AIKAMUUTOS

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)

Marraskuu 2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huom. Seuraava kanavointi annettiin suorassa VirtualLightBroadcast-lähetyksessä ja sen voi kuunnella alkuperäisenä nauhoituksena. Alla on saman kanavoinnin editoitu versio, joka on suunniteltu tulostettavaksi. Se editoitiin Ryhmän valvomana ja hyväksymänä. Toivottavasti nautit siitä. Steve Rother

Terveisiä Kotoa, rakkaat ystävät. Olen Ajanpitäjä.

Olen liittynyt seuranne tänään, pelinne ollessa jo hyvin käynnissä. Meidän on kiehtovaa katsella sitä. Saamme nähdä, kun siirrytte tasolta toiselle epävarmana, missä loppu on tai mihin olette menossa. Mikä tärkeintä, alatte harmonisoitua yhteen ja nähdä toisenne uudella tavalla. Maaplaneetalla tapahtuu nyt muutos, ja te kaikki olette osa sitä. Se on ihmissydänten valtava jälleenyhdistyminen, ns. pintaan nouseminen. Jollain tavoin se on yhtenäisyydelle tilaisuus tulla pintaan yhdeksi tärkeimmäksi elementiksi, jonka kanssa voitte työskennellä eteenpäin mentäessä, kun uudet ihmiset luovat uutta maailmaa. Nimittäin, rakkaat ystävät, teillä on melko suuri perhe. Olemme puhuneet tästä hiljattain, joten puhutaanpa siitä myös tässä.

E-perhettä on ollut vain pienenä ihmismääränä planeetallanne. Heidän erityisominaisuuksiensa vuoksi ei vaadittu kovin monia luomaan tilaisuuksia ja tuomaan seitsemän klaania. Nyt kurkotatte askel kerrallaan ulos tuosta todellisuudesta, jossa olette olleet korkeamman elämän aikana. Tietäkää, että yksi suurimmista asioista jonka voitte tehdä, on yhdistyä taas noiden perheenjäsenten kanssa. Olette jälleen yhdistymässä niihin osiinne, jotka ovat olleet jakautuneena voidaksenne pelata tätä peliä, jossa teeskennellään olevansa ihminen. Jotkut heistä tunnette ja tunnistatte oikein hyvin, kuitenkaan toisia ette tunne.

Se on kiehtovin osa. Tapahtuu niin, että kohtaatte jonkun ja saatte katsekontaktin hänen kanssaan, ja sitten lähdette eteenpäin. Näin on osittain heidän yksityisyytensä kunnioittamisen vuoksi, mutta se on silti tapa. Tulevina päivinä kannustamme teitä muodostamaan nuo kontaktit ja käyttämään aikaa heidän kanssaan. Usein voitte tehdä valtavan vaikutuksen vain hetken katseella, kun taas toisilla kerroilla se saattaa vaatia enemmän ponnistelua. Jos aikomuksenne on herättää sydämiä maaplaneetalla, rakkaat ystävät, niin aikanne on käsillä.

Muutos on käsillä

E-perhettä tulee nyt planeetallenne hyvin laajasti. Lähetettiin kutsu ja siihen on vastattu. Olemme aiemmin kertoneet, että maaplaneetalla oli noin miljoona E-perheen jäsentä kierrossa. No, tilanne on muuttunut dramaattisesti siitä, kun ensimmäisen kerran kerroimme sen. Tosiasiassa maan päällä on nyt 2.5 miljoonaa yksilöä alkuperäisestä E-perheestä. Tietysti valtaosa heistä on juuri sellaisia, kuin odottaisitte. He ovat enimmäkseen lapsia tai vauvoja – niin nuoria, etteivät he tietoisesti anna vielä energiaansa planeetalle ja sen yhteiskunnille. Kuitenkin kerromme teille, että heitä on. Heidän pelkkä läsnäolonsa alkaa kallistaa vaakaa vähän ja avata joitain kriittisiä tilaisuuksia teille kaikille.

Tehkää tilaa näille uusille olennoille tuoda sitä viisautta, jota olette etsineet. Paljon siitä on jo olemassa – myös se, miten harmonisoidutaan planeettanne kanssa ja autetaan Äiti Maata, kun työskentelette noilla alueilla. Teillä on valtava sydän, rakkaat ystävät. Tiedätte, miten nämä asiat saadaan toimimaan, jos saatte vain tilaisuuden tehdä sen. Ja teillä myös on se nyt. Ette saa tukea ainoastaan niiltä maaplaneetan olennoilta, joita inkarnoituu nopeasti, vaan myös monilta hengiltä verhon tällä puolella. Täällä Kotona on kokoontuneena suuri joukko katselemaan, mitä maaplaneetalla tapahtuu, sillä he asettautuvat olemaan avuksi ja paikalla, kun kutsutaan tämän evoluution aikana.

Kutsu taikuuteen

Se on uskomatonta, rakkaat ystävät. Vaikka ympäri universumia on miljardeja pelejä, ei ole mitään aivan teidän pelinne kaltaista. On kiehtovaa nähdä ne uudet energiat, joita laitatte liikkeeseen joka askeleella, jonka otatte planeetallanne. Jokainen liike jonka teette nyt, on jotain täysin uutta. Toivomme teidän luovan jotain taianomaista sen sijaan, että annatte sen lipua pelkoon. Luokaa tietoisesti taikuutta. Löydätte kaikki sen tekemiseen tarvittavat työkalut, sillä tarvitaan vain muistonne tuomaan tuon taikuuden takaisin pintaan. Olette suuria olentoja, jotka olivat inkarnoituneena monta kertaa, kun taikuus on laskeutunut planeetallenne. Kyllä, jotkut teistä myös toivat sitä. Ja nyt voitte muistaa sen kaikki osat. Tietäkää, että olette hyvin varustettuja tähän. Luottakaa, että tällä puolella verhoa kerääntyy olentoja, jotka auttavat siinä, mitä on kohta tapahtumassa maaplaneetalla. Kaikkialla on olentoja katselemassa kaikkia maaplaneetan kokoontumisia, koska te luotte sävyn kaiken tämän tulemiselle.

On uusi päivä! Nauttikaa tuosta matkasta, rakkaat ystävät, ja tietäkää, ettei se ole samanlainen kuin ennen. Huomaatte täysin uusia energioita avautuvan joka päivä, joten hyödyntäkää ne maksimaalisesti. Älkää maadoittako ainoastaan omaa selviytymistänne, vaan myös ilonne ja intohimonne. Se kokemuksenne, miten teeskennellään ihmistä, muuttuu kohta, ja paljon enemmän omaa henkeänne on pelissä. Nojautukaa toisiinne ja yhdistykää perheeseen aina, kun voitte, vaikkei se olisi mitään muuta kuin katse, hymy tai halaus. Se tapahtuu, joten nauttikaa matkasta. Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen, hoivaamaan toisianne ja pelaamaan hyvin yhteen.

Olen Ajanpitäjä. Espavo.

___________

Terveisiä Kotoa. Olen Sydämen tiedemies, ja liityn seuraanne tänään.

Ihmiskunta on muuttanut hyvin monia asioita, jotka eivät tapahdu ainoastaan teidän maailmassanne, vaan ilmenevät myös laajemmin universumissa. Rakkaat ystävät, tämä on ehdottomasti kiehtovaa meidän perspektiivistämme. Katsotaanpa parin vuoden taakse, jolloin mainitsimme, että ydinenergia galaksinne keskellä kehittyi. Sen vaikutus muutti suhdettanne aikaan. Linnunradalla on kaikkien galaksien tapaan keskipisteessään kohta, joka tunnetaan mustana aukkona. Tämä musta aukko veti yhteen sen tähdistökokoelman, joka muodostaa galaksin. Tätä tapahtuu vain silloin, kun musta aukko syö materiaa, kuten tähtiä ja planeettoja, joita vedetään tuohon portaliin. Ajan kuluessa musta aukko menee horrokseen ja lakkaa vetämästä materiaa itseensä. Tämä on ollut Linnunradan tila, kunnes muutama vuosi sitten mainitsimme teille, että tuo musta aukko galaksinne keskipisteessä alkoi syödä. Mielenkiintoista kyllä, NASA- ja ESA-organisaationne ovat vasta äskettäin vahvistaneet, että tuo portaali syö nyt. Se saa kaiken nopeutumaan, koska se muuttaa yleistä havaintoanne ajasta.

Näemme teidän kulkevan ajan läpi spiraalina. Linnunrata on itsessään valtava spiraali. Tietysti juuri tuo keskipiste alun perin veti yhteen universuminne. Mutta kun se hidastui, vauhti piti sen liikkeessä, ja se pelasi aikapeliä. Nyt kun se liikkuu taas – vaikka se tapahtuukin hyvin hitaasti – tämä on muuttanut sen perusenergiaa, mitä kutsutte "ajaksi". Siitä syystä aika on joustavampaa tällä hetkellä, enemmän kuin olette havainneet aiemmin. Vaikka suurin osa ihmisistä näyttää kokevan ajanpuutetta, he eivät ole edes huomanneet, että on helpompaa kuin koskaan matkustaa ajassa. Lisää siitä myöhemmin.

Spiraalitilaisuuksia

Näiden aikamuutosten myötä teillä on nyt tilaisuus vaikuttaa enemmän kuin koskaan aiemmin. Voitte kylvää viisi sanaanne aikaan haluamallanne hetkellä, luoda jäljen aikajanaan edessänne ja sitten kulkea siihen. Ja nyt kun olette siirtyneet spiraaliaikaan, asioista voi tulla hyvin mielenkiintoisia, koska teillä on enemmän kontrollia aikaharhaan. Haluaisimme teidän leikkivän sillä tulevina kuukausina. Leikkikää aikaharhallanne. Alkakaa venyttää sitä, sitten kutistaa. Huomaatte, että teillä on paljon enemmän kontrollia siihen, ja teillä on myös ympärillänne olentoja, jotka auttavat tässä. Teillä on oppaita, jotka ovat kulkeneet olkapäällänne aioneita, luultavasti ei vain tässä elämässä. Monet oppaanne ovat tunteet teidät hyvin pitkiä aikoja, monien inkarnaatioiden saatossa. Usein ne ovat vain katselleet elämää olkanne yli. Tiedättekö, miten vaikeaa se on – katsella jonkun tekevän virheen toisensa jälkeen? Vaikka kuiskaatte hänen korvaansa, että hän menisi tähän suuntaan, niin hän kääntyy ympäri ja menee vastakkaiseen suuntaan. Nämä rakastavat olennot ovat teitä varten joka hetki, jos vain muistatte pyytää.

Kyllä, rakkaat ystävät, tiedämme, että voi olla erittäin haastavaa joskus. Mutta kerromme teille myös, että tällä hetkellä olette vaiheessa, jolloin Maa alkaa muuttua nopeasti. Se liittyy mustan aukon vaikutukseen galaksinne keskipisteessä, mutta vielä enemmän se liittyy tulevien asioiden suurempaan kuvaan. Ette ole ainoa peli Linnunradalla, ette alkuunkaan. Kun alatte höllentää ja irrottaa vähän ajan otetta, voitte löytää muita, jotka ovat tehneet samaa. Huomaatte myös, että monet ovat oppineet matkustamaan ajassa, ollakseen täällä juuri tällä hetkellä, jonkin hyvin erityisen kera. Rakkaat ystävät, vaikka ette ehkä tunne sitä juuri nyt, tuo "jokin erityinen" voi olla myös nuo omat viisi sanaanne ajassa.

Viiden sananne kylväminen aikaan

Ette ehkä muista tarkkaan, mitkä viisi sanaanne oli tai mitä teillä oli mielessä, kun laitoitte nuo asiat liikkeeseen. Ne ovat kuitenkin nyt liikkeessä, ja teillä on tärkeä osa esitettävänä. Joskus kyse on pelkästään noiden viiden sanan maadoittamisesta, jotka toitte tulevaisuudesta. Toisilla kerroilla se on ihmisten herättämistä unesta tai jollain tavalla aktiivisen roolin ottamista itse. Voi kyllä, nuo ovat juuri niitä kykyjä, joita teillä kaikilla on tällä hetkellä. Älkää kuitenkaan yllättykö, jos aika alkaa muuttua vähän. Kun alatte siirtyä uuteen aikaharhaan, tyypillisesti alussa melkein aina näyttää siltä, että kadotatte aikaa. Se on itse asiassa normaali reaktio muuttuvaan aikaan, ja näette myös, että teillä on noita aukkoja, jolloin voitte venyttää aikaa.

Voitte alkaa luoda jotain uutta sanojenne väliseen tilaan. Maaplaneetalle tulee uusia energioita, jotka ovat erittäin hienovaraisia, mutta uskomattoman voimakkaita. Uuden feminiinienergian maadoittuessa täysin uudella tavalla, tämä voi juurtua ja antaa uuden pohjan ihmispelin uudelle askeleelle. Mitä jos aika olisi muuttuvampaa, kuin tällä hetkellä koette? Tämä on suoraan edessänne. Tämä kupla on alkanut nyt liikkua vähän aikajanalla, jotta saatte leikkiä sen kanssa. Koette pian vähän enemmän, millaista se on. Ymmärtäkää, että jos ette näe tämän tulevan tai ymmärrä, mitä tapahtuu, teillä on taipumusta kokea se ajan loppumisena tai ajan puutteena. Siis jos sitä tapahtuu teille, naurakaa vain makeasti.

Suuri jälleentapaaminen Kotona

Tietäkää, että teillä ei ole ainoastaan kyky venyttää sitä, vaan teillä on apua kaikkialla ympärillä. Teidän täytyy vain pyytää apua noilta kauniilta olennoilta olkapäällänne. Ympärillenne kerääntyy myös uusia oppaita. Rakkaat ystävät, Kotona on suuri jälleentapaaminen, jotta voi katsella ja olla paikalla ottamassa jonkun kädestä, kun se ojennetaan. Kotona tapahtuu valtava jälleentapaaminen auttamaan tässä evoluutiossa, tässä seuraavassa askeleessa maaplaneetalla. Peli joka ei ole koskaan vaihtanut ulottuvuutta, on itse asiassa vaihtanut ulottuvuutta auttamaan uuden pelin aloittamisessa juuri siinä, missä olette tällä hetkellä. Se voi tapahtua muuttuvan ajan myötä, ja alatte astua enemmän siihen, kuin olette koskaan ennen nähneet.

Niinpä ehdotuksemme on, että teette useina seuraavina kuukausina juuri sen. Tietäkää, ettei aika rajoita teitä samalla tavalla kuin ennen. Ja vaikka teidän on edelleen vaikeaa siirtyä pieniä aikamääriä, teidän on mahdollista hypätä valtavia aikatasoja ja asettua eri aikajaksoihin. Itse asiassa sitä useimmat teistä tekevät täällä juuri nyt. Siis kysykää itseltänne, oletteko täällä 300 vuoden päästä tulevaisuudesta. Ja jos olette, mitä olette tuoneet sellaista, mikä voi auttaa ihmiskuntaa maadoittamaan valon ja tuomaan Kotiin kokemuksen siitä uudesta pelistä, jota luotte nyt?

Rakkaat ystävät, suuresti kunnioittaen tervehdimme teitä tällä tavalla. Avatkaa nuo ovet. Emme kerro teille mitään, mitä ette ole jo tienneet – olemme pelkästään auttamassa teitä muistamaan. Siis kohdelkaa toisianne arvostaen, kun ohitatte toisenne kadulla. Hoivatkaa toisianne ja pitäkää noita ovia auki jokaisen tilaisuuden tullen. Luotte tilaisuuksia rakkaudelle, joten pelatkaa hyvin yhteen, kun luotte täysin uutta mestaruuspeliä.

Espavo, rakkaat ystävät. Olen Sydämen tiedemies.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.