PÄIVÄNSEISAUS JA JUMALAINEN MASKULIINISUUS

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)

20.6.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme kauniissa päiväseisausvaiheessa. Se on luonteeltaan maskuliininen. Tämä merkitsee, ettei kyse ole vanhasta työntävästä ja kontrolloivasta maskuliinisuudesta, vaan uudesta jumalaisesta maskuliinisuudesta – osastamme joka tukee ja toteuttaa unelmiamme ja visioitamme, joka antaa muodon sielun toiveille, päivittää solumme ja DNA:mme sekä antaa muodon valokoodauksille. Jumalainen maskuliinisuus ryhtyy toimeen rohkeasti ja tarkoituksella.

Vaikka olemme integroineet jumalaisen feminiinisyyden, se ei tee mitään – tarvitsemme feminiinisyyden ja maskuliinisuuden tasapainoa. Tasapainon myötä meillä on unelmia ja visioita, joita seurataan. Kaikessa mitä teemme, on tarkoitus, kun integroimme täysin jumalaisen maskuliinisuutemme ilman salattuja motiiveja – ainoastaan halu tukea ja palvella jumalaista feminiinisyyttämme. Jumalainen maskuliinisuus ei kätke sydäntään luolaan, sillä heidän sydämensä on yksi. Jumalainen maskuliinisuus meissä haluaa toimia ja ilmentää kaiken Jumalattaren opastuksen. Se haluaa palvella häntä kaikessa, mitä tekee. Se ei toimi ilman hänen opastustaan. Kun hyväksymme jumalaisen maskuliinisuutemme täysin, toteutamme visiomme ja opastuksemme. Tämä on päivänseisaustarkoitus.

Tämä päivänseisaus on hyvin voimakas ja sen vaikutukset kestävät useita vuosia. Vaikka on monia edistysaskelia teknologiassa, joka voi tehdä asioista paljon monimutkaisempia, meidän tehtävämme on pitää asiat yksinkertaisena ja kiinnittää huomio ytimeemme (sydän). Ja tällä tavalla pidämme asiat tasapainossa sen sijaan, että ryntäilemme yrittäen ymmärtää kaikkia uusia, hämmentäviä ja monimutkaisia tapoja, joihin tämä uusi teknologia haluaa meidän osallistuvan (ja ostavan). Jos sinusta tuntuu, että jäät jälkeen, koska päätät pitää asiat puhtaina ja yksinkertaisina, pidä pintasi. Energia muuttuu, sen ei ole kuitenkaan tarkoitus harhauttaa meitä niillä myriadeilla tavoilla, joilla useimmat käyttävät tätä energiaa. Tämä muuttuva energia on auttamassa meitä päivittämään itsemme, solut ja DNA:n – se ei ole välttämättä saamassa meitä menemään ostamaan viimeisintä teknologiaa. Se on tietysti aina meidän valintamme. Todellinen alkemia on itsensä transformoimista.

Alkemia on taikaa ja transformoitumista. On meistä kiinni, miten haluamme käyttää sitä. Voimme käyttää sitä oppiaksemme elämään viimeisimmän työkalun kanssa voimaannuttamaan sisäistä tai ulkoista. Se on meidän valintamme. Kun teemme kaiken voitavamme tietoisuutemme lisäämiseksi, niin ilmentyy taianomaisia muotoja. Tietoisuutta on siinä laajuudessa, jossa tiedämme (tietäminen ei ole pelkästään älyllistä, vaan täyttä tiedostamista), että olemme Lähde – se on ääretön. Jos olet pelossa tai jossain rajoittavissa energioissa, tietoisuutesi heikentyy ja niin myös elämäsi, sillä tietoisuus luo elämän. Tietoisuus on jumalaista maskuliinisuutta. Kun vastaanotamme korkeampia valokoodeja, jumalainen maskuliinisuus auttaa integroimaan ne olemuksemme joka aspektiin. Jumalainen feminiinisyys vastaanottaa – jumalainen maskuliinisuus integroi ja toimii.

Kun siirrymme energiamallista toiseen, paljon korkeampaan ja erilaiseen, menetämme melkein kaiken. Tämä sisältää sen, mihin henkilö on kiintynyt, mikä on tärkeintä hänelle. Tämä menetys (menetys on mielen havainto) voi tuoda esiin vanhoja tunteita – häpeä, puute, viha, syyttely – ja monia muita rajoittavia energioita, joita edelleen viipyilee sisällämme. Jos resonoit tähän, muistuta itsellesi, että miltä tahansa sinusta vaikuttaakin, kaikki on jumalaisessa järjestyksessä. Voidakseen laajentua ja nostaa tietoisuutta, vanhan täytyy hajota täysin, jotta uusi voidaan rakentaa uudelleen siitä "pöperöstä", joka luodaan irtipäästämisen myötä. Tämä muistuttaa paljon toukan muodonmuutosta. Kun jatkamme ylösnousemista, on jatkuvia muutoksia, jotka auttavat meidän kaikkien tietoisuutta lisääntymään. Jos joku täytyy ravistella hereille … niin se tapahtuu, mitä tarvitaan. Tee, mitä voit, pysyäksesi keskuksessasi, ja kutsu usein sielutiimiäsi.

Oivalla, että vaikka tämä päivänseisaus on hyvin voimakas, elokuun pimennys luo tästä energiasta vielä voimakkaamman valotulvan. Muista, että valoa voidaan käyttää mihin tahansa, joten miten hyödynnät sitä? Voit käyttää sitä valittamiseen, pelastamiseen, pelon voimistamiseen tai aktivoimaan valokehosi ja sisäiset galaktiset koodit. Valo on neutraalia. Maailmassa on paljon konfliktia, kuitenkin pyydän sinua olemaan lisäämättä sitä olemalla huolissasi siitä. Muista, että rakkaus laajenee enemmäksi rakkaudeksi ja pelko laajenee enemmäksi peloksi.

Kun siirrymme enemmän uuteen, asioita ei voi jättää puolitiehen. Olet joko sisällä tai ulkona. Kaikesta 3D:stä täytyy päästää irti. Uudessa ei voi olla yhtään pelkoa. Voit syleillä rakkautta, olla rakkaus tai jos pidät enemmän vaikeuksista, voit päästää irti joistain asioista, muttet toisista. Sinun valintasi.

Tiedä kuitenkin totuus, että on vain ykseys ja Kristus-tietoisuus (Lähdetietoisuus) – kaikki muu on erillisyysharhaa. Olemme täällä tietääksemme sen olemuksemme joka solulla. Jos kuitenkin olet juurtunut siihen erillisyyteen, jota 3D symboloi, ja sinut vedetään "eikö ole kamalaa" -skenaarioihin, niin 3D viettelee sinut, jäät kuin kiinni tahmeaan verkkoon ja on vaikea irrottaa itsesi – niin viehättävää 3D on. Kun tämä tapahtuu, ruokit ja voimaannutat kaksinaisuutta. Totuuden tietäminen ja eläminen vaatii rohkeaa ihmistä. Se ei ole helppoa, kun on fokusoitunut ulospäin. Kun pysyt keskittyneenä sydämeesi, on helpompaa olla hyväksyvämpi ja rakastavampi itselle ja toisille. Rakkautena oleminen integroi lisää myötätuntoa ja hyväntahtoisuutta, kun taas asuminen alemmissa kritisointi- ja tuomitsemisenergioissa erottaa. Tämä ei ole pääsi laittamista pensaaseen, vaan sen valitsemista, mihin laitat energiasi ja minkä haluat vallitsevan. Positiivisena oleminen auttaa nostamaan omaa ja myös toisten tietoisuutta – riippumatta siitä, miltä ehkä näyttää.

On erittäin tärkeää luottaa omaan intuitioosi ja visioihisi. Saatat huomata, että tuntuu tyhjältä lukea toisten sanoja ja ajatuksia. Kenties se on sielulta lempeä tönäisy luottaa itseesi. Voitko olla tyhjä ilman tarvetta täyttyä jonkun toisensanoilla tai seurata jonkun toisen viisautta, ja kuuntelet sen sijaan omaa viisauttasi ja toimit sen mukaan? Minusta on kiehtovaa, kun joku sanoo: "Tiesin sen!" saatuaan tulkinnan tai luettuaan jonkun toisen sanoja. Kenties tarve saada joku muu vahvistamaan se, minkä jo tietää, on täydellinen askel joillekin.

Mitä jos et resonoi jonkun viestin kanssa – merkitseekö se, että hän on väärässä? Ei välttämättä. Kyse on joko siitä, ettei sinun ole aika kuulla totuutta, tai et vain resonoi viestin kanssa. Tässä ei ole tuomitsemista. Valotyöntekijät antavat usein sinulle pienen työnnön eteenpäin. On kuitenkin aina parasta resonoida sen kanssa, mitä kuulet tai luet, vaikkei siinä ole mitään tolkkua silloin. Tämän päivän mystikkojen on tarkoitus auttaa ihmisiä ottamaan askel eteenpäin. Muiden aikojen mystikkoja pilkattiin usein ja heitä vastaan taisteltiin, erityisesti jos heidän viestinsä ei ollut yleinen näkemys, jonka väestö jakoi. Ja kuitenkin he kylvivät siemenen, joka juurtui lopulta. Vastaanväittäjät ovat panostaneet asioiden pitämiseen entisellään ja pelkäävät päästää irti siitä, mikä on mukavaa heille. Kumpi sinä olet? Mystikko vai vastaanväittäjä?

Kun siirrymme suurempaan kuvaan elämästä, meitä auttaa eteenpäin päivänseisaus ja tuleva pimennys. Hengitä sisään jumalaista maskuliinisuuttasi tämän päivänseisausjakson aikana ja kunnioita pyhää (avio)liittoa sisälläsi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.