VUODEN 2017 NELJÄ SUURTA MUUTOSTA

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)

17.12.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Ajanpitäjä.

Tulen luoksenne tänään ja risteän hetken aikajananne kanssa koskettaakseni sydäntänne ja auttaakseni teitä muistamaan, kuka olette ja mistä tulette. Olette kaukaisia matkustajia, jotka ovat ehdottomasti olleet ympäriinsä. Kuitenkin olette nyt asettuneena tänne maapallolle ja teette nopeita muutoksia. On niin monia uskomattomia muutoksia, että joskus meidän on vaikeaa pysyä kaikkien niiden asioiden tasalla, joita ihmiset tekevät maaplaneetalla. Tänään kerromme vähän siitä, mitä on tulossa edessä olevana vuotena – on melko kiehtovaa katsella, mitä tapahtuu. Kun olette päässeet läpi helmikuusta 2017, tunnette vähän tyyneyttä, mitä ei ole ollut vähään aikaan. Jollain tapaa se on tyyntä myrskyn edellä. Rakkaat ystävät, muistakaa, että suurin osa muutoksesta ei voi tapahtua tyynellä. Jo määritelmänsä mukaan muutokseen liittyy usein sellaisia häiriöitä, että sen vanaveteen jää aalto. Älkää pelätkö tätä, sillä olette tulleet ollaksenne osa tätä muutosta.

Turvaamme selustanne

Hyvin monet teistä ovat tulleet maan päälle yrittäen selvittää, missä voitte olla, miltä tämä näyttää ja miten se toimii teillä. Olette suoraan sen keskellä nyt. Tietysti suurin pelko on, mitä tapahtuu, jos epäonnistutte. Se on pelottava sana – epäonnistua. Mitä tapahtuu, jos ette pysty tekemään asioita? Mitä tapahtuu, jos laajennutte ja jotenkin loukkaannutte? No, tämä on tärkeä osa, josta haluamme kertoa teille tänään – turvaamme selustanne. Katselemme olkanne yli ja yritämme ohjata teitä aika ajoin – jokaista teitä. Sillä ei ole merkitystä, missä päin maailmaa olette, mikä historianne on ollut tai millä tasolla uskotte olevanne. Totuus on, että turvaamme selustanne. Se on melkein, kuin päästäisitte lapsenne vapaasti leikkimään, mutta on tiettyjä asioita, joihin he eivät toivoaksenne joudu ja paikkoja joihin he eivät mene. Heidän tutkimuksensa voivat tietysti aiheuttaa ongelmia, vaikka tämän tapahtuessa he oppivat itsestään osana peliä.

Kerromme teille, rakkaat ystävät, että olette jokseenkin turvallisella alueella – erityisesti seuraavat kaksi vuotta, kun merkittäviä muutoksia tapahtuu. Ajatelkaa, rakkaat ystävät, että joka kolmas tai neljäs vuosi tapahtuu merkittäviä energiamuutoksia, mikä periaatteessa siirtää kaikkia ylöspäin hyvin nopeasti – melkein liian nopeasti. Sitten teidän täytyisi tehdä, mitä voisitte, maadoittuaksenne, tuodaksenne tuon valon elämäänne ja ankkuroidaksenne sen. Se on haastava osa.

Teillä oli merkittävä muutos myös 27.9.2016, kun energia-aalto tuli sisään. Ennen sitä olette nähneet hyvin monia asioita tulevan sisään. Itse asiassa näitte sen gravitaatioaallon, jota Einstein ennusti jokin aika sitten, tulevan planeetalle. Joka kolmas tai neljäs vuosi teillä on ollut näitä suuria tapahtumia – valtavia värähtelyä nostavia tapahtumia. Ensi vuonna teillä on niitä neljä.

Neljä värähtelymuutosaaltoa

Voiko nähdä muutokset, joita on edessä? Näin tapahtuu vain kehittyvillä planeetoilla, sillä olette liikkeessä, rakkaat ystävät. Koko ihmiskunta on saavuttamassa tasot, joita ihmiset eivät ole aiemmin asettaneet. Teillä on kyky saavuttaa sisällänne henkinen tietoisuus, joka sallii teidän koskettaa sisäistä jumalaa. Sitten tiedätte.

Monilla teistä on pelkosiemeniä juurtuneena sisäänne. Jotkut ovat entisten elämien kokemuksista, mutta toisiin olette astuneet auliisti oman työnne kautta löytääksenne vain suurta vastustusta ja mahdollisesti myös kuoleman rangaistuksena. Ymmärrämme, että sitä on vaikea ymmärtää, joten muistamme teitä tästä: turvaamme selustanne, kuten maan päällä sanotaan. Katselemme kaikkea, mitä teette, koska tänä aikana, rakkaat ystävät, on uutta kaaosta, joka on luotu pelkästään äänekkäillä peloilla.

Teillä on planeetalla nyt niin paljon teknologiaa, että pystytte keräämään kaikki nämä pienet palat yhteen. Ne vaikuttavat paljon suuremmilta, kuin ovat, ja tämä on aina totta pimeällä puolella, joka vaikuttaa aina paljon suuremmalta kuin on. Niinpä pyydämme teitä kaikkia katsomaan tätä itsessänne. Mitä voitte muuttaa omissa uskomusjärjestelmissänne? Mitä voitte muuttaa auttamaan itseänne maadoittumaan ja saamaan itseluottamusta valossanne? Pyydämme teitä vain astumaan tuohon energiaan.

Monet teistä ovat opettajia ja parantajia omalla polullaan, ja pärjäätte jo oikein hyvin energianne tuomisessa Maahan. Jatkakaa sitä ja auttakaa niitä saamaan itseluottamusta, jotka ovat nyt vasta heräämässä. Heidän täytyy astua ulos ja alkaa luoda omaa todellisuuttaan tekemällä valintoja oletusarvon luomisen sijasta, kuten useimmat ihmiset ovat tehneet.

Uusia tilaisuuksia

Kyllä, kerromme teille, että on niitä, jotka suunnittelevat etukäteen. On suunnittelijoita, jotka projisoivat elämäänsä, liiketoimintaansa ja missä he ovat viiden tai kymmenen vuoden kuluttua. Hyvin harvat ihmiset suunnittelevat henkilökohtaisella, henkisellä tasolla, mutta teillä on tuo kyky nyt. Teillä on vaihtoehtona päättää, kuka olette muutaman vuoden päästä. Teillä on nyt tilaisuus asettua parhaaseen paikkaan aallossa, jossa on uusia, ennennäkemättömiä tilaisuuksia.

Kyllä, rakkaat ystävät, on kaaosta ja näette sitä paljon, sillä tahti on kiivas eivätkä ihmiset pärjää hyvin muutoksessa. Kenties jokin on aina tehty tietyllä tavalla aiemmin, mutta yhtäkkiä teette sen täysin eri tavalla. Värähtelylisäyksiä tulee pian – ensimmäinen tulee Maan kenttään 4.3.–17.3. Ne kaikki tulevat aaltoina ja nyt niitä on niin monia, että ne sekoittuvat toisiinsa jossain määrin. Tämä aiheuttaa vähän muutosta aikajanassa ja näin on vaikeaa tällä hetkellä ennustaa täsmällisiä päivämääriä muille kolmelle tapahtumalle – teillä on kuitenkin neljä valtavaa energiajaksoa 2017.

Auttakaa toisianne

Tapahtuma joka laittoi asiat liikkeelle pari vuotta sitten, sisälsi aikajanojen risteämisen toistensa kanssa. Sattui melko suuri tapahtuma, mikä seurasi aiempaa 12-12-muutosta. Nämä neljä tapahtumaa ovat tilaisuuksia tehdä samankokoisia hyppäyksiä, ja ne ovat kaikki avoinna 2017. Mitä niille tapahtuu, jotka eivät pysty tekemään muutoksia? No, täsmälleen siitä syystä planeetalla on nyt hyvin paljon valotyöntekijöitä – auttamassa niitä, jotka ovat asteikon muissa osissa. Älkää tuomitko sitä oikeaksi tai vääräksi, koska romutatte oman energianne, jos teette niin. Tarkkailkaa vain ja ymmärtäkää, että ihmiskunnalla on kaistaleveys. Vaikka on korkeaa värähtelyä ja matalaa värähtelyä, ihmiskunta voi liikkua vain niin nopeasti kuin hitain ihminen. Lisäksi nämä neljä värähtelymuutosta on tarkoitettu erityistarkoituksiin. Selitetäänpä.

Koska ihmiskunnan kaistaleveys on kasvanut tällä tavalla, ette ole koskaan käyneet läpi, mitä koette nyt maaplaneetalla. Ennen olisitte lähteneet jo planeetalta tähän mennessä, kenties menneet valloittamaan uuden planeetan. Emme tarkoita ns. avaruusaluksillanne, vaan henkikehossanne, kuten olette tehneet jo monta kertaa. Oli aika, jolloin asutitte Marsin. Kuitenkin asutte nyt sen naapurissa, Maassa. Jos ajattelette, että tämä on mielenkiintoista, odottakaa, kun kuulette lopputarinan. Pian alatte paljastaa paljon lisää, koska nyt olette hyvin kiinnostunut Marsista. Onhan se lähin naapurinne. Kyllä, löydätte paljon lisää omasta historiastanne, vaikkei kaikessa siinä ole tolkkua fyysisessä ulottuvuudessa tällä hetkellä. Muistakaa, rakkaat ystävät, että olette ensisijaisesti henki ja toissijaisesti ihminen. Näiden kahden välisellä harmonialla on tilaisuus luoda muutosta, joten palataanpa kaistaleveyteen hetkeksi.

Lama-aalto loppuu

Kaiken tämän uskomattoman muutoksen myötä ihmiskunta on siirtynyt ylöspäin. Se on parhaillaan myös lama-aallossa. Lama-aalto luo erillisyyttä kaikkeen, ja näin tapahtuu myös ihmiskunnan joka osassa. Siksi maan päällä tapahtuu erillisyyden uusi nousu. Se vie myös ihmiskunnan korkeimman värähtelyn ja alimman värähtelyn kauemmas toisistaan. Taas kerran ihmisillä on erillisyyttä yhtenäisyyden sijasta. Neljän merkittävän liikkeen tapahtuessa 2017, voitte alkaa tuoda tätä takaisin yhteen ja muuttaa lama-aallon suuntaa. Tätä katselette tällä hetkellä, ja se on syvällistä. Jos tämä pysyy raiteillaan, lama-aalto loppuu kahden kolmen vuoden kuluessa, mikä johtaa täyskäännökseen täysin eri suuntaan. Nauttikaa tuosta matkasta, rakkaat ystävät, koska se vahvistaa ymmärryksenne omasta luomisvoimastanne.

Alkakaa luoda itsellenne

Olette luojaolentoja, mutta merkitseekö se, että teidän täytyy luoda eri säännöt kaikkeen? Ei, koska luotte vain itsellenne. Alkakaa luoda suurinta unelmaanne sillä tavalla, mitä vaaditaan tuon energian tuomiseksi olemukseenne. Monet ihmiset sulkevat sydämensä ja suojautuvat vihalta ja tiheydeltä, mitä he tuntevat ympärillään. Haastamme teidät käyttämään tämä tilaisuuden siirtyä vastakkaiseen suuntaan ja laajentamaan intohimojanne ankkuroimalla uutta valoa pimeinä aikoina. Uskaltakaa leikkiä, laajentaa ja parantaa itseänne. Jos lankeatte pelkoon, lama-aallolta vie paljon pidempään kääntyä.

Täyttäkää itsenne Kodin rakkaudella joka tilaisuudessa. Nämä ovat fotoneja, jotka kantavat täysin latautunutta valoa kehossanne. Jaamme lisää siitä pian, mutta periaatteessa tähän sisältyy sen oppiminen, miten energia liikkuu, jotta voitte tietoisesti täyttyä valolla. Kehonne on mukautunut hitaasti kuluneet seitsemän vuotta kantaakseen enemmän valoa. Tällä valolla on hämmästyttävät vaikutukset maailmassa ympärillänne, sillä uudet ajat ovat tulossa. Teillä on neljä merkittävää askelta pelkästään ensi vuonna, emmekä malta odottaa näkevämme, miten ratkaisette nämä tilanteet. Nämä askeleet avaavat maankuulun oven täyteen moniulotteisuuden sekä oman henkenne ymmärtämiseen. Muistakaa, että olette todellisuudessa henki kaiken sen kaaoksen alla, mitä teillä on maailmassanne tällä hetkellä.

Ottakaa nämä sanat, rakkaat ystävät. Tehkää niistä omanne, sillä puhumme jokaiselle teistä täällä vähän eri viestin, ja näin pitäisikin olla, koska vaikka käytämme tiettyjä sanoja kaikkien saavuttamiseksi, puhumme kullekin sydämelle yksilöllisesti. Tiedätte, kuka olette, ja kunnioitamme työtänne enemmän, kuin voisitte koskaan ymmärtää. Ottakaa avosylin vastaan nämä neljä liikettä päästä eteenpäin – nämä uskomattomat tilaisuudet – ja tietäkää, että tästä syystä tulitte maan päälle. Jatkakaa hyvää työtä.

Suuresti kunnioittaen tervehdimme teitä tällä tavalla. Pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen aina, kun mahdollista. Tukekaa toisianne aina, kun teillä on tilaisuus, ja pelatkaa hyvin yhteen uudella maapallolla.

Olen Ajanpitäjä ja lähden luotanne rakkauden kera.

Espavo.

Sana "espavo" on varhaislemurialainen tervehdys: "Kiitos, että otat oman voimasi."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.