KORKEAMPI NÄKÖKULMA – 20 VUOTTA ETEENPÄIN JA MONIULOTTEISUUDEN SAMANARVOISUUS

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)

Joulukuu 2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Ajanpitäjä.

Olen tullut tänään viemään teidät matkalle. Monet teistä ovat jo matkanneet ajan halki ainutlaatuisin tavoin. Tosiasiassa matkaatte nyt, ja verhon tällä puolella on suurta jännitystä, kun katselemme koko pelinne kehittyvän seuraavalle tasolle. Rakkaat ystävät, olemme antaneet teille informaatiota maaplaneetan tulevaisuudesta ja siitä, mitä tapahtuu seuraavien 50–100 vuoden kuluessa. Haluamme kuitenkin myös muistuttaa, että olette hyvin taianomaisia. Haluaisimme viedä teidät tänään pienelle matkalle ja jakaa kanssanne kauniita asioita, joita tapahtuu ja jotka ovat todella taianomaisia. Kerromme teille, rakkaat ystävät, ettei tässä ei ole mitään pelättävää. Ehjä henkenne tuntee tiensä Kotiin, ja autamme teitä muistamaan sen, joten vetäkää hetken henkeä kanssani.

Hengittäkää sisään … ja kun hengitätte ulos, vapauttakaa kaikki päivän jännitteet. Päästäkää irti kaikista noista ajatuksista hetkeksi. Voitte saada ne takaisin tämän matkan jälkeen, jos haluatte, mutta viedäänpä teidät nyt matkalle.

Kaksikymmentä vuotta tulevaisuuteen

Kahdenkymmenen vuoden kuluttua, rakkaat ystävät, teillä on energiasekoitus, jonka voitte kokea monilla eri tavoilla. Miksi? Koska on mahdollisuus suurempaan erillisyyteen, kuin teillä on nyt tällä planeetalla. Tuo erillisyys liittyy kovasti perusihanteisiin, kuten missä näette itsenne, miten esittelette itsenne ja miten hyvin ihmiset osaavat muuttua. Kyllä, se on yksi suurimmista haasteista maaplaneetalla tällä hetkellä. Ihmiset tulevat kaavamaiseksi tavoissaan ja puolustavat valintojaan valitsematta koskaan uudestaan, mieli sulkeutuu ja on kyvytön näkemään laajemman kuvan.

Kerromme teille, että 20 vuoden kuluttua ihmisillä on runsaasti tilaisuuksia valita eri polkuja ja teitä. On lukuisia ajattelutapoja ja valikoima kykyjä. Kerrotaanpa siis, että teillä on kauniita asioita horisontissa. Omalla puolellamme verhoa katselemme, kun teille asettuu riviin asioita, joita ette ehkä näe tulevan. Ymmärtäkää, rakkaat ystävät, että joitain teknologioita ja ideoita on pudotettu planeetallenne. Myös monet lääketieteen edistysaskelista ovat ideoita, joita lääketieteen asiantuntijat ovat kanavoineet teidän puolellanne verhoa.

Kaikki ideat ovat samasta paikasta, sillä luovuus tulee samasta paikasta. Monet teistä kutsuvat sitä "kanavoinniksi", kuten me sitä kutsumme. Se on sana, jonka Isäntä on valinnut tästä työstä. Kyllä, se kaikki tulee samasta paikasta. Nyt maaplaneetalla monet kauniit kanavat asettuvat tuomaan teille hyvin arvokasta ja tärkeää informaatiota, jota te kaikki käytätte lähitulevaisuudessa.

Ei enää salaisuuksia

Kahdenkymmenen vuoden kuluttua monia kanavointimuotoja kunnioitetaan ja käytetään jokapäiväisessä elämässä. Kyllä, on niitä, jotka yrittävät väärinkäyttää sitä henkilökohtaiseksi hyödykseen. Näette lisää ei-enää-salaisuuksia, mikä on luonnollista evoluutiota, joka saa ihmiset yhdistymään enemmän sydämestä sydämeen. Ihmiset kokevat tätä maan päällä, kun monia salaisuuksia menneisyydestä paljastetaan. Nähkää, että seksipedot eivät pysty enää pitämään tekojaan piilossa, kun useammat ja useammat ihmiset puhuvat suoraan. On aika.

Tämä on luonnollista evoluutiota ja johtaa ei-enää-salaisuuksia-maapallolla -aikakauteen. Kun se etenee, motiivit nähdään selvemmin. Pitäkää silmällä motiiveja ja erityisesti rahavirtaa, kun se on edistänyt kovasti niitä salaisuuksia, jotka ovat edelleen hyvin yleisiä. Kun salailun väheneminen jatkuu, ihmiset alkavat luottaa sydämeen enemmän kuin päähän, mikä avaa tilaisuuden lisäinformaation tulemiselle Kotoa.

Kahdenkymmenen vuoden kuluttua teillä on uusia ja jännittäviä teknologioita. Jotkut näistä on laitettu aiemminkin maan päälle, mutta ne eivät saaneet otetta tavalla tai toisella. Nikolai Tesla on yksi niistä kanavista, joka asettuu verhon tällä puolella tuomaan informaatiota, ja monet alkavat kuulla tämän kanavan. Jotkut pitävät näitä ehkä omina ideoinaan, mutta henki ei tarvitse tunnustusta, sillä tällä puolella verhoa ei ole egoa. Kun vastaanottajat ovat valmiita, informaatiota annetaan vapaasti. Yksi idea jonka tämä kanava pudottaa tällä hetkellä, on tunnettu "vapaana energiana", joka on tiedettä energian ottamisesta teitä kaikkia ympäröivästä energiasta. Tämä teknologiapudotus nähdään ensin paristoteknologiassa, mutta se alkaa nopeasti kehittyä suuremmiksi löydöiksi.

Avautuu myös monia kanavia, jotka toimivat harmoniassa Maan kanssa täysin eri tavalla, johon olette tottuneet aiemmin. Kuten olemme aiemmin todenneet, tämä voi pidentää kovasti maaplaneetan aikajanaa ja auttaa koko ihmiskuntaa kehittymään. Teille jotka olette mieltyneet henkisyyteen ja työskennelleet hengen kanssa enemmän kuin teknologian, tulee myös suuria liikkeitä. Henki ei lokeroi informaatiota luokkiin, kuten teknologia, lääketiede tai henkisyys. Tämä on ainoastaan ihmisen toimintaa.

Kun uusia ideoita, lähestymistapoja ja teknologioita laskeutuu näiden kanavien kautta, se aiheuttaa muutosta, ja näette loppuvan monia asioita, joita ei enää tarvita. Nämä uudet avautuvat kanavat aiheuttavat suurta muutosta kaikille ihmisille. Kahdenkymmenen vuoden kuluttua on monia, jotka vastustavat muutosta ja haluavat palata vanhoihin hyviin aikoihin. Ennen sitä pinnalle tulee enemmän salaliittoteorioita kuin koskaan ennen. Ihmisten tapa saada uutisia on heikentynyt maan päällä, mikä on aiheuttanut muutoksen kohti uutisten hankkimista epäperinteisillä tavoilla. Kahdenkymmenen vuoden päästä ihmiset ovat löytäneet tavan ratkaista tämän epäluottamuksen poistamalla rahan yhtälöstä. Aivan kuten tänä päivänä, on monia, jotka pitävät tiukasti kiinni siitä ajatuksesta, että on suuria salaliittoja. Ennen sitä tulee selvemmäksi, että pelkoa on käytetty ohjaamaan väärää informaatiota, ja se on syy suureen erotteluun, jota nähdään edelleen maan päällä.

Maaharmonian oppiminen

Olemme kertoneet teille aiemmin, että liikkeellä on jo tiettyjä syklejä, joita ei voi enää tässä kohtaa perua. Kaikkea mikä voidaan oppia ennen sitä, ei tarvitse kokea seuraavalla tasolla. No, rakkaat ystävät, ette ole lähdössä. Muutatte pelkästään muotoa, ja siitä tulee selvää noin 20 vuoden kuluttua. Kymmenen vuoden kuluttua ei ole keskustelua tai väittelyä siitä, mitä kutsutaan "maapallon lämpenemiseksi", tai muutoksista joita jo tapahtuu maaplaneetalla. Kyse ei ole vain maapallon lämpenemisestä – se jääkausi joka seuraa, on valtava muutos. Kymmenen vuoden kuluttua hyvin harvat kiistävät peliaikajananne maan päällä. Toivomme, että tämä informaatio auttaa, että kaikki alkavat toimia enemmän harmoniassa, saavuttaakseen mestaruustason Maan kanssa.

Voima – harmonia vs. väkivoima

Feminiinienergian nouseminen jatkuu maan päällä seuraavat 20 vuotta, ja tänä aikana hyvin harvat epäilevät feminiinienergian samanarvoisuutta. Kaikkien ihmisten läheisemmän yhteyden myötä tulee esiin uusi voimamuoto. Harmonia ottaa lopulta väkivoiman paikan. Tietysti on taantumuksellisia, jotka luulevat olevansa edelleen jollain tavalla vallassa. He uskovat, että heidän täytyy yrittää ylläpitää vanhoja ihanteita, joten he taistelevat aktiivisesti muutoksia vastaan, kunnes uupuvat. Kyllä, muutos on vaikea monille. Kerromme teille myös, rakkaat ystävät, että ihmisten henkinen kehitys voi luoda monia tilaisuuksia nähdä asiat laajemmasta perspektiivistä.

Paluu valokehoon

Kahdenkymmenen vuoden kuluttua monilla teistä on osia omasta valokehostaan ja pystytte toimimaan siinä yhdessä fyysisen kehon kanssa. Se avaa monille oven nähdä mahdollisuuksia ja tilaisuuksia luoda ihmisen uusi ilmaisumuoto. Se tuo toivoa kaikille, jotka voivat tunnistaa sen muuttuvan. On vähemmän tarvetta johtajiin ja politiikkoihin, jotka omaksuvat uuden fokuksen. Useiden voimakkaiden diktatuuriyritysten jälkeen, tavallinen kansa näkee, mitä se on, ja sitten estää sen, ennen kuin se pystyy muodostumaan täysin. Samanarvoisuudesta tulee jälleen kerran tärkeää.

Kun ihmiset alkavat siirtyä valokehoon, on vähemmän sairauksia – harmonia Maan kanssa tuo paremman terveyden ja pitkäikäisyyttä, kun myös pieni osa ihmisistä siirtyy valokehoon. Tämä kaikki ei tapahdu kerralla, vaan vähitellen, lisääntyen hitaasti sen mukaan, miten paljon valokehostanne pystytte kantamaan. Se ei merkitse vain valon tuomista kehoon, vaan myös valon säteilemistä ja kykyä heijastaa sitä eri tavoin. Tätä alkaa tapahtua monille teistä jo tänä päivänä.

Kun tätä alkaa tapahtua, teillä on taipumusta pidätellä valoanne. Näette sen vaikutuksen toisiin ihmisiin ja yritätte kirjaimellisesti piilottaa sen, mikä on ihmisen luonnollinen reaktio. Kuitenkin 20 vuoden kuluttua voitte kaikki alkaa kulkea tietoisemmin tässä valossa, koska tuolloin se on tavallista ja ihmiset alkavat liikkua eri valokehovaiheissa. Se voi alkaa kirjaimellisesti inkarnoida täysin uuden ulottuvuuden, ja sitten alatte keksiä uuden pelin ja päättää, miten sitä pelataan.

Alatte astua siihen hyvin samalla tavalla, kuin astuitte tänne maan päälle. Olette olleet täällä aiemmin, myös maapallon muodostuessa. Kyllä, se oli kuuma pallo, joka leijui avaruudessa, alkoi viilentyä ja saada tiheyttä, mutta te olitte siellä – ei fyysisessä muodossa, vaan valokehossa. Olitte siellä eetteriolentoina, joihin joskus viitataan enkeleinä tai haamuina. Vaikka teillä on monia kuvauksia niistä, ne ovat periaatteessa valokehoja ja näin ne voivat majoittaa henkenne eri tavoin. Ne ovat viedä teidät takaisin Kotiin samalla, kun olette erillään ja pelaatte tuota peliä.

Teknologiat ja henkinen kehittyminen

Kuten mainitsin aiemmin, myös teknologianne kehittyy. Pelkkä unelma monille tähän saakka – Marsiksi kutsumanne paikan valloittaminen – on yksi näistä kehitysaskelista. Alatte löytää myös muita paikkoja ympäri universumia. Heti alatte oivaltaa, että on monia muitakin planeettoja, jotka voisivat tukea elämää jollain tavoin. Teknologioidenne kanssa työskentely voi auttaa teitä saavuttamaan ne ja jopa elämään niissä. Mutta se ei ole tärkein asia – se on pelkästään yksi jännittävä asia, joita näette, kun teknologianne saa kiinni henkisyytenne.

Seuraavien 20 vuoden aikana tapahtuu merkittävä henkinen herääminen, ja tämä henkinen liike avaa ovet teknologisten saavutusten lisääntymiselle. Nämä kaksi tekijää ovat yhteydessä. On ollut monia aikoja, jolloin teknologioita pudotettiin Maahan ns. kanavien kautta, vaikka ne eivät ehkä ole vakiintuneet. Nämä teknologiat eivät ole voineet juurtua tai kasvaa, koska henkinen kehitys ei ole ollut tarpeeksi korkea tukemaan sitä.

Noin 20 vuoden kuluttua henkinen kehityksenne avaa oven joillekin teknologioillenne. Tämä toimii harmoniassa Maan kanssa ja auttaa sitä luonnollisissa siirtymissä. Merkitseekö tämä, että kaikki ovat samalla sivulla tuossa kohtaa? Ei, rakkaat ystävät, siltä ei näytä tässä kohtaa. Ihmisillä on haaste: he tukevat tekemiään päätöksiä riippumatta siitä, mitä todisteita heillä on edessään päinvastaisesta. Ihmiset opettelevat noita läksyjä tällä hetkellä. Muutama seuraava vuosi on myrskyisä ja täynnä näitä oppitunteja. On aina joitain, jotka päättävät jäädä taakse ja valita vanhat tavat. Pyydämme teitä olemaan tuomitsematta heitä – päästäkää heistä vain irti rakkaudessa. Menkää eteenpäin omaa tietänne, sillä avaatte ovia monille. Teillä on kyky luoda tie Kotiin, seuraavaan peliin, jota alatte nyt kehittää.

Mitä jos pystyisitte luomaan täysin uuden pelin hengellenne teeskennellä, että se on erillään kokonaisuudesta? No, se on itse asiassa tämän pelin tarkoitus. Kun olette Kotona ykseystietoisuudessa, olette osa kaikkea. Tunnette kaiken ja kaikki, olette tasapainossa luonnostaan. Se on hyvin jännittävää, kun sen kaiken näkee meidän perspektiivistämme. On monia sisäpiirin vitsejä, joita te kaikki alatte pitää huvittavina, ja toivomme, että osaatte nauraa itsellenne.

Pelatkaa eri tavalla tätä peliä, jossa teeskennellään olevansa ihminen. Ymmärtäkää, miten paljon olette samanlaisia ja miten paljon olette osa kaikkea. Kun pelaatte tätä erillisyyttä teeskentelevää peliä, jätätte muistinne, henkenne. Sitten henkenne inkarnoituu kehoon, ja näette itsenne ihmisenä, erillisenä toisista. Tämä on hyvin jännittävää, koska se salli koko hengen, mitä kutsutaan jumalaksi, kehittyä ja tulla itsetietoiseksi fyysisessä kehossa. Vaikka tunnette näennäisesti erillisyyttä kokonaisuudesta, niin silloin kun olette kaikki yhdistyneet, ette pysty näkemään itseänne.

Tämä on se yksi asia, jota jumala ei pysty tekemään – jumala ei kykene näkemään omaa heijastustaan. Niinpä te teeskentelette täällä, että olette erillisiä ja teillä on inkarnaatio. Syntyessänne tiesitte, kuka olitte, joten teidän täytyi periaatteessa unohtaa todellinen itsenne. Opitte pelaamaan tätä peliä teeskentelemällä olevanne erillisiä. Monet ovat itse asiassa oppineet vanhemmiltaan pelaamaan tätä peliä ja usein oppineet sen, mitä on välitetty sukupolvelta sukupolvelle. Voitte nähdä tätä tapahtuvan politiikassa maan päällä tällä hetkellä.

Tämä on uusi tapa teeskennellä olevansa ihminen, koska tuo peli tulee päätökseen. Astutte uuteen peliin. Miltä tuo peli näyttää? Missä sitä pelataan? Mitä todellisuusulottuvuuksia on läsnä? Emme voi kertoa teille, rakkaat ystävät, koska ette ole vielä päättäneet lopputuloksia.

Kahdenkymmenen vuoden päästä

Kyllä, taika on alkanut. Kahdenkymmenen vuoden päästä on tiheyden ja valon tasapaino. Voitte valita, missä haluatte olla. Kuitenkin 20 vuoden kuluttua alatte suunnitella uutta peliä. Voitte aloittaa tänään hahmottelemalla mahdollisuuksia ja uneksimalla. Katsokaa taaksepäin kaikkia niitä asioita, joita maaplaneetalla on tapahtunut niiden muutaman miljoonan vuoden kuluessa, jotka olette tehneet tätä. Alatte kehittää uusia ideoita, asettaa tavoitteita ja asettaa erilaisia rajoja, jotta teillä ei ole samoja ansoja kuin ennen. Ihmisillä on uusia tilaisuuksia, ja sitten jossain kohtaa aloitatte täysin eri pelin.

Ei, sen ei tarvitse alkaa jostain pienestä luontokappaleesta, joka ryömii ylös merestä, vaikkette joka tapauksessa tehneet itse sitä. Sen sijaan pystytte luomaan jotain hyvin taianomaista, joka voi tuoda yhteen monet paikat ympäri universumia, jotka pelaavat hyvin samanlaista peliä kuin omanne. Tiedätte jo, että te ette ole teknisesti kehittyneimpiä kaikista luontokappaleista koko universumissa. Kuitenkin ihmiset ovat muuttaneet tilannetta huomattavammin kuin kukaan. On joitain, jotka osaavat kulkea ajassa käyttäen ortogonaalista matriisia. Alamme työskennellä sen kanssa ja kylvää noita siemeniä nyt.

Tulevaisuus on kirkas – odottakaa, kunnes näette, mitä on tulossa!

Rakkaat ystävät, tulevaisuus on paljon kirkkaampi, kuin kuvittelette. Haluamme jakaa sen kanssanne ja kertoa, että te ette ole tehneet mitään väärää. Odottakaa vain, kunnes näette, mitä on tulossa 20 vuoden kuluttua! Taikaa ja jännitystä on ilmassa, ja monia muutoksia tapahtuu. Kyllä, tulee myös monia teknologioita auttamaan teitä näiden siirtymien tekemisessä ja Maan tasapainottamisessa. Osaatte monia asioita jo, ennen kuin aloitatte tämän uuden pelin.

Olen Ajanpitäjä, ja voin kertoa teille, että aika on ympyrä. Teillä on taipumus toistaa asioita uudestaan ja uudestaan, myös pelatessanne tätä peliä, jossa teeskennellään olevansa ihminen. Teidän ei tarvitse toistaa seuraavaa peliä, ja meille kaikille on jännittävä mahdollisuus katsella sitä. Olemme uskomattoman ylpeitä teistä, rakkaat ystävät. Monet teistä ovat myös matkustaneet ajan läpi ollakseen täällä nyt. Vaikkette ehkä tiedä sitä, teillä on monia avaimia, jotka ovat erittäin kriittisiä tämän siirtymän kannalta. Olemme erittäin ylpeitä, että kuuntelette itseänne, siitä että pelaatte peliä, jossa teeskennellään ihmistä, ja tiedätte olevanne ensisijaisesti henki, ette pelkkä biologiakupla. Jatkakaa hyvää työtä, rakkaat ystävät. Älkää ennen kaikkea unohtako nauttia matkasta.

Suuresti kunnioittaen tervehdimme teitä ja pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Hoivatkaa toisianne ja pelatkaa hyvin yhteen.

Olen Ajanpitäjä. Espavo.

AMOR RAKASTUU

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Ajanpitäjä ja olen tullut viemään teidät seuraavalle tasolle tarinassa Amorista. Nämä taianomaiset ajat eivät ole toistuneet maaplaneetalla sen jälkeen. Olette pääsemässä hyvin lähelle sitä nyt. Muistutan teille, että Lemurian päivinä, Amorin päivinä, teillä oli syvä sydänyhteys, jolla pystyitte kommunikoimaan toistenne kanssa. Tunsitte asioita, joita ette voisi koskaan ajatella tuntevanne tämän päivän maailmassa. Teillä oli empatiakykyä ja pystyitte jakamaan ja tasapainottamaan energiaa intuitiivisesti, joten tänään viemme teidät kokemukseen, joka Amorilla oli rakastuessaan ensimmäistä kertaa.

Amor on 17-vuotias tässä kohtaa ja koki paljon elämää. Hän meni ns. konserttiin. Noina aikoina konsertit olivat vain hyvin erilaisia. Niissä ei ollut kaikkea elektronista musiikkia, jota teillä on tänä päivänä. Yleisesti ottaen he toivat yhteen instrumenttinsa ja äänensä ns. bändissä tai ihmisryhmässä, joka työskenteli säännöllisesti yhdessä musiikin luomiseksi, hyvin samaan tapaan kuin te teette tänä päivänä. Näiden konserttien alussa ryhmä toimi yhdessä ja alkoi soittaa jotain musiikkia, jota he olivat hioneet ajan kuluessa. Kuitenkin Lemuriassa oli sydänyhteys, ja jotain taianomaista tapahtui näiden konserttien aikana.

Melko lyhyen laulujen esitysjakson jälkeen, ihmiset kutsuttiin mukaan lavalle. Se oli enemmänkin tilaisuus, jossa ihmiset voivat mennä mukaan ja jakaa harmonioita.

Mielenkiintoinen osa siinä oli, että kaikki eivät harmonisoituneet bändin tai sen soittaman musiikin kanssa, mutta kaunis asia siinä oli, että he tunsivat sen, ja he joko pääsivät harmoniaan tai astuivat lavalta alas ja odottivat toista iltaa, toista bändiä tai toista laulusettiä, jonka kanssa he pystyvät harmonisoitumaan. Useita ihmisiä tuli eteen ja osallistui musiikin luomiseen, ja sitä oli hyvin jännittävää katsella. Heidän ei tarvinnut taputtaa tai buuata tai mitään vastaavaa osoittaakseen arvostuksensa, koska heillä oli avoimet ja yhdistyneet sydämet.

Lemurian sydän oli jatkuvassa yhteydessä kaikkien kanssa, ja jotain hyvin kiinnostavaa tapahtui tuon tapahtuman aikana. Amor katseli ihmisiä, jotka soittivat, ja hän ajatteli: "Voi, saatan astua eteen tänä iltana. Nautin todella näistä rytmeistä ja tästä musiikista, jota soitetaan tänä iltana. Saatan astua eteen – ja todella tehdä sen tänä iltana." Hän katseli ympärilleen ja näki jonkun katsovan häntä. Kyllä, se oli tyttö. Kyllä, hän oli hyvin sievä, ja hän oli vetänyt paljon energiaa monilta tuona iltana. Hän leikki kuurupiiloa Amorin kanssa ja katsoi tätä ja sitten katsoi poispäin. Sitten hän katsoi taas tätä ja katseli pitkään ja hymyili, kun Amor katsoi takaisin. Tuolla hetkellä Amor näki hänen henkensä, hänen sielunsa ja juuri tuolla hetkellä nämä kaksi tunsi syvästi rakastuneensa näin nopeasti.

Amor halusi astua lavalle ja ilmaista itseään tilaisuudessa ja ottaa käyttöön energiaa, jota hän tunsi – laittaa sitä musiikkiin. Juuri ennen kun hän alkoi nousta, jotain tapahtui. Hän katsoi olkansa yli, ja jollain toisella oli käsivarsi tuon tytön ympärillä. Amorin sydän vajosi ja hänestä tuli vähän hullu, sillä juuri tuolla hetkellä hän oli tuntenut rakastuneensa, ja sitten yhtäkkiä se oli poissa. Lemuriassa ihmiset eivät aina leikkineet kaksistaan-leikkiä samalla tavalla kuin te tänä päivänä täällä, koska nuo avoimet sydämet tietävät, että rakkaus on rakkautta on rakkautta, ja pelkästään se, että ihminen on rakastunut johonkuhun, ei vähennä toisen rakkautta. Jokainen vanhempi tietää sen – he tietävät, että heillä voi olla monta lasta eikä yksi ota pois toiselta.

Amor oli nyt turhautunut, eikä hän mennyt lavalle tuona iltana – hän ei mennyt bändin mukaan. Tuo ilta jatkui ja lopulta päättyi rummutuspiiriin, kuten sitä kutsutaan tänä päivänä, ja se oli hyvin tavallista tämäntyyppisissä konserteissa. He muuttuivat rytmeiksi, koska hyvin monet ihmiset pystyivät harmonisoitumaan noihin rytmeihin. Amor ei ottanut lainkaan paikkaansa lavalla tuona iltana. Hän katseli etäältä toivoen, että tyttö kääntyisi ympäri ja ottaisi taas silmäkontaktin hänen kanssaan, mutta tämä ei tehnyt sitä. Se vaivasi oikeasti Amoria, ja hän huomasi olevansa pulmatilanteessa.

Seuraavana päivänä hän alkoi kiertää kehää, vielä edellisillan kokemuksensa vaivaamana. Amor ei ollut oikein varma, mitä ajatella mistään tuossa hetkessä. Hänen sydämensä avautui täysin ja sitten se oli yhtäkkiä sulkeutunut, ja hänellä oli useita ystäviä ympärillään tuolla hetkellä. Yksi heistä oli nuori nainen, jonka kanssa hän oli kasvanut. Hänen nimensä oli Saroo ja tämä jutteli hänen kanssaan tuona päivänä sanoen: "Amor, mikä on homman nimi? Mikä on ongelma? Et näytä olevan oma itsesi. Jokin on sulkenut sydämesi. Mikä se on?" Amor sivuutti täysin kysymykset hetkeksi eikä halunnut vaikuttaa heikolta Saroon edessä, vaikka olikin kasvanut tämän kanssa. He olivat hyviä ystäviä, ja useita muita ystäviä oli heidän kanssaan tuona päivänä.

Vähään aikaan Amor ei kyennyt puhumaan kenenkään ystävänsä kanssa, myöskään Saroon. Hän käveli vain ympäri puolittain kehossaan ja puolittain ulkona siitä. Lopulta Saroon yllätti hänet yksin ja vaati: "Amor, olen varma, että näen jonkin olevan todella pielessä. Mikä se on? Mitä sinulla tapahtuu? Mikä sinua vaivaa?" Amor päätti yrittää verbalisoida sen, laittaa sanoja tunteisiinsa ja selittää Saroolle, mitä tapahtui.

Hän päätti, ettei voinut kätkeä sitä enää, ja kyyneliä tuli hänen silmiinsä. Lyhyessä ajassa Saroosta tuli korva, jota Amor tarvitsi, ja tämä kuunteli. Yhdessä kohtaa Saroo alkoi kikattaa ja nauraa vähän, sillä tämä oli tapahtunut myös hänelle ja hän tiesi, millaista se oli. Ja sitten hän sanoi jotain, joka oli ehdottomasti kanavoitu ylhäältä ja auttoi Amoria maadoittumaan ja näkemään asiat sellaisina, kuin ne olivat. Saroo sanoi: "Amor, kun sytyit, kun tunsit hänen katsovan henkeäsi ja nuo kaksi henkeä näki toisensa, eikö se ollut taianomaista?" Ja Amor sanoi: "Kyllä, mutta sitten myöhemmin se otettiin pois …" Ja Saroo sanoi: "Ei, sitä ei otettu koskaan pois. Tuo yksi hetki joka teillä oli yhdessä, oli hyvin erityislaatuinen. Älä menetä sitä niiden projektioidesi vuoksi, minne halusit sen menevän. Nauti vain tuosta yhdestä hetkestä, joka sinulla oli, kun hän näkin sinun henkesi ja sinä näit hänen henkensä." Ja sitten hän kanavoi vähän lisää ja sanoi: "Amor, hän nimittäin odotti sinun menevän lavalle, jotta hän voisi katsella sinua taas."

Yhtäkkiä kaikessa oli vähän enemmän järkeä, ja Amor oli vähemmän kiintynyt koko tunteeseen rakkaudesta ja tuosta yhteydestä. Hän oli silti melko turhautunut tuohon kokemukseen, koska tuona lyhyenä hetkenä kun kaksi henkeä näki toisensa hyvin selvästi, hänen mielikuvituksensa laukkasi hurjasti. Ja hän kuvitteli itsensä 10–20 vuoden kuluttua tämän tytön kanssa ja kaikki ne tulevaisuudet, jotka heillä olisi voinut olla yhdessä, ja hän kiinnittyi tuohon todellisuuteen, vaikka tosiasiassa kyse oli vain lyhyestä hetkestä, jolloin he näkivät toisensa hengen niin selvästi, että he pystyivät näkemään sisäisen kauneuden.

Niinpä Saroo pystyi lohduttamaan häntä tuona päivänä ja hän antoi Amorin myös maata sylissään hetken ja silitti tämän hiuksia, mitä Amor ei kovin usein tehnyt. Hän teeskenteli aina olevansa mies, jolla oli vahva ääni ja energia, samaan tapaan kuin tämän päivän lapsilla, mutta tuona päivänä hän salli itsensä olla vähän avoimempi. Saroon viisaus ja se kanavointi, jonka hän pystyi tuomaan sydämensä kautta, auttoi Amoria samaan tolkkua siitä, mitä tapahtui, ja avaamaan hänet mahdollisuuksille sen tapahtumisesta uudestaan ja sille, että hänellä on enemmän yhteyksiä.

Eikä kauaakaan, kun Amor alkoi rentoutua täysin. Hän avaisi oman metamorfisen kuorensa, antoi valon paistaa täysin läpi ja makasi siinä Saroon sylissä nauttien heidän yhteisestä ajastaan, tarvitsematta olla missään tai tehdä mitään. Ja yhtenä hetkenä hän katsoi ylös Saroon, ja tuolla hetkellä he näkivät toistensa hengen ja siitä tuli taianomaista, koska se oli ensimmäinen kerta, kun hän oli nähnyt lapsuuden kaverinsa – ystävänsä jonka kanssa oli kasvanut – toisena henkenä. Ja tuolla hetkellä nämä kaksi rakastui kokonaan eri tavalla, ja Amor yritti olla kiintymättä mihinkään siinä. Hän oli huolissaan, koska hän pelkäsi, että saattaisi menettää parhaan ystävänsä, menettää yhteyden, joka hänellä oli ollut Saroon kanssa kaiken tämän ajan, mutta niin ei tapahtunut. Nämä kaksi vain nautti tuosta ajasta yhdessä ja tuosta energiasta, ja he näkivät toistensa hengen tuona päivänä.

Tämä tapahtuu, rakkaat ystävät, kun pystytte pääsemään kaiken hölynpölyn, kaikkien uskomusjärjestelmien ja kaikkien odotusten ohi. Kun pystytte siirtymään noiden asioiden ohi ja näkemään henkilön hengen, kuka hän todella on tuolla hetkellä, rakastutte. Amor kiitti Saroota lähtiessään kotiin, mutta ennen kuin Saroo antoi Amorin lähteä, hän katsoi syvälle tätä silmiin ja sanoi: "Jos vain voisit nähdä sen ihmisen, jonka minä sinussa näen, Amor, et epäilisi enää koskaan itseäsi."

Ja vaikka he eivät tehneet paljon asialle, heistä tuli vähän läheisempiä tuona päivänä ja jollain tavalla oli myös vähän etäisyyttä heidän suhteessaan, kun he melkein pelkäsivät tulla liian läheisiksi ja muuttaa sitä suhdetta, jonka he olivat muodostaneet lapsina. He olivat rakentaneet koko ystävyytensä ja suhteensa ystävinä olemiselle – metsissä leikkiminen yhdessä, joskus likaantuminen leikkiessään mudassa ja sellaiset asiat, joita lapset tyypillisesti tekevät. Yhtäkkiä Amor alkoi nähdä Saroon hyvin eri tavalla, ja koska tämä pystyi tuomaan läpi tuota uskomatonta viisautta, hän auttoi Amoria maadoittamaan energiansa täysin eri tavalla. Amor piti vähän enemmän siitä, kuka hän oli, kun Saroo oli lähellä. Hän rakasti nähdä itsensä tämän silmillä. Heidän ystävyytensä muuttui tuona päivänä. Ja vaikka he eivät tehneet siitä virallista suhdetta tuossa kohtaa, heidän ajatuksensa toisistaan muuttuivat ja he pääsivät paljon lähemmäs sydänenergiaa, jonka kumpikin heistä jakoi.

Jo viikon kuluttua Amor päätti palata konsertteihin, joita esitettiin avoimella kentällä, ja hän otti mukaan suosikki-instrumenttinsa kyetäkseen osallistumaan, jos tuntisi vetoa. Kun Amor kuunteli musiikkia tuona iltana, hän kävi läpi prosessin, jossa hän tanssi ja salli musiikin virrata lävitseen. Pian hän näki ihmiset nousevan lavalle bändin kanssa. Bändi ei ollut tuona iltana kovin keskittynyt esittämään täydellistä soundia – he olivat kiinnostuneet harmonisoimaan ja pitämään hauskaa. Tämä oli perinne näissä konserteissa noina Mu'n päivinä. Ja jonkin ajan kuluttua Amor alkoi tuntea musiikkia, johon hän pystyi resonoimaan, ja tuossa kohdassa hän päätti ottaa oman instrumenttinsa ja lisätä sen musiikkiin. Hän pystyi myös laulamaan, kieli-instrumenttinsa soittamisen ohella. Pian hän oivalsi, että hän oli raivannut tiensä keskelle. Ja tuolta alueelta hän katseli ympärille miettien, näkisikö hän tuon tytön uudestaan. Hän mietti, olisiko tämä siellä ja olisiko jonkun käsivarsi hänen ympärillään, muttei hän kiinnittynyt siihen.

Eikä kauankaan, kun hän näki tytön seisomassa yksin. Amor hymyili tytölle ja tämä hymyili takaisin. Juuri silloin Amor vilkaisi toisaalle ja näki Saroon kauniit, hymyilevät kasvot. Tämä säteili ylpeydestä katsellessaan Amoria, kun hän seisoi tuolla aukolla soittaen instrumenttiaan. Amor syttyi sisältä. Hän ei enää katsonut tuota tyttöä illan aikana. Hän ei voinut pitää silmiään erossa Saroosta, ja nämä kaksi katsoi syvälle toistensa sieluun tuona iltana. Se oli taianomaista. Amorin musiikista tuli uskomattoman elävää, ja vähäksi aikaa hän jopa alkoi johtaa ja hänen sydämensä lauloi instrumentin kautta, kun hän koki rakkautta suoraan Kotoa. Amor meni Kotiin ja nautti vain kaiken rauhallisuudesta. Hän tiesi, että hän olisi Saroon kanssa huomenna, eikä malttanut odottaa sitä.

Rakkaat ystävät, tätä tapahtuu maaplaneetalla. Kun avaatte silmänne ja näette toisen hengen tuota peliä pelatessa ja pystytte harmonisoitumaan hänen kanssaan jollain tavalla, leimatkaa hänet rakkaudellanne. Se on hyvin taianomaista, ja se johtaa energioihinne täysin uudella tavalla. Tuona päivänä kaikki oli hyvin Mu'ssa.

Suuresti kunnioittaen tervehdin teitä tällä tavalla. Autan teitä muistamaan nämä kauniit ajat yhdessä, ja autan teitä muistamaan Mu'n päivät.

Espavo, rakkaat ystävät. Olen Ajanpitäjä.

HENGEN SAMANARVOISUUS

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Em. Olen liittynyt seuraanne tänään selittämään teille joitain haasteita, jotka ovat yleisiä planeetallanne tällä hetkellä. Ihmiset painivat ideoiden ja kehitysaskelten kanssa. Kollektiivina päätätte kriittisen tärkeitä asioita. Yritätte löytää harmonian paikassa, josta olette löytäneet monia haasteita ja havainneet paljon olevan epäharmonista. Selitetäänpä siis jotain, mikä saattaa auttaa teitä ymmärtämään vähän enemmän, mitä tapahtuu.

Monet haasteista joita koette planeetallanne tänä päivänä, liittyvät ihmisuskomukseen rotujen eriarvoisuudesta. Teistä on tulossa myös hyvin tietoisia sukupuolten eriarvoisuudesta ja teette korjauksia oikealla ja vasemmalla. Merlia on uskomattoman ylpeä siitä, mitä tapahtuu, kuten me kaikki. Kun feminiinisyys nousee, valitsette uudet säännöt sille, miten pelaatte tätä peliä, mitä siedetään ja mitä ei. Kuitenkin siirtymä on hyvin vaikea, koska monien täytyy tehdä muutoksia hyvin äkkiä. Käännöksiä oikealle ja vasemmalle tapahtuu hyvin nopeasti, mutta luottakaa, että olette valmiita siihen. Työskentelette parhaillaan sen kanssa, koska kollektiivi on noussut. Feminiinienergia nousee hyvin nopeasti nyt, kun ihmiset näkevät voiman vs. väkivoiman. Harmonian löytäminen väkivoiman sijaan on kaiken feminiiniaspekti, ja olemme uskomattoman ylpeitä siitä, miten työskentelette tämän kanssa. Selitetäänpä myös, missä jotkut haasteet ovat, erityisesti missä jotkut rajoittavat uskomusjärjestelmät ovat.

Kun ihmiset katsovat toisiaan, he eivät voi olla tuomitsematta toisiaan jollain tavalla. "Olenko yhtä hyvä kuin hän? Teenkö samoja asioita samalla tavalla kuin hän? Olenko omalla polullani?" Rakkaat ystävät, tuomitsette vertaamalla itseänne tosiin. Mutta se on vanha kolmannen ulottuvuuden tapa tehdä asioita.

Nyt kun olette selvästi viidennessä ulottuvuudessa, homma ei toimi samalla tavalla. Kuitenkin nuo vanhat uskomusjärjestelmät ovat hyvin yleisiä maan päällä, kuten uskominen siihen, että jokin olentorotu on erilainen kun toinen. Se on haastavaa, koska jos tarkastellaan vain fyysisiä ominaisuuksia, kaikki ihmiset näyttävät erilaisilta, Ja kenties joku ihminen pystyy tekemään asioita, joita toinen ei pysty. Oletteko samanarvoisia ihmisinä? Ei, ette ole. Itse asiassa voitaisiin sanoa, että naiset pystyvät tekemään tiettyjä asioita, joihin miehet eivät pysty. Odottakaa, kun miehet yrittävät synnyttää, ja näette, mitä tarkoitamme.

Vaikka ette ole samanarvoisia ihmisinä, olette samanarvoisia henkinä. Vaikka olette inkarnoituneet tänne tätä yhtä aspektia varten tai oppimaan tiettyjä asioita, se ei merkitse, että toinen ei ole yhtä hyvä tai hän on väärässä. Siitä syystä ihmiskunta painii tällä hetkellä. Jokin aikaa sitten aloitte tehdä merkittäviä muutoksia planeetallanne. Aloitte kieltää orjuuden ja sääditte tasa-arvoiset oikeudet, mutta se on edelleen juurtuneena moniin ihmisiin tällä planeetalla. Kyllä, on eroavuutta, mutta ajattelette jotenkin aina, että joku on parempi kuin toinen. Melkein nauramme tälle, rakkaat ystävät, koska itse asiassa tuomitsette itsenne. Selitetäänpä.

Uskomusjärjestelmät ovat hevonpaskaa

Moniulotteisuus on hyvin yksinkertaista. Valkoista valoa tulee Kotoa ja laskeutuu epätäydelliselle planeetalle ja jakautuu sitten eri väreiksi. Valkoinen valo on täydellistä valoa Kotoa, eikä sitä voi olla maan päällä, koska täällä ei ole mitään täydellistä. Rakkaat ystävät, elätte epätäydellisellä planeetalla. Niinpä valkoinen valonne osuu tämän kristallin keskelle. Tuo kristalli jakaa valonne kauniisiin valonsäteisiin, jotka ovat kaikki hieman epätäydellisiä ja joista saatte väriä ja kauneutenne. Teillä on niitä karkeasti 11, ja 12. ulottuvuutenne on korkeampi itse keskellä.

Kristalli jakautuu näihin kauniisiin säteisiin ja jokainen on yhteydessä Kotiin tuon korkeamman itsen kautta. Olette yhteydessä myös muihin olentoihin, muihin "sinuihin" – nuo ovat muita osianne korkeamman itsen kautta. Tästä alkaa tulla hyvin selvää, mistä syystä usko rotujen eriarvoisuuteen tulee taas pintaan maan päällä. Vaikka näistä uskomuksista ei puhuta ääneen, rakkaat ystävät, ne ovat ydin monissa asioissa, joihin ryhdytään planeetallanne. Jos voitte ymmärtää tämän, voitte löytää, mitä sen takana on. Havaitsette, että melkein kaikilla on uskomusjärjestelmiä, asioita joita heille on opetettu ja joita pidettiin oikeina tai väärinä.

Muistakaa, että nämä ovat ihmisen opetuksia, ei hengen. Kukaan henki Kotoa ei osaa vihata, kukaan ei opi Kotona tuomitsemaan toista. Nämä asiat opetetaan täällä ihmisinä biologiakuplassanne, tiheydessä jota kannatte ja joka erottaa teidät toisistanne. Vihaa, erillisyyttä ja eriarvoisuutta opetetaan vain maan päällä, ja useimmiten niitä opetetaan lapsille. Joskus nämä ovat sukupolvien uskomusjärjestelmiä, jotka annetaan sukupolvelta toiselle.

Samalla tavalla hyväksikäyttö annetaan sukupolvelta toiselle, uudestaan ja uudestaan. Aika on ympyrä, joten kaikki toistuu lopulta. Hyvä uutinen on, että vaaditaan vain yksi ihminen tuossa ketjussa kaiken muuttamiseen. Samalla tavalla vaaditaan vain yksi ihminen katkaisemaan hyväksikäyttömalli. Kun joku muuttaa uskomusjärjestelmäänsä, parantuminen kulkee sekä eteenpäin että taaksepäin aikajanalla. Käytännössä parannatte hyväksikäyttäjänne, vaikka se menee taaksepäin useita sukupolvia. Parannatte lapsenne olemalla tuomatta sitä heidän elämäänsä.

Moniulotteinen näkemys

Monet näistä uskomusjärjestelmistä pitävät ihmiset jumissa kolmannessa ulottuvuudessa. Se on mielenkiintoista, koska olette siirtyneet selvästi viidenteen ulottuvuuteen, yrittäen samalla edelleen soveltaa vanhoja, kolmannen ulottuvuuden rajoittavia uskomuksia. Se estää kaikkea liikkumasta yhteen harmoniassa.

Tässä on mielenkiintoinen osa. Puhumme rotujen eriarvoisuuden uskomusjärjestelmästä, jossa ajatellaan jonkin rodun olevan parempi kuin toinen. Meistä on kiehtovaa, että jotkut ihmiset tuntevat tuon uskomuksen juurtuneen itseensä ja melkein tietävät sen olevan totta sydämessään. Mutta meistä se on melkein huvittavaa, koska tätä todella tapahtuu. Kun valkoinen valo tulee Kotoa ja osuu tuohon kauniiseen kristalliin, se jakautuu näiksi epätäydellisiksi säteiksi. Täällä olette jotain rotua, sitten tuolla olette toista rotua. Ja täällä olette kehittäneet uskomusjärjestelmän, jossa seuraatte jotain uskontoa, mutta tuolla seuraatte eri uskontoa. Täällä olette täysin eri rotua. Yksi ulottuvuutenne on rasisti, toinen ulottuvuutenne on juuri tuo rotu. Mielenkiintoinen osa on, että niillä ihmisillä jotka ovat todella jumissa näissä uskomusjärjestelmissä, kuten rotujen eriarvoisuus, on tavallisesti monia noita eri rotuja muissa moniulotteisuuden kokemuksissaan.

Tämän kanssa kaikki alkavat painia ja yrittävät saavuttaa selkeän konsensuksen. Kätketty rasismi on yleistä tällä hetkellä maan päällä. Samalla tavalla on kätkettyjä uskomuksia sukupuolien epätasa-arvosta ja siitä, että on vain kaksi sukupuolta. Nämä uskomusjärjestelmät ovat esillä uutta näkemystä ja kollektiivista uudelleenarviointia varten. Ihmiset alkavat ymmärtää, että on kahta useampi sukupuoli. Muistakaa, että ihmiset ovat ennen kaikkea henkiä. Nyt kun ihmiset ovat siirtymässä valokehokokemukseen, nuo vanhat uskomusjärjestelmät (suom. huom. tässä on käytetty kirjainlyhennettä, joka tarkoittaa myös "hevonpaskaa") eivät yksinkertaisesti sovi viidenteen ulottuvuuteen.

Tietäkää, että kun näette jonkun ihmisen ennakkoasenteet, se johtuu tavallisesti siitä, että hänen moniulotteisessa itsessään tapahtuu monia samanlaisia kokemuksia. Hyvä uutinen on, että ajan kuluessa nuo ulottuvuuksien väliset muurit alkavat hävitä. Jo nyt ihmiset alkavat tuntea tunteita ulottuvuusmuurien läpi, erityisesti te jotka olette empaattisia. Alatte tuntea tunteita, jotka eivät ole teidän, ja saatatte myös kadottaa muistoja, jotka eivät ole todellisuudessa teidän. On mielenkiintoista, miten mittaatte itseänne, mutta tietäkää, että olette kauniilla hengen harmoniapolulla. Sisällä oleva henki on ehdottomasti samanarvoinen kaikissa teissä – se on täydellinen osanne. Jos voitte alkaa nähdä itsenne henkenä ja käyttäytyä vastaavasti, astutte siihen seuraavana evoluutioaskeleenanne. Tämä on koko ihmiskunnan edessä.

Odottakaa, kunnes näette, mitä on tulossa

Olemme sanoneet sen monta kertaa, ystävät: "Odottakaa, kunnes näette, mitä on tulossa", sillä se on ehdottomasti taianomaista. Kaikilla ihmisillä on tilaisuus elää ilman kaikkia haasteita, uskomusjärjestelmiä ja tiheän fyysisen kehon tuskaa silloin, kun pystytte kantamaan enemmän valoa. Jos haluatte, voitte myös teeskennellä olevanne erillään kokonaisuudesta ja saada harmoniakokemuksen. Kyllä, se tuntuisi hyvin paljon niiltä päiviltä, joita koitte sen lyhyen ajan, kun Lemuria oli tällä planeetalla.

Monet teistä muistavat totuuksia, jotka voitte jakaa toisten kanssa, ja autatte heitä aloittamaan omien uskomusjärjestelmiensä uudelleenarvioinnin. Rakkaat ystävät, joskus kun olette hiljaisessa tilassa nukkumaan mennessä tai herätessänne aamulla, yhdistykää noihin muihin korkeamman itsenne osiin. Uskaltakaa yhdistyä toisiin "sinuihin", jotka voivat laittaa täydellisyyden taas yhteen. Se auttaa kaikkia maaplaneetalla. Ottakaa nämä seuraavat askeleet sitä kohti, mitä on tulossa ja missä teette nämä liikkeet.

Olette suuria olentoja, rakkaat ystävät, jokainen teistä. Pidätte valoa tavoilla, joita emme voi näyttää teille, ennen kun palaatte Kotiin. Taika on suoraan edessänne. Nauttikaa matkasta. Uskaltakaa nauraa. Uskaltakaa pelata peiliä, jossa teeskennellään olevansa ihminen, ja tietäkää, että se mitä tahansa teettekin tässä elämässä, viedään toisiin omiin ulottuvuuksiinne. Teiltä ei mene mikään sivu suun. Me näemme teidät täydellisinä olentoina, ja te alatte muistaa sen päivä päivältä. Nauttikaa matkasta, rakkaat ystävät, ja tietäkää, että olette taianomaisia. Emme ole täällä opettamassa teille mitään, vaan auttamassa teitä muistamaan suurenmoisuutenne ja sen täydellisyyden, jonka olette kätkeneet itseltänne pelataksenne tätä peliä.

Suuresti kunnioittaen tervehdin teitä tällä tavalla ja katselen, kun koko ihmiskunta kasvaa. Jätämme teidät kolmen yksinkertaisen muistutuksen kera. Kohdelkaa toisianne kunnioittaen, hoivatkaa toisianne joka tilaisuuden tullen ja pelatkaa hyvin yhteen, rakkaat ystävät.

Olen Em. Ja rakastan teitä.

Espavo.

Ryhmä

Sana "espavo" on varhaislemurialainen tervehdys: "Kiitos, että otat oman voimasi."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.