VALINNAT

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)

6.3.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muistutus: jaan vain sitä, mitä sielu jakaa kanssani, ja vain silloin, kun minua opastetaan. Jos resonoit tämän kanssa, upeaa – jos et, upeaa. Olemme kaikki ylösnousemuksen eri vaiheissa ja ylösnousemusmuistiinpanot palvelevat yleisenä ohjenuorana. Nämä eivät ole ennustuksia tai sääntöjä, koska niitä ei ole Uudessa.

On jotain, joiden mielestä asioiden pitäisi näyttää erilaiselta. He saattavat kysyä: "Missä on ilo? Missä on rakkaus? Missä on rauha?" Ilo, rakkaus ja rauha ovat sisällä. Jos etsit ulkopuoleltasi todisteita, petyt, sillä Uusi on sisälläsi. Ja kun oivallat tämän, se muuttaa havaintotapaasi ja sitten näet, että oma rakkautesi, rauhasi ja ilosi vaikuttavat kaikkeen, mitä näet. Uuden on oltava sisällä, ennen kuin mikään ulkoisessa maailmassa voidaan täyttää korkeammalla valolla. Minkä kanssa olet harmoniassa? Jos olet harmoniassa maailman kanssa, joka ei ole täynnä rakkautta, rauhaa ja iloa, niin sitä koet. Jos olet harmoniassa sisäisen rauhasi, sisäisen ilosi ja sisäisen rakkautesi kanssa, niin näet ulkoisen tästä perspektiivistä. Se kaikki on sisällä. Jos oma elämäsi ei heijasta sitä, mitä haluat, niin minkä kanssa olet harmoniassa … mikä on väärin tai mikä on oikein? Oletko kiitollinen kaikesta elämässäsi? Kun olet kiitollinen, lisäät niitä asioita, joita haluat … sisäistä rauhaa, rakkautta ja iloa.

Ollessasi täysin sinä, kaikki valaistaan: ne alueet jotka eivät ole rakkautta, valaistaan ja tuodaan esiin, jotta voit transformoida ne rakkaudeksi. Mitä sinussa on edelleen sellaista, mikä on pelossa? Missä pidättelet edelleen pelossa tai epäilyssä? Missä teet myönnytyksiä, missä et ole aito? Nämä ovat alueita, jotka kutsuvat sinua, jotta voit päästää irti niistä ja olla täysin, kuka olet. Valitse rakkaus, transformoi pelko.

Kun siirrymme helmikuun pimennysten yli ja kohti päiväntasausta, meillä on tilaisuus tulla enemmän rakkaudeksi ja päästää irti enemmän siitä, mikä ei ole rakkautta. Pimennykset toivat muutosta ja herkkyytemme parantui niin, että olemme enemmän hereillä ja tietoisempi ja tiedämme, minkä täytyy lähteä ja missä vastustamme. On tilaisuus saada uusia polkuja sekä tilaisuuksia päästää irti vanhoista uskomuksista, malleista ja tunteista.

Olemme olleet intensiivisessä parantumisvaiheessa, jossa on tapahtunut paljon muutosta. Meillä on mahdollinen tilaisuus päästää irti enemmän siitä, miten olemme pidätelleet itseämme vanhassa, luottamatta täysin, että Uusi on kaikkea sitä ja enemmän. Pimennykset auttavat meitä tekemään tämän, jos kuuntelemme ja kiinnitämme huomiota emmekä kaiva kantapäitämme maahan ja kieltäydy olemasta enemmän. Pimennykset auttavat meitä menemään syvemmälle, kuin olemme menneet aiemmin – ne auttavat meitä menemään lisäkerroksiin siitä, missä olemme vaatineet muutosta.

Aina kun sisäinen äänemme sanoo: "Kyllä, mutta …", ole vakuuttunut, että paljastetaan syvempiä ydinongelmia. Uudella ei ole mitään vakuutusta siitä, jos haluat lupauksen, että asiat ovat parempia ja loistavampia, kun päästät irti vanhasta sinusta, pikkusinusta – et saa sitä. Kuitenkin jos luotat ottaessasi jokaisen askeleen eteenpäin, näet, ettei sinun tarvitse elää elämää, joka on täynnä tuskaa tai kärsimystä. Kaikki riippuu sinusta – mitään ei tehdä puolestasi ja sinun täytyy tehdä valinta siirtyä eteenpäin. Kun teet sen, jokainen askel säteilee valoa siihen, mistä täytyy päästää irti ja mitä kauneutta on integroitava. Jos harmonisoidut rakkauteen, kaikki mikä ei ole rakkautta, kuplii esiin, jotta voit vapauttaa sen valoon.

Nämä viime pimennykset ravistelevat meitä, jotta voimme siirtyä sielumme opastamaan suuntaan. Tuleva päiväntasaus voimaannuttaa tätä ja sitten elokuussa ehkä saatat loppuun sen, mikä aloitettiin helmikuun pimennysten aikana. Pimennykset ja päiväntasaus ovat äärimmäisen ladattuja korkean ulottuvuuden energioilla, kuitenkin on meidän tehtävämme käyttää tämä energia siirtyäksemme eteenpäin. Meillä todella on vaihtoehto, vaikka näyttäisi siltä, ettei ole. Kaikki on valinta, on se sitten tietoinen tai tiedostamaton valinta tai sieluvalinta. Kun oivallamme tämän, ymmärrämme, ettemme ole uhreja, sillä miten voimme olla uhri, kun kaikki on meidän valintamme?

Jokaisessa valinnassa on myös tietoisuus. Jos et pidä valinnastasi, etsi pinnan alta tietoisuutta ja katso, mihin valinta johtaa sinut. Tämä voi näyttää sinulle, mitkä alueet ovat myrkyllisiä tai missä sinua opastetaan irtipäästämän tai mitä kohti ottamaan askel. Pimennys voi saada olosi tuntumaan epämukavammalta työssä, suhteessa tai missä tahansa, missä pidättelet. On epämukavaa, kun vastustat muutosta tai kun olet uudessa tilanteessa, joka tuntuu kaatavan sinut mukavuusalueeltasi. Jos kuitenkin voit sallia vähän tuota epämukavuutta, se opastaa sinua eteenpäin. Monilla on halu muuttaa eri alueelle tai aloittaa jotain uutta tai lopettaa jokin vanha. Tämä on opastusta, koska kenties olet kasvanut yli nykyelämästäsi. Oivalla vain, että kaikki on korkeimmaksi evoluutioksesi, joten luota opastukseesi ja intuitioosi.

Kun olet harmoniassa sielun kanssa, kuulet opastusta intuitiosi kautta. Jos olet minun kaltaiseni, sielun opastus ei tapahdu ja sitten lähde pois. Se pysyy kanssasi, joten ole vain hiljaa vähän ja ota sitten askel eteenpäin. Sielun opastus pysyy, kun taas erillisen egon "opastus" on ohikiitävää. Tunnet sielun opastuksen, kun taas erillisen egon opastus on enemmän päässä ja perustuu vanhoihin ajatuksiin ja uskomuksiin. Erillinen ego ei halua siirtyä eteenpäin, se haluaa pitää sinut menneisyydessä, sillä sen tehtävä on suojella sinua ainoalla tavalla, jonka se osaa … estämällä sinua siirtymästä eteenpäin tai muuttumasta.

Kun teet päätöksen ja toimit sen mukaan, kaikki mikä täytyy selvittää, tulee esiin. Esimerkiksi jos muutat paikkaa, johon sinua opastetaan menemään, sinulla on sopeutumisjakso. Sinun täytyy ehkä sopeutua uuteen energiaan ja se voi tuntua siltä, että aloitat taas kaiken alusta. Itse asiassa aloitat. Kun sain kutsun muuttaa Idahoon Etelä-Kaliforniasta, minun täytyi sopeutua erilaisuuteen tietoisuudessa ja tiheydessä. Se ei ollut helppoa, koska odotin asioiden vain soljuvan. Miten kuitenkaan voin vain jatkaa jotain elämäntapaa ja tietoisuutta, kun aloitan uuden elämän? Kaiken on muututtava. Vanha elämäni yritti jatkuvasti vetää minut takaisin ja tietysti ajattelin: "Voi, mitä olen mennyt tekemään?!?" Tämä oli erillisen egon kapinointia. Jos tunnet opastusta muuttaa tai jättää jokin tilanne tai aloittaa jotain uutta lopettamalla jokin vanha, päästä irti odotuksistasi ja oletuksistasi ja salli se, minkä täytyy muuttua. Tämä on virtaamista sen kanssa, mikä on. Sopeutumisjaksossa on enemmän kyse entisestä irtipäästämisestä kuin "virheen" tekemisestä. Ei ole oikeasti virheitä – on vain valintoja ja jokainen valinta luo uuden polun, uuden elämän.

Kun päätämme nostaa tietoisuutta, solumme ja DNA:mme nousevat myös ylöspäin sopiakseen yhteen tietoisuutemme kanssa. Solumme kantavat ajatuksia – vanhoja ajatuksia ja vanhoja uskomuksia. Jos emme muutu, solut jatkavat näiden vanhojen ajatusten ja uskomusten luomista. Kun meillä on uusia ajatuksia, ne korvaavat vanhat soluissamme ja sitten saamme uusia kokemuksia. DNA:sta tulee silloin uusi, kun päästämme irti vanhoista ajatuksista ja uskomuksista. DNA sopii sitten yhteen uuden olemistavan kanssa, ilman vanhan sukupolven karmaa ja kaikkea, mitä luotiin entisissä elämissä. Meidän ei tarvitse yrittää selvittää, millä vanha korvataan, sillä se tapahtuu luonnostaan, kun sallimme tietoisuutemme nousta. Kun harmonisoidumme intuition kanssa ja seuraamme sydäntä tai sieluopastusta ja pidämme ajatuksemme korkealla, tietoisuutemme nousee ja sitten solut ja DNA sovittautuvat sen kanssa yhteen. Tietoisuutemme nousee, kun saamme valolatauksia, kun meditoimme ja kun seuraamme opastustamme. Sitten meillä on uusi perspektiivi ja siitä luodaan uusi elämä. Kun sitoudumme tähän, valoamme virtaa kaikkiin suuntiin ja se koskettaa kaikkea elämää. Fokus on siis olla kaikkea, mitä olet, ja saada jokainen valintasi heijastamaan tätä.

Uusien energioiden integroimiseen liittyvä sopeutumisjakso saattaa tuntua siltä, ettet ole maadoittunut ja olet melko keskittymiskyvytön. Saatat kokea myös muita asioita, kuten … päänsärky, pahoinvointi, huimaus jne. Auttaa madoittumaan Maahan ja korkeampiin ulottuvuuksiin, kun pelkästään aikoo olla maadoittunut siihen kaikkeen, kehosi ollessa kanava taivaan ja Maan välillä. Niin ylhäällä, kuin alhaalla. Niin sisällä, kuin ulkona. Luota prosessiisi. On aikoja, jolloin tuskin syöt ollenkaan, ja muita aikoja, jolloin et näytä saavan syötyä tarpeeksi. Pidä ruokasi terveellisenä, juo paljon vettä, lepää ja ole luonnossa. Päästä irti hämmennyksestä, tuomitsemisesta, pelosta ja muista matalista energioista pyhässä ruusussa ja vain ole hetkessä, miettimättä mitä edessä on. Ole kiitollisuudessa kaikesta, mitä tapahtuu elämässäsi … sisällä ja ulkona. Näin pysyt maadoittuneena ja integroit korkeampia energioita. Olet Uusi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.