OTTAKAA VASTUU ONNELLISUUDESTANNE

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)

30.7.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, rakkaat ystävät.

Levittäkää siipenne myös ollessanne väsynyt. Olemme tuuli siipienne alla.

Nimittäin jokaisella teistä on noita kauniita tilaisuuksia olla tukena sekä olla tuettu. Näemme teidät pieninä lintuina, jotka ovat levittäneet siipensä, lentävät ja jakavat mitä uskomattomimpia energioita, nauttien maailmasta tällä tavalla. Tulee aika, jolloin siipenne väsyvät ja teidän on levättävä. Se tehdään lopettamalla lentäminen, pitämällä tauko ja päästämällä irti. Tai voitte saada kauniita enkeleitä siipienne alle auttamaan, kun uuvutte. Kaikilla teillä on näitä sopimuksia, jotka aktivoidaan täydelliseen aikaan. Tämä voi olla eläin, ihminen tai energia. Monet teistä eivät ole kuitenkaan tunteneet tuota tukea siipiensä alla ja ihmettelette, mahdatteko tehdä jotain väärin, ja teidän täytyy sopeutua jollain tavalla.

Rakkaat ystävät, pyydämme teitä nojaamaan meihin, kun näin tapahtuu. Olemme hyvin vahvoja ja voimme kannatella teitä, kunnes muistatte oman vahvuutenne ja värähtelynne, tuon kauniin soinnin joka on ainutlaatuisesti teidän. Olette tulleet maaplaneetalle hyvin erityislaatuisen tarkoituksen kera, joka ei ole vielä valmis, tai muuten ette olisi täällä nyt. Tosiasia on, että olette kaikki tehneet uskomatonta työtä ollaksenne täällä ja panostaneet Maahan ja ihmiskuntaan monta kertaa. Teillä on nyt tilaisuus uskaltaa levittää siipenne, vaikka saatatte olla väsynyt, ja antaa tilaa noille energioille, jotka auttavat teitä ylläpitämään valonne, energianne ja rakkautenne.

Stressiä maaplaneetalla

Katselemme hämmästyneenä, kun käytte läpi niitä muutoksia, joita koette. Näemme valtavan määrän stressiä planeetallanne, eikä sille ole itse asiassa mitään mittaria. Se on paine- tai energiataso, jota ei voi mitata tai määrittää mitenkään, mutta te kaikki tunnette sen. Se vaikuttaa ensin ajatteluunne ja toiseksi toimintaanne. Joka ikinen ihmisolento tuntee tämän energian, jossa olette eläneet kuukausia. Rehellisesti sanottuna, on vähän teitä, joita kulkea. Käsitämme, että jotkut teistä ovat uupuneita, osittain siksi että näette kaksilla silmillä. Näette aina asiat kaksinaisuuskentässä, mutta jos voisimme ottaa pois tuon verhon ja antaa teidän nähdä sen kauniin pelin, jota pelataan maaplaneetalla, ymmärtäisitte, mitä oikeasti tapahtuu. Koska rakkaat ystävät, tämä johtaa todellisuudessa uskomattomaan evoluutioon, ei vaikeuksiin. Teidän täytyy käydä läpi nämä haasteet voidaksenne saavuttaa tuon paikan, löytää tuon ainutlaatuisuuden ja ansaita oikeuden elää joka päivän joka hetki.

Mielisairaus

Teette enemmän, kuin ymmärrätte, ja kiitämme teitä kaikkia tilaisuudesta olla siellä ja työskennellä näiden asioiden kanssa. Rakkaat ystävät, näette tätä tapahtuvan melkein joka päivä. Saatatte katsoa sanomalehtiä ja televisiota ja huomaatte, että joku on taas toiminut sopimattomasti tai kenties ottanut myös henkiä mukaansa epätoivosta. Monta kertaa enkeleitä on lentänyt heidän siipiensä alla kannatellakseen heitä, mutta he eivät ole sallineet sitä. Osittain tätä voidaan pitää ns. mielisairauden aiheuttamana. Rakkaat ystävät, se on alue, josta teillä on vähän ymmärrystä – kuitenkin jokaisella on jonkinlainen mielisairaus. Jotkut teistä voivat järkeillä sen ja toimia sen kanssa, kun taas toisilla on enemmän vaikeuksia, mutta kaikki te käsittelette näitä ongelmia.

Kun energiasta tulee hyvin tiukkaa, rajoittavaa ja vaikeaa, ihmisen on vaikea nähdä itseään. Hän ei ymmärrä, missä hän menee, onko hän oikealla polulla tai miten muodostaa nuo yhteydet. Haasteena suuremmassa osassa tätä, rakkaat ystävät, on ns. mielisairaus. Kaikessa on kyse erillisyydestä versus ykseys – erillisyyttä kutsutaan mielisairaudeksi. Katsokaa joitain näiden sairauksien määritelmiä, joissa on kyse kyvyttömyydestä sopia normiin. Mutta se on totta teidän jokaisen kohdalla sen tavan vuoksi, millä toitte uskomatonta henkienergiaa Kotoa.

Melkein te kaikki jotka pidätte itseänne valotyöntekijänä, tunnette olevanne yksin, ikään kuin olisitte ainoita, jotka tuntevat ja ymmärtävät, mitä tehdä. Vaikka uskonne on horjumaton, heijastustanne maailmaan ei ehkä nähdä, ja se tekee kaikesta hyvin vaikeaa. Niinpä kehotamme teitä etsimään noita kauniita enkeleitä, jotka voivat tulla siipienne alle, ja sallimaan niiden tehdä se. Kutsukaa niitä tekemään se, sanokaa se ääneen ja sitten katsokaa, mitä tapahtuu.

Ottakaa vastuu onnellisuudestanne

Tehkää tilaa sen tapahtumiseksi elämässänne, kääntykää sitten ympäri ja tehkää se toisille, koska se on energiakierron loppuunsaattamista. Jos haluatte tuoda tätä energiaa, suuntaa ja tarkoituksentuntua elämäänne, auttakaa toisia löytämään se omassaan. Nämä ovat yhteyksiä, joista tulette kaikki tietoiseksi. Teitä työnnetään itse asiassa lähemmäs yhteen tämän tiheän energian ja näiden vaikeiden aikojen vuoksi maaplaneetalla, ja näette ihmisten toimivan eri tavoin sopimattomasti.

Useimmille teistä joilla on uskomattoman kehittynyt kiertäjähermo, on hyvin vaikeaa tuntea ja pitää tuota energiaa, koska otatte myös vastuun siitä. Älkää ottako vastuuta ihmiskunnasta – se on kollektiivinen päätös ja kollektiivinen värähtely. Ottakaa vastuu omasta onnellisuudestanne tällä planeetalla. Kyllä, niin sanoimme – omasta onnellisuudestanne. Mitä tapahtuu, kun löydätte intohimonne, kun astutte johonkin, jonka tekemistä rakastatte? Alatte värähdellä niin, että se vaikuttaa kaikkiin ympärillänne ja asettaa energian. Se asettaa oman tulevaisuutenne ja kaikki asiat, joita voi tapahtua teille tuossa kohtaa. Olette paljon voimakkaampi, kuin ymmärrätte. Pieni värähtelylahjomattomuus tässä kohtaa venyy tulevaisuuteen ja puhdistaa paljon energiaa omalle elämällenne ja tarkoituksellenne henkenä, joka teeskentelee olevansa ihminen.

USA:n vaalit

Olette taianomaisia, rakkaat ystävät. Joitain Maan tapahtumia katsomme suurta tuskaa tuntien ja toisia hyvin huvittuneena. Nauramme hysteerisenä sille, mitä kutsutaan USA:n vaaleiksi. Kyllä, rakkaat ystävät, se on yksi viihdyttävimmistä asioista, joita olemme nähneet planeetallanne. Te kaikki kysytte: "Mihin suuntaan ne menevät?" Olemme tehneet jo ennustuksiamme. Kuitenkin tärkeämpi asia ymmärrettäväksi tästä on, että riippumatta siitä, kuka valitaan seuraavaksi presidentiksi, epäilemme vakavasti, että hän on kahta kautta. Vaikkemme voi antaa teille yleistoteamusta tulevaisuudesta, voimme kertoa, että on luultavasti tapahtumia, jotka rajoittavat todennäköisesti USA:n seuraavaa johtajaa jossain määrin.

Pitäkää siis silmällä sitä ja tietäkää, ettei kukaan ole oikeassa tai väärässä tässä – teette kaikki päätöksiä. Maaplaneetan ajankohtaisella turhautumisella on valtava osa päätöksenteossanne. Jos voitte siirtyä pois siitä riittävän pitkäksi aikaa nähdäksenne asiat sellaisena, kuin ne ovat, se auttaa teitä tekemään hyvin selkeitä päätöksiä. Teillä on luottamustasoja, jotka teidän on erittäin vaikea maadoittaa ja käyttää jollain tavalla. Silti näette niitä. Tietäkää, että se liittyy itseenne luottamiseen enemmän kuin mihinkään muuhun. Tämä tavallisesti heijastuu, kun henkilö ei löydä ketään, johon hän voi laittaa uskonsa. Kun energiat liikkuvat niin kuin nyt, tietäkää, että se on myös hengelle tilaisuus pelata siinä, mitä tapahtuu.

Jokaisen suhteen kolmas aspekti maaplaneetalla

Maaplaneetalla ei ole oikeaa tai väärää – se on vain kaksinaisuuden harhaa. Ihmiskunta on astunut nyt selvästi pois kaksinaisuudesta. Uutta polkua etsiessänne, elämänne ja suhteidenne kolmas aspekti auttaa teitä ymmärtämään enemmän siitä, mitä maan päällä tapahtuu. Jokaisella teistä on suhde muihin ihmisiin, mikä on yksi puuttuva asia. Se on kolmas jalka, ainoa suhde joka on hyvin vaikea. Siitä syystä planeetalla on nyt valtavasti jännitettä – suhteen kolmas jalka on poistettu. Tämän vaikutus vie ihmiset epätoivoon ja saa heidät esittämään tai ryhtymään mihin tahansa toimeen pelkästään, koska se on toimintaa toimimattomuuden sijasta. Astutte joskus tarkoituksella taaksepäin polullanne. Se tapahtuu usein pelosta ja se on luonnollinen ihmisreaktio. Sitä ei pidä tuomita, pitää siirtyä vain suuntaan, joka tekee teistä onnellisen. Tätä asiaa pyydämme teitä tarkkailemaan seuraavina kuukausina.

Tällä planeetalla on uusi energia-aalto, joka rauhoittaa asioita, mutta teillä on tällä hetkellä niin monta draamaa, että on helppoa kietoutua niihin kaikkiin – joka ikiseen. Tietäkää, että voitte nähdä vain pienen osan kaikesta, mitä tapahtuu, kunnes palaatte Kotiin. Sitten jaamme kanssanne kaiken ja alatte nähdä jokaisen suhteen kolmannen aspektin maan päällä – myös ns. vihollistenne. Sitten alatte nähdä kaiken eri perspektiivistä ja levittää taas siipenne – te kaikki. Ja niinä hetkinä kun väsytte, odottakaa jonkun antavan apua. Se voi olla henkilö, sukulainen, eläin, henki tai se voimme olla myös me.

Kiitämme teitä

Olette taianomaisia olentoja, jotka ovat luoneet pelin maaplaneetalle. Nyt on mahdollista siirtyä täysin uudelle tasolle, jota ei osattu odottaa pelinne alussa. Siksi kaikkien silmät ovat maaplaneetassa. Huomio keskittyy tänne, koska teette jotain, jota ei ole tehty aiemmin. Monet teistä tuntevat, että pidätte energiaa, mutta ette näe tuloksia tai saa koskaan kiitosta.

Tietäkää, että me kiitämme teitä, sillä näemme, mitä olette tehneet. Näemme polkunne henkenä ja rakastamme teitä enemmän, kuin voisitte mitenkään tietää. Olemme tuuli siipienne alla. Sallikaa meidän kantaa teitä niinä aikoina, kun tarvitsette taukoa. Sallikaa meidän olla teitä varten ja löytäkää kaikki muut, jotka tulevat avuksenne. Ette ole yksin, ja nämä ovat ykseys versus erillisyys –aikoja. Jokainen asia jonka laitatte liikkeeseen ja joka auttaa tuomisessanne kohti ykseyttä, poistaa henkistä sairautta, turhautumista ja tiheyttä, jossa olette kaikki eläneet. Tietäkää, että edessä on paljon työtä teillä kaikilla. Vielä tärkeämpää, teillä on tilaisuus tehdä tuota työtä ja tulla kuulluksi uudella tavalla.

Suuresti kunnioittaen tervehdimme teitä tällä tavalla. Pyydämme, että kohtelette toisianne suuresti arvostaen niinä opettajina ja parantajina, joita olette. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Tietäkää, että pelaatte tätä kaunista peliä, jonka sääntöjä ette vieläkään oikein tajua. Pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo.

Sana "espavo" on varhaislemurialainen tervehdys: "Kiitos, että otat oman voimasi."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.