PELON TRANSFORMOIMINEN VOIMAKSI

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)

26.1.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Yksi tärkeimmistä asioista jonka voit tehdä, on päästää irti kaikesta pelosta. Pelko – riippumatta siitä, mihin se liittyy – estää sinua olemasta voimakas luoja. Oman elämän luominen on tehtäväsi uudessa. Kukaan muu ei voi tehdä sitä puolestasi. Ei ole tukoksia, on vain oman voimasi pelkoa. Sinua odottaa oman luomis- ja ilmentämisvoimasi täysi hyväksyminen. Mitään ei tapahdu automaattisesti – sinun (koska olet itsenäinen olento) täytyy ottaa ensimmäinen askel sitä kohti, mitä haluat ilmentää … kun olet vaatinut voimasi takaisin. Itse asiassa, usein ensimmäisen askeleen ottaminen aktivoi myös luomisvoimasi. Pelkoon liittyy paljon: kaikki alemmat tunteet, kuten huoli, epäily, häpeä, viha, kontrollointi ja kaikki muut. Päästä irti pelosta ja astu omaan luomis- ja ilmentämisvoimaasi.

Et ole yksin minkään muuttamisessa – itse asiassa käytössäsi on ollut voimakas energiapyörretuuli jokaista mahdollisuutta varten, jonka päätät ilmentää. Vaikka sinua auttaa kehittyminen, sinua auttaa myös irtipäästäminen vanhasta, jota sinulla ehkä edelleen on. Tämä pyörretuuli voi tuntua siltä, että olet eksyksissä, maadoittumaton, irrallaan, uneton, masentunut, sinulla on päänsärkyä ja muita tunne- ja fyysisiä ilmiöitä. Tämä pätee sekä irtipäästämisessä että integroinnissa. Ilmaise pelkästään aikomus päästäksesi käsiksi tähän valoon.

Jos edelleen kanniskelet vanhoja haavojasi, tämä valo auttaa sinua päästämään irti niistä ja transformoimaan ne. Vanhat haavasi märkivät ja vaikuttavat elämäsi kaikkiin puoliin, jos niistä ei päästetä irti. Nämä haavat voivat olla se lopputulos ja havainto, että vanhemmat, entiset rakastajat, ystävät, lapset tai mikä tahansa mistä omaksuit haavoittuneisuusnäkemyksen, tekivät jotain sinulle. Sitten kun päästät irti tuosta haavasta, mene syvemmälle etsimään, missä kannat uhrienergiaa. Tämä on uskomus, että asioita tapahtuu sinulle eikä sinua varten.

Uusi maailma. Luuletko, että täysin uusi maa ilmestyy? Ei. Maa pysyy samana, kuten sinäkin … vain erilaisena. Tietoisuutesi muuttuu. Uusi maa on tässä nyt. Uutena oleminen merkitsee, että näet ja koet rakkauden silmin – ei vanhaan tapaan, jossa näet asiat kaksinaisuudessa (hyvä/paha, kaunis/ruma, oikea/väärä jne.). Kun olet puhdas vanhasta, näet asiat sielusi, täydellisen itsesi, rakkauden, kautta. Kun virtaat tiedostaen, tietoisuutesi muuttuu korkeammalle. Ei ole tuomitsemista tai vihaa, on vain jumalainen järjestys. Havaittuja haasteita ei vastusteta, virtaat niiden kanssa sujuvasti. Kärsimystä on silloin, kun kiinnityt johonkin ja kun vastustat jotain. Kun hyväksyt sen, mitä on, jumalaisena järjestyksenä, virtaat. Jos jokin ei tunnu oikealta, mene siihen tiedostaen ja löydä, mitä sinun on tarkoitus oppia tai muuttaa.

Kun tietoisuutesi laajenee, koet autuutta. Sillä ei ole merkitystä, mitä elämässäsi tapahtuu – tunnet autuutta syvällä sisällä. Taajuutesi pysyy korkeana ja muuttuu jatkuvasti, kun ruumiillistat totuuden itsestäsi, totuuden sielusta, täydellisimmästä itsestäsi. Kun hyväksyt totuuden sinusta – että olet rakkaus – maadoitat tämän totuuden elämäsi joka aspektiin. Se ei ehkä tunnu vielä mukavalta, kun se on niin uutta ja muuttuu jatkuvasti. Kun se kulkee lävitsesi (kaikkien kehojen, solujen, DNA:n, sähköjärjestelmän jne. läpi), lopulta rentoudut kaikkeen tähän muuttumiseen. Et kuitenkaan luo uutta mukavuusaluematriisia, jossa lakkaat laajentumasta. Uusi muuttuu ja laajenee aina, joten ainoa olinpaikka on läsnä oleva hetki, jotta voit tarkkailla kaikkea irrallisena.

Kun on irti, virtaa. Vanhassa irrallisuus merkitsi, ettei välittänyt. Uudessa irrallisuus on erilaista siinä, että on todellisuudessa rakastavampi, ei vain jää kiinni draamaan tai tuomitsemiseen. Ihmisten energia ei tartu sinuun. Pidät kaikkea rakkaudessa, ilman vanhaa halua korjata tai pelastaa. Annat toisille tilaa luoda oma elämänsä tarvitsematta kertoa heille, mitä tehdä tai kuka olla. Et vertaa itseäsi toisiin tietäen ja luottaen, että jokainen olento on voimakas luoja, niin kuin sinä. Jos huomaat haluavasi korjata tai pelastaa tai verrata itseäsi toisiin, mene tuohon energiaan ja löydä, missä sinulla on edelleen pelkoa, ja sitten hyväksy se ja päästä siitä irti. Tiedä myös, että tämän uuden maadoittuminen sisällesi tuntuu erilaiselta kuin maadoittuminen vanhassa. Vanhassa maadoittuminen jähmetti sinut kaikkeen, mitä luulit olevasi. Uudessa maadoittuminen auttaa uutta sinua olemaan ankkuroituneempi sinuna.

Ihmettelet ehkä, miten sovit yhteen perheenjäsentesi (erityisesti) tai ystäviesi tai ryhmien kanssa, joissa näytät olevan ainoa, joka kehittyy. Pysy uskollisena itsellesi ja muistuta itsellesi, että valosi himmentäminen sopiaksesi toisille, ei auta sinua eikä heitä – se pitää kaikki vallitsevassa tilassa. Voit olla toisten kanssa ja olla silti, kuka olet. Mitä enemmän olet aito itsesi, sitä enemmän valosi loistaa ja sitä enemmän tietoisuutesi laajenee. Havaitset, että lahjasi kasvavat, kuten myös tilaisuutesi, eikä sinulla ole enää taipumusta pudota 3D:hen. Mitä korkeammalle menet, sitä vähemmän kaksinaisuus on osa sinua. Niinpä sinun pitää olla vain oma itsesi ja tehdä sitä, mikä auttaa sinua pitämään valosi kirkkaana ja värähtelysi korkeana. Älä odota, että toiset, jotka eivät ehkä halua siirtyä korkeammalle, tuntevat vetoa luoksesi. Jotkut torjuvat sinut. Niitä jotka ovat valmiita muutokseen, vedetään luoksesi. Kaikki on jumalaisessa järjestyksessä.

Saatat huomat fyysisen kehosi muuttuvan, kuten myös mentaali- ja tunnekehon. Se minkä tekemisestä tai syömisestä tai juomisesta pidit aiemmin, kenen kanssa halusit olla ja monta muuta asiaa, eivät ehkä enää vetoa sinuun. Päivittäiset kuviosi muuttuvat. Et voi odottaa, että fyysinen keho toimii entisellä tavalla. Muutoksia vastaan taistelemisen tai niiden vastustamisen sijasta, virtaa niiden kanssa. Seuraa kehosi rytmiä virittymällä siihen ja kysymällä, mitä se haluaa. Kun olet hämmentynyt tai epävarma, virtaa sen kanssa, mitä tuodaan eteesi – olet pelkästään laajentumassa uutena olemiseen. Pysy hetkessä ja päästä lempeästi irti siitä, miltä sinusta tuntui ennen fyysisesti. Tämä auttaa sinua virtaamaan muutosten mukana.

Et ole yksin tässä. Vaikka ystävät ja perhe saattavat ajautua pois, sinua ympäröivät ja kannustavat fyysisyydessä ja sen ulkopuolella monet, jotka valitsevat myös uuden tavan olla. Gaia tekee tätä myös – olet saattanut huomata. Se päästää irti alemmista energioista. Kaikki on transformaatiotilassa … kuolee syntyäkseen uudelleen. On niitä, jotka syyttävät alemman energian olentoja, kuten harmaita ja liskoja, negatiivisuudesta joka näyttää olevan nyt yleistä. Älä usko tätä. Tämä on uhrienergiaa. Sinä yksin olet vastuussa. Voit päättää olla matalammissa tai korkeammissa energioissa – valinta on sinun.

Jos kuitenkin huomaat uskovasi negatiivisuutta, voit puhdistaa sen pysymällä positiivisena, meditoimalla, polttamalla salviaa, käyttämällä ruusuja tai ruusuvettä tai laulamalla positiivisia mantroja … tai mitä tahansa, mitä sinua opastetaan tekemään energian transformoimiseksi. Olet rakkautta, olet valoa … et ole uhri. Jos työskentelet muiden oppaiden kanssa kuin oman sielusi, älä yhdisty mihin tahansa olentoon, joka vain ilmestyy esiin. Ne voisivat kertoa sinulle olevansa se ja se, eivätkä kuitenkaan ole, mitä sanovat olevansa. Sano sen sijaan näin: "Ainoastaan ne jotka ovat jumalaista valoa, rakkautta ja suunnitelmaa, esittäytykää nyt." Niiden jotka ovat matalaa värähtelyä, täytyy lähteä tilastasi. Kun energiasi on vain rakkautta, sinua ei vedetä negatiivisuuteen eikä se tunne vetoa sinuun.

Kun tuot sisään enemmän positiivisuutta eli tietoisuutta, vedät puoleesi upeita tilaisuuksia olla enemmän. Sinun ei tarvitse kontrolloida tätä tai tehdä mitään saadaksesi tämä tapahtumaan, koska kaikki tapahtuu harmoniassa sen kanssa, kuka olet sisällä. Tämä on tarkoituksena puhdistamisessa ja itsesi vaatimisessa rakkaudeksi. Kun olet puhdas, olet vain rakkautta, ja voit vetää vain tätä värähtelyä puoleesi. Ei voi olla toisin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.