RATSASTAKAA AALLOLLA VUOTEEN 2017, UUSI PAIKKA MIHIN IHMISET VOIVAT MENNÄ

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)

27.8.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, rakkaat ystävät.

Pelinne edetessä hyvin, liitymme seuraanne tänään jakamaan lisää tulevasta energia-aallosta. On itse asiassa useampia – monia energioita tulee universumin eri osista. Meistä on kiehtovaa, että olette äskettäin löytäneet toisen Maan kaltaisen planeetan lähimmästä tähdestänne, Kultakutrivyöhykkeeltä. Se on täydellinen elämän tukemiseen ja melkein samankokoinen kuin Maanne. Tutkittaessa yötaivasta ja etsittäessä kaikkea tätä informaatiota, etsitään itse asiassa uutta paikkaa, johon ihminen voi mennä, ja te menette – uskokaa meitä.

Jossain kohtaa menette myös Marsiin, joka on yksi uusista asioista. Kerromme teille, rakkaat ystävät, että löydätte jollain tavalla omat jalanjälkenne, koska olette olleet siellä aiemmin. Marsissa oli ennen elämää, kukoistavaa elämää, ja te olitte siellä. Siksi meistä on kiehtovaa, kun keksitte näitä ideoita marsilaisista, joilla tulee kaksi pientä antennia päästä ja jotka ovat aina vihreitä jostain syystä. Meistä se on upeaa!

Monia perspektiivejä elämäänne

Rakkaat ystävät, energiat joita olette kokeneet maaplaneetalla, erityisesti tänä vuonna, ovat tuntuneet olevan jonkin aikaa "jonkin partaalla". Tämä on ollut vähän haaste, koska se asettaa uudelleen monet energiat, ja siitä juuri on kyse. Kun siirrytte korkeampiin värähtelyihin, kaikkien näiden asioiden joita olette järjestäneet itsellenne ja tehneet – on kyse sitten uskomusjärjestelmästä, perheestä tai suhteesta – täytyy kestää korkeamman värähtelyn tarkastelu. Miksi näin on? No, koska silloin kun muutatte perspektiiviänne, muutatte kuvaanne. Se on näin yksinkertaista. Katsotte jotain tästä, mutta sillä hetkellä kun katsotte sitä tuolta, teillä on eri perspektiivi. Periaatteessa tätä tapahtuu teillä kaikilla nyt, mikä sallii teidän nähdä tapahtumat oman elämänne monista perspektiiveistä.

Rehellisesti sanottuna, teille on tullut niin monia aaltoja, että opitte uimaan näissä energioissa ja siirtymään eri tasoilta hyvin nopeasti. Monilla on turhautumista maaplaneetalla, ja muutamat yrittävät valjastaa sen. Turhautuminen tulee siitä, ettei kykene näkemään omia luomuksiaan ja että on tietoinen luoja, joka ei joskus pysty luomaan tai näe vaikutustaan maailmaan. Tämä aiheuttaa suurta sisäistä turhautumista, joka lopulta löytää tiensä ulkopuolelle jollain tavalla.

Mitä tämä on? Mitä tapahtuu? Selitetäänpä, rakkaat ystävät.

Katsokaa saapuvaa energia-aaltoa

Kun teille tulee energia- tai valoaalto, teillä on myös sen suunta. Aalto menee vain yhteen suuntaan. Jos kuitenkin tulee toinen energia-aalto täysin eri suunnasta, se vaikuttaa tuon aallon harmoniaan. Rakkaat ystävät, älkää olko ylihuolestuneita, jos ette seuraa tätä kaikkea. Syyskuun loppua kohti tulee aalto, joka yhdistyy toiseen aaltoon hyvin nopeasti. Tuleva aalto on itse asiassa kvasaarista, joka muodostuu täysin räjähtäneestä tähdestä. Kun se tapahtuu, energia lähtee universumiin ja joskus kulkee aioneita ennen laskeutumistaan aiottuun kohteeseensa. Maa on tämän aiottu kohde, ja kun tuo energia paljastuu, tuo aalto yhdistyy tähän energiaan siirtämään ihmiskunnan evoluutiota nopeasti eteenpäin.

No, normaalisti ajattelisitte, että tämä on upeaa. "Kehitymme seuraavaan evoluutiovaiheeseemme eikä sen tekeminen vie kauan aikaa, eikö vain? Se on erinomaista!" Se merkitsee myös, että kaikki ne asiat joita loitte täydellisen epätäydellisyyden kera, paljastuvat nyt yhtäkkiä. Nopean liikkeen ja kiihtymisen vuoksi, joissain noissa järjestelmissä on haasteita, kuten talousjärjestelmä. On monia paikkoja, joihin tämä voi aiheuttaa haasteita, ja koska USA on ollut melko pitkään sen partaalla, tämä voi hyvinkin alkaa sieltä. Rakkaat ystävät, tämän kriittinen osa on, että teidän ei tarvitse käydä läpi mitään vaikeuksia. Haluaisimme teidän kaikkien pitävän tämän sydämessänne, kun menette tämän aallon läpi.

27.9.–17.1. – aaltoja eteenpäin, taaksepäin ja taas eteenpäin

Aalto tulee ensin 27.9., mutta se on kulkenut jo jonkin aikaa, joten sitä ei enää määritellä aalloksi, jollainen se ennen oli. Tästä syystä vain hyvin herkät ihmiset tuntevat varhaiset muutokset. Pian sen jälkeen aalto yhdistyy toiseen aaltoon ja tuo kyvyn kehittyä toiselle tasolle hyvin nopeasti. Olette tehneet tämän tietysti aiemmin. Pääsitte silloin vain joidenkin väreiden ohi, koska ihmiset eivät tienneet, miten siirrytään niin nopeasti täysin uuteen ymmärrykseen. Tällä kertaa tiedätte, sillä olette pärjänneet tässä jo erittäin hyvin. Kun katsomme tuota aikajanaa, rakkaat ystävät, voimme kertoa, että olette olleet jo hurjan menestyksekkäitä tässä. Meidän täytyy laittaa teidät takaisin nykyhetkeen, sillä teillä on se vielä edessänne. Tietäkää, että olemme uskomattoman ylpeitä työstä, jota kohta teette, koska maadoitatte suuren määrän valoa. Monet teistä ovat tällä planeetalla ollakseen juuri näissä hetkissä.

Puhutaanpa nyt siitä, mitä tyypillisesti tapahtuu ihmisille, kun he hyppäävät ylös hyvin nopeasti ja heidän täytyy muuttaa kaikkea, mikä on tukenut heitä. Menneisyydessä, rakkaat ystävät, olette muuttaneet myös monia lakejanne ja kollektiivisia sopimuksianne, jotka planeetallanne tukevat tätä.

Tietysti tulee aina takaisku. Kaikki tapahtuu aaltoina, joten niin kauan kun se liikkuu eteenpäin, taaksepäin ja sitten taas eteenpäin, jatkatte etenemistä. Jatkatte edelleen koko ihmiskunnan kehittämistä tuolla tavalla, joten älkää lannistuko, kun takaiskuja tulee. Tämä alkaa syyskuun loppua kohti ja jatkuu koko vuoden. Se laittaa teidät tasaiseen tilaan noin 17.1. Yhteys ja tuo ensi vuoden energia avaa ovia paljoon, mitä on tulossa, sillä suunnitteluvaiheet on tehty yhteyksienne, toiveidenne ja unelmienne avulla. Ne jotka tulivat sisään, jättivät siipensä Kotiin ja teeskentelivät olevansa ihmisiä tässä inkarnaatiossa.

Kodin luominen

Pärjäätte hyvin, rakkaat ystävät. Monet teistä tunsivat äärimmäistä eroahdistusta lähtiessään Kotoa leikkimään tätä peliä, jossa teeskennellään olevansa ihminen. Avasitte silmänne fyysisessä muodossa ja sitten etsitte Kotia, mutta ette löytäneet sitä. Aa, ette löytäneet sitä, koska luotte sen, ja tuo aika on lähempänä, kuin tiedätte.

Energia-aalto joka saapuu, kestää useita kuukausia. Se tulee sopimuksen mukaan, ja se on epätavallinen. Jokaisella ihmisellä on tilaisuus hypätä uudelle tasolle. Kerromme teille myös, rakkaat ystävät, että on oman värähtelynne kaistaleveys. Jos verrattaisiin ihmiskunnassa olevaa korkeinta värähtelytasoa alimpaan värähtelytasoon, se olisi ihmiskunnan kollektiivikaistaleveys. Kaistaleveys ei ainoastaan siirry hyvin nopeasti tällaisissa evoluutiossa, vaan se usein myös venyy vähän. Korkeammista värähtelyistä tulee vähän syvempiä ja ne ovat vähän kauempana matalista syvistä värähtelyistä.

Tämä on suuri huoli ja jotain sellaista, mitä katselemme täällä. Kun alatte erottua maaplaneetalla, tilanne tulee haastavaksi, ja tässä kohtaa näitä monia rajoituksia, turhautumisia ja yleistä vihaa on tällä hetkellä maaplaneetalla. Sairautta jota on monilla ihmisillä, on, koska teillä ei ole aina tuota yhteyttä luomiseen. Rakkaat ystävät, pyydämme teitä valmistautumaan tähän ja käyttämään unelmianne. Yhdistykää kanavointeihinne ja omaan henkeenne alkaaksenne tuoda tätä yhteen. Miksi olette täällä? Mitä tulitte tekemään? Missä on intohimonne? Minkä palapelin palan toitte? Useimmilla teistä on jo hyvä ajatus, mitä tämä on, ja monet teistä ovat jo hyvin polulla vaatimaan suurenmoisuuttaan tässä vapaan valinnan pelissä.

Taika on laitettu jo liikkeeseen, joten pyydämme teitä nyt astumaan eteenpäin ja kantamaan tätä valoa. Voitte pelätä tai voitte rakastaa, mutta ette voi tehdä kumpaakin samaan aikaan. Siis miten paljon rakkautta voitte tuoda tälle planeetalle? Voitteko nähdä, miten paljon kauneutta on kaikkialla ympärillänne, ja jakaa sen toisten kanssa? Se on tärkeintä edessä olevina aikoina, sillä ihmiskunta on toivonut värähtelytasonsa nostamista melko pitkään. Olette olleet hitaassa ja vakaassa kurssissa, mutta nyt hypätään nopeasti eteenpäin, ikään kuin oltaisiin eksponentiaalisella polulla. Rakkaat ystävät, se on täydellistä siihen, mitä teillä on mielessä.

On enemmän tilaisuuksia kuin sulkeutuvia ovia

Useimmat ihmiset eivät halua liikkua tätä nopeaa tahtia. Se aiheuttaa väreitä, jotka vaikuttavat ympärillänne oleviin ihmisiin, joiden kanssa teidän täytyy olla tekemisissä. Alkakaa työskennellä sen kanssa nyt ja aloittakaa avaamalla nuo mahdollisuudet ystävienne ja perheenne kanssa. Mitä tapahtuisi, jos jotain todella suurta sattuisi? Miten voisitte olla osa ratkaisua, ei osa ongelmaa? Alatteko pelätä, jos jokin romahtaa yhtäkkiä tai ei toimi oikein? Voitte katsoa vain eteenpäin ja sanoa: "Tämä on osa mitä uskomattominta muutosta, joka tapahtuu koko ihmiskunnalle." Sitten astutte siihen.

Lupaamme, että on enemmän tilaisuuksia kuin sulkeutuvia ovia, melkein kahden suhde yhteen, joten nauttikaa matkasta. Ja kun alatte kulkea sen läpi, jos ette ole löytäneet tuota tilaa aiemmin, se tulee tunnetuksi teille nyt. Kun siirrytte näihin korkeampiin värähtelyihin, havaintotapanne muuttuu ja voitte nähdä paljon laajemman ja suuremman kuvan. Silloin ymmärrätte, että teillä on osa avainta. Maadoittamalla tuon valon ja ylläpitämällä rakkautta alatte muuttaa maailmaa sydän kerrallaan. Tämä on paras tapa sen tekemiseen, rakkaat ystävät.

Taputamme teille pelissänne. Muutoksillenne ja kaikille kehityksille, jotta on tapahtunut aiemmin, ja myös niille, jotka vasta nyt alkavat. Yhteydet ovat hämmästyttäviä. Energianne on tässä tällä hetkellä ja rakastamme teitä enemmän, kuin tiedätte.

Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Tukekaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Tietäkää, että katsotte itseänne silmiin, ja pelatkaa hyvin yhteen, rakkaat ystävät.

Espavo.

Sana "espavo" on varhaislemurialainen tervehdys: "Kiitos, että otat oman voimasi."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.