ENERGIAT NYT

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)

15.8.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vaikka pimennykset ovat tehokkaita muutoksessa, kunnioitan sen yksinkertaisuutta. En osta kaikkea ylimainontaa, ja näen sitä paljon, enkä seuraa laumaa … kuitenkin kunnioitan kaikkien valintoja. Tässä ylösnousemusviestissä en käytä aikaa tulevan auringonpimennyksen ihannointiin, vaan puhun sen taustaenergiasta. Tämä pimennys ja kaikki käyttämämme nimikkeet huonontavat viestiä. Aina kun käytämme nimikkeitä itsemme kuvaamiseen tai jonkin määrittelemiseen, kosketamme vain pintaa, emmekä mene syvemmälle.

Kuten tiedät, olemme jatkaneet määrätietoisesti ainutlaatuisia tapojamme pitää vanha 3D-matriisi hengissä, pitämällä kiinni vanhoista uskomuksista, kaavoista ja muista tavoista, jotka uskomme todeksi. Olemme kulkeneet harhakuvien läpi kyseenalaistamalla kaiken. Tämä ei ole niinkään älyllistä kyseenalaistamista, vaan jonkin sellaisen tuntemista, mitä meille on kerrottu, ja oivaltamista, että se saattaa olla valhe, joka peittää totuuden jostain. Kun intuitiomme on vahvistunut, näemme ja tunnemme jokaisen annetun harhakuvan läpi, jotta voimme vapautua vanhasta matriisista. Tähän sisältyy historia ja ajankohtaiset tapahtumat, sisällämme tai ympärillämme.

Olemme vapauttaneet myös fyysisen kehon kautta. Ei hauskaa, kuitenkin välttämätöntä. Meditoidessa kysyin, olivatko "palavat" hermot kehon vasemmassa alaosassa tosiaan transformoitumista kristalliseksi. Vastaus oli "kyllä". Se on ollut myös vanhoista myrkyistä vapautumista, kun kehoni sopeutuu. Tiedän, että jokainen olento kokee jonkinlaista fyysistä muutosta – itse itselleen luotua. On parasta olla yrittämättä niputtaa itseään jonkinlaiseen yleistykseen, vaan kunnioittaa omaa prosessiaan, sillä olemme jokainen ainutlaatuinen siinä, miten ilmaisemme jumaluuttamme, ja kaikki menee sen mukaan. Kenties se voi näyttää meille myös vanhoja uskomuksia, kuten "olen sairas ja minun parasta mennä lääkäriin" tai "haluan nähdä, onko kokemukseni sama, mitä muut kokevat" (tarve kuulua joukkoon). Tiedän, tämä muutos voi tuoda monia uskomuksia esiin. Katso syvemmälle, fyysisen ilmentymän alle.

Vedä henkeä ja esitä nämä kysymykset:

Näenkö jumalaista oikeudenmukaisuutta kaikissa tilanteissa?

Otanko vastuun kaikesta elämässäni (ei toisista, vaan oman elämäsi tilanteista)?

Erotanko itseni edelleen syyttämällä toisia, joko omassa pienessä piirissäni tai maailmassa?

Oivallanko, että luon omat olosuhteeni oman tietoisuuteni avulla?

Tiedänkö todella, etten ole uhri?

Mitkä ulkoiset tapahtumat peilaavat sitä, mistä edelleen pidän kiinni sisällä?

Mikä on totuus joka tilanteessa, jonka koen?

Miten näen suuremman kuvan tai en näe?

Luotanko jumalaiseen järjestykseen/jumalaiseen oikeudenmukaisuuteen vai ylläpidänkö tuomitsemalla edelleen kaksinaisuutta sisälläni?

Näihin kysymyksiin vastaaminen voi auttaa sinua irrottautumaan täysin 3D-matriisista. Tämä ei ole tietenkään kaikki, mitä se vaatii. Meidän täytyy päästää täysin irti kaikesta, mikä pidättelee meistä vanhassa. Meidän täytyy olla ehdottoman valmis ja sitoutunut olemaan uudessa ja luottamaan "päämäärättömään" matkaamme. Meidän täytyy olla valmis sallimaan elämämme olla täysin erilaista. Oivalla myös, että kun päästät irti, elämässäsi ne jotka haluavat pitää sinut vanhassa roolissasi, saattavat vastustaa polkuasi, eikä se ehkä ole miellyttävää. Et ole täällä miellyttämässä muita. Millaiseksi tahansa luot elämäsi, ole avoin muutoksen ylä- ja alamäkiin. Se on kaunis tapa olla, jos olet sitoutunut ylösnousemuspolkuusi.

Pystytkö virtaamaan muutosten mukana, vai tuntuuko siltä, että ikään kuin potkit ja huudat ja sinua raahataan jonnekin, minne et halua mennä? Muistuta itsellesi, että olet valinnut tämän. Kaikki vastarinta luo varmasti vetämis- ja työntämisenergian sisällesi, joten sitoudu täysin tai älä lainkaan.

Monet meistä ovat kulkeneet tai kulkevat labyrintissä, sisäisessä tai ulkoisessa tai kummassakin. Labyrintin loi alun perin kuningas Salomon sitoumuksena Lähteeseen. Siinä kulkiessa muistutetaan, että ruumiillistamme sekä jumalaisen feminiinisyyden että jumalaisen maskuliinisuuden emmekä ole erillään Lähteestä tai mistään muusta. Labyrintin keskellä on täysi herääminen oivaltaen, että fyysinen kehomme on pyhä temppeli. Labyrintissä kulkeminen on taivaan tuomista maan päälle, uuden Maan luomista. Ainoa rakkaus on täällä, sisällämme. Labyrintti symboloi elämäämme, ja meitä pyydetään uskaltautumaan keskelle (sydän) viimeistelemään yhteys Lähteen kanssa ja Lähteenä. Meidän täytyy nähdä, että olemme jumalainen, ei mitään vähempää. Jumaluus = rakkaus.

Tämän koko kuukauden energia auttaa meitä työntymään sen yli, minkä hahmotamme rajaksi. Voimme käyttää tämän kuukauden energian siirtyäksemme vanhasta yli ja voimaannuttaaksemme uutta. Missä pidättelet itseäsi, missä rajoitat itseäsi? Tiedä, että voit ylittää jokaisen pienen ja rajoittuneen tavan kokea elämää ja elää isosti. Joka kerta kun meditoit, vahvistat päättäväisyyttäsi vaihtaa suuremmalle vaihteelle. Sinun ei tarvitse odottaa – tee se nyt.

Oma uusi kehoverkkomme on nyt paikoillaan. Se luodaan ja aktivoidaan joka kerta, kun keskitymme ja integroimme jonkin sellaisen sieluolemuksen, kuin rakkaus, ilo, rauha, vastuu (itsestä), yltäkylläisyys ja monet muut. Yhteen tai useampaan sieluolemukseen fokusoituminen kehoverkossamme luo elämää, joka rakennetaan niistä. Sama pätee uuteen maaverkkoon, joka on ankkuroitu maahan. Joka kerta kun integroimme jonkin sieluolemuksen, voimaannutamme uutta maaverkkoa, jotta valintamme vahvistavat jatkuvasti meitä ja uutta.

Tärkeä harjoitus auttamaan lisärakkauden integroinnissa itseesi, on luopua kaksinaisesta ajattelusta "pidän sinusta, jos olet aivan kaltaiseni". Jos tuomitset toisen pahaksi, missä sinulla on "pahaa"? Kaikki olennot ovat rakkautta. Älä vedä rakkauttasi pois heiltä pelkästään siksi, että katsot heitä halveksien. Kenties nämä ovat olentoja, joita tarvitsee rakastaan enemmän, ei nuhdella tai tuomita. Näe rakkaus kaikissa. Kun vanha transformoituu, siitä näyttää tulevan voimakkaampaa. Tämä on harhakuva. Vahvistat vanhaa harjoittamalla jonkinlaista kaksinaisuutta, jota on vielä sisälläsi, jos tuomitset tai pelkäät jotenkin.

Vaikka näemme ja tunnemme monia muutoksia sisällämme ja ympärillämme, meillä on vielä pitkä matka kuljettavana, ennen kuin olemme vain rakkautta. Voit jouduttaa tätä sitoutumalla ja harmonisoitumalla uuteen, rakkauteen. Avaa sydämesi, koska siellä sielu/korkeampi itse yhdistyy sinuun. Sulaudu yhteen sielun kanssa, jottei sisälläsi ole muuta kuin rakkautta. Luovuta rakkaudelle kaikki vastarinta tai jääräpäisyys tai vaatimus, että olet oikeassa (väärän vastakohtana).

Jos sinulla on suunnitelmia, päästä niistä irti. Korvaa ne sydänaikomuksilla (ei pääaikomuksilla). Suunnitelmat vievät sinut pois nyt-hetkestä. Oivalla, että suunnitelmat ovat harhakuvia – ne ovat vanhaa. Ainoastaan nyt-hetkessä oleminen auttaa sinua siirtymään eteenpäin, hetki hetkeltä. Pidä fokuksesi siinä, mitä haluat tuntea. Yksin tämä luo tulevaisuutta. Päästä irti yksityiskohdista ja seuraa vain opastustasi joka hetki. Lähteellä ei ole mitään suunnitelmia, sillä suunnitelmat luovat rajoituslaatikon. Lähde on vain rakkautta eikä se puutu koskaan vapaaseen tahtoosi. Lähde opastaa eikä ohjaa tai kontrolloi.

Jatka kaikkien tunteiden sallimista kuplia esiin, jotta voit transformoida ne rakkaudeksi. Toisin sanoen, älä sullo niitä takaisin piilopaikkaansa. Ne saattavat piiloutua ja räjähtää täydelliseen aikaan, kun jokainen tunne johtaa sinut syvempään uskomukseen. Nämä tunteet kätkevät myös sen, kuka oikeasti olet, laittamalla unohduskerroksen ympärillesi kuin peiton. Yksi suuri tunne useimmilla on pelko – pelko ettei saa tai ole riittävästi, pelko ettei tee riittävästi, tuntemattoman pelko, pelko ettei ole kontrollissa, pelko että on yksin … ja luettelo jatkuu. Päästä irti kaikista peloistasi Pyhässä ruusussa ja täyty sitten Lähderakkaudella … korvataksesi sen, mistä olet vapautunut. Tämä transformoi pelon ja muut tunteet rakkaudeksi.

Muistuta itsellesi, että kaikki on värähtelyä. Vedät ulkopuolelta itsellesi sitä, mitä olet sisällä. Niin ylhäällä, kuin alhaalla – niin sisällä, kuin ulkona. Muistuta itsellesi myös, ettei kyse ole niin paljon tekemisestä kuin olemisesta. Teet olemalla. Kaikki mitä koet, lisää tietoisuuttasi, ja kun olet täysin hereillä ja tietoinen, teet valintoja, jotka harmonisoivat sinut siihen, kuka olet.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.