VALO JOKA JÄTTÄÄ JÄLJEN

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)

Joulukuu 2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huom. Seuraava kanavointi annettiin suorassa VirtualLightBroadcast-lähetyksessä ja sen voi kuunnella alkuperäisenä nauhoituksena. Alla on saman kanavoinnin editoitu versio, joka on suunniteltu tulostettavaksi. Se editoitiin Ryhmän valvomana ja hyväksymänä. Toivottavasti nautit siitä. Steve Rother

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen eM.

Olen ikionnellinen ollessani kanssanne tänään. Merkitsemme aikajananne näissä yhdistymiskohdissa. Teillä on hyvin uskomattomia yhteyksiä edessä, ja olette tehneet ällistyttäviä liikkeitä viime kuukausina. Tiedämme, että joskus ette pysty näkemään sitä, koska kaaos on maaplaneetalla melko intensiivistä tällä hetkellä. Mutta se on itse asiassa osa siitä, mitä tapahtuu, sillä opitte liikkumaan asioiden läpi erittäin nopeasti uskomattomista häiriötekijöistä huolimatta. Olette tehneet uskomatonta työtä tässä, ja nyt kaikki voi avautua uudelle tasolle. Teillä on paljon enemmän tehtävää täällä, kuin ajattelitte koskaan mahdolliseksi. Todellisuudessa kulutatte energiaa eri tavalla, ja saatte apua. Kyllä, tiellä on aina ollut ympärillänne apua eri tavoin. Kuitenkin se mitä nyt tapahtuu, on erityisen mielenkiintoista.

E-perheellä on valtava vaikutus maaplaneettaan. He itse asiassa keksivät sen ajatuksen, että on planeetta ilman sääntöjä. Maa oli ensimmäinen vapaan valinnan planeetta, ja hyvin pitkään se oli ainoa. No, tämä on nyt muuttumassa hyvin dramaattisesti niiden edistysaskelien vuoksi, joita ihmiset ovat tehneet. Sitä tapahtuu, ja se on taianomaista! Koette hyvin nopeaa liikettä. Kuitenkin suuri osa siitä, mitä näette, on häiriötekijä. Tämän liikkeen vuoksi ihmiset tuntevat paljon hämmennystä ja kaaosta, mikä aiheuttaa turhautumista ja vihaa. Rakkaat ystävät, tämä on aikaa tuoda valotyönne etualalle. Monia teistä kutsutaan erityisesti, koska olette asiantuntijoita tärkeimpien palojen pudottamisessa polullenne. Tosiasiassa voitte ottaa tämän kutsuna toimintaan.

Valo joka jättää jäljen

Kun asetatte tarkoituksella jonkin energian – vaikka vain katsoitte pistettä maassa ja ammennatte sydäntänne siihen – sillä olisi ollut vain vähän vaikutusta maaplaneettaan tähän saakka. Jos kuitenkin nyt teette sen saman, niin joka kerta kun joku kävelee tuohon pisteeseen, hän alkaa yhdistyä tuohon energiaan. Hän alkaa tuntea henkilökohtaisen valo-osamääränsä lisääntyvän tuoksi hetkeksi ja hän poimii vähän teidän energiaanne. Siis ensimmäisenä pyydämme teitä olemaan hyvin huolellinen. Käyttäkää puhtainta mahdollista energiaa tehdessänne sen. Tietäkää, että on upea aika alkaa kylvää aikomuksenne ja visionne uudesta maailmasta, sekä ajatustenne siitä, mitä rakastatte ja missä intohimonne on.

Nämä jäljen jättävän valon lahjat ovat asioita, joita toitte Kotoa, erityisesti ne joita vain te voisitte kantaa, vaikka toiset kantavat samanlaisia lahjoja. Yritätte kuvata ja luoda jotain suurta ja laajaa. Usein se määritellään huonosti myös sinä, mitä kutsutte taivaaksi tai Kodiksi. Totuus on, että sitä on erittäin vaikeaa määritellä, koska se ei sovi todellisuuteenne täällä. Kuitenkin mitä enemmän voitte tuoda sisään, sitä helpompi ja jännittävämpi seuraava elämänvaihe on.

Kun tunnetaan sydänenergia, erimielisyyksien illuusio häviää, ja kaikki ovat harmoniassa. Silloin kun ihmiset jumittavat uskomusjärjestelmissään, ideoissaan, käsityksissään ja tavoitteissaan, tulee hyvin hämmentäväksi. Tässä kohtaa pyydämme teitä aloittamaan sydämellänne rakentamisen. Hämmennystä voi olla vain mutkikkuudessa, rakkaat ystävät, joten pelkistäkää. Löytäkää tapoja nähdä suurempi kuva ja etsikää hengen kipinää kaikista asioista, jotka risteävät polkunne. Älkää ainoastaan yksinkertaistako polkuanne, vaan käyttäkää intohimoanne opastamaan tietä eteenpäin.

Jäljen jättävän valon kylväminen on yksi työkalu, jota voitte käyttää nyt korkeamman todellisuuden luomiseen. Tätä työkalua käyttämällä voitte avata energian ja oven. Hyvin kirjaimellisesti, se pitää tätä tilaisuusikkunaa auki. Ja sitä etsimme. Olette tehneet uskomatonta työtä, rakkaat ystävät, työskennellessänne tämän energian kanssa ja pelatessanne peliä, jossa teeskentelette olevanne ihminen, kun itse asiassa olette henki. Kyllä, näemme teidät, ja pärjäätte oikein hyvin. Rakastamme sitä, minkä kanssa työskentelette, ja olemme ylpeämpiä teistä, kuin voisitte mitenkään kuvitella. Tietäkää, että te ette ole koskaan yksin. Alatte saada apua monilta eri alueilta, ja kerromme teille paljon enemmän siitä eteenpäin mentäessä. Myös teknologiassa, jossa olette enimmäkseen hieman ihmissydäntä edellä tällä hetkellä, saatte tilaisuuksia ottaa paljosta siitä kiinni ja hallita monet asiat suoraan edessänne. Sitä haluamme teidän katsovan.

Joka kerta kun näette kaaosta tai vaikeuksia, tunnette erillisyyttä, joka on ollut hillitöntä planeetallanne. Kuvitelkaa, millaista olisi ilman sitä. Pitäkää tuota visiota, pitäkää tuota energiaa. Niin tehdessänne alatte rakentaa uutta Maata, rakkaat ystävät. Alatte työskennellä eri tavoin, ja koko pelinne alkaa muuttua. Teillä on tilaisuuksia yhdistyä toisiinne samoilla tavoilla, joita käytettiin Lemuriassa. Kyllä, taianomaiset ajat ovat nyt palaamassa! Nauttikaa matkasta, rakkaat ystävät, ja muistakaa, että te ette ole koskaan yksin. Olemme kanssanne koko ajan, ja rakastamme teitä kovasti. Pyydämme teitä kohtelemaan tosianne kunnioittaen. Kun astutte taikamaailmaan, luokaa taikuutta yhdessä. Tietäkää, että työskentelette aina tuossa harmoniassa. Pitkää ovea auki toisillenne jokaisen tilaisuuden tullen ja pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo.

____________________________

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Merlia.

Kun katsotte taaksepäin tätä ainutlaatuista aikaa, näette, miten kaikki teki valtavan käännöksen vasemmalle. Koska otatte vain pieniä askelia, useimmat eivät näe tätä muutosta. Tämän päivän energiassa ihmiset fokusoituvat siihen, mitä on suoraan heidän edessään joka hetki. Tuo häiriötekijä estää teitä näkemästä suurempaa kuvaa, joka on valtava! Se mitä näemme jo kylvetyn tälle planeetalle, on merkittävää. Se on feminiinienergian herääminen, tasapaino maaplaneetalla.

Katselemme joka hetki, mitä maaplaneetalla tapahtuu. Tiedämme, että nämä ovat vaikeita aikoja teille, kun kaaosta ja hämmennystä on kaikkialla ja kaikki yrittävät tarttua valtaan hinnalla millä hyvänsä. Vaikka kaikkea tätä tapahtuu, meidän täytyy kertoa teille, että omasta suuremman kuvan näkökulmastamme katsottuna liikutte uskomattoman hyvin. Liikutte rakkaudennopeudella, joka on hieman suurempi kuin valonnopeus. Eikö Einstein toivo, että hän olisi tiennyt sen? Kyllä, se olisi tosiaankin muuttanut muutamia asioita. Astukaa tuohon energiaan, rakkaat ystävät, ja ankkuroikaa se.

Löytäkää feminiinivoimanne, myös miehenä. Löytäkää tapa alkaa käyttää tätä uutta voimaa ja ankkuroida se Maahan. Uskaltakaa kokeilla asioita, joita ette ole kokeilleet. Uskaltakaa koskettaa toista sydäntä.

Ja se on pala, jonka haluamme jättää teille tänä uskomattoman erityisenä ja ainutlaatuisena aikana. Kerromme teille yksinkertaisesti tämän: uskaltakaa koskettaa jonkun toisen sydäntä tuolla ilolla ja intohimolla, jonka olette ansainneet. Intohimonne ovat rakkaimpia muistoja Kotoa, jotka yritätte luoda maan päälle. Toisten koskettamisesta intohimollanne tulee "pappeuttanne".

Koskettakaa sydäntä

Löytäkää yksi ihminen ja vaikuttakaa jotenkin hänen elämäänsä. Se voi tapahtua sanoina tai lahjana, rahana tai yksinkertaisesti tilaisuuksina. Se voi olla mitä tahansa noista asioista, mutta löytäkää tässä kuussa yksi ihminen, jota kosketatte jollain lahjalla. Yrittäkää koskettaa hänen elämäänsä tavalla tai toisella, ja sitten katsokaa, mitä tapahtuu omassa elämässänne. Maksakaa se eteenpäin aina, kun mahdollista, ja maadoitatte tämän uuden feminiinienergian sinne, missä siitä voi tulla pysyvä ja osa jokapäiväistä elämäänne. Se on paljon enemmän, kuin feminiinistä voimaantumista – se on täyttä avautumista. Tämä energia-avautuminen juuri nyt on täydellistä aikaa alkaa maadoittaa uudelleen feminiinienergiaa ja voimaantumista.

Nauttikaa tästä matkasta, rakkaat ystävät, ja tietäkää, että olemme kanssanne koko ajan ja hurraamme teille. Siis niinä hetkiä kun törmäätte tiiliseinään tai vaivutte epätoivoon, kuunnelkaa vain ääntä. Kosketamme teitä sydänchakranne taakse, kun ette katso, joten kun tunnette sen, vetäkää syvään henkeä ja ankkuroikaa se. Se on lahjamme teille. Nauttikaa matkasta. Tietäkää, että rakastamme teitä kovasti, ja olemme hyvin innoissamme uusista tilaisuuksista, joita olette luoneet maaplaneetalle.

Rakkaat ystävät, kulkekaa ylpeänä tänä aikana. Olette jo vaikuttaneet valtavasti tällä planeetalla, ja on lisää tehtävää. Olemme aina rinnallanne ja suoraan takananne, juuri pois näkyvistä, mutta katsomme jokaista askeltanne. Ja rakastamme teitä kovasti. Käyttäkää tämä aika ja matkustakaa hyvin. Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen, hoivamaan toisianne ja pelaamaan hyvin yhteen.

Olen Merlia. Tulkaa tapaamaan minua joskus.

Espavo.

Ryhmä

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.