AIKA HEITTÄÄ ISO VERKKO

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)
Joulukuu 2020 (kanavoitu 21.11.2020)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huom. Seuraava kanavointi annettiin suorassa VirtualLightBroadcast-lähetyksessä ja sen voi kuunnella alkuperäisenä nauhoituksena. Alla on saman kanavoinnin editoitu versio, joka on suunniteltu tulostettavaksi. Se editoitiin Ryhmän valvomana ja hyväksymänä. Toivottavasti nautit siitä. Steve Rother

_______

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Tarkkailija.

Kehopuku

Liityn seuraanne tänään vision kera Maa-planeetasta, ja autan teitä näkemään, missä kohtaa olette tässä kauniissa pelissä. Nimittäin kun heräsitte tänä aamuna, ette nousseet ylös ja laittaneet vain vaatteita päällenne, vaan laitoitte myös kehopuvun. Laitoitte päälle sen puvun, jonka olette suunnitelleet matkallenne tällä pelilaudalla. Tuo kehopuku muistuttaa teitä siitä osasta, jota esitätte, kun tulette taas tajuihinne unitilasta. Se on kuin Maa-elämänne kirjanmerkki, sillä se muistuttaa teille, mihin jäitte ja mitä teitte. Laajemmat tavoitteenne ja uskomuksenne sekä tunnearpenne ovat kaikki tuossa kehopuvussa. Se on ollut tarkkaan tähdättynä valittuun suuntaan. Kun nukutte, laitatte sen huolellisesti sivuun, niin kuin vaatteet jotka ripustatte yöksi. Pesette sen ja valmistelette sen seuraavan päivän matkaa varten. Se tukee ja suojelee teitä tämän pelin tiheydessä.

Se on kaunista peliä, myös kontrastin kera. Kuitenkin on erittäin haastavaa nähdä se pelinä, kun olette sen keskellä. On eräs mielenkiintoinen asia, joka on tapahtunut melko viime aikoina. Haluaisimme auttaa teitä tiedostamaan sen ja oppimaan vähän enemmän siitä, miten ankkuroidaan tämä omaan elämäänne. Energia on liikkunut Maa-planeetan läpi hyvin nopeasti. Kuten olemme maininneet aiemmin, useita vuosia sitten aika alkoi muuttua ja yhdistyä. Aika vaihtelee ja on aina vaihdellut yksilöittäin. Vaikka se ei ole ongelma, kollektiivinen värähtely on ollut vähän paikallaan suhteessa aikaan, mutta nyt se muuttuu hyvin hitaasti. Ihmissydän on nousussa. Juhlikaa sitä, rakkaat ystävät, ja ankkuroikaa se elämäänne.

Ihmiset reagoivat luonnostaan pelolla, kun he tuntevat muutoksen perusenergiassaan. Reaktiot vaihtelevat kovasti, mutta yleinen reaktio mihin tahansa pelkoon on astua taaksepäin. Se on itse asiassa energeettistä pelkoa, ei tietoista pelkoa. Energiakenttänne joka pyörii torusmuodossa, vetäytyy lähemmäs kehoa, ja sitten se vedetään takaisin laajemmaksi, kun se tuntee muutoksen. Vaikka tämä tuntuu suojavalta lyhyellä tähtäyksellä, niin jos kenttää ei laajenneta uudestaan, henkilöstä voi tulla avoin ulkoiselle vaikutukselle ja radikalisoitumiselle.

Kohdelkaa itseänne hyvin – "itsekäs- itse ensin" -yhtälö

Ansaitsette olla mukavasti tällä planeetalla. Se on hyvin yksinkertaista – olette henki. Tulitte äärettömyydestä, mikä merkitsee, että teillä oli kaikki, mitä olisitte voineet koskaan kuvitella. Sitten tulette tänne ja teeskentelette olevanne rajallinen, ja teeskentelette pelaavanne peliä fyysisenä ihmisenä, minkä olette tehneet uskomattoman hyvin, mutta aika on puristunut kokoon viimeiset seitsemän vuotta. Nyt teistä tuntuu, että kaikki lyhenee, eikä ole oikein tarpeeksi aikaa tehdä samoja asioita kuin ennen. Se on luonnollista iän karttuessa, kun havainto voi muuttua päivittäin. Kuitenkin tämä on paljon enemmän ja laajalle levinnyttä.

Kun fyysinen keho kokee tämän puristuksen, se tuntee uhkaa. Niinpä ensimmäisenä se tuo sisään oman kenttänsä ja vetää se tiukasti kehon ympärille, ja se kiertää, muttei laajene lainkaan. Tämä on "itse ensin" -toimintaa, mikä on ehdottoman sopivaa, koska se on energeettinen selviytymisvaisto. Se on myös kriittistä, koska te olette ainoa, joka sen voi tehdä. Monta kertaa ajattelette, että "itse ensin" on itsekkyyttä. Vaikka ensimmäiset toimet saattavat näyttää samoilta, ne ovat hyvin eri asioita. Henkilö joka on itsekäs, laittaa itsensä "energiajohdon" eteen ja irrottaa kaikki muut. Kuitenkin henkilö joka on itse-ensin, täyttää oman kuppinsa ensin ja huolehtii omista tarpeistaan, jotta hänellä on enemmän annettavaa muille ihmisille. Kerromme teille nyt, että ansaitsette saada tällä matkalla kaiken, mitä tarvitsette, ja enemmän. Yltäkylläisyys on teidän luontonne, puute on opittu olotila.

Jos huolehditte muista tai olette vastuussa toisesta, tämä voi olla väsyttävä tasapaino. Tietäkää, että nämä ovat hyvin vaikeita aikoja monille Maa-planeetalla, joten ajan ottaminen itsellenne voi olla viisas sijoitus. Kerromme myös, että apua on tulossa useilla eri tasoilla.

Suuren osan tästä on aiheuttanut se virus, joka on ollut planeetalla, mutta jos sitä ei olisi ollut, jokin paljon pahempi olisi saanut saman aikaan. Tämä olisi voitu ratkaista paljon nopeammin kommunikoinnin ja yhtenäisyyden avulla, mutta siitä huolimatta tulee asioita, jotka alkavat auttaa monilla eri alueilla. Kyse ei ole vain viruksesta ja sen aiheuttamista kuolemista, vaan mikä tärkeintä, kyse on uusista yhteyksistä ja sisäisestä valosta, jota jokainen teistä on näyttänyt kirkkaasti. Tämä on sankarien aikaa, rakkaat ystävät. Ihmiskunta on työstänyt tätä kollektiivisesti, ja painetta on muodostunut. Pian voitte nähdä paljon enemmän siitä, mitä edessä on. Siis pyydämme teitä kaikkia huolehtimaan itsestänne ja kohtelemaan itseänne hyvin. Jos teillä on enemmän energiaa, huolehtikaa lähellänne olevasta ihmisestä. Jos voitte kohdella häntä hyvin, se aloittaa ketjureaktion, sydämestä toiseen. Tehkää sitä usein.

Palataanpa nyt hetkeksi siihen, mistä puhuimme aiemmin – teidän energiakenttäänne. Useimmat ihmiset jotka kulkevat Maa-planeetalla, ovat tottuneet pitämään valtavaa energiakenttää, melkein metrin leveää. Heräätte ja laitatte yllenne kehopuvun edessä olevaa päivää varten, sitten huomaatte energiakenttänne kutistuneen noin puoleen entisestä. Pienellä harjoituksella ja ponnistelulla voitte tietysti laajentaa sen takaisin. Tästä tulee hyvin kriittistä edessä olevina aikoina, mutta se vaatii nyt enemmän energiaa. Kun maan päällä tarjotaan lisää vaihtoehtoisia todellisuuksia ihmisten kontrolloimiseen, pelkästään jokapäiväisen elämän läpi kulkeminen voi olla haastavampaa.

Pysykää keskittyneenä todellisuuteen, joka voimaannuttaa teitä heikentämättä muita. Jonkin osoittaminen ongelmaksi on energian ohjaamista väärään suuntaan. Hengessä kaikki ovat hyvin yhdistyneitä, silloinkin kun ihmisosa on eri mieltä siitä, missä todellisuudessa se elää. Ja se on hyvä uutinen tässä. On monia tilaisuuksia hyppyyn ihmishavainnossa, ja niitä näyttää alkavan ilmaantua ensi vuoden kolmannen kuukauden paikkeilla.

Tulemme takaisin työskentelemään kanssanne, jotta voimme fokusoitua enemmän siihen. Mutta teidän pitäisi valmistautua nyt, ja sen haluamme kertoa teille tänään. Nimittäin kalastajat lähtevät heittämään verkkonsa sinne, missä he uskovat olevan kalaa. Ja he vetävät nuo verkot takaisin sen saaliin kera, mitä niissä on, ja sitten he heittävät ne taas. Rakkaat ystävät, useimmiten teidän energiakenttänne ovat ottaneet vain sen, mitä on suoraan edessänne. Nyt on aika heittää paljon laajempi verkko, paljon suurempi verkko, ja tuo verkko ilmaantuu maaliskuun paikkeilla.

Aika heittää

On aika laittaa kaikki nuo verkot liikkeelle nyt. On monia tilaisuuksia aloittaa uusi projekti, uusi suunta tai intohimo. Koska maailma on muuttunut, jotkut saattavat vaihtaa työpaikkaa ja ammattia. Kaikki nämä asiat ovat mahdollisuuksia, mutta juuri nyt, usean seuraavan kuukauden aikana, on aika alkaa heittää reilusti tulevaisuuteen. Sen sijaan, että olette huolissanne siitä, mihin jalkanne laskeutuu seuraavalla askeleella, haluamme puhua siitä, mihin se laskeutuu useiden kuukausien päästä.

Nämä ovat täydellisiä tilaisuuksia projisoida itsenne tulevaisuuteen lyhyeksi aikaa ja kylvää jotain positiivista. Kylväkää jotain, mitä voitte kasvattaa, jotain mikä liittyy intohimoonne ja maadoittaa teidät tälle planeetalle. Tämä on hyvin kriittinen asia, kuitenkin vaikea nyt, kun tapahtuu hyvin paljon. Useimmat ihmiset katsovat pelkästään maahan nähdäkseen, mihin heidän jalkansa voi laskeutua seuraavaksi. Älkää katsoko ainoastaan maaliskuuhun, vaan kuukausien päähän sen jälkeen.

Missä olette puolen vuoden kuluttua?

Neljän kuukauden kuluttua, viiden kuukauden kuluttua?

Minkä haluaisitte aloittaa jo nyt?

Ne ovat hyvin todellisia mahdollisuuksia, kun luotte suurempaa kuvaa. Kolmen, neljän tai viiden kuukauden kuluttua tulee energia-aaltoja, jotka avaavat mahdollisuuksia ja antavat ihmisille uuden hengitystavan. Kuten olette huomanneet tämän viruksen myötä Maa-planeetalla, monet ihmiset ovat tehneet sen, mikä on ollut välttämätöntä tanssimiseen siitä läpi, tarttumatta edes kriittisiin ongelmiin. Tuon viruksen todellinen hinta alkaa näkyä, kun taloudet yrittävät globaalisti palautua. Mutta se itse asiassa avaa ovia, joten älkää kadottako sitä näkyvistä.

Pitäkää silmällä näitä taianomaisia aaltoja ja kylväkää meditoidessa, unessa tai vain ajatuksessa se tunne, missä haluatte olla. Tietoinen hetki voi nyt ankkuroida todellisuutenne uusilla tavoilla, mutta teidän täytyy heittää suuri verkko. On aika ajatella isosti, ja se on yksi tärkeimmistä asioista, jonka haluamme jakaa kanssanne tänään. Ihmiskunta on muuttanut osan energiasta, mutta olette edelleen uskomattoman erillään Maa-planeetasta. On melko kiehtovaa katsoa sitä prosessia, kun kaksinaisuus on todella lähdössä. Kyllä, se nostaa päätään ja nousee takajaloilleen kaikesta, mistä voi, ja näette tuon prosessin.

Universaali ajattelu

Tässä ajassa on maan päällä kyse kollektiivisen paikan löytämisestä kasvaa, tulla voimaantuneeksi itseksenne ja siirtyä tuohon luovaan puoleen. Kaikki luovuus tulee samasta paikasta, suoraan Kotoa. Todellisuudessa kaikilla on samat ideat. Universaalien ajattelumallien tietoinen virta kulkee aivoista aivoihin hyvin nopeasti. Joskus huomaatte ajattelevanne hyvin negatiivisia ajatuksia tai ajatuksia, joita ette koskaan miettisi. Rakkaat ystävät, te ette ole vastuussa jokaisesta ajatuksesta, joka kulkee aivojenne läpi. Olette vastuussa niistä, jotka jäävät sinne, joten valitkaa tarkkaan.

Vetäkää henkeä

Paljon tapahtuu Maa-planeetalla tällä hetkellä. Ihmiset löytävät syvempää ymmärrystä henkisyyden laajemmista aspekteista. Rakkaat ystävät, jokaisella ihmisellä joka on inkarnoituneena tänä aikana, on jotain tuotavaa kollektiiviin, kun se kehittyy. Jossain kohtaa teidät kutsutaan palvelukseen. Ja jos katsotte toiseen suuntaan ja päätätte, että te ette ole valmis, se tulee uudestaan. Uudestaan ja uudestaan, ja tosiasia on, että ne jotka tarvitsevat lahjojanne, näkevät teidät ja tietävät, kuka olette. He eivät ehkä ymmärrä sitä tietoisesti, mutta jos ihmiset ajautuvat ongelmiin, he lähestyvät toisia. Monet teistä ovat niitä olentoja, joita he lähestyvät. Tuo on teille tilaisuus levittää globaalia rakkausverkkoa. Se on taianomaista, ja se muuttaa koko energianne kaikessa, minkä kanssa työskentelette. On aika katsoa eteenpäin ja heittää suuri verkko.

Monet teistä ovat asiantuntijoita useilla eri alueilla. Ja jotkut teistä tulevat nyt taaksepäin tulevaisuudesta, sillä tuo taika on täällä tällä hetkellä. Niinpä kerromme teille, rakkaat ystävät, että kun voitte lakata katsomasta suoraan eteenne, tuota taikaa itse asiassa tapahtuu juuri, ennen kuin jalkanne osuu maahan. Luottakaa siihen. Katsokaa kuukausia eteenpäin tulevaisuuteen.

Suuresti kunnioittaen, rakkaat ystävät, tervehdimme teitä tällä tavalla. Pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen, tukemaan toisianne joka tilaisuuden tullen ja pelaamaan hyvin yhteen, kun luotte tätä maagista uutta peliä.

Olen Tarkkailija … ja pidän katselemisesta.

Espavo.

Ryhmä

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.