VIESTI JEESUKSELTA MAAILMAN TAPAHTUMISTA

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
11.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Minulla oli hiljattain uni ja vuorovaikutus Jeesuksen kanssa, minkä halusin jakaa.

Unessa kävelin ulkona, ja poikkikadulla taloni edessä oli jättimäinen painauma. Siinä oli kiehuvaa ja kuplivaa pikeä, mikä toi mieleeni ne tervakuopat, joihin dinosaurusten sanottiin pudonneen.

Ihmisiä käveli joka suunnasta kuoppaa kohti. Katselin kauhuissani, kun he kävelivät maailmassa ilman huolen häivääkään. Yritin pysäyttää nuo ihmisjonot, varoittaa ja ravistella heitä. Yritin kaikkea, mitä saatoin ajatella, mutta ikään kuin minua ei olisi ollut olemassa.

Korkein aspektini tuli kertomaan minulle, etten voinut tehdä muuta, kuin sallia jokaisen ihmisen kokea oman luomuksensa. Hän selitti, että jos hyppäisin tuohon kuoppaan auttamaan toista, myös minulla olisi suuri riski jäädä jumiin tuohon kuplivaan pikeen. Hän jatkoi, että apua voidaan antaa vain silloin, kun joku pystyy kipuamaan ylös kuopasta. Siinä kohtaa voidaan antaa käsi. Minulle näytettiin sitten kuva kahdesta ihmisestä, jotka kävelivät käsi kädessä, kummankaan vetämättä tai raahaamatta toista.

Sitten heräsin. Kun tarkastelin unta ja sen merkitystä, olin hyvin levoton. Päätin tehdä matkan ja menin yhteen suosikkipaikkaani, kauniiseen ruusupuutarhaan.

Kävelin polkua pitkin ja paistattelin rauhoittavassa ruusuntuoksussa, kun seuraani liittyi Jeesus. Hän katsoi minua ja sanoi:

"Älä eksy meluun ja kaaokseen. Absurdius lisääntyy, sillä sen täytyy, jotta ihmiset näkevät. Kuin lapsi joka käyttäytyy huonosti saadakseen huomiota, myös maailma käyttäytyy huonosti, jotta se voidaan parantaa.

Jos suutut lapselle tai tuet jotenkin noita temppuja, tuo käyttäytyminen vain lisääntyy. Kuitenkin jos istut hiljaa ja tuijotat lasta reagoimatta ja tuntien täysin olemuksesi, läsnäolosi, se antaa lapselle vaihtoehdon. Hän voi kysyä itseltään: "Jatkanko kiukuttelua, vain lepäänkö sen käsivarsilla, joka rakastaa minua ja näkee minut täysin."

Tehtävä on nyt tämä: olla tarkkailija ja rakastavat käsivarret valmiina, kun kiukku on ohi. Tätä tarvitaan nyt tuomaan maailma läsnäoloon."

Kiitin häntä näistä sanoista, ja hänen olemuksensa auttoi rauhoittamaan ahdistuksen, jota olin tuntenut tuosta unesta. Hänen läsnäolonsa auttoi minua rauhoittumaan, ja juuri sitä meiltä pyydetään nyt. Tuntemaan täysin itsemme, aito ja todellinen itsemme, koska tuo energia voi auttaa toisia. Se antaa heille vaihtoehdon.

Halusin jakaa tämän siltä varalta, että tätä ymmärrystä tarvitaan helpottamaan huolta tai velvollisuutta, jota ehkä tunnet niitä kohtaan, joiden näet kävelevän tuohon tervakuoppaan. Ei ole helppoa aikaa niille, jotka näkevät suuremman kuvan, kuopat tiessä tai karikot. Ainoa tie läpi on ymmärtää, että toisten salliminen kokea omat luomuksensa, hyvässä tai pahassa, on auttamista. Salliminen on mestaruutta.

Opastustiimini on kertonut minulle hyvin monta kertaa: pehmeämmät oppitunnit = pidemmät oppitunnit. Kun yritämme pehmentää iskua, kokemusta, se voi merkitä, että tuo ihminen ei opi, mitä sielu yritti häntä saada ymmärtämään, joten tuo oppitunti täytyy toistaa. Hyvin monilla meistä on ollut tällä matkalla itseen valtavia ravisteluja, sellaisia asioita kuin terveyskriisi, työn menettäminen, rakkaan ihmisen kuolema, suhteen loppuminen jne. Mitä jos noiden voimakkaasti herättävien tapahtumien tuskaa olisi pitkitetty, koska joku yritti pelastaa meidät siltä?

Tämä ei merkitse, ettei meillä voi olla myötätuntoa toisen matkaa kohtaan – meillä voi olla suurta myötätuntoa pitämällä tilaa, olemalla läsnä ja säteilemällä valoa eri polulle.

Toivon, että nämä sanat tuovat huolettomuutta ja ymmärrystä. Lähetän teille kaikille paljon rakkautta. Kiitos, kiitos, kiitos kaikille, jotka ovat tukeneet ja jakaneet tätä työtä. Se merkitsee todella paljon.

Jos et ole jo tehnyt sitä, liity postituslistalleni, jotta saat tämän blogin ja muita asioita sähköpostitse. Sosiaalisesta mediasta on tullut hyvin epäluotettava informaation levittämisessä. Liity sähköpostilistalle täältä.

Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.