NELJÄS AALTO

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)

Lokakuu 2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huom. Seuraava kanavointi annettiin suorassa VirtualLightBroadcast-lähetyksessä ja sen voi kuunnella alkuperäisenä nauhoituksena. Alla on saman kanavoinnin editoitu versio, joka on suunniteltu tulostettavaksi. Se editoitiin Ryhmän valvomana ja hyväksymänä. Toivottavasti nautit siitä. Steve Rother

Tervehdys, rakkaat ystävät.

Liitymme tänään seuraanne mitä suurimpien taikuusodotusten kera. Nimittäin, rakkaat ystävät, puhumme maaplaneetan taianomaisille ihmisille. Kyllä, tosiaankin on taikuutta. Olette tuoneet sen esiin tällä aikajanalla hyvin ainutlaatuisella tavalla. Niinpä tänään pyydämme teitä kaikkia vetämään syvään henkeä. Tuntekaa sen leviävän olemuksenne joka osaan ja integroikaa se kehonne joka soluun.

Tunnette sisäisen vahvuutenne lisääntyvän ja antavan teille vielä enemmän suuntaa ja tarkoitusta elämäänne useina seuraavina viikkoina. Hyvin paljon alkaa tapahtua nyt. Nimittäin, rakkaat ystävät, maaplaneetan energiat ovat valmiita muuttumaan. Ja olette täällä juuri oikeaan aikaan osallistuaksenne tähän valtavaan evoluutioaskeleeseen. Hengittäkää syvään ja ottakaa sisään kaikki tuo energia. Pian kuljette harmoniassa oman henkenne kanssa, ja henkeä tulee fyysisen kehonne läpi enemmän kuin koskaan.

Kultainen valopiiri

Taikuus herää jokaisessa teissä, ja se tapahtuu juuri oikeaan aikaan. Tietäkää, että teidän jälkenne maaplaneetalla on ollut erittäin hyödyllinen. Teille asettuu riviin monia lisätilaisuuksia olla intohimossanne. Oma evoluutionne kuljettaa nyt valtavaa energiaa takananne, kuin vanavesi veneen perässä järvellä, sillä te muutatte kaikkea. Tietäkää, että teillä on vaikutusta, vaikka näette sen harvoin. Katselemme hämmästyneenä sitä työtä, mitä teette tällä hetkellä. Vetäkää henkeä, rakkaat ystävät. Harmonisoitukaa toisten kanssa, sillä tämä yksinkertainen toiminta muodostaa kultaisen valopiirin, johon monet voivat yhdistyä saadakseen inspiraatiota ja rakkautta. Muistakaa, että aika on harhaa. Ilmaiskaa vain aikomus yhdistää voimat kaikkien energioiden ja henkien kanssa, jotka ovat yhdistyneet tähän kultaiseen valopiiriin.

Neljäs heräämisaalto

Taikuus on alkanut, se on neljäs herääminen. Kaikki ihmiset eivät tunne sitä tai edes valitse tuntea. Hengittäkää syvään ja ankkuroikaa se, ja sitten kun tunnette sen, ilmaiskaa sitä. Puhukaa sanoja, jotka ovat odottaneet puhumista, ottakaa tuo askel tai tehkää tuo liike. Ette ainoastaan te yhdisty, vaan kyse on myös meistä. Monet muut henget ovat yhdistyneitä tuohon piiriin ja syöttävät energiaa siihen meidän kanssamme, sillä verhon tällä puolella tapahtuu nyt suuri jälleentapaaminen. Katselemme maaplaneettaa ja teidän peliänne tarkkaavaisesti. Jatkakaa mahtavaa työtä ja tietäkää, että olemme tässä yhdessä.

Yhdistymme teihin tänään pelinne edetessä hyvin. Liikutte uskomatonta vauhtia, ja planeetallanne tapahtuu huomattavaa muutosta. Kyllä, se aiheuttaa vaikeuksia ja haasteita, mutta näemme myös seuraavan askeleen. Niinpä pyydämme teitä kaikkia olemaan kärsivällinen. Tietäkää, että ajatuksillanne ja rakkaudellanne on vaikutusta paljon enemmän, kuin ymmärrätte. Eetterissä kiertää nyt paljon energiaa, josta suuri osa on epäyhteensopivaa ja sitä on vaikeaa sivuuttaa. Tästä syystä näette edelleen paljon erillisyyttä ja itseä palvelevia toimia kaikkialla maan päällä. Kuitenkin myös tuossa tiheässä energiassa ihmissydän nousee aina. Olette nimittäin henkiä, rakkaat ystävät.

Kaksinaisuuskentässä ihmiset osoittavat usein toisiinsa ongelmiensa syynä. Tietäkää, ettei maan päällä ole tällä hetkellä ketään pelkästään viemässä tilaa. Kaikkia ihmisiä tarvitaan riippumatta siitä, missä ympäristössä he ovat, mikä heidän sosio-ekonominen ryhmänsä, uskomusjärjestelmänsä, uskontonsa, sijaintipaikkansa tai mikä tahansa sellainen on, mitä ihmiset käyttävät erottamaan ihmiset toisistaan. Hengessä ei ole erillisyyttä, ja alatte nähdä sen. Mielenkiintoista kyllä, suurin osa tästä jakamisesta tapahtuu pelkoaikoina. Tietysti on monia, jotka haluaisivat käyttää hyväkseen tuota erillisyyttä, koska se on yksi tapa, jolla ihmisiä voidaan tyypillisesti kontrolloida.

Hengen etsintä

Sen kaiken alla olette yhdistyneitä, rakkaat ystävät. Ihmisillä voi olla jokin uskomusjärjestelmä täällä ja toinen tuolla, ja ne voivat olla täysin ristiriidassa toistensa kanssa. Mutta kun astutte etäämmälle, kuten tarkkailija tekee, oivallatte, että te olette kumpikin ja näette vain saman asian eri perspektiivistä. Astumalla etäämmälle näette, että te olette kumpikin ja yritätte saavuttaa samaa asiaa. Niinpä muuttamalla tuota perspektiiviä, edes vähän, alatte nähdä hengen toisissanne. Tarkoituksena on vetäytyä tarpeeksi kauas, jotta voitte nähdä, että te olette kumpikin vain ihmisiä, jotka pelaavat tätä upeaa pikkupeliä. Kyllä, sen kaiken alla teillä kummallakin on samat ydinuskomukset.

Apua on tulossa

Seuraava sukupolvi on nyt vakiinnuttamassa jalansijaansa. Heillä on vastauksia, jos heille annetaan tilaa ja tukea, ja teknologiat voivat esittää myös tärkeää roolia. Myös yleisen epäluottamuksen kohdistuessa tekoälyyn, niin jos sille esitetään oikeita kysymyksiä, sillä on yllättäviä ja hyödyllisiä vastauksia. Raha – tässä tapauksessa öljyteollisuus – yrittää johtaa tätä harhaan. Kuitenkin uusi akkuteknologia on aivan kulman takana, ja se poistaa viimeisen merkittävän kompastuskiven sähköisiltä kulkuneuvoilta.

Lisäksi apua tulee toisten ulottuvuuksien olennoilta. Ette ole yksin tässä universumissa – ette ole koskaan olleet – vaikka paljon siitä ei pystytä tunnistamaan tieteellisillä prosesseillanne. Juuri tällä hetkellä alatte nähdä avautumisia ja mahdollisuuksia suuriin kehitysaskeliin. Paljon siitä voidaan itse asiassa laskea joidenkin naapureidenne ansioksi.

Meistä on erityisen mielenkiintoista, että useat näistä naapureista olivat suurelta osin vastuussa joistain vaikeista käänteistä, joita maaplaneetalla tapahtui. Ja nyt he hyppäävät mukaan sanoen: "Miten voimme auttaa? Olemme niitä, jotka olivat täällä alussa. Olemme niitä, jotka voivat näyttää teille tien Kotiin, ja meistä on kiehtovaa katsella." Miten monta valotyöntekijää vaaditaan maailman muuttamiseen? Jokaista teitä, minkä vuoksi te olette täällä ja minkä vuoksi me haluamme kertoa teille, että teillä on apua.

Tarkkailijalla on erittäin mielenkiintoinen perspektiivi, kun hän ei osallistu, mutta voi kuitenkin katsella kauempaa. Toivomme opettavamme teille kaikille tuon lahjan. Koska kun nojaudutte tarpeeksi kauas taaksepäin saadaksenne perspektiiviä, rakkaat ystävät, niin olette todellakin kaikki samanlaisia. Se on jotain juhlittavaa ja käytettävää, sillä sellaista ykseyttä on jo kauan odotettu. Vaikka se on tietysti työnnetty äärirajoille, ihmissydän voittaa aina. Ihmiset voivat elää pelkotilassa vain tietyn aikaa, ja sitten he muuttavat peliä.

Synkronismi

Kirkkaamman hengen kanssa eläminen merkitsee, että asiat asettuvat helposti riviin, kun omaksutte synergisen elämän enemmän, ja vastauksia putkahtelee oikeaan aikaan. Ette ole yksin, ette ole koskaan olleet, ja nyt näette melkoisesti apua verhon toiselta puolelta, meidän maailmastamme jota kutsumme Kodiksi. Se on voimakas yhteys kaikille. Joka kerta kun avaatte silmänne, yritätte kokea jotain, mikä muistuttaa teitä Kodista. Kun kuuntelette musiikkia, yritätte rinnastaa sen musiikkiin, jonka tunnette Kotoa. Ja kun näette jotain kaunista, joka säväyttää sydäntänne, se kutsuu esiin muistoja Kotoa. Kultaisen piirin kautta lähetämme teille hyvin erityisiä ja ainutlaatuisia muistoja. Muistuttakaa itsellenne, kuka olette, uskaltakaa nähdä itsenne ja kaikki muu hieman eri perspektiivistä ja katselkaa, kun maaplaneetta alkaa kehittyä.

Ihmiskunta alkaa juuri nyt tehdä suuria päätöksiä pelin seuraavasta tasosta. Tämä on ehdottoman täydellistä. Ja kyllä, sanomme sen: odottakaa, kunhan näette, mitä on tulossa – nautitte siitä! Pelatkaa tätä upeaa peliä, jossa teeskennellään olevansa ihminen. Tietäkää, että olette täällä tarkoituksesta ja ajallaan. Kohdelkaa toisianne kunnioittaen, kun törmäilette toisiinne. Hoivatkaa toisianne ja pitäkää noita ovia auki joka tilaisuuden tullen. Pelaatte uutta peliä, ja viette sen seuraavalle tasolle. Pelatkaa hyvin yhteen. Rakastamme teitä kovasti.

Espavo. Kiitos, että otatte oman voimanne.

Ryhmä

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.