivan, leikkivän olemuksenne maisemassa. Se haluaa teidän harjoittavan kykyänne tuntea mahdollisuuksia, luomista, tyhjiötä.

Se haluaa teidän ottavan jonkin idean, halun tai unelman ja käyvän sen läpi mielessänne niin monta askelta, kuin voitte viedä sitä eteenpäin. Nähdä, tuntea ja sallia sen sitten tulla osaksenne.

Monet meistä tekevät tätä, mutta negatiivisilla asioilla. Usein esitämme pahimman skenaarion mielessämme. Tämä virus, karanteeni ja pelko on lietsonut ihmisten mielikuvituksessa esiin kaiken, mikä voisi mennä pieleen.

Sinua pyydetään nyt käyttämään tuota samaa kykyä positiivisesti. Tässä ei ole kyse sen ilmentämisestä, mistä päiväuneksit, vaikka se voi tietysti tapahtua. On kyse mahdollisuuksien tuntemisen harjoittelusta ja niiden viemisestä niin pitkälle, kuin mieli sallii. Sitten tuon tunteen sallimisesta levitä jokaiseen soluusi.

Tämä on myös mahtava tapa tehdä päätöksiä tuntemalla vaihtoehtoja ja visualisoimalla jokainen eri lopputulos, ja sitten valita sen perusteella, mitä sydän sanoo.

Henki kertoi minulle, että kerran me (ihmiset) pystyimme tuntemaan tietyn mahdollisuusvirran 100 askeleen päähän. Tämä kyky on kuitenkin tulossa takaisin – meidän täytyy harjoitella (leikkiä) ja vahvistaa tätä aspektiamme.

Tämä viikonloppu on superladattu energialla ja täydellistä aikaa uneksia ja luoda.

Lähetän teille kaikille paljon rakkautta,

Jenny Schiltz

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.