KAKSI MAATA SISÄLLÄ

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

11.3.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Käärmeet ja niiden monet merkitykset ovat olleet teemana unissani viime aikoina. Vaikka käärmeet saavat jotkut täysin sekoamaan ja he näkevät ne pahana enteenä, niin ei ole ollut aina. Monissa kulttuureissa käärmeet ovat parantumisen ja transformaation merkki. Hopi-intiaanit pitivät käärmettä hedelmällisyyden merkkinä, ja Suuri Jumalatar nähdään usein kuvattuna käärmeiden kera, koska ne ovat uudestisyntymisen merkki. Toiset kulttuurit uskoivat, että käärme on napanuora, joka sitoo ihmiset Maahan. On todella mielenkiintoista, että useimmat järjestäytyneet uskonnot näkevät käärmeen pahuuden merkkinä, ja kun nämä uskonnot ottivat vallan, myös yhteydettömyytemme Maahan alkoi.

Haluaisin jakaa kanssanne unikommunikointia, jota olen saanut viime aikoina ja jossa on käärmeitä. Tunnen, että nämä viestit ovat tärkeitä. Vie ne sydänkeskuksesi kautta ja tunne niiden merkitys sinulle.

Yhdessä unessa heräsin unesta ja olin pitkällä raskaana. Menin katsomaan peilistä ja näin, että kehoni oli kirkas ja sininen kristallimuoto, joka oli pian synnyttämässä. Kun palasin sänkyyn, tyynyni muuttui Eevan omenaksi, josta oli otettu muutama pala. Selitettiin, että Jumalatarenergia palaa ja kun synnytämme tuon jumalataraspektin sisällämme, mitätöimme sen myytin, että naiset olivat koskaan miehen tuho.

Toisessa unessa mieheni ja minä olimme satama-alueella ja näin käärmeen. Menin nostamaan sen ja oivalsin, että se oli kalkkarokäärme. Sitten se puri minua käteen. Oli omituista, että en pelännyt, ollut järkyttynyt tai minuun ei sattunut. Puraisu tuntui kuin olevan hyvä asia.

Viimeinen uni joka minulla oli käärmeestä, tuntui pitkältä ja oli hyvin elävä ja todellinen. Kävelin valtavassa huoneessa korkeimman aspektini kanssa. Näin käärmeen nurkassa, ja se muni kaksi munaa. Poimimme munat ja laitoimme ne huoneen keskelle. Menimme sitten huvimajaan, jonka ympärillä oli upeita kukkia, ja katselimme munia huoneen keskellä. Ei aikaakaan, kun ne alkoivat kuoriutua, ja niistä tuli kuplia, joiden tiesin vaistomaisesti edustavan kahta Maata. Katselin niiden kummankin täyttyvän ihmisistä ja energiasta.

Ryhmä vasemmalla puolella oli sieluja, jotka pystyivät työskentelemään yhdessä ja antamaan ja vastaanottamaan tasavertaisesti. Tässä ryhmässä oli paljon luomista ja iloa. He vain hehkuivat.

Oikeanpuolinen ryhmä näytti kurjalta. He olivat kyvyttömiä näkemään, että he pidättelivät itseään ja toisia. Tämä ryhmä vaikutti jumiutuneelta – jumiutuneelta tavassaan ajatella, toimia ja tuntea. Kysyin, voisinko mennä tuohon kuplaan auttamaan. Minulla oli lääkepaketteja, joiden ajattelin voivan auttaa noita ihmisiä. Korkein aspektini hymyili tietävästi minulle ja antoi luvan.

Astuin tuohon kuplaan ja kosketin välittömästi erästä miestä, ja minut kuljetettiin hänen todellisuuteensa. Se oli armottoman kilpailun maailma. Hän pystyi näkemään vain, että ihmiset yrittivät saada hänet kiinni, ja hän päätti ottaa nämä kiinni ensin. Katsoin lääkepakettejani ja tiesin, ettei mikään auttaisi tässä. Yritin puhua hänelle, mutta se kaikui kuuroille korville, ja kävelin pois.

Sitten törmäsin naiseen, joka oli niin täynnä surua, että hänen kyyneleistään olisi voinut muodostua tulva. Kun kosketin häntä, pystyin näkemään hänen maailmansa. Hänellä oli syvä uskomus, että ihmiskunta oli tuhoon tuomittu ja valtaosa ihmisistä oli julmia ja pahoja. Tämän uskomuksen vuoksi hän löysi asioita, jotka vahvistivat sen uudestaan ja uudestaan. Hän uppoutui tarinoihin eläinten ja lasten hyväksikäytöstä, rikoksista, kidutuksesta ja törkeistä epäoikeudenmukaisuuksista. Hän ei voinut nähdä muulla tavalla. Annoin hänelle Toivo-lääkepaketin, mutta hänen kyyneleensä huuhtoivat sen vain pois. Tiesin, etten voisi tehdä mitään muuta, joten kävelin pois.

Katselin ympärille ja näin naisen, jolla oli uskomaton valo, ja hän antoi sitä muille. Hän näytti erilaiselta kuin muut, ja olin erittäin toiveikas, että voisin auttaa häntä. Mutta kun kosketin häntä, oivalsin, että vaikka hän pystyi tuomaan sisään suurta valoa, hän oli kyvytön rakastamaan itseään tarpeeksi pitääkseen yhtään siitä. Tämän itserakkauden puutteen vuoksi hän veti puoleensa ihmisiä, jotka pitivät häntä itsestäänselvyytenä – ihmisiä jotka käyttivät hyväksi hänen hyvää luontoaan ja ottivat hyvin mielellään jokaisen pisaran, jonka hän oli valmis antamaan. Annoin hänelle lääkepaketin nimeltään "itserakkaus", mutta sitten katselin, kun hän antoi senkin pois. Tiesin, että siihen saakka kunnes hän päättäisi olevansa kaiken sen arvoinen, mitä hän oli antanut pois, hän olisi kyvytön muuttamaan tilannettaan.

Sitten näin toisen miehen, ja kun menin koskettamaan häntä, näin hänenkin maailmansa. Hän oli täynnä epäluottamusta ja vihaa. Se kohdistettiin ihmisiin, asioihin, hallitukseen, terveydenhoitojärjestelmään, oikeastaan kaikkeen. Hän suojeli itseään niin kiireisenä näiltä asioilta ja huusi hälytystä, ettei hän nähnyt jaloissaan kahleita, jotka pitivät hänet sen todellisuuden vankina, josta hän yritti hyvin epätoivoisesti varoittaa kaikkia. Yritin antaa hänelle lääkepaketin, jossa luki "selkeys", mutta hän ei luottanut minuun riittävästi ottaakseen sen.

Tässä kohtaa oli uupunut. Ymmärsin, että oli vähän, mitä voisin tehdä. Heidän havaintotapansa oli saanut heidät kierteeseen. He eivät pystyisi näkemään surunsa, tuskansa, murheensa tai anteeksiantamattomuutensa ohi. Näin myös joissain koskettamissani ihmisissä, kuka olin ennen. Muistin ne vuodet, jolloin olin täynnä surua kaikesta maailman tuskasta ja ottamisesta itsestäänselvyytenä ja inhosin itseäni syvästi. Muistin myös olleeni se, joka huusi hälytystä, ja miten tämä syöksi minut masennukseen ja ahdistukseen, joka oli musertavaa.

Lähdin tuosta kuplasta väsyneenä ja vähän epätoivoisena. Menin istumaan korkeimman aspektini kanssa, joka sanoi: "Et voi tehdä mitään. Sinun täytyy hyväksyä ne valinnat, joita yksilö tekee. Jos jatkat, riskinäsi on jäädä jumiin tuohon luomukseen, ja sitten pystyt tekemään erittäin vähän." Tiesin, että hän oli oikeassa. Tiesin, miten helppoa oli jäädä kiinni tarinoihin.

Kun katselin noita kahta kuplaa, ne eivät näyttäneet yhtään erilaisilta – ne olivat kumpikin täynnä samaa kauneutta, potentiaalia ja luomista. Kuitenkin jokaisen ihmisen uskomukset ja suodattimet muuttivat sen, miltä tuo maailma näytti hänestä. Se sai tuon todellisuuden säteilemään. Kysyin, miksi vasemmanpuoleinen ryhmä näytti olevan ja luovan eri tilassa. Hän vastasi: "He ymmärtävät olevansa oman todellisuutensa luojia."

Ei aikaakaan, kun huomasin, että oikeanpuolisessa kuplassa muutama ihminen oli painautuneena sitä vasten ja tuijotti intensiivisesti vasemmanpuoleista kuplaa ja valoa, jota säteili siitä hyvin kirkkaasti. Vasemmanpuoleisessa kuplassa oli tunne yhteisöstä sekä itsen, toistensa ja Maan rakastamisesta. Se tuntui kuin puhtaalta mahdollisuudelta. Ihmiset eivät olleet täydellisiä, mutta he olivat kaikki halukkaita muuttumaan ja mitätöimään ohjelmointinsa.

Sitten näin kauniin näyn: yksitellen ihmiset lähtivät oikeanpuolisesta kuplasta ja luiskahtivat vasemmanpuoliseen kuplaan. Kun katselin sitä innostuneena, oikeanpuolinen kupla alkoi pienentyä ja pienentyä. Korkein aspektini tarttui minua käsivarresta ja sanoi leveästi hymyillen: "On melkein aika."

Sitten heräsin koirani pomppimiseen päälläni, kuten se tekee silloin, kun minun on tärkeää herätä tuolla hetkellä ja kirjoittaa kaikki muistiin. Heräsin iloisena ja tuntien, että se toimii ja on toiminut, että me kaikki säteilemme valoamme maailmaan.

Lähetän teille kaikille paljon rakkautta <3

Jenny Schiltz

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.