KEHITTYMINEN KORKEAMMALLE

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)

2.4.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vaikka päiväntasaus on tullut ja mennyt ihmisen tekemän aikataulun mukaan, muista, että korkeammissa ulottuvuuksissa ei ole aikaa … ja näin ollen tämä voimakas energia vaikuttaa meihin edelleen. Päiväntasaus antaa meille ison työnnön korkeampiin ulottuvuuksiin yhtä paljon, kun niitä on sisällämme. Ne auttavat meitä irtoamaan 3D-kaksinaisuusmaailmasta. Uusi on sielupohjainen, vanha on egopohjainen. Uudella ei ole mitään tekemistä vanhojen ohjelmien, uskomusten tai ajatusten kanssa. Se on uusi, emmekä voi odottaa luovamme uutta vanhasta. Meille on näytetty, missä olemme edelleen kiinni vanhassa, ja meitä on tönitty päästämään irti siitä kaikesta ja tekemään tilaa uudelle sielumme opastamana. Meillä on ollut tilaisuus viimeistellä ne vanhat karmamallit ja -sopimukset, jotka teimme kauan sitten, vai pitäisikö sanoa, jotka tehtiin meille jatkuvan karmakuvion perusteella. Uudessa meille näytetään uusia aspekteja siitä, kuka todella olemme, ja saamme tilaisuuksia ilmaista itseämme sieluna – jos otamme ne.

Nämä tilaisuudet liittyvät valintoihin ja toimiin, joita teet. Näiden valintojen ja toimien korkeimmat taajuudet ovat rakkaus, ilo ja intohimo. Nämä ovat sieluolemusta. Kun yhdistyt sieluusi, ruumiillistat nämä ominaisuudet, jotka vievät tietoisuuttasi korkeammalle, mikä vaikuttaa elämäsi joka osaan ja täyttää elämääsi tällä sieluolemuksella. Näetkö? Se on rakkausspiraali. Sitten rakastat itseäsi ja hyväksyt itsesi ja toiset ilman vanhoja odotuksia siitä, millaisia heidän pitäisi olla tai millainen sinun pitäisi olla. Pitäisi-asiat perustuvat vanhoihin uskomuksiin, malleihin ja sääntöihin. Ne eivät kuulu uuteen – ne ovat hyvin paljon vanhaa eivätkä osa sitä, kuka olet nyt.

Tietysti energiat voivat olla vähän hämmentäviä. Yhtenä hetkenä tunnet olevasi hyvin ankkuroitunut uuteen ja seuraavana hetkenä juurtuneesi vanhaan. Nimittäin lineaarisen ajan jakso on valmis – lineaarinen merkitsee menemistä asiasta toiseen jonkinlaisessa järjestyksessä. Virtaus ei ole sellaista. Se aaltoilee. Se kulkee sen kanssa, mitä on. Jos tunnet itseäsi vedettävän takaisin vanhaan, katso, vetääkö jokin sinua takaisin ja haluaako jokin vapautua. Muuten mene vain sen mukana. Pysy poissa tuomitsemisesta. Päästä irti siitä, mikä haluaa vapautua, lempeästi ja helposti – emme ole kilpailussa. Jos sinulla on murhetta, salli se ja päästä siitä sitten irti. Jos tunnet surua, salli se ja sitten päästä siitä irti. Jos tunnet vihaa, salli se ja sitten päästä siitä irti. Täyty aina irtipäästämisen jälkeen jumalaisella rakkaudella. Muuten luot tyhjiön ja vanha usein palaa täyttämään sen. Eikö ole parasta jatkaa täyttymistä jumalaisella rakkaudella?

Tietysti myös irtipäästämme ja kohoamme kerroksittain, kuin sipulia kuoriessa. Poistamme ulkokerroksia ja syvempiä kerroksia paljastuu. Kaikesta riippumatta jatka hyväksymistä, irtipäästämistä ja täyttymistä. Älä viipyile tai analysoi, mitä tulee esiin syvyyksistäsi – pelkästään hyväksy, päästä irti ja täyty. Kun alat analysoida ja ihmetellä sitä, kiinnityt vanhaan energiaan ja tämä pitää sen sisälläsi. Pidä värähtelysi korkeana olemalla kiinnittymättä mihinkään vanhaan. Näe aina suurempi kuva ilman tarvetta tietää, miksi jokin tapahtuu. Kun vaihdat perspektiivisi "mikä on pielessä" -tilasta "mikä on oikein" -tilaan, maailmasi muuttuu. Sinulla on vaihtoehto: voit rypeä tai kehittyä.

Vaikken halua keskittyä "ylösnousemusilmiöön", joskus auttaa, kun tietää, että fyysiset kokemuksesi johtuvat siitä, että käyt läpi valolatauksia ja kehosi sopeutuu. Tunteiden, ajatusten ja fyysisen ilmiön välillä ei ole eroa, sillä ne ovat kaikki yhtä. Se vaikuttaa kaikkeen, mikä vaikuttaa yhteen. Lataukset ovat valoa ja ne päivittävät kaiken, mitä olet. Mene sen mukana miettimättä älyllisesti, söitkö jotain, joka ei sovi sinulle, oletko allerginen jollekin vai onko sinulla huono tuuri. Pidä sen sijaan huolta itsestäsi parhaan kykysi mukaan. Voit kysyä kehosi eri osilta, mitä ne tarvitsevat. Muista, että nämä muutokset ja päivitykset auttavat sinua ankkuroimaan uudet tai unohdetut lahjat – lahjat jotka jaetaan ja lahjat jotka auttavat sinua olemaan parhaalla polulla korkeimmaksi ilmaisuksesi. Sielusi on ohjaksissa. Egosi on sielun ilmaisija. Kun meditoit sydämessäsi tai korkeassa sydämessäsi, voimaannutat itseäsi sieluna. Sinä ja sielu olette yhtä. Sielu on korkein itsesi ja se on Lähde. Kun seuraat opastustasi, lisäät jumaluuttasi.

Saattaa olla merkittäviä elämänmuutoksia. Nämä voivat olla kaikkea perheriidasta täydelliseen ympäristömuutokseen. Oivalla, että sinä olet luonut sen kaiken, tietoisesti tai muuten. Miten tahansa muutoksia tapahtuu, luota, että se on korkeimmaksi evoluutioksesi. Jos huomaat syyttäväsi jotain tai jotakuta näistä muutoksista, anna tuon vanhan energian mennä. Olet suunnitellut kaiken itsellesi noustaksesi korkeammalle. Voit kysyä itseltäsi, miten haluat nähdä muutoksen. Kun näet jonkin korkeammasta näkökulmasta, kehityt. Jos syytät (kuten hyvin monet tekevät nykyään riippumatta siitä, mitä he sanovat olevansa), pidät kiinni vanhasta, erityisesti havaintosi ollessa se, että tämä asia – mikä se onkin – tapahtuu sinulle, ei hyväksesi. Voit katsoa sitä intohimottomasti ja vastata eri tavalla, kuin olisit tehnyt ennen. Ole kiitollinen kaikesta elämässäsi ja pysy erossa minkään tuomitsemisesta hyväksi tai huonoksi, sillä se on kaksinaisuutta.

Jotkut meistä pystyvät näkemään verhon läpi. Esimerkiksi, jotkut voivat nähdä tähtiä, jotka liikkuvat, eri värejä ja muotoja ja muiden asioiden ilmentymistä, jotka eivät ole "normaaleja" 3D-elämässä. Tämä johtuu siitä, että mielemme ja havaintomme siirtyvät korkeammalle. Voimme puhua muiden maailmojen olentojen kanssa – he rakastavat sitä. Saan myös informaatiota, että monia ylösnousseita mestareita on täällä kanssamme, kuten myös monia enkeleitä. Tietysti myös monet meistä ovat enkeleitä. Maan päällä on enemmän väkeä, koska haluamme kaikki osallistua tähän mahtavaan, ennen kokemattomaan aikaan. Ei ole mitään tai ketään, jota tämä muutos ei kosketa. Monet eivät ehkä oivalla sitä, mutta sillä ei ole merkitystä. Sillä on merkitystä, että laitamme tossua toisen eteen ja sallimme oman jumalaisen polkumme.

Eläminen tuollaisen tietoisuuden kera ei merkitse, ettei ole haasteita – näet vain eri tavalla noiden haasteiden läpi. Muutetaanpa sana "haaste" "mahdollisuudeksi", sillä sitä haaste on. Virtaat niiden mukana, etkä vastusta niitä tai syytä jotakuta niistä. Joka kerta kun menet läpi haasteesta (tilaisuudesta), kuljet nopeasti armoaallolla. Et jää jumiin johonkin jatkuvaan karuselliin, kun sinulla on tietoisuutta ja korkeampi perspektiivi. Ei ole mitään rajoituksia, paitsi ne jotka luot itsellesi vanhojen uskomusten perusteella. Jos tunnet olevasi jumissa, katso, miten luot tämän sillä, minkä uskot todeksi. Joka askeleella ankkuroimme uutta Maahan ja aktivoimme enemmän ja enemmän uutta maaverkkoa. Yhdisty ja maadoitu siihen. Tämä auttaa Gaiaa ja sinua.

Nämä päivitykset vapauttavat myrkkyjä, sillä olemme puhdasta energiaa. Saatamme vaikuttaa kiinteältä, emme kuitenkaan ole. Kun vastaanotamme lisää valoa, muutumme. Jos olisimme kiinteä, emme muuttuisi. Kun harmonisoidumme korkeamman ulottuvuuden valon kanssa, autamme kehoamme harmonisoitumaan tähän korkeampaan energiaan, jotta meistä tulee yhtä sen kanssa. Kun emme harmonisoidu korkeampien energioiden kanssa, luomme työntöä ja vetoa tai skismaa, ja tämä johtaa tuskaan … henkisesti, tunteellisesti ja fyysisesti. Miten voimme harmonisoitua? Virtaamalla muutosten kanssa vastustamatta niitä, meditoimalla ja olemalla luonnossa. Korkeavärähteiset ajatukset auttavat myös. Tämä on pysymistä positiivisena sen osalta, mitä on.

Kuitenkin kokeissamme päänsärkyä, ahdistusta, vatsavaivoja, masennusta, selkäsärkyä ja muita fyysisiä ilmiöitä, haluamme syyttää siitä jotain. Syyttäminen on vastustamista. On parempi virrata korkeampien energioiden mukana, sillä silloin et vastusta ja harmonisoidut sen energian kanssa, mitä virtaa sinuun. Silloin kun pidät kiinni vanhoista tunteista, ajatuksista ja uskomuksista, et ole yhdenmukainen korkeampien energioiden kanssa, ja siksi vastustat. Silloin kun päästät irti vanhasta ja teet opastettuja uusia valintoja, harmonisoidut. Kaikki tunteet luovat jotain fyysistä, kuten myös kaikki ajatukset. Skannaa kehoasi ja katso, missä sinulla on jokin vanha uskomus tai energia (kenties se on jotain, josta sinulla on kipua, tai jokin/joku jolle sinun täytyy antaa anteeksi). Pyydä kehoasi ja sieluitseäsi auttamaan siitä irtipäästämisessä ja täytä tyhjä tila sitten jumalaisella rakkaudella. Kun energia virtaa vapaasti, tapahtuu parantumista/eheytymistä. Kun olet selkeä, harmonisoidut korkeampien energioiden kanssa, ja vaikka kehossasi saattaa edelleen tapahtua säätöjä, ne tuntuvat helpommilta kuin vastustaessasi.

Kaikki mestarit ovat kertoneet meille, että teemme samoja asioita ja suurempia asioita. Tämä on se aika. Meditoi, hengitä ja liiku lempeästi tietoisuuden kera. Rakasta itseäsi – kaikkia aspektejasi – ja virtaa. Kysy kaikilta kehoiltasi, mitä ne tarvitsevat eheyteen, ja seuraa sitten niiden opastusta. Olet maan päällä tarkoituksesta, ja tuo tarkoitus on olla rakkaus.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.