PELI

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)
Lokakuu 2020 (kanavoitu 26.9.2020)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huom. Seuraava kanavointi annettiin suorassa VirtualLightBroadcast-lähetyksessä ja sen voi kuunnella alkuperäisenä nauhoituksena. Alla on saman kanavoinnin editoitu versio, joka on suunniteltu tulostettavaksi. Se editoitiin Ryhmän valvomana ja hyväksymänä. Toivottavasti nautit siitä. Steve Rother

_______

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Ajanpitäjä. Olen tullut tänään vain hetkeksi kuvastamaan laajempaa polkua ja kohtaa, missä kohtaa olette sillä. Meidän perspektiivistämme katsottuna on hämmästyttävää. Ette ainoastaan kehity uskomatonta vauhtia, mikä aiheuttaa monia haasteita ja vaikeuksia, vaan myös energiat maan päällä alkavat lisääntyä. Tällä kertaa se ei ole huono asia, pelkästään muutos. Kerromme teille myös, että teillä on hyvin erityistarkoitus täällä, ja siitä haluamme puhua tänään. Kuvitelkaa, että olette Kotona eikä ole aikajanaa. Teidän ei tarvitse tehdä mitään. Teidän ei tarvitse olla mitään. Kuvitelkaa vain, että katsotte joitain entisiä matkojanne Maa-planeetalla tai missä ikinä ne ovatkin olleet.

Peli

Kerromme teille, että jokainen askel jonka otatte tässä maailmassa, jättää taaksenne valojuovan. Miltä se näyttää? Olemme antaneet monta vuotta sen kuvan, että tämä on peliä. Ja ymmärrämme, että ihmiset vastustavat sen kutsumista peliksi, koska on niin paljon vakavuutta, tuskaa ja kamppailua. Mutta se on peliä. Te ette ainoastaan kirjoittaneet tämän pelin sääntöjä, vaan kirjoititte myös monet eri tavat kokea tätä peliä. Nyt peli on muuttumassa. Ei ole sattumaa, että monet teistä löytävät itsensä maan päältä tällä hetkellä. Useimmat olivat täällä alussa, ja perhettä kerääntyy seuraavaa askelta varten.

Tuo seuraava askel sisältää kyvyn kantaa enemmän omaa henkeänne fyysisessä kehossa. Kehollanne on vaikeinta tässä muutoksessa, mutta se on jo hyvin käynnissä. Kun hymyilette, se lisää valoa silmiinne. Se ei ehkä kuulosta kovin paljolta, mutta kun sen oppii, tuo valo johtaa ja yhdistää teitä. Voimme kertoa teille, että meidän perspektiivistämme katsottuna, tätä toteutetaan monin tavoin. Ongelmana suuremmassa valomäärässä on, että se tekee piiloutumisen vaikeaksi.

Suruaalto

Yksi asia joka tapahtuu tällä hetkellä ja jonka hyvin harvat ihmiset ovat kyenneet tunnistamaan, on, että kollektiivin monet haasteet ovat todellisuudessa pitkittynyt suruaalto. Mainitsimme tämän jokin aikaa sitten, kun virus tuli ja ihmisiä alkoi kuolla massoittain. Heitä kuolee edelleen – se on vielä pahempaa nyt kuin ennen. Kiinnostavaa on, ettei se ole vain suruaalto niistä, jotka ovat lähteneet, vaan te surette myös vanhaa elämäntyyliänne. Tuo suru ilmenee jonkin aikaa monin tavoin, mm. rikollisuuden lisääntyminen.

Jotkut saattavat katsoa eteenpäin jonkin uuden luomiseen. Ja kyllä, vanha täytyy hajottaa, jotta jälleenrakentaminen voi alkaa. Se on perinteinen tapa, jolla ihmiset ovat siirtyneet vaiheesta toiseen, palaten taaksepäin aina tarinoihin Shaktista ja Shivasta. Luotte tässä sitä kaikkea jälleen kerran eri tavalla. Pyydämme teitä katsomaan eteenpäin. Kaikkien niiden pienien kuralätäköiden katsomisen sijasta, joita polulla on, keskittykää edessä oleviin tilaisuuksiin. Viemme teidät paljon pidemmälle tätä tietä pitkin, koska sitä varten monet teistä tulivat – myös aikamatkaajina, jotka tulivat ajassa taaksepäin ollakseen täällä juuri tällä hetkellä ja jakaakseen vain sanan tai ajatuksen täsmälleen oikealla hetkellä täsmälleen oikealle henkilölle. Edessä on muutos, johon teitä tarvitaan, rakkaat ystävät, joten älkää jääkö jumiin noihin kuralätäköihin.

Pyhät sopimukset

Pyhiä sopimuksia aletaan laukaista massiivisesti nyt. Nämä ovat isoja sopimuksia, joita toivoitte saavanne työstää henkenä. Henkiperhettänne meidän puoleltamme verhoa on teidän kaikkien ympärillä enemmän, kuin ehkä tiedätte. Siis älkää yllättykö, jos puhutte jonkun kanssa ja yhtäkkiä jokin viesti livahtaa suustanne menemättä aivojenne kautta. Ihmiset kutsuvat sitä kanavoinniksi. Saatte paljon enemmän tätä aika ajoin, kun annamme teille näitä lempeitä tönäisyjä.

Nyt Maan energiasta tulee tiheämpää. Te ette ole ainoat, jotka kokevat tämän, sillä Maa käy läpi massiivista muutosta. Se on tehnyt erittäin kovasti työtä elävänä ja aistivana olentona tehdäkseen tilaa ja luodakseen tämän uskomattoman energian, jossa sen luomat biologiset olennot voisivat kasvaa ja saada hyvin pitkän elinkaaren. Jos katsotte taaksepäin sen omaa historiaa, joka heilahtelee jääkausista maapallon lämpenemiseen, se antoi teille itse asiassa hyvin pitkän ajan.

Ihmettelette kaikki, miten pitkään ihmisiä on ollut täällä. Siinä palataan taaksepäin yhdeksän tai kymmenen miljoonaa vuotta. Mutta se on pitänyt tilaa suurella henkilökohtaisella kustannuksella, jotta ihmiset voisivat menestyä ja olla osa sitä. Olette Maan ilmaisumuoto, mutta olette myös sekoitus henkeä. Tämä on se peli, joka on tapahtunut Maa-planeetalla. Kyllä, kuljette kaikki fyysisessä kehossa. Aina silloin tällöin joku kokee intohimoa, naurua tai hymyn. He tekevät jotain, mikä tuo lämpöä heidän sydämeensä. Ja tuossa hymyssä voisitte hetken nähdä heidän henkensä. Tämä on sitä kuurupiiloa, josta olemme puhuneet siitä lähtien, kun olemme työskennelleet kanssanne. Etsitte muita henkiä noiden fyysisten kehojen sisältä. Tietäkää, että sillä hetkellä kun voitte löytää heidät ja yhdistyä heihin, he koskettavat teidän henkeänne.

Siis mitä tapahtuu, kun kaksi ihmistä tulee yhteen, karistaa kaikki nuo energiat ja seisoo koko energia paljaana toisilleen? He muistavat Kodin ja rakastuvat. Riippuen henkilöiden tavoitteista, uskomusjärjestelmistä ja seksuaalisista mieltymyksistä, tuo suhde voi edetä. Se ei välttämättä tarkoita, että teidän täytyy olla kaikkien kanssa, joihin rakastutte. Ideana on rakastua mahdollisimman moniin sellaisiin, jotka ovat harmoniassa tinkimättömyytenne neljän värähtelylinjan kanssa: mitä puhutte, mitä ajattelette, miten toimitte ja mitä uskotte. Nämä rajat määrittelevät ne tavat, joilla sallitte itsenne rakastua – pelin "säännöt". Pitäkää mielessä, että jos voitte rakastua ihmiseen, joka ohittaa teidät kadulla, näkemättä häntä enää koskaan uudestaan, henkenne hehkuu tuon ilmaisun vuoksi. Olette tuon rakkauden perimmäinen hyödynsaaja. Voitaisiin sanoa, että olette pelissä ja yritätte nähdä, miten moneen ihmiseen pystytte rakastumaan Maa-planeetalla.

Näemme teidät, rakkaat ystävät – piilottelette noiden fyysisten kuorien takana. Luotte tunnemuistoja, jotka luotte uudestaan ja uudestaan ja uudestaan, yrittäen parannella niitä joka kerta. Sitten kun saatte ne valmiiksi, palaatte Kotiin. Tuotte kaiken tuon energian tänne ja levitätte sen kaiken olevaisen kollektiiviin. Kaikki on tallennettu. Jokainen kynän viiva, jokainen silmänräpäys, jokainen aspekti on tallennettu. Katselemme olkapäänne yli, kun käytte läpi suuren osan tätä. Meistä on mielenkiintoista, että jotkut teistä tuntevat olevansa uskomattoman yksin, vaikka me olemme aivan tässä. Emmekä vain me, vaan on monia olentoja maailmoissa, joista ihmiset tietävät erittäin vähän. Lisäksi verhon tällä puolella on tärkeitä kokoontumisia, auttamaan tässä koko ihmiskunnan siirtymässä.

Kuralätäköt

Edessä olevalla tiellä on mutkia ja kiemuroita, sitä on vaikea nähdä. Kun alatte etsiä selkeää tietä edessä, saatatte nähdä kuralätäköitä ja esteitä, joita ei ollut ennen. Saatatte ihmetellä, onko tämä edelleen vähimmän vastustuksen polku teille, vai täytyykö teidän löytää uusi polku. Hengittäkää, rakkaat ystävät. Vaikka ennen oli niin, että jokin sopimus tuli aina muutaman vuoden välein ja pystyitte työstämään sitä jonkin aikaa, nyt löydätte niitä perä perää. Siinä ei ole mitään väärää, te yksinkertaisesti loitte sen niin. Tehkää, mitä voitte, alkaaksenne yhdistää sydämiänne ja yhdistyä toisiin olentoihin, vaikka se tapahtuisi etäältä. Kyky nähdä henki fyysisen kehon sisällä on teidän tehtävänne – sitä tulitte tekemään tänne maan päälle. Ottakaa siitä koppi!

Toivotamme teille hyvää metsästystä, rakkaat ystävät. Löytäkää niin monta henkeä, kuin voitte, ja rakastukaa heihin. Jatkakaa polkunne kulkemista juuri siinä, missä olette – kerätkää se kaikki ympärillenne. Katsokaa, kun menneisyys alkaa tapahtua eri tavalla ja uusia merkityksiä tulla esiin. Näette elämän eri puolelta. Nämä ovat suuria aikoja maan päällä, rakkaat ystävät. Vaikka voitte nähdä kaikki nuo kuralätäköt, vaikeudet ja haasteet, jotka teidän on ylitettävä, muistakaa jatkaa liikkumista ja nauttikaa matkasta, rakkaat ystävät. Pyydämme teitä kunnioittamaan toisianne arvostaen, kun ohitatte toisenne polulla. Hoivatkaa toisianne ja pelatkaa hyvin yhteen.

Olen Ajanpitäjä.

Espavo,

Ryhmä

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.