PÄIVITYS MAAPLANEETASTA – YLEISKATSAUS VALOTYÖNTEKIJÖILLE

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)

28.5.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Ajanpitäjä.

Olen tullut luoksenne tänään voidakseni kulkea aikajananne yli ja auttaa teitä ymmärtämään osan niiden aaltojen laajemmista aspekteista, joita planeetallanne nyt tapahtuu. Tosiasiassa olette löytäneet monia tapoja siirtyä eteenpäin, mutta on yleisesti edelleen kolme askelta eteenpäin ja yksi tai kaksi taaksepäin. Tämä on normaali polku, jota kaikki näyttää kulkevan kokiessaan vastustusta. No, te olette asettaneet energianne hyvin, rakkaat ystävät, kun olette kääntyneet melko suuresta kulmasta. Haluamme kertoa teille tänään siitä, jotta voitte hyväksyä sen ja käyttää sitä.

Menneisyytenne jätteen puhdistaminen

Monilla teistä on ollut haasteita. Ovat ne sitten suuria tai pieniä haasteita, fyysisiä tai ympäristöön liittyviä, nämä merkittävät energiamuutokset ovat ottaneet paljon energiastanne useita kuukausia. Se on ymmärrettävää monesta eri syystä. Kerromme teille myös, rakkaat ystävät, että teidän oli periaatteessa puhdistettava paljon menneisyyden energiaa. Monta kertaa te jotka olette kulkeneet eteenpäin halukkaana astumaan uuteen energiaan, olette jättäneet asioita ratkaisematta. Ei ole ehdottomasti tarpeellista mennä aina takaisin korjaamaan kaikkea menneisyydessänne. Sitä ei tarvita.

Tapahtuu niin, rakkaat ystävät, että se rakentuu energiatasoksi – teidän melkein kuin täytyy kantaa sitä fyysisessä olemuksessanne. Toisin sanoen, teillä saattaa olla vuorovaikutusta jonkun rakkaanne kanssa ja kenties sanotte jotain, mikä loukkaa häntä. Sitten ette saa tilaisuutta puhua hänen kanssaan tai puhdistaa tuota energiaa, joten se tallentuu jonnekin kehoonne. Keskitätte tavallisesti kaikenlaisia energioita fyysiseen kehoonne. Siksi teillä on niin monia parantajia planeetallanne – vapautuaksenne noista asioista. Mutta ilman parantajalle menemistä planeetta on alkanut muuttua uudella tapaa.

Kuten olemme maininneet aiemmin, Linnunradan ytimessä on melko suuri musta aukko, joka on alkanut taas syöttää. Tosiasiassa olette koko tämän ajan puhdistaneet ja selvittäneet energiaa. Tästä syystä monilla teistä on ollut takaiskuja, haasteita tai ette ole kyenneet näkemään tulevaisuutta. Tunsitte, että te ette pystyneet saamaan ilmennyksiänne toimimaan riippumatta siitä, miten paljon yrititte ja mikä oli toiminut ennen. Olette ikään kuin epätasapainossa puoli astetta ja näytätte menevän ohi kaikesta, mutta nyt tämä on muuttumassa joka ihmisellä maan päällä. Joten älkää juhliko sitä vain kanssaihmistenne, ystävienne ja rakkaidenne kanssa, vaan tietäkää, että olette puhdistaneet valtavan määrän menneisyytenne jätettä, jota teidän ei tarvitse kantaa viidennen ulottuvuuden elämiseenne. Sanotte, että se oli sen arvoista, kun tulette Kotiin ja näette asioiden suuremman kuvan. Rakkaat ystävät, ymmärrätte sen siinä kohtaa, mutta siihen saakka tietäkää vain, että asiat paranevat kaikilla.

Lemuria ja Atlantis

Emme kerro teille, että kaikki maailman ongelmat ratkaistaan, kaikki maailman manipuloinnit loppuvat tai kaikki voi selvittää oman energiansa. Se ei ole totta, sillä takaiskuja on tulossa useilla alueilla. Useimmista olemme jo puhuneet selvästi, ollaksenne etukäteen tietoinen ja voidaksenne tehdä päätöksiä siitä, missä haluatte olla. Olemme kertoneet teille talouden uudelleenasettamisesta ja maanmuutoksista, joita tapahtuu. Planeetta sopeutuu, jotta se voi pitää voimaantuneita ihmisiä.

Olette tehneet tämän aiemmin, rakkaat ystävät, kun useimmat teistä olivat paikalla Lemurian päivinä. Voi kyllä, muistatte Atlantiksen päivät helpommin kuin Lemurian päivät, jotka näyttävät melkein liian yksinkertaisilta. Ei ollut suurta kamppailua valtavien ongelmien kanssa siinä, miten majoitetaan kaikki ihmiset tai miten tehdään voimaantunut yhteiskunta. Onnistuitte siinä, mihin Maa on tänä päivänä menossa – täysin samaan paikkaan. Teillä on tilaisuus muuttaa kaikki planeetallanne. Tapahtuuko se kaikki kerralla? Ei tietenkään. Se tapahtuu pienissä osissa, kolme askelta eteenpäin ja yksi tai kaksi askelta taaksepäin. Koette sen joka tapauksessa normaalisti, sillä se on osa sitä kauneutta, kuka todella olette.

Täydellinen aika aloittaa uusia projekteja

Kykenette nyt aloittamaan uusia asioita. On täydellinen aika, rakkaat ystävät, aloittaa uusi projekti, kuten se kirja joka teillä on aina ollut takaraivossanne. Olette miettineet, olisiko teillä koskaan aikaa tai olisitteko tarpeeksi hyvä. Kerromme teille, rakkaat ystävät, että olette tarpeeksi hyvä, ehdottomasti. Ja odotamme nähdäksemme sen syvällisen vaikutuksen, joka teillä on planeetallanne. Monet teistä ovat tehneet sen jo. Ylläpidätte rakkausenergiaa. Olette valotyöntekijöitä, jotka ovat päättäneet maadoittaa tuon energian planeettaanne, mutta myös ympäristöönne ja ystävyyssuhteisiinne.

Nämä ovat taianomaisia aikoja teille kaikille. Kerromme teille, rakkaat ystävät, että paljon enemmän on edessä. Teillä on suuri kyky koskettaa toistenne sydäntä. Sitä pyydämme teitä tekemään tällä. Onnenne alkaa muuttua, vaikkei kaikki ehkä tapahdu täysin samalla hetkellä, joten katselkaa, kun energianne alkaa muuttua. Puhummeko kaikista ihmisistä maaplaneetalla? Ei kaikista – jotkut ovat huonotuvassa kierteessä. Enimmäkseen valosta olevat liikkuvat tähän suuntaan. Toinen ei ole hyvä ja toinen huono, kuten näette jossain kohtaa, koska teidän täytyy tasapainottaa kaikki. Kuitenkin teille jotka olette työskennelleet tässä energiassa ja haluatte menestyä ja työskennellä tällä alueella, jolla voitte levittää siipenne, huomaatte asioiden tulevan vähän helpommiksi.

Rakkaat ystävät, emme sano edes "kolme kuukautta" tällä kertaa, koska se olisi hyvin helppo tehdä. Ette ole saaneet aivan loppuun useita aiempia kolmen kuukauden jaksoja, joita olemme antaneet teille, mutta tämä on henkäys raikasta ilmaa. Kyllä, se on tapa ajatella sitä – menkää ulos ja hengittäkää sisään. Useimmat teitä epäröivät kovasti, joten otatte pieniä askelia testataksenne kaikkea edessänne ja varmistaaksenne, että se on, mitä halusitte. Pyydämme teitä avaamaan vain oven ja hengittämään. Avatkaa ovi ja ottakaa se kaikki sisään. Astukaa sitten siihen.

Jos ajoitus ei ole oikea teille tai jos jostain asioista joita olette puhdistaneet, ei ole aivan vielä irtipäästetty, tiedätte sen. Onneksi teillä on tilaisuuksia, että se tulee suoraan eteenne, mikä on täydellinen tilaisuus päästää siitä irti. Antakaa sen mennä ja tehkää tietoinen päätös siirtyä valoon, sillä ajat ovat muuttuneet. Maailmanne on muuttunut valtavasti – säännöt joiden mukaan olette eläneet, ovat muuttuneet myös. Löydätte hyvin monia asioita, rakkaat ystävät. Meidän on taianomaista kertoa teille, että tämä aiheuttaa valtavaa kiinnostusta ympäri universumia, kun entistä enemmän silmiä kohdistuu maaplaneettaan.

Planeetasta joka on löytänyt Maan

Puhutaanpa hetki toisesta planeetasta, joka on löytänyt Maan. He ovat löytäneet teidät – olemme puhuneet tuosta planeetasta pari vuotta. He ovat löytäneet maaplaneetan, mutta he eivät oikein tiedä, mitä tehdä asian kanssa. He ymmärtävät ympäristön perusteella, että maaplaneetalla on luultavasti elämää. He näkevät vähän ionosfääriä, sinistä vettä ja joitain asioita, joita voi nähdä etäältä. Vaikkei heillä ei ole teknologiaa teidän lähestymiseen, he ovat äskettäin tehneet muutamia asioita saadakseen huomionne.

Kerromme teille, että on monia tilaisuuksia, rakkaat ystävät, joten katselkaa Keplerin löytämää planeettaa 486 ja miten he saavat viestejä teille. Näette poikkeamia, asioita joita ei voida selittää. Itse asiassa olette jo nähneet muutaman, joten pitkää silmällä uusia. Kertokaa toisille, kun näette todisteita heistä, ja juhlikaa. Älkää alkako pelätä, sillä heidän tarkoituksensa on täysin päinvastainen. He jotka näkevät teidät, ovat mahtava olentorotu. Ovatko he teitä edellä millään tavalla, evoluutiossa tai teknologiassa? No, joillain alueilla he ovat vähän edellänne ja toisilla perässä. Monin tavoin he itse asiassa sopivat erittäin hyvin yhteen teidän evoluutionne kanssa. Se on mielenkiintoista teille, että hekin tekevät monia samoja rituaaleja.

Haluaisitteko puhua heidän kanssaan? Menkää vain meditaatioon ja avatkaa kanava, sillä he odottavat vastaamista eivätkä rakastaisi mitään enemmän, kuin tuoda energiaa omalta planeetaltaan teidän planeetallenne. Onko heillä kaikki vastaukset? Ei tietenkään. Rakkaat ystävät, teillä on monet vastaukset itsellänne. Avatkaa ensin tämä kommunikointisilta energeettisesti ja myöhemmin pystytte tapaamaan joitain näistä olennoista, mistä tulee suuri tapahtuma.

Maamuutokset

Maa on myös käynyt läpi joitain melko merkittäviä muutoksia. Sykliä on nopeuttanut hyvin paljon maaplaneetan saastuminen ja teollisuusvallankumous. Fossiiliset polttoaineet joita laitatte jatkuvasti ilmaan hiilisaasteen kera, ovat nyt spiraalilla, joka liikkuu nopeammin ja nopeammin. On erittäin vaikea ennustaa, milloin nämä asiat tapahtuvat, mutta voitte kaikki auttaa tilanteen rauhoittamisessa. Olette valo-olentoja. Pidätte energiaa, jota tulee lävitsenne, minkä voitte maadoittaa Maahan. Toimikaa harmoniassa sen kanssa kaikin tavoin, joihin pystytte. Olette oppineet kierrättämään asioita ja joillain alueilla elämään enemmän harmoniassa planeetan kanssa. Opettakaa sitä, levittäkää sitä. Kertokaa sen tarpeesta ja kommunikoikaa suoraan Maan kanssa, sillä se on merkittävässä siirtymässä. Itse asiassa sen siirtymät aiheuttavat joitain tilaisuuksia oman menneisyytenne puhdistamiseen. Tätä tapahtuu oikeasti.

Maan ydin, planeetan keskiosa, joka on kiinteä, liikkuu periaatteessa sulassa meressä. Ydin liikkuu eri vauhtia kuin Maan ulkopuoli, mikä aiheuttaa planeetan magnetismin. Prosessi toimii hyvin, kunnes se alkaa hajota, mitä tapahtuu nyt. Kerromme enemmän tästä, kun menemme eteenpäin.

Rakkaat ystävät, kannustamme teitä toimimaan harmoniassa Maan kanssa, koska tällä hetkellä voitte vaikuttaa enemmän joillain alueilla kuin koskaan ennen. Ikään kuin tuuli olisi puhaltanut maaplaneetalle, hälventänyt monet pilvet ja sallinut teidän nähdä paljon pidemmälle polkua, kuin ajattelitte koskaan mahdolliseksi. Älkää lannistuko pienistä asioista. Mitä pienet asiat ovat? Ne ovat niitä isoja ongelmia, joita olette käsitelleet – ainakin joita luulitte isoiksi ongelmiksenne muutamana viime kuukautena. Oletteko valmis astumaan niistä ohi? Tätä tapahtuu. Hengittäkää syvään raikasta ilmaa. Sitten tehkää se uudestaan ja uudestaan. Tämä yksinkertainen teko täyttää teidät valolla, rakkaudella ja energialla, jota voitte tuoda Maahan ja sen lisäksi kanssaihmisillenne.

Olette henkiä, jotka teeskentelevät olevansa ihmisiä fyysisessä biologiakuplassa. Opettelette käyttämään tuota henkeä – miten se laitetaan eteen keskelle sen energian kera, mitä siitä tulee eri tavoin. Olette pelilaudan taikureita. Kunnioitamme teitä, rakkaat ystävät, ja pyydämme teiltä vain kolmea asiaa: kohdelkaa toisianne kunnioittaen, tukekaa toisianne aina tilaisuuden tullen ja olkaa unohtamatta, että pelaatte hyvin yhteen.

Espavo.

Sana "espavo" on varhaislemurialainen tervehdys: "Kiitos, että otat oman voimasi."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.