AITOUS

Kirjoittanut Kara Schallock ( www.soulsticerising.com)

4.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olet täydellinen juuri sellaisena, kuin olet, siinä missä olet. Kaikki vähempi on valhetta – valhetta, jota olet ylläpitänyt. Mikään mikä ei ole rakkautta, ei ole sitä, kuka olet. Tähän sisältyvät kaikki harhakuvat, joista olet pitänyt kiinni ja kaikki asiat, jotka omaksuit ja jotka sanoivat, ettet ollut Jumalan täydellinen ilmaisumuoto. Sillä ei ole merkitystä, mistä nämä valheellisuudet tulivat tai keneltä – hyväksy se totuus, että olet täydellinen ja jumalainen ilmaiseva Lähde. Tämän olet tullut oppimaan ja tästä syystä olet inkarnoitunut maan päälle.

Maa on osoittautunut suureksi unohtamiseksi ja sitten muistamiseksi. Se on ollut ilon ja oppituntien leikkikenttä. Olet tullut tänne muistaaksesi, kuka olet, ja tämä voi tapahtua vasta, kun tunnet oikeasti ydinolemuksesi. Olet tullut Maahan ylösnoustaksesi monta kertaa, mennen korkeammalle joka kerta. Olet tullut tänne ylittääksesi kaiken epäilyn, kaiken itseinhon ja kaiken mikä kertoi sinulle, että olet jotain vähäisempää. Kun säteilet kirkkaasti, autat toisia, sillä olemme kaikki yhtä. Olet tehnyt valintoja ollaksesi enemmän tai ollaksesi vähemmän. Lähde/sielu ei koskaan puutu vapaaseen tahtoosi ja täysivaltaisuuteesi, sillä se riippuu sinusta. Kuitenkin kuunnellessasi omaa opastustasi, tiedät, mitä valintoja tehdä, jotta olet täysin sulautuneena yhteen sielun/Lähteen kanssa.

Puhtaimmassa totuudessa olet jumalainen. Kaikki tätä vähempi on valhetta. Kyllä, on ollut monia muutoksia, kuitenkin jokainen muutos tuo sinua lähemmäs totuutta. Suhteesi heijastavat sinulle, mistä sinun täytyy vielä päästää irti ja kuka olet. Kun olet aito, monet suhteet häviävät. Anna näin olla ilman tarvetta pelastaa tai korjata mitään. Ole sinä, ja niiden jotka pysyvät, on tarkoitus olla kanssasi, jotta voit kehittyä, ja niiden jotka lähtevät, ei ole enää tarkoitus olla elämässäsi. Miten tahansa elämä meneekin, virtaa sen kanssa, mitä on.

Saattaa olla aika, jolloin irrottaudut toisista. Joskus yhdistytään jälleen ja joskus ei. Eron aikana jompikumpi saattaa joko nousta tai laskea sopimaan yhteen toisen värähtelyn kanssa. Jos jälleenyhdistymistä ei tapahdu, anna niin olla ja jatka sinuna olemista. Seiso vahvana omassa totuudessasi. Kun olet uskollinen itsellesi, tapahtuu entisten haavojen suurta parantumista/eheytymistä. Ole totuudenmukainen ja rehellinen – se on sydämen polku, aidon läheisyyden polku.

Tämän ylösnousemusvaiheen aikana moni tuntee vähän eksyneensä, ja jotkut palaavat vanhaan voidakseen jatkaa jotain normaalia muistuttavaa. Uudessa ei ole normaalia, koska asiat muuttuvat jatkuvasti yksilön tietoisuuden mukaan. Se vaatii vähän totuttelua. Bravo niille, jotka jatkavat rohkeasti uudessa. Vanha on tehty mukavaksi sinulle, koska olet tottunut siihen. Se on kuitenkin täynnä harhakuvia. Yksilö ei voi olla aito vanhassa. Hyväksy eksyneisyytesi ja luota, että sinua johdattaa sielu, joka ottaa sinua kädestä ja johtaa tietä. Kun luotat sieluun (todelliseen itseesi), tietoisuutesi, värähtelysi ja intuitiosi lisääntyy. Sielun johdattamana oleminen ei tuota koskaan pettymystä. Kyllä, se voi tuntua epämukavalta toisinaan, kuitenkin se on totuudenmukaista ja kaunista. Kun sallit sydämesi ja sielusi opastaa sinua, vahvistat uutta. Pysy hetkessä, sillä ainoastaan hetkestä löydät rauhan ja opastuksen. Mennyt ja tuleva ovat harhakuvia.

Gaia peilaa jatkuvasti omaa transformaatiotamme. Tulevina kuukausina tapahtuu paljon muutosta sekä henkilökohtaisesti että globaalisti. Älä ole epätoivoinen tai vastusta – tiedä, että kaikki on korkeinta evoluutiotamme varten. Olemme lopultakin tulossa todelliseen tasapainoon. Muista vain, että olet valinnut olla maan päällä nyt ja luot kaiken elämässä. Luota itseesi. Jos jokin päätöstilanne nousee esiin, ota oma aikasi. Tunne, resonoiko se kanssasi vai ei. Päästä irti epäilystä ja ole uskollinen sille, mitä sydämesi tuntee. Tunne ensin, ja jos se resonoi, niin toimi. Tämä on sydämen ja mielen yhteensulautumista.

Kaikessa mitä on sisällämme, tapahtuu versioparannus. Tähän sisältyy sydän, solut, DNA, chakrat ja tietoisuus. Kaikki kokevat tämän sen perusteella, missä he ovat tietoisuudessaan. Pysy tasapainossa ja maadoittuneena. Tasapainota työ, koti ja suhteet. Ne eivät ole erillään toisistaan – ne ovat yhtä. Oletko aidosti sinä työssä, kotona ja kaikissa suhteissa? Meillä on tilaisuus harmonisoitua aidon itsemme kanssa, mikä auttaa meitä hävittämään kaksinaisuuden. Olemme siirtymässä vanhasta uuteen. On mahdotonta sivuuttaa se, mitä tapahtuu. Onko tämä sinusta totta? Rakkaus-valo ylittää kaiken, joten ole rakkaus kaikissa tilanteissa. Tämä merkitsee jumaluutesi hyväksymistä ja itsellesi uskollisena olemista. Tämä on tinkimättömyydessäsi olemista. Valokehomme on yhdistynyt, ja näin ilmennämme sen, mitä pidämme sydämessä. Pysy positiivisena, luo, ole myötätuntoinen ja ota vastaan sieluolemuksesi. Ole kiitollinen kaikesta elämässäsi.

Kyllä, olemme uudessa vaiheessa – integroimme kaiken, mitä olemme oppineet. Vanhan parantaminen on nopeampaa ja täydellisempää, se on helpompaa. Haluatko muuttaa jonkin elämässäsi? Tämä on täydellistä aikaa siihen. Voimme olla, kuka päätämme olla. Tämä on hetken taikaa. Ole tietoinen energiasta. Muista, että olemme energiaa, koska kaikki on. Tämä merkitsee, että asiat voivat muuttua sen perusteella, millainen tietoisuus sisälläsi on. Näe kauneutta maailmassa. Sitä on kaikkialla ympärilläsi ja se heijastaa aitoa ydinolemustasi.

Kun pysyt hetkessä ja fokusoidut siihen, millainen haluat olla ja millainen haluat Gaian olevan, ilmennät uutta. Läsnäolemalla tässä hetkessä pystyt ottamaan askeleen kerrallaan, ja tämä johdattaa sinut uuden maailman ankkuroimiseen ja ilmentämiseen. Kyllä, on aina haasteita. Ne nähdään kuitenkin tilaisuuksina nousta korkeammalle. Voit päättää nähdä haasteet sellaisena, mitä vastaan taistellaan tai mitä vastustetaan, tai voit päättää nähdä jokaisen haasteen sellaisena, mikä yhdistää lisää rakkautta sinuun ja Gaiaan. Emme ole täällä pelastamassa tai korjaamassa Maata – olemme täällä auttamassa sen värähtelyn nostamisessa, kun nostamme omaamme. Joka kerta kun olet aito, integroit lisää valoa. Kun loistat aitoudessasi, lisäät valoa vanhaan matriisiin ja näin luot ja ilmennät uutta Maata.

Se mihin fokusoidut tai mitä aiot, laajenee, sillä kaikki on energiaa. Kun lopettaa kaksinaisuuden itsessään, lopettaa kaksinaisuuden maan päällä. Kun pienen mielen kaikki sodat ovat hävinneet, sodat häviävät myös maan päältä. Näet siis, että olemme todellakin luojia! Todellisuus ei ole mitään muuta kuin se, mitä heijastamme ulospäin. Kun tietoisuutemme nousee, kaikki muutkin nousee, sillä tietoisuus luo elämän. Miten nostat tietoisuuttasi? Meditoimalla sydämessä, korkeassa sydämessä, kurkkuchakrassa, kolmannessa silmässä, käpy- tai kruunuchakrassa. Lisäksi silloin kun pysyt myönteisenä, et valita tai tuomitse, et valitse puolta (kuten esimerkiksi uskonnossa tai politiikassa) ja olet aito joka hetki, nostat tietoisuuttasi. Nostat tietoisuuttasi panemalla merkille kauneuden ympärilläsi, jakamalla avoimesti rakkauttasi, olemalla palveluksessa ja tietämällä oikeasti, kuka olet.

Näiden viime kuukausien aikana tänä vuonna, joka tunnetaan maan päällä vuotena 2018, tapahtuu siirtyminen korkeammalle. Aivomme johdotetaan uudelleen, jotta valheelliset rajoitukset voidaan hävittää, kehomme integroi valoa helpommin ja virtaamme sujuvammin sen kanssa, mitä on. Ole usein luonnossa, juo paljon puhdasta vettä, meditoi, liiku, katsele aurinkoa ja pidä asiat yksinkertaisena. Päästä irti kiinnittymisestä siihen, miten, miksi, missä, kuka ja mitä, ja ota avosylin vastaan itsenäsi olemisen todellinen kauneus.