KEHITTYMINEN UUDESSA

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)

2.1.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun jatkamme kehittymistä, se tapahtuu epälineaarisesti, mikä merkitsee, ettemme vain lopeta yhtä vaihetta ja aloita uutta. Se on kuin keinumista puistokeinussa ja päättämistä lähteä liukuun. Kun hyppäät liukuun, katsot olkasi yli ja näet, että keinu liikkuu edelleen vauhdistasi. Sama pätee omaan evoluutioomme. Voimme liikkua eteenpäin, ja kuitenkin se vanha vaihe, josta juuri lähdimme, toimii edelleen – hitaammin kuin ennen ja menettää voimaansa. Kun jatkamme uuden integroimista, saatamme hyvinkin tuntea edelleen vanhan energian. Tämä on osa vanhan integrointia ja vanhan loppuunsaattamista. Loppuunsaattaminen on tärkeää.

Jos huomaat, että sinut vedetään edelleen vanhoihin asioihin, sinun ehkä täytyy viimeistellä ne. Vanhan ei ole tarkoitus jatkaa uuteen. Tämä voi tuntua sekavalta ja ihmettelet ehkä, miksi sinun täytyy edelleen käsitellä vanhoja asioita, kun luulit jättäneesi ne jo taakse. Se kaikki on tarkoituksellista, jottet pelkästään luo vanhaa uuteen muotoon ja kutsu sitä uudeksi. Viimeistele vanha ja toimi uudella tavalla. Voimaannuta se sieluolemus, josta haluat luoda – kuten rakkaus, ilo, rauha, ihmetys jne. – olemalla se ja keskittymällä siihen. Aikanaan toimesi ovat erilaisia, ajatuksesi ovat erilaisia ja sinusta tuntuu erilaiselta. Keskittymällä siihen, miltä haluat olosi tuntuvan, luot tuosta tunteesta.

Kun astumme vahvemmin uuteen, huomamme joitain hyvin erilaisia asioita. Olemme enemmän irrallaan tapahtumista ja ihmisistä. On vähemmän draamaa ja enemmän ymmärrystä siitä, mitä ihmisten tekojen ja olosuhteiden pinnan alla on. On enemmän virtausta ja päästämistä irti asioiden puskemista. Huomaamme, että se mikä ennen vaivasi meitä, ei vaivaa enää. Tämä on totta myös mieltymystemme muuttumisessa – saatamme havaita, ettemme nauti enää samasta, mistä ennen. Rakastamme itseämme enemmän, kun huolehdimme enemmän itsestämme valitsemalla noita asioita ilon ja intohimon tunteesta, ei velvollisuudesta. Enemmän ja enemmän emme etsi vastauksia ulkopuoleltamme, ja jos etsimme, nuo vastaukset vahvistavat sen, minkä jo tiedämme. Havaitsemme, että se mihin keskitymme, ilmentyy, sillä kaikki alkaa energiasta ja perusolemuksesta. Hitaasti meistä tulee omatekoisia mestareita.

Jokaisella meistä on omat ainutlaatuiset lahjamme. Meidän ei tarvitse kilpailla toisten kanssa, vaan kunnioittaa ja arvostaa heitä niin, kuin itseämme. Olemme kuin merenaaltoja, ainutlaatuisia ja kuitenkin osa kokonaisuutta. Olemme aalto ja olemme meri. Olemme energiaa ja tehtävämme on olla tietoinen ja hereillä oleva energia/valo/rakkausvirta. Vedämme puoleemme tai torjumme sen mukaan, mitä energiamme on. Kun meillä on korkeinta valoa/energiaa, nousemme korkeammalle tietoisuudessa ja päästämme irti kaikesta, mikä ei enää resonoi kanssamme. Vastaavasti luomme ja ilmennämme niitä asioita, ihmisiä ja olosuhteita, jotka resonoivat kanssamme ja sopivat omaan energiaamme. Olemme sopineet integroivamme sielutietoisuuden, pelkän egotietoisuuden sijasta (minä haluan, minä haluan, minä haluan).

Kun kehityt, polttopiste on paljon voimaantumisessa ja mestaruudessa. Periaatteessa tämä on "sanoista tekoihin" –päivitys. Kuitenkin tarkastellessasi 3D-maailmaa (tarkkaile sitä kiinnittymättä), saatat havaita, että se kiinnittyy enemmän 3D-kaksinaisuuteen. Muistuta itsellesi, että kaikilla on vaihtoehto. Pidä fokuksesi korkealla ja uudessa antamatta vanhan matriisin vietellä. Kun keskityt uuteen nyt-hetkeen, tietoisuutesi kasvaa, kuten tiedostamisesikin. Näet ehdottomasti, mitä verhon takana on. Pysy luonnollisena. Ja jos näyttää siltä, että asiat eivät muutu, kunnioita sitä, kun jokainen kehittyy oman sieluviisautensa mukaisesti.

Harmonisoidu omaan tinkimättömyyteesi. Harmonisoi tekosi, ajatuksesi ja tunteesi yhdenmukaisiksi. Tämä pitää sinut korkeassa energiavirrassa. Päästä irti kaikesta, mikä menee tämän yhdenmukaisen virran tielle. Kun olet neutraali, et ole kiinnittynyt ja siksi pelko ei saa otetta sinusta ja voit valita helppouden ja vapauden, kun sallit elämäsi kehittyä. Näin sinusta tulee vahvempi ja selkeämpi seuraavista askelista. Älä kiirehdi. Ole sallimisen tilassa. Jos tunnet häiriintyväsi, päästä siitä irti, mikä häiritsee sinua, ja keskity siihen, mitä päätät tuntea. Jatka itsesi rakastamista ja pysymistä maadoittuneena. Nauti hiljaisista ajoista, kun päästät irti kaikesta idioottimaisesta kiireestä. Tee vain niitä asioita, jotka kutsuvat sinua. Kyseenalaista kaikki, mitä teet, erityisesti ne automaattiset asiat joita teet kyselemättä, koska olet tottunut tekemän niitä ja koska no, kaikki tekevät niin.

Vaikka kunnioitan ihmisten päätöstä seurata gregoriaanista kalenteria ja muita muinaisoraakkeleita, olen itse seuraamatta, sillä tiedän, että korkeammissa ulottuvuuksissa ei ole aikaa eikä näin päivämääriä tai kalenteria. Siirryn sen kaiken ulkopuolelle ja uuteen vuoteen rajoittumisen sijasta tiedän, että joka hetkessä on uuden potentiaali. Muista, ettei ole alkua tai loppua – kaikki on spiraalia, joka kulkee äärettömästi ylöspäin. Olkaamme kaikki uusia joka hetki, sillä nyt-hetki on todella ainoa paikka, missä voi olla. Koska elän edelleen maan päällä, käytän tietysti kalenteria. Tunnen kuitenkin totuuden tämän aataminaikuisen työkalun takana.

Olemme integroineet rakkautta joka hetki, olemme siitä tietoinen tai emme. Tämä merkitsee elämässämme suurempaa myötätuntoa toisia kohtaan, suurempaa itserakkautta ja suurempaa tiedostamista. Se harmonisoi meidät Lähteeseen ja sieluun ja kuljettaa meitä eteenpäin evoluutiossamme. Auttamaan tätä rakkauden laajentumista, ole rakkaus, ole hyväksyvä ja hengitä tietoisesti rakkaus-valoa korkeaan sydämeesi ja sydänchakraasi. Tämä auttaa päästämään irti harhakuvista, tuskasta, pelosta ja muista vanhoista kaksinaisuususkomuksista.

Tee "kateenkorvakoputusta", jossa koputat tai kutitat korkeaa sydäntäsi. Se tukee korkeampien energioiden integrointia, mikä auttaa sinua siirtymään sisäiseen iloon ja rakkauteen ja laajentamaan niitä ja integroimaan sielun sisääsi. Se auttaa neutralisoimaan vanhoja malleja ja energioita, lisäämään energiaasi ja tukemaan parantumista/eheytymistä. Kateenkorvachakra joka tunnetaan myös ilochakrana, säätelee kehon energiavirtaa. Kun se aktivoidaan, tasapaino palautuu. Se on erittäin voimakas lapsuudessa, mutta kutistuu aikuisena. Siksi on tärkeä aktivoida se, jotta voimme palata lapsen iloon ja viattomuuteen. Koputa tai kutita tätä chakraa aina, kun sinua opastetaan, ja erityisesti kun olet uupunut, pakahtunut tai huolestunut. Tee sitä noin 20 sekuntia aina tarvittaessa, useita kertoja päivässä.

Meillä on nyt erittäin voimakasta valokoodien sisäänvirtausta – ja useita tulevia päiviä. Vastaanotamme tämän valon, tuomme sen lävitsemme ja maadoitamme Gaiaan, joka maadoittaa sen ja täyttää Gaian valolla, ja näin olemme maadoittuneet Lähteeseen ja Gaiaan. Kun tämä valo on maadoitettu meissä ja meinä, se auttaa meitä tekemään muutoksia korkeimman rakkausevoluution puolesta. Varmista, että tuot sen kaikkien chakrojen läpi, erityisesti korkea sydän ja sydänchakra. Sitten kun se on käpylisäkechakrassa, korkean moniulotteisen valon jakelijassa, se täyttää kehomme kaikki osat. Älkäämme laittako aikarajaa tälle – ei ole alkua ja loppua.

On oleellista harmonisoitua yhtenevästi kehon, mielen ja sydämen kanssa. Tarkkaile kaikkea, mitä ajattelet, tunnet ja teet, ja näe, onko se linjassa. Tarkkaile sitä, että jokainen antamasi palvelu on myös korkeamman itsesi ilmaisua. Tämä voi olla projekti, taideteos, hymy tai halaus, jonka annat toiselle. Se voi olla kannustus tai mitä tahansa, jossa jaat itseäsi aidosti. Varmista, että se on myös harmoniassa ilo- ja rakkaustunteen kanssa, ettet tarjoudu velvollisuudesta, vaan puhtaasta ilon ja rakkauden tunteesta. Anna kaiken, mitä ajattelet, tunnet ja teet ilmaista sinua korkeimmalla rakkaustasolla. Jos sinulla on negatiivisia ajatuksia, päästä niistä irti, jotta kaikki mitä ilmaiset, on rakkautta. Tätä sinä olet – mitä pidät sisälläsi, sitä ilmaiset muille ja vedät puoleesi. Ole rehellinen itsellesi ja toisille. Jokainen tekosyy joka sinulla on, jokainen valhe (tai pidättely tai salaisuus) jonka ilmaiset, säteilee valoa siihen, mikä haluaa eheytyä, puhdistua sisälläsi, jotta värähtelysi ja tietoisuutesi voi nousta. Valhe on rakkauden pettämistä, ja se pettää toiset ja vie pois heidän voimansa – myös sen joka jatkaa valhetta.

Kun sinut päivitetään Kristus-tietoisuudessasi, sinua tuetaan ja vedät puoleesi korkeammalla tasolla. Kun harmonisoidut sieluusi, harmonisoidut viisauteen, puhtauteen, rakkauteen, rauhaan, iloon, laajentumiseen, voimaan ja totuuteen. Kun olet yhdenmukainen, sekoitat jumalaisen maskuliinisuutesi ja feminiinisyytesi pyhässä avioliitossa, tasapainossa. Nyt on aika ilmaista rakkautta kaikessa, mitä teet ja olet.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.