HERÄÄMINEN ON YKSILÖLLISTÄ JA KOLLEKTIIVISTA

Saulia kanavoinut John Smallman (johnsmallman.wordpress.com)
3.11.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

USA:n presidentinvaalit saavat osakseen valtavan määrän huomiota maailmanlaajuisesti, kun hallitukset jatkavat covid-19:n hillitsemissuunnitelmiensa muuttamista. Tämä on erittäin suuri häiriötekijä todelliselle Tapahtumalle – ihmiskunnan lähestyvä herääminen!

Useimmat teistä odottavat heräämistä innokkaasti, mutta hautovat samaan aikaan epäilyksiä ja ahdistuksia, kun sitä kaaosta ja hämmennystä joka ympäröi ihmisiä, käydään läpi valtavirtamediassa. Siksi ilmaiskaa ja pitäkää aikomus keskittyä vähemmän valtavirtamediaan, jonka päätarkoitus on pitää huomionne muualla, ja huomaatte, ettei teille löydy aikaa rukoilemiseen, meditointiin tai mietiskelyyn. Mitä enemmän hiljaista aikaa voitte saada itsellenne, sitä tehokkaammaksi tulee aikomuksenne olla vain rakastava kaikille ihmisille ja sitä tehokkaampaa on parantava rakkausvirta kauttanne koko ihmiskuntaan.

Kaikki te jotka luette tätä, ja monet, monet muut ihmiset jotka ilmaisevat aikomuksen olla nyt ja jatkuvasti vain rakastava, valitsitte inkarnoitua tähän hetkeen ihmiskunnan kollektiivisessa henkisessä evoluutiossa, voidaksenne auttaa tehokkaimmin ja vaikuttavimmin. Kuten te kaikki tiedätte, enemmän ja enemmän ihmisiä tiedostaa joka päivä, että heidän elämällään on syvä ja voimallinen henkinen merkitys, ja he pyrkivät löytämään tapoja ymmärtää, mitä se merkitsee heille. Läsnäolonne maan päällä, ollen rakastava, on oleellinen ja voimakas lisä siihen rakkaustsunamiin, joka virtaa vapaana ja runsaana planeetan yli ja vaikuttaa jokaiseen ihmiseen – tönien heitä lempeästi ja rakastavasti tekemään sitä välttämätöntä henkistä sisäistä työtä, jota he ovat lykänneet, mahdollisesti monta elämää.

Kuten olen maininnut aiemmin: "Asioita nousee tunnustettavaksi, kiitettäväksi, anteeksiannettavaksi ja vapautettavaksi." Tätä tapahtuu nyt maailmanlaajuisesti, ja aluksi se vaikuttaa hyvin ihmisiä jakavalta. Syynä tähän on, että nuo asiat ovat karmallisia. Ne sisältävät lukemattomia katkeria muistoja, sekä kauhistunutta tietoisuutta ihmisen aionien aikaisesta epäinhimillisyydestä toista ihmistä kohtaan ja voimakasta tarvetta tuomita se. Seurauksena on paljon katkeruutta, vihaa, kostonhalua ja mielipahaa. Näin ollen tuo pakollinen tarve antaa anteeksi ja päästää irti siitä, jotta rakkaus voi täyttää tilan, jonka se "omisti".

Vakuutan, että näitä asioita päästetään irti ympäri maailmaa, kun useammat ja useammat ihmiset tiedostavat, että vain rakkaus tuo heille rauhaa, harmoniaa ja iloa. Irtipäästämisen tahti kiihtyy eksponentiaalisesti, kun ihmiskollektiivin tietoisuus todellisesta henkisestä luonnostaan voimistuu ja laajenee, mikä sallii rakkauden hajottaa kaiken, mikä on epäharmoniassa sen kanssa, epätodellista! Isämme aikomus ihmiskunnalle – ja tosiaankin kaikelle elämälle joka on ottanut muodon – on aina ollut, että se herää todelliseen identiteettiinsä – ykseyteen Lähteen kanssa, rakkauteen.

Siis kun valtavirtamedia vaatii jatkuvasti kovaan ääneen huomioitanne ja haluaa välttämättä, että fokusoidutte kauhuihin, joita hyvin monet käyvät läpi, välttäkää tekemästä sitä. Tuo ikivanha karma ruokkii itseään sillä negatiivisella energialla, jota ilmaisevat ne, jotka katselevat kaaosta ja myllerrystä, osallistuvat siihen syvästi inhoten ja vihaten, ja uskovat, että heidän velvollisuutensa on tehdä niin. Fokusoituminen maailman kauhuihin – ellette ole hyvin aktiivisesti mukana niiden pelastamisessa ja parantamisessa, joihin sattuu – vähentää rakastavan aikomuksenne voimaa parantaa noita muinaisia traumaattisia erimielisyyksiä keskuudessanne sekä estää ja hidastaa tarpeettomasti heräämisprosessia. Kukaan teistä ei tietenkään halua tehdä sitä.

Näinä epävarmuuden ja hämmennyksen aikoina tehkää sitä, mitä aioitte tehdä ennen inkarnoitumistanne, nimittäin ilmaista jatkuvasti uudelleen tuo aikomus olla vain rakastava. Tehkää asiaksenne kääntyä sisäänpäin aina, kun teillä on hetki päivän aikana – odottaessanne kadunylitystä, odottaessanne junaa, bussia tai lentokonetta, odottaessanne lapsia koulusta. On todella monia, monia hetkiä, jolloin voitte – ilmaisemalla tuon aikomuksen vain hetken – lisätä kollektiivisen heräämisprosessin voimaa ja tehokkuutta.

On jumalainen tahto, että heräätte unesta/painajaisesta, mutta koska Jumala antoi teille vapaan tahdon, jokaisen teistä täytyy tehdä tuo herääminen. Ja tietysti koska se on jumalainen tahto ja koska te olette kaikki ikuisesti yhtä Lähteen kanssa, on myös henkilökohtainen tahtonne herätä, ja ilmaisitte tosiaan tuon aikomuksen ennen jokaista ihmisinkarnaatiotanne. Kaikkien noiden inkarnaatioiden aikana teille on annettu oppitunteja, jotka olitte valinneet etukäteen oppivanne. Kuitenkin useimmat teistä aliarvioivat täysin sen muistinmenetyksen voiman, joka tapahtuu ottaessa muoto. Näin ollen monet teistä tuntevat eksyneensä ja tulleensa hylätyksi ei-tuntevaan, ei-näkevään, persoonattomaan ja vaaralliseen maailmaan.

Nyt näinä vanhan järjestyksen loppuaikoina, hyvin monet teistä ovat kyenneet tunnistamaan ja ylläpitämään inkarnoitumista edeltävän aikomuksensa herätä ja auttaa kaikkia muita näiden henkilökohtaisessa heräämisessä. Herääminen on yksilöllistä sekä kollektiivista, koska jokaisen teidän vapaan tahdon valinta oli kokea erillisyys ja olla samalla yksilö – yksi olento erillään kaikista muista – vaikka tietenkin alkuperäinen suhde Maa-äitiinne on ykseys.

Lapset kuitenkin varttuvat ja haluavat itsenäistyä vanhemmistaan – tämä on täysin luonnollista, kun ihmiskunnan olemassaolo jatkuu muodossa – mutta äidit eivät usein, kenties melkein aina, koskaan kadota tuota ykseydentunnetta lastensa kanssa tai päästä siitä irti. Omien lasten hankkiminen, rakastaminen ja auttaminen kasvamaan kypsään aikuisuuteen, on tärkeä osa jokaisen vanhemman heräämisprosessia. Vanhempana oleminen – vaikka olisitte olleet hyvin traumatisoitunut oman lapsuutenne aikana – on osa ennen inkarnoitumista suunnittelemaanne elämänpolkua, ja se antaa teille kerrassaan runsaasti tilaisuuksia olla vain rakastava, mitä ikinä ilmenee.

Epäilemättä valtava enemmistö teistä, jotka olette tai olette olleet vanhempia, on usein ja lukuisissa tilanteissa epäonnistunut hetkellisesti tuossa aikomuksessa. Päästäkää irti kaikesta itsenne negatiivisesta tuomitsemisesta, jota on saattanut ilmetä näiden "epäonnistumisten" vuoksi. Todellisuudessa ne eivät ole epäonnistumisia, vaan oppimiskokemuksia teille ja lapsillenne. Muistakaa, että ei ole vahinkoja tai sattumia – kaikki mitä tapahtuu osana yksilön elämänpolkua, on valittu erityisesti sen antamien oppituntien vuoksi.

Kaikki, ilman yhtään poikkeusta, laativat ennen inkarnoitumistaan itselleen ennalta suunnitellun elämänpolun, joka antaisi hänelle lukemattomia tilaisuuksia ja oppitunteja henkilökohtaista henkistä kehittymistään ja evoluutiotaan varten. Sen vuoksi vaikka olette ehkä – itse asiassa luultavimmin ja ehdottomasti – toisinaan kohdelleet lapsianne tai muita ihmisiä ei-rakastavasti, antakaa anteeksi itsellenne. Loppujen lopuksi, eihän Jumalakaan ole koskaan tuominnut teitä, eikä koskaan tuomitse! Jumala rakastaa, Jumala on rakkaus, ja Jumala rakastaa teitä, koska olette hänen jumalainen luomuksensa ja kaikin tavoin täydellinen! Kuka te olette kyseenalaistamaan Jumalan?

Näinä hämmennyksen aikoina luottakaa vain, että jumalainen suunnitelma toteutuu suurenmoisimmalla tavallaan, ja tietäkää – kuten tiedätte syvällä itsessänne – että mikään muu mahdollisuus ei ole edes vähääkään mahdollinen. Kun aloitatte päivittäin meditointi-, mietiskely-, rentoutumis- tai rukoiluharjoituksenne, muistuttakaa itsellenne, että Isä/Äiti Jumala rakastaa teitä äärettömästi – miten paljon tahansa egonne väittää, että te ette ole tarpeeksi hyvä, tarpeeksi arvokas tai tarpeeksi rakastava – ja siksi on järjetöntä olla rakastamatta itseänne. Sitten asettukaa tuohon hiljaiseen, sisäiseen tilaan, tuohon sisäiseen turvapaikkaan joka jokaisella on sisällään, ja sallikaa äärettömän jumalaisen rakkauskentän syleillä teitä ja kietoa teidät sisäänsä, kun rentoudutte siihen jumalaiseen läsnäoloon, jossa teillä on aina ikuinen olemassaolonne.

Hyvin suurella rakkaudella, Saul

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.