LAMA-AALTO

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)

19.11.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, rakkaat ystävät.

Liitymme seuraanne tänään pelinne edetessä hyvin – teette tietoisuudessanne hämmästyttäviä hyppäyksiä eteenpäin. Katselemme hyvin iloisena ja kerromme teille tämän, koska se on kuvamme Kotoa. Ympäri maailmaanne on harmonioita ja toistoja. Tosiasiassa aika jonka tunnette lineaarisena, on kehämäistä, ja toistatte asioita uudestaan ja uudestaan. Näin saavutatte kehitystä ja voimaantumista elämässänne – teeskennellen olevanne ihminen.

Suurta moninaisuutta ajattelutavoissa

Kaikki ihmiset alkavat kaikkialla nyt harmonisoitua eri tavoin. Ymmärrämme, että katselette kaikkea uutisissanne ja kaikkea mitä tapahtuu maailmassanne, ja näette mullistusta, riitoja ja luultavasti enemmän jakautumista, mitä olette nähneet hyvin pitkään aikaan. No, mekin näemme sen. Se ei ole uutta, rakkaat ystävät, sillä sitä on aina ollut. Hyvin yksinkertaisesti sanottuna on tapahtunut niin, että uusien teknologioiden ja kaikenlaisten kommunikointimuotojen avulla joihin nyt kykenette, alatte paljastaa asioita, joita ette ole ennen nähneet. Kuten Isäntä on selittänyt, niiden teknologiatasojen vuoksi, joita kehittyy nyt laajojen vaikutusten kera, on erittäin vaikeaa saada täsmällistä yleiskuvaa.

Tämä jatkuu jonkin aikaa, mutta onko se on ongelma? Ei meidän perspektiivistämme. Tosiasiassa mikään näistä erimielisyyksistä ja haasteista joita näette nyt, ei olisi voinut paljastua muuten. Alatte nähdä, että on laaja kirjo – paljon laajempi kuin useimmat ihmiset luulivat – riippumatta siitä, missä kohtaa olette tuossa mukautumisessa. On kiehtovaa nähdä, miten ihmiset projisoivat jonkin todellisuuden ja sitten menevät siihen uskoen, että kaikki heidän ympärillään ajattelevat hyvin samalla tavalla. Tätä tapahtuu uudestaan ja uudestaan, mikä aiheuttaa turhautumista. Ihmiset eivät toimi odotetusti, mikä aiheuttaa pelkoa useimmissa ihmisissä. Se luo epävarmuuden siitä, minne olette menossa ja miten tämä toimii.

Ihmiskunta kehittyy aaltoina

On tiettyjä asioita, joita voitte tehdä siirtyäksenne tästä ohi. Tietysti yleisin terveen järjen lähestymistapa on valmistautua pahimpaan ja odottaa parasta. Se on yksinkertaista, koska energiaanne tarvitaan myös kaiken suuntaamiseksi uuteen maailmaan. Rakkaat ystävät, olette olleet muutospolulla, erityisesti USA:ssa. Ovi avautuu tuolle muutokselle, ja tosiasiassa se päättyy upeasti. Sitä odotellessa täytyy käydä läpi vaikeuksia ja haasteita. Kerromme kuitenkin teille, että monia olentoja odottaa reunalla tehdäkseen nämä liikkeet ja saadakseen äänensä kuuluville. Pyydämme samaa teiltä, koska teillä on ääni riippumatta paikastanne prosessissa.

Emme välitä, kummalla puolella olette. Itse asiassa puolet alkavat hävitä, kun alatte nähdä, ettei tämä ole jakautumista. Ihmisinä olette tottuneet näkemään kaiken kaksinaisuudessa. Heti kun teillä on jokin uusi käsite, päätätte välittömästi, onko se oikea vai väärä, hyvä vai huono. Kaksinaisuus on se, jonka näette nyt pitävän Maata otteessaan mitä vaikeimmilla tavoilla. Tämä aiheuttaa eniten pelkoa ja toisinaan vastaiskun. Tie ulos on nähdä tilaisuuksia kasvaa seuraavalle tasolle ja työskennellä sen kanssa.

Kuten kerroimme teille, rakkaat ystävät, kaikki saavutetaan aaltoina. Ihmiskunnan kehittyminenkin liikkuu edestakaisin tässä valtavassa keskipisteessä. Sitten kun se lopulta ei enää kestä painetta, se hyppää seuraavalle tasolle ja kehittyy, ja alkaa sitten heilua, kunnes kehittyy taas. Näin ihmiskunta toimii, joten voitte odottaa liikettä eteen- ja taaksepäin.

Alatte nähdä myös avautumista, uusien todellisuuksien alkavan muuttua. Kun ne ovat uusia ja ennenkuulumattomia, se vetää paljon huomiota puoleensa. Tätä tapahtui vaalienne aikana, ja on monia asioita, joita voidaan osoittaa noihin tapahtumiin liittyen. Vaikka löydätte säännönvastaisuutta äänestysjärjestelmässänne, kuten olemme ennustaneet aiemmin, se ei itse asiassa vaikuta lopputulokseen. Nämä ovat aikoja, rakkaat ystävät, jolloin jokainen teistä päättää, miltä planeettavisionne näyttää. On uskomattoman tärkeää, että pidätte tuota visiota harmoniassa toisten kanssa, koska sen toitte Maahan. Teillä on tuo yksi pieni palapelinpala, jota kukaan muu ei voi kantaa tai jonka kanssa kukaan muu ei voi työskennellä samalla tavalla kuin aiemmin. Rakkaat ystävät, nyt löydätte aikaa työskennellä niiden kanssa.

Positiivisen energian kylväminen kehämäiseen aikaan

Maaplaneetta on myös tässä aaltomallissa ja kallistuu edestakaisin jatkuvasti, mutta liikkuu eteenpäin melko vakaalla tahdilla. On aikoja, jolloin asiat liikkuvat liian nopeasti ja koette rajoituksia, jotka ovat täysin odottamattomia. Muistakaa, ettei se merkitse, että lopetatte maailman. Olette vannoneet valan, että luotte uuden maailman, ja saatatte vain saada tilaisuutenne. Sitä olette pyytäneet ja siihen tämä on menossa, rakkaat ystävät.

Lemurina aikoina tiesitte hyvin paljon itsestänne, toisistanne ja siitä, miten olitte vuorovaikutuksessa ympäröivässä maailmassanne. On tiettyjä aspekteja, jotka ovat ehdottoman inhimillisiä ja joita te kaikki käsittelette: reagointi, toiminta, tunne uhattuna olemisesta, energiansa sulkeminen, asioita vastaan kapinoiminen ja asioiden vetäminen puoleensa. Teette näitä asioita koko ajan, usein tahattomasti, koska niin olette vuorovaikutuksessa ympäröivän maailmanne kanssa.

Pyydämme teitä irrottautumaan aina silloin tällöin. Älkää ottako vastuuta kaikesta, mitä tapahtuu edessänne, tai uuvutte, ennen kuin nimenne huudetaan. Teitä tarvitaan – teillä on erittäin tärkeä pala. Pyydämme teitä kuvittelemaan tulevaisuuden, koska sinne olette kaikki siirtymässä. Jos siis kylvätte pieniä siemeniä itsestänne ja tunteistanne tulevaisuuteen, niistä tulee magneettisia jälkiä, jotka pystytte laittamaan aikajanalle hyvin erityistavalla.

Muistakaa, että kehämäisessä ajassa on vain ajan kysymys, ennen kuin käsittelette taas samaa asiaa. Näette tätä ihmisissä maan päällä koko ajan. He käsittelevät jotain suurta ongelmaa, mikä se onkin, ja sitten he käyvät läpi tuon ongelman suuren ilmaisun. Kaikki näyttää olevan hyvin monta vuotta, kunnes he löytävät itsensä taas samasta tilanteesta eri ihmisten kanssa. Kyse on kehämäisestä ajasta – näin käsittelette ongelmia, jotka haluatte ratkaista. Muistakaa, että voitte myös kylvää positiivista energiaa kehämäiseen aikaan.

Sitä pyydämme teitä tekemään tänään. Laittamalla tuota energiaa kehämäiseen aikaan, ette ainoastaan varmista, että teillä on tulevaisuus, vaan myös nopeutatte koko prosessia. Jos se saa asiat liikkumaan eteenpäin, miten yksi jälki kehämäisessä ajassa saa? Se tehdään intohimollanne, rakkaat ystävät, minkä vuoksi teillä on se. Sitä tunnette, kun toteutatte intohimoanne. Jokainen osanne kirkastuu ja alkaa hehkua ja sisältää vähän enemmän valoa. Kehonne jokainen solu alkaa syntetisoitua ja tallentaa enemmän fotonienergiaa, noita valohiukkasia jotka ovat oleellisia rakenteessanne.

Näette myös melkoista kehittymistä ihmiseläimessä siinä mielessä, että henkenne pystyy olemaan nyt enemmän läsnä kokemuksissanne maan päällä. Kehonne sopeutuu saamaan sen tapahtumaan, ja alatte nähdä muutoksia monilla tavoilla, mm. joitain muutoksia tietoisuudessa. Kun alatte tulla yhteen uusilla tavoilla ja yhdistyä toisiinne, siinä vastaukset todellakin ovat.

Lama-aalto

Nyt haluamme jakaa kanssanne aallon suuremman aspektin. On näitä valtavia aaltoja ja joka kerta kun uusi aalto iskee maahan, siitä tulee otsikko. Puhutte siitä, juhlitte tai joskus myös pelkäätte sitä, jos olette sitä vastaan jollain tavalla. Näin tapahtuu ja näin se liikkuu eteenpäin. Ette aina näe lama-aaltoa, joka seuraa takana, sillä se on poissa näkyvistä. Monta kertaa päätätte olla katsomatta sitä, joten piilotatte sen itse näkyvistänne. Se mitä tapahtuu, on hyvin kaunista, koska vaikka tässä monet ihmiset pelkäävät, se on itse asiassa tilaisuus tutkia uudelleen sen jokaista hiukkasta, mitä kohti rakennatte tulevaisuutta.

Muiden uskomusjärjestelmän ymmärtäminen

Uusi energia on täällä ja opettelette sopeutumaan siihen. Tämä on kasvanut 27.9. saakka. Se liikkuu uskomatonta vauhtia, ja näette tapahtuvan poikkeamia, joita ei ole helppoa selittää. Kuitenkin osa siitä liittyy gravitaatioaaltoon, joka meni läpi noin vuosi sitten. On uskomatonta, mitä se on avannut, ja kerromme teille siitä lisää, kun aika kuluu. Rakkaat ystävät, odottakaa ihmeitä ja myös fysiikkanne muuttuvan vähän, kun alatte avata ymmärrystänne kaikesta olevaisesta. Pystytte käyttämään sitä jokapäiväisessä elämässänne, ei vain henkisesti.

Rakkaat ystävät, monta kertaa teidän täytyy vetäytyä hyvin syvään meditaatioon ja sulkea täysin päivittäisen elämänne kaikki osat, jotta pystytte menemään sisään ja uudistamaan henkenne. Mitä jos pystyisitte uudistamaan sen irrottautumatta? Mitä jos pystyisitte kulkemaan joka askeleen täysin yhdistyneenä tuohon meditatiiviseen henkeen? Tätä tapahtuu ja sitä jokainen teistä harjoittelee tällä hetkellä.

Kaikki erilaiset kehitystasot yhdistyvät yhdessä tarkoituksessa – tuomaan rakkautta tälle planeetalle. Kyllä, se on käsillä oleva työ teillä kaikilla ja seuraava ihmistaso, jonka alatte nähdä. Mielenkiintoinen osa on, että ihmiskunnan kaistaleveys on vähän laajempi, kuin useimmat ihmiset ajattelivat. Tämä on siis pohdiskelun ja ymmärtämisen aikaa. Tämä on aikaa tehdä inventaari siitä, kuka olette, ja löytää, minkä aspektien kanssa resonoitte. Tulkaa tietoisemmaksi kulttuureista, energioista joita ette normaalisti katsoisi, koska ne eivät ole tavallisesti teidän värähtelyänne. Tämä on aikaa alkaa venyttää sitä ja tulla tietoiseksi siitä, miten ihmiset reagoivat maan päällä ja miten he ajattelevat. Vaikka olemme puhuneet paljon planeettanne uskomusjärjestelmistä, kerromme teille, että myös toisten uskomusjärjestelmän ymmärtäminen voi olla valtava asia. Se voi vaikuttaa enemmän, kuin voitte kuvitella, tehdä maaplaneetalla tiukan käännöksen. Rakkaat ystävät, juuri sellaiselta tämä näyttää.

On paljon työtä, jotta tämä energia asettuisi, riippumatta siitä missä olette tällä planeetalla. Olette kaikki suostuneet muodostamaan tämän kauniin sydänyhteyden, jonka näemme Kotona. Se on hyvin kauniin monisyinen verkko, joka suojelee Maata, keventää sydämiä ja kantaa Kodin energiaa. Jokainen teistä on osa sitä ja kantaa ylpeänä valotyöntekijälippua maaplaneetalla – kantaa Kodin energiaa ja muistuttaa ihmisille, keitä he ovat. Hyvin tehty, rakkaat ystävät.

Vetäydyn nyt hetkeksi, ja palaan hetkellisesti.

Magneettiaalto

No, siinähän te olette! Tämä on Elrah Rytmipalvelusta. Ajattelin tulla kutittamaan nauruhermoanne vähän, jotta muutan rytmiä vähän useimmilla teistä. Ihmiset ovat ajatelleet aivan liikaa ja savua nousee heidän päästään, mikä alkaa saastuttaa ilmaa. Siitä on tulossa naurettavaa! Voitte nimittäin hymyillä tienne Kotiin ilman ongelmia. Luotte oman todellisuutenne, joka on edessänne, riippumatta siitä, missä maassa asutte, minkä hallituksen kanssa toimitte tai mitä teillä on ympärillänne.

Jokaisella teistä on hyvin kaunis ja selvä energia. Voitte valaista huoneen ympärillänne monin eri tavoin, joten lakatkaa antamasta voimanne ihmisille ja asioille ympärillänne. Olette voimakkaita. Varmistimme sen, ennen kuin lähditte Kotoa. Latasimme patterinne tavalla, johon vain me pystymme, ja teimme siinä myös melko hyvää työtä. Teillä on paljon ylimääräistä energiaa siellä, joten muistakaa se, rakkaat ystävät. Tiedämme, että jotkut teistä väsyvät oikeasti kantamaan asioita hartioillaan, ja joskus kannatte liikaa. Otamme teidät kiinni, joten ette voi kaatua, vaikka yrittäisitte.

Olette suuruuden polulla, joka on avattu monta kertaa edessänne, mutta koskaan sitä ei ole viety loppuun. Te teette sen ensimmäisenä, ja tarkoitamme sitä vilpittömästi. Olette jo ohittaneet kaikkien niiden merkit, joita on kulkenut aiemmin, ja siirrytte selvästi Lemurian ja Atlantiksen päivien ohi. Mutta yritätte edelleen harmonisoida sitä kaikkea ja tuoda tuon ihmiskunnan valtavan kaistaleveyden vähän kapeammaksi, ennen kuin astutte sen uusille tasoille. On paljon, minkä kanssa voitte työskennellä.

Pitäkää mielessä, että teillä on sydämen rytmi ja se on taianomaista, koska jokainen teistä on erilainen. Jakakaa siis tuo ainutlaatuinen rytmi. Jakakaa sitä, mikä saa sydämenne laulamaan, ja astukaa siihen jollain tapaa. Tietäkää, että on yksi avain, sillä olette luojaolentoja ja olette aina olleet. Luotte taikaa suoraan edessänne. Kääntykää, avatkaa silmänne ja lähettäkää tätä kaunista energiaa ulospäin. Sitten sanotte: "Mitä siinä tapahtui? En tiedä, mitä teen tässä." Tämä johtuu siitä, että te ette tajua, että loitte itse asiassa kaiken tuollaiseksi. Niinpä kehotamme teitä luomaan jotain todella kaunista ja todella suurta.

Kiittäkää siitä, mitä teillä on

Luova energia menee nyt pitkälle, koska hyvin monet ihmiset ovat kietoutuneet pelkoon. Luovaa energiaa ei melkein kuin käytetä, joten hypätkää tänne ja luokaa jotain taianomaista, kun kaikki ovat kiireisiä. Katsokaa, miten paljon energiaa on takananne, koska magneettiaalto jota on aiemmin kutsuttu gravitaatioaalloksi, avaa sydämenne uudella tavalla. Alatte sekoittaa sähköaallon magneettiaaltoon, kun opitte, miten ajatellaan sydämestä ja tunnetaan päästä. Kyllä, se on hankalaa teille. Maan lama-aallon myötä, teillä on tilaisuuksia nähdä asiat täysin eri perspektiivistä. Toivomme, että nautitte siitä ja otatte hetken tehdäksenne suurimman asian, jonka voitte tehdä: kiitätte siitä, mitä teillä on. Kiittäkää kauneudesta, mitä näette kaikkialla ympärillä, ja kiittäkää, että olette yksi osallistujista, ja auttakaa muuttamaan tämä maailmanne. Katsokaa, kun viette sen seuraavalle tasolle.

Olette taianomaisia olentoja, joten ottakaa se ja antakaa pois. Tietäkää, että joka kerta kun kosketatte jotain tai lähetätte aikomuksenne, rakkauttanne tai energiaanne, lähetätte tämän kauniin valovirran, joka kykenee saavuttamaan toisen sydämen rakkaudellanne. Olette mestareita siinä – jokainen. Jatkakaa upeaa työtä, rakkaat ystävät. Energia on alkanut ja nyt näemme, minne viette sen.

Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen joka kerta, kun voitte. Tukekaa toisianne joka tilaisuuden tullen, älkääkä unohtako pelata hyvin yhteen. Olen Elrah Rytmipalvelusta ja rakastan teitä.

Espavo, rakkaat ystävät.

Sana "espavo" on varhaislemurialainen tervehdys: "Kiitos, että otat oman voimasi."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.