TALVIPÄIVÄNSEISAUS 2016

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)

17.12.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun menemme kohti päivänseisausta, käsitä, että se on iso juttu ja vaikuttaa kaikkiin. Päätämme suuren osan kaksinaisuutta ja erillisyyttä ja valmistaudumme ottamaan täysin vastaan ykseyden ja täysivaltaisuutemme. Joka vuosi olemme ottaneet askeleen eteenpäin ja olemme enemmän kuin valmiita astumaan täysin mestaruuteemme. On pyhää ja voimallista aikaa. Askel askeleelta olemme nähneet, mikä ei palvele meitä, ja olemme päästäneet siitä irti ja näin integroineet enemmän valoa ja rakkautta olemukseemme. Jatkamme jalostamista, irtipäästämistä ja kehittymistä. Meillä on tilaisuus maadoittaa uusi itsemme ja jättää taakse paljon eksyneisyyttä, hämmennystä ja fyysistä uudelleenjärjestelyä. Jatka siis ajatustesi ja tunteidesi pitämistä korkealla ja fokusoituna rakkauteen. Näemme myös visioidemme ja tarkoituksemme uudelleenluomisen.

2016 on tehnyt hyväksemme paljon, silloinkin kun tuntui, että olimme suuressa pimeydessä ja kaaoksessa. Meillä on nyt tilaisuus saattaa loppuun kaikki, mitä olemme työstäneet. Kuitenkin on tärkeää, ettei ole toiveita, odotuksia tai kiinnittymistä siihen, miltä sen pitäisi näyttää. Pysy sen sijaan hetkessä, kun jatkat askeleen ottamista kerrallaan. Tällä tavalla sinua opastetaan. Älä projisoi halujasi tulevaisuuteen, vaan salli sen paljastua itse. Sitä paitsi, kaikki mitä projisoit, perustuu entisiin kokemuksiin tai älyyn ja on aina rajoittunutta. Jumalainen järjestys tietää, mitä tekee.

Tämä saattaa tuntua hyvin erilaiselta kuin menneisyys, jossa kontrolloimme, panimme asioita tapahtumaan, emmekä luottaneet itseämme kannettavan eteenpäin (kuten mainonnassa tai markkinoinnissa). Kun jokainen meistä sitoutuu ja luottaa jumalaiseen järjestykseen, sallimme ihmeitä tapahtua. Tämä on todellista luottamusta. Tämä on antautumista sille, mitä on, mikä kohottaa aina tietoisuuttamme ja luo elämämme. Tarkkaile ja ota askel sitä kohti, mikä on iloista ja helppoa. Jatka menneisyydestä irtipäästämistä, jotta uusi voi ottaa sen paikan elämässäsi. Päästä irti mukavuusalueestasi ja salli itsesi olla epämukavasti. Epämukavuutta on, koska yritämme pitää kiinni menneisyydestä tai projisoida menneisyytemme tulevaisuuteen sen sijaan, että luotamme prosessiin. Jos olet motivoitumaton, lannistunut tai väsynyt, käsitä, että tämä valmistelee sinua edessä olevaan. Luot sen, mitä edessä on.

Monet meistä eivät voi samaistua siihen, kuka olimme ennen. Tämä on merkki, että olemme astuneet turvallisemmin uuteen nyt-hetkeen ja olemme päästäneet paljon irti vanhasta. Meillä saattaa olla edelleen lisää irtipäästettävää ja transformoitavaa, joten jatka kärsivällisesti ja tarkkaile. Tarkkailu auttaa meitä irrottautumaan vanhasta ja luottamaan uuteen, kun se paljastuu ainutlaatuisesti kullekin meistä. Päästä irti kaikesta tuomitsemisesta (ja on paljon tuomittavaa) ja täytä tyhjä tila rakkaudella. Tiedä, että joka ihmisessä ja joka tilanteessa on rakkautta.

Hyvin paljon tapahtuu pelkästään tässä kuussa. Meihin virtaa jatkuvia valolatauksia ja aktivoi käyttämättömiä valokoodeja, synnyttää uutta DNA:ta ja aktivoi uudet piirustuksemme, mikä auttaa meitä lopulta näkemään ja kokemaan uudet olemistavat ja uudet polut sielumme ilmaisemiseen. Jos olemme halukas, voimme täydemmin päästää irti vanhoista tarinoista, jotka ovat ankkuroineet meidät vanhaan. Voimme päästää irti vanhoista traumoista ja päättää vain hyväksyä mahdollisuudet – riippuen siitä, haluammeko sitä vai emme. Mitä päätät tuntea? Se miltä meistä tuntuu, sanelee, miten uudet kokemuksemme luodaan. Jos pysyt fokusoituneena siihen, mitä päätät tuntea, et voi luoda mitään, mikä ei ole harmoniassa tuon tunteen/olemuksen kanssa.

Voit tarkastella uskomuksiasi – älä kuitenkaan luo uusia uskomuksia, sillä ne luovat vain uuden pysähtymiskohdan. Oivalla sen sijaan, että kaikki muuttuu. Havainnot muuttuvat, kun tietoisuus muuttuu. On siis parasta valita, mitä haluaa tuntea. Jos haluat tuntea vapautta, keskity vapauteen. Jos haluat tuntea iloa, keskity iloon. Jos haluat kokea enemmän rakkautta, keskity rakkauteen. Tätä on sielu/Lähde, joka elää meinä. Tämä on ylösnousemuksen tarkoitus … uppoutua täysin sieluun ja sielu uppoutuu meihin. Näiden latausten saamiseksi ei tarvitse tehdä mitään, aikoa vain vastaanottaa.

Koko tämän vuoden on tapahtunut paljon hyvin nopeasti. Paljon asioita tulee valoon, sillä totuus ei voi olla piilossa uudessa. Ne jotka ovat täysin ankkuroituneet uuteen, näkevät toisten ihmisten ja olosuhteiden läpi. He tekevät tämän kiihkottomasti, usein nyökäten vain päätään. Paljon jää pinnan alle, ja kuitenkin jos menet jonkun ihmisen tai olosuhteen pinnan alle, voit nähdä sen totuuden tai epätotuuden. Tämä auttaa vapautumisessasi. Ei voida pitää orjuudessa, jos näkee totuuden.

On voimakas halu muuttaa asioita omassa elämässä. Älä sivuuta mitään. Kun pysyy hetkessä, voi nähdä selvästi, mitä harhakuvia on ja mitä valintoja opastetaan tekemään. Jotkut näkevät totuuden jostain ja kuitenkin päättävät olla ryhtymättä toimeen, ja tämä on tietysti ok. He näkevät totuuden ja pysyvät vahvana omassa totuudessaan, ja samalla kunnioittavat toisia, jotka pelaavat edelleen vanhaa peliä. Esimerkkinä tästä voisi olla, miten ihmiset juhlivat joulua tai muita uskonnollisia juhlapäiviä. Joku saattaa tietää totuuden ja silti jäädä peliin. Tärkeä asia on nähdä totuus harhan alla. Ja jotkut päättävät olla osallistumatta näihin vanhoihin perinteisiin. Kaikessa on kyse yksilön valinnasta. Pysy vain hereillä riippumatta siitä, mitä valitset. Mitä ikinä valitsetkin, jokaisella on oma polkunsa, jota johtaa sielu.

Kun meistä tulee enemmän rakkautta, meistä tulee sallivampi ja myötätuntoisempi. Näemme hallitusten, uskontojen, rotujen ja kaikkien jakavien instituutioiden kaksinaisuuden, emmekä yhdisty yhtenä äänenä ja yhtenä sydämenä. Näemme politiikan aiheuttavan erimielisyyttä ja päätämme olla osallistumatta mihinkään, mikä pahentaa jakautumista ja kaksinaisuutta. Ykseydessä ei ole vihollisia, ei ole ketään pelättävää, sillä totuus on rakkaus eikä rakkaudessa ole jakautumista. Tämä on totta myös eläinten, kasvien ja hyönteisten osalta. Jokaisella on jokin lahja – mikään ei ole parempi tai huonompi kuin toinen. Kun integroimme rakkauden jokaiseen valintaamme, kunnioitamme koko elämää. Kunnioitamme muurahaisia, hämähäkkejä, mehiläisiä, lintuja, puita, kukkia ja ruohoa. Kunnioitamme kiviä, maata ja vuoria. Kunnioitamme merta, puroja ja pohjavesiä. Olemme kaikki yhtä. Olemme kaikki ainutlaatuisia, kuitenkin yhteydessä rakkauden kautta. Sieluina kunnioitamme kaikkea monimuotoisuutta ja ainutlaatuisuutta. Rakkautena kiitämme kaikesta elämästä.

Perinteisesti talvipäivänseisaus (niillä jotka asuvat pohjoisella pallonpuoliskolla) on valon paluu. Sanoisin, että se on valon lisävoimaantumista. Kun avaudumme olemaan enemmän valoa ja siksi enemmän rakkautta, ankkuroimme lisää uutta elämäämme. Kun päätämme vuoden 2016 (tosiasiassa ei ole alkua tai loppua), jatkamme saumatonta kehittymistä. Jatkamme vanhan transformoimista uudeksi ja ainoa tapa tämän tekemiseen on kiinnittää huomiota joka hetki. Silloin voit nähdä selvästi, missä kohtaa nukut ja minkä askeleen voit ottaa ollaksesi enemmän. Salli itsesi olla yksinkertainen ja virrata, äläkä jää kiinni kiireen tohinaan, joka näyttää imevän monet. Muista, että uudessa on kyse vaivattomuudesta ja virtaamisesta. Mennyttä on se vanha tapa, jossa odotukset, "pitäisi tehdä" ja uneen meneminen nielaisevat, antaen vanhojen tapojen raahata sinua eteenpäin unessasi. Hereillä ollessasi valitset. Valitset irrottautumalla siitä, mitä toiset sanovat, että sinun täytyy tehdä ja olla, ja kaikesta hypetyksestä. Pysymällä hereillä et ainoastaan näe asioita sellaisena, kuin ne ovat, vaan myös valitset polkusi harhan läpi.

Päivänseisaus on tilaisuus voimaannuttaa lisää jumalaista maskuliinisuuttasi, olet sitten mies tai nainen. Jumalainen maskuliinisuus on unelmiesi luoja ja tukija. Se tukee jumalaista feminiinisyyttäsi. Kun meditoit, laita oikea kätesi vasemman kätesi alle kämmenet ylöspäin. Tämä on sen tuen fyysistä ilmaisemista, jota jumalainen maskuliinisuus antaa jumalaiselle feminiinisyydelle. Kun heräämme enemmän sille ihmeelle, kuka olemme, ja elämän kaikille ihmeellisille lahjoille, tunnistamme, että on paljon enemmän kuin aisteilla havaittava fyysinen maailma. Olemme jumalaista valoa ja elämämme pääluoja. Jumalainen maskuliinisuus tukee unelmiemme ilmentymistä. Laulu "Mahdoton unelma" on etsintäsi kohde: "… uneksia mahdotonta unelmaa … mennä minne urheat uskaltava mennä … seurata tuota tähteä, vaikka se olisi miten toivotonta, vaikka se olisi miten kaukana …" Valomme sytyttää meidät unelmiamme kohti ja hyväksymme sen korkeamman merkityksen, miksi olemme täällä maan päällä. Säteilemme toisille ja kun nostamme omaa tietoisuuttamme, nostamme kaikkien olentojen ja Maan tietoisuutta.

Ankkuroimme uutta. Siksi meidän täytyy elää niin, kuka ja mitä sanomme olevamme. Tämä kestää niin kauan, kuin valitsemme. Päivänseisauksen valo tukee meitä etsinnässämme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.