YLÖSNOUSTEN…

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)

27.11.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos tunnet paljon aktiivisuutta sydän-, korkea sydän ja solar plexus -chakran ympärillä, se johtuu siitä, että massiivinen aktivointi on vaikuttanut näihin chakroihin. Se auttaa valintoja keskittymään opastuksesi ja tuntemustesi ympärille enemmän, kuin että päätökset tehdään yksinomaan älyn perusteella, mikä perustuu siihen, kuka olet ollut, ei siihen, kuka olet nyt. Tämä aktivointi voi ilmentyä fyysisesti monin eri tavoin – jotkut kokevat sen sydämen tykytyksenä, muutoksina nukkumistavassa, uupumuksena ja myriadeilla muilla tavoilla. Kuitenkin riippumatta siitä, miten ilmennät tämän, myötätunto, jakaminen, rakkaus, tiedostaminen ja sydäntietämisen lisääntyminen painottuvat. Saatat saada lisää informaatiota sisäsyntyisistä lahjoistasi ja uusista poluistasi. Tämä riippuu vain siitä, missä kohtaa olet ylösnousemuksessasi. Jotkut saattavat tuntea olevansa melko jumissa, kun taas toiset ehkä tuntevat, ettei mikään pysäytä heitä monien valintojen tekemisessä. Voi tuntua vuorotellen tyhjyydeltä ja että tapahtuu liikaa. Se miten tunnet tämän aktivoinnin, on linjassa sen kanssa, kuka olet. Muistuta itsellesi, että se missä olet, on jumalaisessa järjestyksessä. Jos on vielä lisää irtipäästettävää ja transformoitavaa, voi tuntua siltä, että olet jumissa (et ole). Ylösnousemus ei ole "piparimuotti tai yhdenkoon" -tyyppinen prosessi. Jokainen on siinä, missä hän on valmis olemaan. Hyväksy, kuka ja missä olet tässä ja joka hetkessä, ja sitten kiitä.

Jotkut muutokset tuntuvat ehkä tuskallisilta ja toiset tuntuvat soljuvan helposti. Muistuta itsellesi, että olet valinnut kaiken, mitä elämässäsi tapahtuu – tietoisesti tai tiedostamatta. Muutumme ja tämä menee syvälle. Muutumme DNA:sta, tietoisuudesta ja soluista alkaen, ja sitten se siirtyy ulospäin vaikuttaen kaikkiin aspekteihin, kuka olemme. Kyse ei myöskään ole vain meistä ihmisinä – eläin- ja kasvipopulaatiot muuttuvat myös, kuten koko Gaiakin. Niin ylhäällä, kuin alhaalla – niin sisällä, kuin ulkona. Jos tunnet halua muuttaa jonnekin maailmassa, oivalla, että tämä saattaa olla itse asiassa halua saada maailma muuttumaan. Maailma muuttuu, kun sinä muutut. Tuntuu ehkä myös, että kaikki kulkee hyvin hitaasti! Kuitenkin kaikki kulkee niin nopeasti tai niin hitaasti, kuin olet valinnut. On vienyt aioneita päästä siihen, missä olemme nyt, joten on paljon muutettavaa. On tärkeää pysyä fokusoituneena omaan evoluutioosi ja sallia ulkoisen maailman kehittyä omalla vauhdillaan. Nimittäin kun sitoudut omaan evoluutioosi, se vaikuttaa siihen, miten näet ulkoisen maailman, ja havaintotavallasi on voima auttaa maailmaa kehittymään – niin voimakas olet.

Jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden voimaantuminen jatkuu sisällämme ja ympärillämme. "Me too" -ilmiö näyttää olevan todiste tästä sekä sisällämme että maailmassa. Tämä voimaantuminen auttaa meitä tekemään valintoja, jotka ovat sielun kanssa harmoniassa. Toinen ilman toista ei ole eheyttä. Ensin olemme hiljaa ja kuuntelemme ja tunnemme opastustamme, ja sitten otamme toiminta-askeleen tuon opastuksen perusteella. Näiden kahden pyhän olemuksen täytyy tulla yhdeksi, jotta mitään ilmentyy. Nyt ei riitä vain oleminen. Meidän täytyy olla ja sitten toimia. Jumalainen feminiinisyys johtaa jumalaista maskuliinisuutta (sydän johtaa päätä), jotta kaikkia toimia opastetaan jumalaisesti. Olemme voimaannuttaneet sydämemme ja jumalaisen feminiinisyyden sisällämme, ja nyt on aika integroida tasavertaisuuden pyhä avioliitto. Tämä hieros gamos (pyhä avioliitto) voidaan solmia meditaatiossa, pyhän kumppanin kanssa tai aikomuksena yhdistää sydän ja mieli yhdeksi.

Kun annamme ehdottomasti, miettimättä, mitä saamme takaisin, olemme jumalaisessa palveluksessa. Ehdottomassa rakkaudessa ei ole kiinnikkeitä tai odotuksia. Ne pitävät meidät vanhassa 3D-matriisissa, kun taas ehdoton antaminen ja rakastaminen ankkuroi uutta sisällemme. Rakasta ehdottomasti myös itseäsi. Tähän sisältyy meditointi, oleminen luonnossa, syöminen ja juominen opastukseesi perustuen ja oman energiasi seuraaminen sen sijaan, että teet mitään, mistä vanha "sinä" sanoo, että sinun pitäisi.

Kun tämä voi olla hämmentävää aikaa, monet pysyvät vanhassa, jossa on mukavaa ja tuttua. Emme kuitenkaan luvanneet tätä. Lupasimme, että luopuisimme mukavuudesta (samat vanhat asiat) ja olisimme sen sijaan seikkailunhaluisia, jotta voisimme luoda uuden tavan olla ja tehdä. Auttaa, kun sitoudut johonkin henkiseen harjoitukseen, sitoudut seuraamaan omaa opastustasi ja luotat, että sinua opastetaan aina olemaan enemmän. Ole luonnossa usein, sillä tämä auttaa sinua parantumaan/eheytymään, maadoittumaan ja olemaan opastettu. Luonnossa oleminen voi olla niin yksinkertaista kuin astua ulos kodistasi tai tehdä, mitä voit, ollaksesi metsässä tai meren rannalla (jos et asu lähellä). Pidä se yksinkertaisena, jottet lannistu, ja tee jotain rakastavaa itsellesi. Jos keskityt itsesi ulkopuolelle, näet usein epätoivoa ja hajoamista, ja tämä pitää vanhan ehjänä. Kun menet sisällesi ja vahvistat sitä rakkautta, joka olet, ja uudistat lupauksesi ja sitoutumisesi synnyttää uutta Maata, vahvistat uutta.

Paljon transformaatiota tapahtuu sinulle, Maalle ja kaikille sen myriadeille elämänmuodoille. Luota, että jonkun hengenmenetys tai jokainen havaittumenetys merkitsee, että kaikki muuttuu korkeammalle ja muuttaa muotoa. Ei ole kuolemaa eikä ole loppua. Siirtyminen 11-11-portin läpi aiemmin tässä kuussa on auttanut meitä kovasti siirtymään enemmän uuteen kuin koskaan ennen. On tapahtunut suurempi muutos tietämisessämme ja sielusulautumisessamme. Tietysti meidän täytyy myös luottaa, että sulautuminen enemmän sieluun merkitsee, että teemme valintoja päästää irti niistä vanhoista uskomuksista ja malleista, jotka ovat pitäneet meitä vanhassa. Meillä on 12.12. mahdollisuus ilmentää sisäisen rakkautemme mukaisesti. (Tämä ilmentäminen ei tietenkään rajoitu tuohon päivään.) Jos sisällä on edelleen vanhoja havaintotapoja ja uskomuksia, tämä ilmentäminen heijastaa niitä. Kaikki mitä olet, heijastuu maailmaasi.

Kauan sitten (ihmisen keksimää aikaa) oli jotain, mihin viitattiin "vaihdokkaina". Tämä ilmiö tapahtui, kun oli sopimus (ennen inkarnoitumista tehty), että yksi sielu lähtisi ja toinen sielu tulisi samaan fyysiseen kehoon tiettynä ajankohtana. Tämän tapahtumista on jatkunut, ja nyt sitä tapahtuu korkeammassa taajuudessa ja nopeammalla tahdilla. Joku joka ei halua jäädä maan päälle, suostuu siihen, että korkealla värähtelevä olento ottaa hänen paikkansa fyysisessä kehossa. Tämä sopimus tehdään tietysti eri ulottuvuudessa, joten ihminen ei ehkä tiedä tätä tietoisesti – tai sitten tietää. Jos olet yksi niistä olennoista, joka on suostunut tähän "vaihtoon", saattaa tuntua siltä, että elämäsi on muuttunut niin dramaattisesti, että näin radikaali muutos on mahdollinen, koska vanha sielusi päättää lähteä ja sen korvaa korkean ulottuvuuden olento Maan ylösnousemuslupauksen toteuttamiseksi. Tämä on tietysti vain yksi selitys, joten kenties tilanne ei ole näin sinulla. Radikaali transformaatiosi saattaa johtua muutoksista, joita olet tehnyt elämässäsi. Mene sisääsi ja kysy! Nyt inkarnoituu monia uusia sieluja. Jos päätät olla heidän oppaansa, heidät vedetään luoksesi, jotta he voivat kehittyä auttaakseen tänä ylösnousemusaikana.

Teistä jotka olette tarjonneet taitojanne tietyllä "valotyöntekijätavalla", saattaa tuntua, etteivät lahjanne enää sovi tai toimi. Ole hiljaa ja odota opastusta siitä, vaihtuvatko, kehittyvätkö, muuttuvatko tai loppuvatko palvelusi. Ole kärsivällinen ja luota, että sinusta huolehditaan tänä siirtymäaikana. Anna, mitä sinua opastetaan antamaan – vaihda se, mikä kutsuu vaihtamaan. Jumalainen palvelusi saattaa vaihtua johonkin värähtelyltään korkeampaan. Varmasti tämä voi tuoda esiin pelkoa. Muista kuitenkin, että yltäkylläisyytesi ei ole mitään sinun ulkopuolellasi, mitä johdetaan, kontrolloidaan, selvitetään, markkinoidaan tai saadaan – se on sitä, kuka olet, se on sisälläsi, sillä yltäkylläisyys on rakkautta. Lepää, jottei sinua pakoteta pysähtymään (eli sairastut), ja kysy: "Miten voin palvella?" Usein jumalainen palvelu on pelkästään kuuntelua ja tilan pitämistä niille, jotka etsivät. Neuvojen antaminen ei ole osa uutta, sillä se ryöstää toiselta oman vastuun ja voiman.

Emme voi tehdä asioita niin, kuin olemme tehneet niitä aiemmin. Kun tietoisuutemme kehittyy korkeammalle, sen mitä olemme aina antaneet, täytyy muuttua sopimaan yhteen uuden tietoisuutemme kanssa. Tehtäväsi voi ilmaista itsensä muutamalla tavalla – se voi olla jotain uutta tai se voi olla päivitys siihen, mitä jo tarjoat. Kun soljut sen mukana, ovia avautuu. Jos vastustat, saattaa kestää tovin, ennen kuin olet harmoniassa uuden tai parannetun tehtäväsi kanssa. Miten tahansa sinua opastaankin, tiedä, että se on harmoniassa uuden kanssa. Tämä vaatii olemaan täysin hereillä, yhdenmukainen sydämessä, mielessä ja sielussa ja ottamaan askeleen tuntemattomaan täysin luottaen.

Kun kehityt, saatat tuntea tarpeelliseksi lähteä pois kaikesta ja kaikkien luota. Saatat haluta olla paikassa ja tilassa, joka on harmoniassa sen kanssa, kuka olet nyt – ei sen kanssa, kuka olet ollut ennen. Tämä voi olla melkoinen haaste joillekin, joten mene sisääsi ja tunne tätä ja kaikkea muuta itseäsi varten. Tiedä ja luota, että sinua rakastetaan, opastetaan ja kunnioitetaan kaikesta, kuka olet nyt ja mitä teet.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.