AITOUDEN, VOIMAN JA TÄYSIVALTAISUUDEN LISÄÄNTYMINEN

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)

21.2.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme hyvin voimallisessa jaksossa. Siitä mistä ei ole päästetty irti, päästetään irti (tai se muutetaan), ja tämä kaikki johtaa ensi kuun päiväntasaukseen. Luultavimmin pintaan on tullut monia vanhoja muistoja sekä halua tietää enemmän muinaishistoriasta. Muinaishistoria ei kuulu uuteen eivätkä myös nykyelämämme muistot. Kiinnitä huomiota siihen, mihin muinaishistorian aikajanoihin olet tuntenut vetoa, ja löydät joitain vanhoja elämiäsi. Kaikkien on tarkoitus keskittyä läsnä olevaan hetkeen. Keskittyvätkö elämäsi Jeesuksen, Muhammedin tai Buddhan aikaan? Atlantiksen tai Lemurian aikaan? Muinais-Egyptin aikaan? Reformaation aikaan? Kuningas Artturin, druidien tai Jeanne d'Arcin aikaan? On todellakin aika päästää niistä irti. Sinua pyydetään uppoutumaan täysin uuteen, ilman vanhoja malleja tai uskomuksia vanavedessään. Ei ole mitään vanhaa karmaa selvitettävänä.

Olemme siirtymässä täydemmin kokonaan uuteen olemistapaan. Olet joko sitoutunut tai sitten et. Kuten olen sanonut, ylösnousemus ei ole arkoja varten. Asiat saattavat näyttää hyvin erilaisilta, ja tämä näkyy monille esimerkiksi Trumpin valintana USA:n presidentiksi. Muutos ei ole aina sellaista, mitä odotetaan, joten päästetäänpä irti kaikista odotuksista, millaiselta sen pitäisi näyttää, koska ehkä mikään ei ole niin, kuin haluaisit sen olevan.

Ydinongelmia ja -haavoja ei voi kietoa yhteen nättiin pikkupakettiin. Ydinongelmia kannetaan elämästä toiseen. Ne voivat keskittyä pettämisen, torjumisen, hylkäämisen jne. ympärille. Ne ovat osa DNA:tasi ja solujärjestelmääsi. Kuitenkin nyt sinulla on tilaisuus päästää irti niistä ja kaikista tarinoista, jotka on kudottu ydinongelmiisi. Et ole voimaton – itse asiassa olet hyvin voimakas ja siksi sinun ei tarvitse alistua karmaan tai tarinoihin, joita jatkuvasti kerrot itsellesi. Etkä tarvitse uutta tarinaa, joten päästä irti vanhasta pyhässä ruusussa ja integroi ne sieluolemukset, jotka päätät tuntea. Uusi kehoverkkosi odottaa sinua. Uusi kehoverkkosi on tehty vain niistä sieluolemuksista, jotka päätät olla – ne luovat muodot elämään. Kun integroit valitsemasi olemukset, myös DNA:si ja solusi resonoivat noiden olemusten kanssa ja vanha hajoaa rakkaudessa.

Monet jatkavat käyttäytymistä niin, että he ovat voimattomia muuttamaan mitään. Miksi näin on? Pelkäävätkö ihmiset päästää irti siitä, minkä he tietävät ja mihin he ovat tottuneet? Nauttivatko he ylösnousemuksesta puhumisesta, mutta eivät sen integroinnista? Ovatko he todella aitoja kaikkien toisten kanssa? Minulla ei tietenkään ole näit' vastauksia. Tiedän vain, mitä minä teen. Tiedän kyllä, että monet jatkavat vanhan uudelleenluomista, elleivät he integroi ylösnousemusta jokapäiväiseen elämäänsä. Jokaisen valinnan jonka teemme, täytyy olla harmoniassa sen kanssa, kuka olemme. Jokaisen valinnan on oltava harmoniassa sielun, jumaluutemme kanssa. On oltava omassa tinkimättömyydessään koko ajan ja tinkimättömyys muuttuu, kun tietoisuus muuttuu. Jos yksilö ei ole harmoniassa sielun kanssa, niin hän on harmoniassa vanhan 3D-elämän kanssa.

Ollaksemme uudessa meidän täytyy olla täysin harmoniassa riippumatta siitä, mitä tapahtuu elämässämme. Ollaksemme uudessa meidän täytyy olla haavoittuva ja oivaltaa, että kaikki luodaan tietoisuudesta (sielu, Lähde, jumaluus). Se merkitsee intuitionsa seuraamista kaikesta riippumatta. Se voi merkitä vanhasta turvastaan irtipäästämistä. Ylösnousemus ei ole aate tai uskomus tai nippu hyvän fiiliksen sanoja. Ylösnousemus on oman elämänsä elämistä mestarina. Se on sisällä – se ei ole tuolla jossain.

Jos sinulla ei tunnu olevan suuntaa, anna niin olla. Uusi suunta on tulossa. Luota ehdottomasti. Jatka irtipäästämistä ja luottamista. Silloin kun voimme sallia täysin ja päästää irti täysin, saatamme astua uuden uuteen vaiheeseen. Katso, missä pidättelet edelleen ja pidät kiinni vanhasta. Katso, missä tunnet voimattomuutta, mitä pelkäät ja mihin vanhoihin tarinoihin edelleen uskot.

Ei voi olla haarat leveällään uudessa ja vanhassa samaan aikaan. Olet joko kokonaan täällä tai et ole. Tämä vaatii suurta sitoutumista ja luottamusta. Varmista, että kaikki valintasi ovat harmoniassa jumaluutesi kanssa. Päästä irti kaikista valinnoista, jotka rajoittavat tai jotka pidättelevät sinua jollain tavalla. Nimittäin meitä pyydetään nousemaan korkeammalle ja olemaan sallimatta apatian pitää meitä vanhalla mukavuusalueellamme. Meitä pyydetään lopettamaan pienen esittäminen vanhassa matriisissa ja sitoutumaan täysin täysivaltaiseen mestaruuteemme, aitouteemme ja olemaan täydemmin uudessa.

Eheytyminen vaatii huomiotasi ja toimintaasi, sillä se minkä sivuutat tai mitä vastustat, jatkaa voimistumistaan … saadakseen huomiosi. Ei todellakaan ole syyttäminen ulkoista, ikään kuin se olisi erillään sinusta. Missä kohtaa sisälläsi painellaan nappuloita? Värähtelymme nousee korkeammalle ja meidän pitää olla puhdas vanhasta sen tapahtumiseksi. Kyllä, on paljon, mistä olla vihainen, ja kuitenkin mitä pidempään valitat, sitä enemmän annat energiaa draamalle ja vihasi kasvaa. Kun jokin ei enää suututa sinua, tiedä, että olet saanut loppuun jokin suuren eheytymisen sisälläsi. Keskity kauneuteen maailmassa, äläkä mihinkään näennäiseen rumuuteen.

Oivalla, että tämä on matka. Vaatii uskoa olla tällaisella matkalla. Päästä irti tavoitteistasi, sillä tavoitteilla on päätöskohta ja ylösnousemuksella ei ole. Ylösnousemusmatkalla ei ole alkua eikä loppua. Päätöskohdat ja tavoitteet ovat vanhaa, ne ovat luonteeltaan lineaarisia. Ole hetkessä ja sinua opastetaan eteenpäin. Päästä irti kamppailusta ja vanhasta halusta selvittää asiat. Et ole kontrollissa. Kontrolli on harhaa, joka syntyy pelosta. Voitko päästää irti pelosta ja sallia itsesi vain olla? Opi katumuksistasi, sillä kaikella on jotain opetettavaa ja kaikki opastaa sinua eteenpäin. Kaikessa on sisällään tiedostamisen lahja, jos menet minkä tahansa uskomuksen tai tilanteet pinnan alle.

Olemme voimallisessa siirtymäajassa korkeampaan tiedostamiseen ja tietoisuuteen. DNA:mme siirtyy korkeammalle, Gaia siirtyy korkeammalle ja saamme lisää valoa viemään meitä alati korkeammalle. Meditoi ja ole luonnossa. Tämä auttaa sinua kovasti avautumaan sille voimakkaalle valolle, jota virtaa sinuun ja Gaiaan. Luovu kaikesta, mikä ei ole rakkautta, kaikesta mikä ei ole sinä. Ole jumalaisessa neutraalisuudessa kiinnittymättä merkitykseen (äly rakastaa tätä, kuitenkin se tietää vain menneisyyden) ja tuo esiin valo – ja sitten säteile kuin tähti.

Aktivoi henkilökohtainen pyörteesi ja vieraile usein pyörteesi temppeleissä. Temppelit sijaitsevat henkilökohtaisessa pyörteessäsi, johon sisältyvät kaikki ulottuvuudet, myös Lähde. Kun meditoit, pidä kädessäsi kristalleja, joita sinua opastetaan käyttämään. Tiedä, että vesi sisältää henkisiä ominaisuuksia, joten kylve, ui, leiki vedessä tai pidä vesiastiaa alttarillasi. Itse asiassa symbolin pitäminen kaikista elementeistä on voimallista … kynttilä tulesta, vesi Hengestä, kristallit maasta ja höyhenet ilmasta (nämä ovat vain esimerkkejä, sinä saatat valita toisin). Tämä tasapainottaa sinua.

Näin luot ja aktivoit henkilökohtaisen pyörteesi:

Henkilökohtaisen pyörteesi luominen ja aktivoiminen

Henkilökohtainen pyörteesi on kuin merkaba siinä mielessä, että se on laajentuma siitä, kuka olemme, ja tapa integroitua korkeamman ulottuvuuden valoon. Siinä missä merkaba on valokehokulkuneuvomme, joka vie meidät korkeampiin ulottuvuuksiin, pyörre tuo valoa meille tullakseen osaksi sitä, kuka olemme. Tämä on tärkeä ero, koska meidän täytyy maadoittaa korkeamman ulottuvuuden valo itseemme, jos ylösnousemme.

Seuraava on esimerkki. Sinua saatetaan opastaa toisin.

Henkilökohtainen pyörteesi aktivoidaan jumalaisella liekilläsi, joka on yhdistynyt äitisäteeseen.

Tuo ensin äitisäde (akvamariini ja hopea) maakristalliryhmästä, joka on Maan keskellä, ja anna sen sekoittua jumalaiseen liekkiisi sydänkeskuksessa.

Tullessaan sydämestäsi pyörre kulkee spiraalina ulospäin myötäpäivään ja jatkaa laajentumista, kunnes se kulkee uuden maaverkon ja kristalliverkon (nyt ankkuroitu Maahan) läpi. Se ei kulje verkkojen läpi ainoastaan energisoidakseen niitä, vaan niistä tulee myös osa pyörrettäsi ja siksi osa sinua. Tämä lisää värähtelyäsi ajan kuluessa.

Kun pyörre jatkaa spiraalina laajentumista, se kulkee uuden kehoverkkosi läpi, joka on aurasi ympärillä, ja aktivoi sieluolemukset, joihin sinun on tärkeä keskittyä integroiden ne jokapäiväiseen elämääsi (tämä auttaa itse asiassa luomaan uutta elämääsi). Joitain esimerkkejä: erottelukyky, selkeys, myötätunto, anteeksianto, luottamus, kärsivällisyys, ilo, rakkaus, vapaus ja muut. Ne jotka sinun on tärkeä integroida, syttyvät kuin tähdet.

Pyörteesi jatkaa laajentumista spiraalina ulospäin, ulottuvuuksien 5-13 läpi, kunnes se saavuttaa Lähteen/galaktisen auringon. Kun pyörteesi saavuttaa Lähteen, Lähde lähettää jumalaista rakkautta pyörteesi kautta. Tämä voimaannuttaa pyörrettäsi ja sinua (koska olet pyörteesi) Lähdevalolla. Pyörre alkaa sitten palata spiraalina takaisin sinuun ja kulkee kaikkien ulottuvuuksien läpi, alkaen 13. ulottuvuudesta, ja kerää korkean ulottuvuuden valoa tulemaan osaksi pyörrettä/sinua. Sitten se kulkee kruunusi läpi, täyttää kaikki chakrasi, maadoittumisjohtosi, kehosi ja aurasi ja tulee lepäämään sydänkeskukseesi.

Pyörteessäsi on pyhiä temppeleitä. Ne ovat eheytymis/parantumistemppeli, korkeampaan tietoisuuteen pääsyn temppeli, ylösnousseiden mestareiden ja arkkienkelien luo pääsemisen temppeli ja luovuuden temppeli. Voit vierailla kussakin niin, kuin opastetaan yksilöllisten vaatimustesi mukaan.

Salli vain pyörteesi luoda itsensä aikomuksellasi, käyttäen tavallisesti yllä olevaa oppaana.

Älä ylianalysoi tai yliajattele sitä – salli sen vain tapahtua joka kerta meditoidessasi.

Kuten voit nähdä, olet paljon, paljon suurempi kuin fyysinen kehosi. Olet universumin keskus, ja aktivoimalla pyörteesi olet voimaantunut integroimaan korkeamman ulottuvuuden energioita, ollaksesi se ylösnouseva olento, joka todellisuudessa olet.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.