ENERGIAT TYÖNTÄVÄT MEITÄ TUOLLE PUOLEN

Kirjoittanut Jenny Schiltz (channelingthemasters.org)

10.2.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Energiaa tulee oikeasti sisään. Meillä on taivaallisia tapahtumia, jotka lisäävät energiaa, mutta siinä on muutakin. Tässä energiassa on valtava työntö. Se testaa, olemmeko valmis siirtymään eteenpäin ja jättämään vanhan ohjelmoinnin taakse. Voimmeko luottaa riittävästi siihen, mihin olemme menossa, päästääksemme irti vanhasta?

Kuten kaikissa asioissa, tässä energiassa on monta puolta. Siinä on osa, joka kaivaa edelleen esiin kaikkia juttujamme. Se pyytää meitä oikeasti näkemään ne tavat, joilla emme rakasta itseämme, joilla olemme tehneet myönnytyksiä itsemme osalta ja joilla emme ole kunnioittaneet itseämme. Joillakin tämä tulee esiin negatiivisina ajatuksina itsestä, kun taas toisilla se esitetään päivittäisessä vuorovaikutuksessa. Vaaditaan tarkkailua, jotta näemme, mitä näytetään, eksymättä sen tunteisiin. Ajatustesi kirjoittaminen voi auttaa näkemään esiin kuplivat mallit.

Kaiken sen myötä mitä kollektiivissa tulee esiin parannettavaksi, jotkut tuntevat pakahtuvansa ympärillä pyöriviin tunteisiin. Ne voivat olla hyvin syviä ja tuntua kuin loputtomalta luolalta, jos sallimme itsemme vajota niihin. Taaskin on tärkeää tarkkailla, mikä laukaisee tunteemme. Ne voivat olla vihjeitä siihen, mitä tarvitsee parantaa sisällä monista inkarnaatiostasi tällä planeetalla ja muilla.

Tämä energia kysyy myös, tunnemmeko edelleen tarvetta tehdä uhrauksia toisten vuoksi, olla marttyyri. Tähän sisältyy se, ettemme salli itsemme olla ilossa. Ymmärrä, että tämä uhrautuminen on vanha toimintamalli – meidän ei tarvitse uhrata mitään kulkeaksemme omassa voimassamme. Ymmärtämällä, että olemme oman todellisuutemme luoja, ja olemalla oman todellisuutemme mestari, autamme toisia tekemään saman omassa elämässään. Meidän täytyy pitää mielessä, että jokainen ihminen kokee juuri sen, mitä hän tarvitsee sielukasvuunsa. Tämä ei tarkoita, ettei meillä ole myötätuntoa ja ettemme auta tarvittaessa, vaan että meidän ei ole tarkoitus uhrautua tehdäksemme tämän. Siihen on syynsä, että lentokoneessa kehotetaan hätätilanteessa vanhempia laittamaan ensin itselleen happinaamari. Tajunsa menettänyt vanhempi ei pysty auttamaan lapsiaan. Tämä on vielä tärkeämpää, jos elät palveluelämää.

Kaikesta tästä syvällisestä työstä huolimatta, mitä teemme, ilmassa on innostusta. Ideoita virtaa sisään, kun energiat sallivat meidän yhdistyä universaaliin virtaan. Pane merkille, mitä ajatuksia ja ideoita tulee ja miltä ne tuntuvat sinusta. Tuovatko ne sinulle innostusta? Jos tuovat, seuraa niitä. Tämä sallii meidän tarkastella myös asioita, joihin keskitymme tällä hetkellä, ja mitata, tuovatko ne samanlaista innostusta.

Vastaanotamme fyysisesti valtavia päivityksiä. Schumannin resonanssi nousee vakaasti ja kaiken on sopeuduttava. Schumannin resonanssi on Maan värähtelyä ja kun se nousee, myös kaiken elämän maan päällä täytyy nousta. Minun on täytynyt olla hyvin hiljaa viime päivät. Monilla on vilustumista, flunssamaisia oireita ja voimakasta kehosärkyä. Otin äskettäin dekongestanttia ja se yllätti kehoni ja näytti, että päivittyvä kehoni tulee jatkuvasti herkemmäksi. Se mikä toimi ennen, ei ehkä toimi enää, ja myös se miten määrittelemme asiat, voi muuttua. Tehtävämme on mennä virran mukana ja olla kiinnittymättä mihinkään.

Uupumus on tavallista, mutta lepokin voi olla kiireistä. Unet ja selväjärkiset unet ovat yleisiä. Nämä voivat olla puhdistusunia tai vierailuja. Jotkut kertovat uudesta vuorovaikutuksesta ja heille näytetään uusia paikkoja meditoidessa tai unissa. Salli itsesi yhdistyä korkeampiin ulottuvuuksiin ja tutkia. On myös täydellistä aikaa yhdistyä Maata ympäröivään korkeampaan kristalliverkkoon. Kun yhdistyt ja valat verkkoon rakkautta, se auttaa sitä ankkuroitumaan olemukseesi.

Anna itsellesi aika, jonka tarvitset levätäksesi, parantuaksesi ja integroidaksesi kaiken, mitä olet. Meitä testataan ja apupyörät on poistettu. Voimme katsoa syvälle itseemme ja nähdä, mitä tarvitsee parantaa, ja tehdä sen rakkaudella? Voimmeko rakastaa kaikkia ympärillämme silloinkin, kun hämmästymme toisten ei-tietoisista teoista? Voimmeko laittaa itsemme etusijalle ja ymmärtää, ettei meidän tarvitse luoda uudestaan vanhaa uhrautumismallia? Voimmeko murtautua vapaaksi kaikista rajoituksista, joita uskomme olevan? Puhuessani korkeimman aspektini kanssa, se kertoi hyvin selvästi, että ainoat rajat ovat omassa mielikuvituksessani. Se sai minut oivaltamaan, että silloinkin kun sallin itseni luoda ja unelmoida, mitä voi olla, se on tapahtunut rajojen sisällä. Niinpä olen päättänyt sallia itseni uskoa ja uneksia näennäisen mahdottomasta, ja toivon sinunkin tekevän niin.

Toivon, että tämä löytää sinut hyvin, ja tunnen innostusta suurista muutoksista, joita tapahtuu. Lähetän teille kaikille rakkautta.

Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.