YLÖSPÄIN, YLÖSPÄIN, YLÖSPÄIN

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)

15.12.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Porteista ja portaaleista riippumatta, korkean ulottuvuuden valoa virtaa jatkuvasti meille – meihin ja ympärillämme. Tämä rakkaus auttaa meitä irrottamaan sen, mistä ehkä edelleen roikumme kiinni, sen mikä on vanhaa ja pitää meidät vanhassa. Kyllä, voi olla pelottavaa päästää irti tietyistä mukavuuksista ja tutuista tavoista, ja kuitenkin se on välttämätöntä – siis, jos haluat kehittyä. Huomaan, että kun päästämme irti yhdestä asiasta, toinen tulee esiin, koska prosessi on jatkuva. Eikä ainoastaan vanhoja juttuja tule pintaan, koska jotkut nykyisistä valinnoista perustuvat vanhoihin uskomuksiin – muista, ettemme voi luoda uutta vanhasta. Uusi on uutta ja se merkitsee, että se on tuoretta, eikä siinä ole kiinni vanhaa energiaa.

Ehkä ihmettelet: "Mihin sovin?" Anna sen tällä erää olla ok, ettet sovi mihinkään. "Kellu" vapaasti. Moni ei halua tehdä tätä ja sopii mieluummin pieneen laatikkoon, jossa on nimilappu. He ajattelevat ehkä sen olevan parempi kuin tyhjyys. Tämä ei käy. Et voi olla uudessa, jos et ole valmis päästämään kaikesta irti. Tutusta irtipäästäminen ei ole helppoa.

Ehkä taputat itseäsi selkään, kun päästät irti jostain tai jostakusta. Jos se kuitenkin on pelkästään älyllistä, mitään ei ole oikeasti tapahtunut ja jatkat saman energian vetämistä puoleesi uudestaan ja uudestaan. Kun se suodattuu olemuksesi läpi, saatat nähdä ja tuntea, ettei se ollut, mitä odotit, ja että sisälläsi toimii edelleen tuo uskomus tai malli tai mikä tahansa, josta luulit päästäneesi irti, tai voit nähdä valintasi seuraukset etkä ole tyytyväinen päätökseesi päästää irti tietystä asiasta. Voit vetäytyä takaisin vanhaan ja tuttuun tai voit hyväksyä vastuun valinnoistasi ja katsoa ne läpi. Jos jonkin tuleminen jatkuu – tuon jonkin josta luulit päästäneesi irti ja jonka osalta luulit olevasi valmis – ehkä päästit siitä irti älyllisesti, muttet koko olemuksellasi.

Tietysti voi olla myös niin, että päästit irti vain sen jostain aspektista, kun kaikki on spiraalissa, joka vie sinua ylemmäs tai alemmas valinnatasi riippuen. Sitä et ehkä tiedosta, että armo kantaa sinua. Kun olet keskellä jotain, jonka muutit älyllisesti ja se energia, josta luulit päästäneesi irti, palaa jatkuvasti, voit aina peruuttaa päätöksesi. Kutsu sieluasi ja pyydä sitä vapauttamaan tuo vanha energia, sillä sielu tietää, oletko päästänyt siitä irti vai et ja missä tuo energia saattaa olla piilossa. Oivalla myös, että kun päästät irti jostain, et ehkä pidä siitä, mitä se luo elämääsi myöhemmin. Jos koet tätä, oivalla, että irtipäästämisessä on monta kerrosta ja ota täysi vastuu valinnastasi päästää irti tuosta ihmisestä tai uskomuksesta tai mallista. Kuten mainitsin yllä, voit aina muuttaa mieltäsi ja peruuttaa päätöksesi, jos se on liian epämukavaa sinulle. On parasta olla menemättä taaksepäin, mutta kunnioita omaa valintaasi.

Saatat myös ihmetellä, miksi sinusta tuntuu, että olet pysähdyksissä ( jos sinusta tuntuu siltä) eikä mikään tunnu virtaavan. Anna sen olla ok ja luota, että kaikki kehittyy täydellisen jumalaisessa järjestyksessä ja jumalaisella ajoituksella. On vanha uskomus, että jos et liiku jatkuvasti, mitään ei tapahdu – tämä ei ole totta uudessa. On integrointi- ja lepojaksoja. Tämä on radikaalin luottamuksen aikaa, tulematta houkutelluksi takaisin omahyväisyyteen ja ulkoisiin häiriötekijöihin. Sitoudu näkemään kaikki Lähteen opastamana ja jumalaisen tahdon mukaisena. Jatka puhdistumista, ja tehdessäsi sen tiedä ja luota, että sinua johdatetaan kauniiseen rakkauden paikkaan ja tilaan. Jos epäilet, luot esteen itseesi ja näin epäilysi jatkaa vanhan ankkuroimista sisääsi ja kaikkialle ympärillesi.

On kiehtovaa tarkkailla, miten hyvin erilaisia uskomuksia uiskentelee ympäriinsä. Nekin joita pitäisi henkisenä, näyttävät eroavan siinä, mitä he jakavat. Ei huolta. Muistuta itseäsi käyttämään erottelukykyä ja oivalla, että kaikki tekevät parhaansa sillä, mitä heidän tietoisuusjatkumollaan on. Meidän ei tarvitse tuomita toisia siksi, että he näyttävät erilaisilta kuin me, sillä se päätyy itsensä tuomitsemiseksi. Kenelläkään muulla kuin sinulla, ei ole sinun vastauksiasi. Sinun ei tarvitse kysyä mitään, pelkästään erottaa, mikä on totta sinulle hetkessä. Jos et resonoi sen kanssa, mitä jaetaan, voit antaa sen mennä tai seurata omaa opastustasi, joka sanoo: "Odota, en ole vielä aivan valmis kuulemaan tätä" tai "Olen pitkällä tämän viestin yli." Kuuntele sydämelläsi ja tunne viestiä älyllistämättä tai analysoimatta sitä.

Odotatko pelastamista? Ketään ei tule. Kaikki riippuu sinusta. Oppaasi ja sielusi ovat sinun aspektejasi – ne eivät ole ylempiä tai alempia tai erillään sinusta. Haluat sitten pelastaa jonkun muun, koska tunnet hänen olevan juuttunut vanhaan, tai haluat itsesi pelastettavan jonkun vallasta, jota pidät voimakkaampana kuin sinä, muistuta itsellesi, että ainoastaan sinulla on voima kehittyä. Kaikilla ja jokaisella elämänmuodolla on vaihtoehto. Kukaan ei ole uhri. Gaiakaan ei tarvitse pelastajaa. Mitä voit tehdä? Kunnioita jokaista olentoja siitä, kuka ja mitä hän on, ja ole säteilevä esimerkki rakkaudesta. Ole kaikkea, kuka olet, kutistumatta tyynnyttääksesi muita. Valoasi säteilee sinusta. Jos himmennät tuota valoa sopiaksesi jonkun toisen odotuksiin sinusta, et auta muuta, kuin vanhaa pysymään vahingoittumattomana.

Jos ja kun olet masentunut, peloissasi, vihainen, stressaantunut ja/tai levoton, oivalla, että vapautat jotain hyvin syvältä. Et ehkä ymmärrä, mitä tapahtuu, ja se mistä päästät irti, ei ehkä esittäydy sinulle – näin on, ettei mielesi/erillinen egosi pysty puuttumaan siihen. Mene sen mukana. Asiat eivät ehkä toimi ja haasteita voi tulla yksi toisensa jälkeen. Hoida asioita yksi kerrallaan. Älä syytä siitä astrologiaa tai jotain ulkoista häirintää – salli itsesi vain olla masentunut, vihainen, levoton tai stressaantunut, sillä se kulkee läpi. Kun tätä on tapahtunut minulla, olen lopettanut kaiken ja antanut sen vain olla. Mitä tahansa teet, älä tee mitään helpottamaan tuota tunnetta ja "tekemään siitä paremman". Anna ajatusten ja tunteiden tulla, jotta ne voivat mennä. Sinua opastetaan ehkä lopettamaan kaikki ja makaamaan vain sohvalla, kuten itse tein äskettäin. Pysäytä kaikki ja vain salli. Sammuta puhelin, televisio, pysy erossa Facebookista tai siitä, mihin häiriötekijään tavallisesti kiinnität huomiota. Ja kun se kulkee läpi, vau! Vapauden tunne on upea.

Suuria valolatauksia toisensa jälkeen tulee liikuttamaan sinua ja siirtämään vanhasta uuteen. Kun kukin muutos esittäytyy, älä sivuuta sitä – tutki sitä ja sitten päätä tehdä muutos tai olla tekemättä. Se voi olla lempeää tai hyvin voimakasta. Jos tunnet sen olevan liian voimakasta sinulle, pyydä sieluasi tekemään latauksista lempeämpiä. Sinä olet ohjaksissa. Kun olemme 12-12-portin ohi, valmistaudumme johonkin valtavaan ensi viikon päivänseisauksessa (21.12.) ja sen jälkeen. Uusi sielutehtävä voi alkaa tai jatkua. Miten ikinä se ilmeneekin sinulla, virtaa sen kanssa. Saatat päättää lopettaa kaiken, mitä olet tehnyt, ja sallia uuden suunnan singota sinut eteenpäin. Uusi kuu 18./19.12. auttaa tässä myös.

Pysy maadoittuneena ja keskittyneenä sydämeesi, sillä sinun sydämesi ja galaktinen sydän ovat yhtä. Riippumatta siitä, onko tämä aika myrskyisä vai tyyni, kaikki on korkeinta kehitystäsi varten ja näin ollen hyödyksesi. Pysy hetkessä ja pidä fokuksesi positiivisena, sillä ilmennät sitä, missä energiasi ja fokuksesi on.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.