SIIRTYMÄASIANTUNTIJAT – SYDÄMEN TIEDEMIEHILTÄ

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)

Lokakuu 2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Sydämen tiedemies.

Olen onnellinen liittyessäni seuraanne tänään. Ihmiskunta on merkittävän siirtymän keskellä. Sitä ette ehkä tiedä, että olette sen siirtymän asiantuntijoita, jonka läpi kuljette. Useimmat teistä ovat kokeneet tämän aiemmin. Nimittäin rakkaat ystävät, Maa tekee siirtymää monin eri tavoin ja alatte nähdä fyysisiä todisteita siitä. Kerrotaanpa teille, että edistytte aivan aikataulun mukaisesti. Älkää ajatelko, että olette minkään tiellä – sijoititte itsenne tänne tarkoituksella ja olemme uskomattoman ylpeitä teistä. Kerromme teille, että lisää on tulossa. Kyllä, tietysti tulee lisää maamuutoksia. Voitte nähdä sen ja ajatella sitä kuin äidin synnytystuskana. Mutta samaan aikaan tämä johtaa hengen valtavaan siirtymään. Kyllä, on joitain, jotka päättävät jäädä siihen, missä ovat. On joitain, jotka tarttuvat voimakkaasti vanhoihin ajatuksiin ja myös joihinkin haasteisiin, jotka työntävät aikajanaa muutoksiin. He eivät ole oikeassa tai väärässä. On tärkeää ymmärtää, ettei ole oikeaa tai väärää. Kaikki valitsevat oman polkunsa, ja teille jotka haluatte olla osa muutosta, on tulossa upeita asioita.

Valosiementen kylväminen

Puhutaanpa ensin teknologioista. Kyllä, tulevaisuudessa on kaikkia ihmisiä pelottavia asioita uusien teknologioiden osalta. Tekoäly pelottaa ihmisiä, mutta kerromme teille myös, että teillä on upeita tapoja sovittaa noita teknologioita auttamaan joissain siirtymissä ja helpottamaan Äidin kipuja. Kyllä, monet teistä löytävät tapoja työskennellä niiden kanssa, joten toivottakaa ne tervetulleeksi ja etsikää niitä. Kannustakaa niitä, ja te jotka voitte tukea niitä, tehkää se. Teillä on myös uusia teknologioita, jotka auttavat kaikkia ihmisiä kommunikoimaan vapaammin. Tosiasia on, että teillä on jo vahvempi yhteys henkeen.

Mitä kollektiivissa tapahtuu? Ihmiskunnan kollektiiviaalto on tällä hetkellä shokissa. Monet ottavat askelia taaksepäin myös omassa kehityksessään pois pelosta. Tämä on hyvin yleistä, ja kuitenkin evoluutio kulkee edelleen eteenpäin. Teissä on monia, jotka pitävät valoa tuossa pimeydessä. Teissä on monia, jotka seisoivat jonossa varatakseen paikkansa maaplaneetalla näinä erityisaikoina, jotta voisitte olla osa tätä muutosta. Katsokaa näitä askelia taaksepäin jousien kuormittamisena, mikä voi heittää kaikki ihmiset eteenpäin.

Ihmiskunta elää nyt täysin viidennessä ulottuvuudessa kollektiivisesti. Kun enemmistö ihmisistä oppii ja lakkaa yrittämästä käyttää vanhoja kolmannen ulottuvuuden sääntöjä, suuret askeleet alkavat kollektiivissa. Kerromme teille, että vain maagiset ihmiset pystyivät ennen saamaan tuon yhteyden henkeen. Heitä kutsuttiin lahjakkaiksi ja erityislaatuisiksi mestareiksi. Siirrytte hyvin pian aikaan, jolloin teillä kaikilla voi olla tuo yhteys. Huomaatte, ettei kanavointi ole läheskään yhtä mystistä, kuin se oli ennen. Huomaatte kaikki, että teillä kaikilla on osa siitä. Kutsutte sitä eri nimillä, mutta se on kaikkien otettavissa. Uusia energioita avautuu teille kaikille, jotta voitte yhdistyä syvemmälle itseenne ja alkaa kuunnella omia henkiänne ja omia oppaitanne.

Monet teistä saavat uusia oppaita, jotka tulevat paikoilleen ja alkavat puhua teille uusin tavoin. He muistuttavat teille informaatiosta, jonka olette tunteneet jossain sydämessänne ja jonka voitte vahvistaa omien kokemustenne kautta ja myös välittää toisille. Monet teistä ovat tulleet pitämään ovea auki toisille tragedian jälkeen. Ei ole mikään salaisuus, että ihmiskunnalla on edessään paljon sitä. Lähettäkää energiaa ja tietoisuutta kaikkiin näihin tilanteisiin, rakkaat ystävät. Tietäkää, että jokainen tragedia tuo ihmisten sydämiä lähemmäs yhteen, sillä tuon lyhyen hetken ajaksi se luo yhteisen ongelman ratkaistavaksi ja tuolla hetkellä lakkaatte taistelemasta toistenne kanssa. Se luo sankareille tilaisuuksia tulla esiin ja näyttää ihmisten todellinen luonne.

Jos ette ole yksi niistä, jotka ovat kokeneet tragediaa, tehtävänne on reagoida. Lähettäkää energiaa ensimmäisille reagoijille ja kaikille, jotka haluavat auttaa näinä aikoina. Ne ovat lahjoja – valolahjoja kaikille riippumatta siitä, mikä heidän poliittinen kantansa on, mitä heidän uskonnollinen tai hengellinen uskonsa on tai mikä heidän ihonvärinsä on. Toisten ihmisten ehdoton auttaminen voi olla yksi suurimmista lahjoista, jonka kaikki voivat antaa toisilleen.

Voitte vaikuttaa

Olette valotyöntekijöitä, jokainen teistä. Monet teistä ovat tulleet erityisinformaation kera, ja jotkut teistä ovat kätkeneet sen itseltään entisten elämien vuoksi. Jotkut teistä ovat tulleet empatiakykyjen kera ja havainneet tarpeelliseksi pitää omat energianne hyvin tiukkana, jottei teitä vahingoiteta tai käytetä väärin jollain tavoin. Nyt on aika alkaa avata tuo sydänenergia, alkaa rakastaa vapaasti. Huomaatte, että haavoittuvuus on suurimpien vahvuuksienne perusta. Tehkää tämä, ja alatte muistaa ne lahjat, joita teillä oli Lemuriassa. Siellä pystyitte tuntemaan toisten tuskan ja tekemään, mitä voitte, tuon paineen helpottamiseksi. Tämä oli suurinta empatiaa ja se johti harmoniaan, joka on vielä tuomatta takaisin maan päälle.

Kyllä, paljon tätä tapahtuu tällä planeetalla nyt, ja teillä kaikilla on avain ja tilaisuus vaikuttaa valtavasti näinä aikoina. Kyllä, uusia teknologioita on käytettävissä. Teistä tulee tietoinen, ettei ole enää salaisuuksia, erityisesti teknologioissanne. Olettakaa hakkerointi tavalliseksi ettekä ylläty. Onko mikään näistä teknologioista pahuutta pidettäväksi silmällä? Ei tietenkään. Ei ole pahuutta. Se on polariteetin harhakuva, jonka olette kaikki luoneet ja uskoneet. Kerromme teille, ettei ole helvettiä. Kyllä, se oli upea käsitys, jonka ihmiset keksivät, jotta he voisivat projisoida polariteetin henkeen, jossa sitä ei ole. Tuota harhakuvaa ei tarvita enää. Voitte astua eteenpäin, omiin luomuksiinne ja haastamme teidät kaikki tekemään sen. Kyllä, monet teistä ovat päästään pyörällä tragedioista, joita on tapahtunut, ja se jatkuu. Kerroimme teille, että on ylitetty raja. Monet teistä ovat yhdistyneet kollektiiviin, jossa tunnette tuskan muutoksista ja sen, mitä kutsutaan "traumaperäiseksi stressihäiriöksi". Tämä voidaan nähdä shokkiaaltona, joka ampuu jokaisen sydämen läpi. Tietäkää, että teillä on vastaukset, ja sen olemme tulleet jakamaan kanssanne tänään.

Sydämen teknologiat

Sydämen teknologiat ovat viidennen ulottuvuuden ominaisuuksia, jotka antavat teille kyvyn käyttää sydäntä uusin tavoin. Pyydämme teitä jokaista pitämään erityistä huolta itsestänne, kun tarvitsette vahvuuttanne, tukeanne ja tasapainoanne tulevina päivinä. Tämä on tasapainoa, jonka kanssa tulitte. Tulitte mukananne erityisenergiaa ja sopimus käyttää sitä näinä siirtymäaikoina. Merkitseekö se, että kirjoitatte kirjan? Merkitseekö se, että muutatte elämänne? Merkitseekö se, että muutatte toiseen paikkaan? Se merkitsee, että teidän täytyy olla valmis tekemään kaikki nuo asiat, jos henki asettaa ne riviin teille. Monta kertaa pienet asiat vaikuttavat todella paljon. Kosketus sydämestä toiseen, joskus myös hymy vastoinkäymisten hetkellä, muistuttaa ihmisille, että he ovat ensimmäisenä henki ja toisena ihminen. Ihmisten muistuttaminen hengestään tekee elämästä näinä siirtymäaikoina paljon helpompia kaikille.

Voitte vaikuttaa valtavasti täällä maaplaneetalla tällä hetkellä. Älkää odottako muutosten tulemista, sillä ne ovat täällä. Näette lisää ajan kuluessa, ja kerromme teille, että esitätte osaa kaikessa tässä riippumatta siitä, missä olette. Kukaan maan päälle ei vie vain tilaa. Teistä ehkä tuntuu siltä, että olette täyttäneet suurimman osan sopimuksistanne, mutta kerromme teille, että te ette ole valmiita tai muuten ette olisi täällä.

Monet teistä ovat muuttuneet ja sen myötä huomaatte, että ympärillänne on hyvin harvoja ystäviä. Tietäkää, että jos näin on tapahtunut, se johtui siitä, että nuo ystävyyssuhteet oli rakennettu jollain tasolla ja sitten siirryitte uudelle tasolle. Älkää tuomitko itseänne, koska ette ole oikeasti koskaan yksin ja monet vanhat ystävänne löytävät teidät taas ajan kuluessa. Älkää tunteko eksyneenne – olette vasta pääsemässä alkuun ja yhteydet joita muodostatte ja asiat joita alatte tuoda esiin, avaavat oven ihmiskunnan seuraavalle vaiheelle. Olette siirtymässä valokehoon ja menetätte osan sitä tiheyttä, joka on aiheuttanut teille hyvin paljon polariteettia ja hyvin monia haasteita erittäin pitkän ajan kuluessa.

Olen Sydämen tiedemies ja kerron teille, että paljon lisää on tulossa. Teillä on ollut unelma, että ajatuksenne voivat toteutua hetkessä. Tuo todellisuus on lähempänä, kuin uskotte. Se minkä tasapainotatte mielen ja sydämen välillä, ilmentyy yhtäkkiä eteenne. Kerromme teille, että se on tulossa. Harjoitelkaa sitä. Astukaa siihen ja kyllä, jos teette sen ja näytätte epäonnistuvan, tehkää se uudestaan. Älkää lopettako siihen – olette paljon voimakkaampi, kuin pystytte mitenkään kuvittelemaan, ja olemme aivan takananne matkan joka askeleella.

Viholliset ovat vain harhakuva

Rakastamme teitä enemmän, kuin voisitte mitenkään tietää, sillä olette enkeleitä, jotka ovat ottaneet pois siipensä ja laittaneet ylleen biologiakupan pelatakseen tätä peliä. Monet teistä ovat saaneet loppuun pelin, jossa teeskennellään ihmistä, ja voivat siirtyä toiseen todellisuuteen, mutta olette täällä vielä kerran auttamassa kaikkia tekemään tämän siirtymän valoon. Kehotamme teitä nyt liittämään kätenne yhteen. Lähettäkää energiaanne ja ehdotonta rakkauttanne maailmaan. Löytäkää tapoja rakastaa niitä, joita inhoatte. Tietäkää, että kukaan ei ole hyvä tai huono – he vain siirtyvät eri suuntiin etsien samaa valoa. Vihollisenne ovat vain harhakuva. Alkakaa rikkoa noita esteitä nyt, ja kadotatte sen polariteetin, jota on jäljellä maaplaneetalla. Tämä auttaa teitä elämään täyttä elämää viidennessä ulottuvuudessa juuri nyt. Se tekee ihmiskunnan seuraavista askelista uskomattoman helppoja. Nauttikaa matkasta, rakkaat ystävät, ja tietäkää, että olemme aivan takananne matkan joka askeleella.

Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen ja pitäkää noita ovia auki aina, kun mahdollista, ja pelatkaa uutta peliä hyvin yhteen.

Olen Sydämen tiedemies. Espavo.

__________________

Tervehdys, rakkaat ystävät.

Tervetuloa. Tänään minä, Merlia, tervehdin teitä ja autan teitä muuttumaan näiden massiivisten muutosten aikana planeetallanne. Kannatte energiaa, jota ei ole koskaan ennen nähty tällä planeetalla. Meidän on ehdottomasti uskomatonta katsella, kun jokainen teistä pitää tuota valoa uudella tavalla.

Kokonaisuus, kuka olette

Olette eläneet kaksinaisuuskentässä niin uskomattoman pitkään, että olette unohtaneet, että olette itse asiassa kokonainen. Olette pelanneet tätä peliä ja siirtyneet edestakaisin kaksinaisuuksien välillä. Noihin kaksinaisiin ilmaisuihin ovat sisältyneet maskuliinisuus ja feminiinisyys. Kerromme teille, että ihmiskokemus alkaa siirtyä feminiiniaspektia kohti. Voi kyllä, jos katselette uutisianne, jos katselette tapahtuvia asioita, voitte lannistua kovasti. Se mitä näette maailmantapahtumissa, on kirjaimellisesti jyrkänne ja kallistuskohta.

Maailmanjohtajien toimet vievät teidät nyt niin pitkälle maskuliinisuuteen, että se vaatii tasapainoa. Kyse ei ole siitä, että feminiinisyys ottaa vallan, kun se ei ole tapamme – kyse on uudesta tasapainosta, jonka nouseva feminiinisyys tuo. Sen pyydämme teitä tekemään – tasapainottumaan. Valtava ihmiskehityksen heiluri liikkuu edestakaisin, ja kun se vedetään niin kauas yhteen suuntaan, se hyppää radalta ja aloittaa uuden heilahduksen. Se on mahdollista nyt ihmisinä, jos feminiinisyys pitää voimansa.

Hiljaisen feminiinienergian vahvuus

Teillä on monia ihmisiä, jotka alkavat arvioida uudelleen asemansa. He alkavat nähdä, mitä he haluavat oikeasti tehdä ja miten he haluavat työskennellä kaiken kanssa eteenpäin mennessä. Nämä ovat aikoja, jolloin te kaikki voitte nyt löytää uuden tasapainon. Tätä etsitte, ja kerromme teille, että feminiiniaspekti on ollut hiljaa niin pitkään, että monet luulevat hiljaisuuden olevan heikkoutta. Se on osa feminiinisyyden todellista vahvuutta – se on hyvin hiljaista energiaa. Feminiinienergia on usein alla ja uskomattoman joustavaa.

Maskuliinisuutta ja feminiinisyyttä voidaan verrata väkivoimaan ja harmoniaan, ja kerromme teille, että sitä todellinen voima on. Feminiinivoima toimii eri tavoin. Alatte työskennellä sen kanssa nyt. Alatte nähdä, että teillä on hiljaista energiaa, jota jokainen teistä voi alkaa käyttää. Nämä ovat aikoja sen esiintuomiseen. Riippumatta siitä, onko teillä feminiini- tai maskuliinikeho, kaikki voivat löytää uuden tasapainon ja antaa hiljaiselle feminiinisyydelle uuden paikan maailmassanne. Miehistä jotka hallitsevat tämän uuden tasapainon, tulee hyvin magneettisia ja kirkkaita valoja. Näinä aikoina näette myös, että teillä on uusia työkaluja, ja kerromme teille, että Tiedemies kertoo siitä myöhemmin. Kun uusi tasapaino on saavutettu, alatte kuulla uuden yhteyden henkeen. Olette valtavassa evoluutiovaiheessa – kaikki muuttuu ja se on ehdottomasti taianomaista meidän perspektiivistämme.

Energian upea nollaus

Taika on alkanut, rakkaat ystävät. Tämä on upea energian nollaus. Tämä on myös aikaa, jolloin monet alkavat ilmestyä esiin uusiksi opettajiksi. Alatte nähdä uusien ajatusmallien vaikuttavan. Alatte nähdä uusia tilaisuuksia kuulla oman viestinne eri tavalla, ja pyydämme teitä alkamaan vain kuunnella tarkkaan, koska on aika herätä unesta. Tänä tasapainotusaikana monet yrittävät venyä pidemmälle vanhoissa tavoissa ja yrittävät siirtyä vastakkaiseen suuntaan ja saada takaisin maskuliinivallan, joka ennen hallitsi tätä planeettaa. Kerromme teille myös, ettei se toimi tällä kertaa, kun hiljainen feminiinisyys ei salli sitä. Se on näiden aikojen taikaa, ja se on edessänne nyt. Jokaisella teistä on tämän palapelin pala, jonka olette tuoneet Kotoa. Valmistautukaa siis tuomaan se esiin. Ne ajat ovat suoraan edessänne.

Kunnioitamme teitä, rakkaat ystävät, enemmän kuin voisitte mitenkään tietää. Odottakaa, kunnes näette, mitä tulee. Rakennatte täysin uutta todellisuutta paljon samaan tapaan, kuin rakensitte maaplaneetan. Ilmestyitte alun perin maan päälle kauan ennen sitä, kun se pystyi tukemaan elämää, tehdäksenne niitä tilaisuuksia, joita teitte. Nyt olette palaamassa noihin valokehoihin. Alatte kehittyä nopeammin, kuin ajattelitte koskaan mahdolliseksi, ja Maa kehittyy myös.

Suuresti kunnioittaen tervehdimme teitä tällä tavalla, ja olen myös tullut opettamaan feminiiniaspektissa, koska nyt ihmiset ovat valmiita … on aika ja toivotamme teidät tervetulleeksi Kotiin. Sisäinen henki voi nyt tulla esiin kaikilla uusilla tavoilla kauniissa ja tasapainoisessa energiassa Kotoa.

Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Hoivatkaa toisianne aina, kun mahdollista, ja leikkikää hyvin yhteen.

Olen Merlia. Tulkaa katsomaan minua joskus. Espavo.

_____________________

Tarinoita Amorista

Amor oppii tasapainottumaan vastuullisuuden kera

Tervehdys, rakkaat ystävät.

Liitymme teihin tänään pelinne edistyessä hyvin, ja kuitenkin kulkiessanne ympyräajan läpi, monet asiat toistuvat. Tästä syystä olemme tuoneet teidät kuuntelemaan taas Amoria. Olemme kertoneet tarinaa monien vuosien saatossa, monien elämien saatossa, auttamaan teitä muistamaan ne ajat, jolloin olette olleet maan päällä. Monet teistä muistavat Atlantiksen ja ne upeat ajat, joita teillä oli, ja ne suuret voimat jotka näyttivät ilmestyvän teknologioistanne, mutta hyvin harvat teistä muistavat Lemurian, vaikka monet teistä olivat siellä. Haluamme auttaa teitä muistamaan.

Poimimme tämän tarinan, jolloin Amor oli 15-vuotias ja hän oli jo "ottanut askeleen" elämään. Tämä lemurialaisten perinne ei liity mitenkään syntymäpäivään tai aikaan, vaan siihen kun henkilö on valmis ottamaan vastuun aktiivisesta osallistumisesta yhteiskuntaan. Kun yksilö päättää ottaa tämän askeleen, hän tutkii niiden lemurialaisten perinteitä, jotka ovat kulkeneet ennen häntä. Valittuaan tietyt perinteet joiden kanssa hän haluaa työskennellä, hän seisoo monien edessä ja sitoutuu astumaan Lemurian yhteiskuntaan ja ottamaan ne vastuut, joita tulee sen myötä. Monet ovat vielä hyvin nuoria – 13-, 14- tai 15-vuotiaita – ottaessaan tämän askeleen. Näin useimmilla on edelleen asioita tehtävänä lapsina, ja siitä poimimme Amorin tänään … halusta leikkiä.

Amor oli opiskellut hyvin paljon ja käynyt läpi hyvin paljon ystäviensä, mentorinsa, vanhempiensa ja niiden kanssa, jotka olivat auttaneet häntä ottamaan tämän askeleen elämään. Hän oli auttanut myös suojattiaan ja rakasta ystäväänsä Etua siirtymään verhon toiselle puolelle tämän siirtymätiimin jäsenenä. Se oli vakavamielinen tehtävä. Tänään Amor halusi vain leikkiä.

Tämä tuo meidät Amoriin siinä kohtaa, kun hän tapaa uuden ystävän, jonkun melko uuden hänen alueellaan. Tuon nuoren miehen nimi on Tor ja hän on muutaman vuoden Amoria vanhempi, joten Amor katsoi häntä luonnollisesti ylöspäin ja halusi olla hänen kaltaisensa ja tavallaan matkia häntä jollain tavalla. Hyvin mielenkiintoista, että Torilla oli myös joitain haasteita, kuten sanottaisiin. Kasvaessaan hänellä oli ollut hyvin vaikeaa elämässä toisinaan. Hänellä oli arpikudosta tähänastisesta elämästään ja hän yritti kovasti olla ylireagoimatta asioihin. Tor oppi hyvin paljon itsestään siirtyessään tästä vaikeasta elämänvaiheesta läpi. Hän ystävystyi kernaasti Amorin kanssa, eikä Amor tiennyt sitä, että Tor katsoi itse asiassa häntä ylöspäin, ja tämä toi nämä kaksi yhteen ystävinä.

Oli kiehtovaa, että nämä kaksi poikaa tapasivat ja alkoivat tuoda hauskuutta esiin toisissaan, mitä kumpikin heistä kipeästi tarvitsi. He leikkivät yhdessä ja pitivät hauskaa, ja se oli kummallekin heistä kriittistä energian nollaamiseksi ja tauon saamiseksi elämän ottamisesta niin vakavasti. Tor päätti tehdä muutamia asioita ja järjesti heille tilaisuuden seikkailuun. Tor asui äitinsä kanssa, koska hänen isänsä oli kuollut traagisessa onnettomuudessa pari vuotta aiemmin. Tor kysyi äidiltään, voisiko hän mennä pariksi päiväksi telttailemaan, kuten sitä kutsuttaisiin tänä päivänä. Vaikkei planeetalla ollut elefantteja tuolloin, näitä kutsuttaisiin elefanttikiviksi tänä päivänä. Ne olivat hyvin suuria kiviä, enimmäkseen graniittisia, jotkut talon kokoisia. Se oli erityinen paikka luonnossa ja energiapyörre, jossa monet kävivät yhdistyäkseen luontoon.

Amor kysyi vanhemmiltaan, voisiko hän mennä pariksi päiväksi leikkimään elefanttikiville. Hänen vanhempansa odottivat innolla sitä. He olivat innoissaan, että Amor nautti taas kerran vähän lapsuudestaan. Hänen vanhempansa pakkasivat ruokaa ja vettä hänelle poikien seikkailua varten. Tuo päivä tuli viimein ja kaksi poikaa aloitti matkansa, sanoi näkemiin vanhemmilleen ja ystävilleen ja lähti elefanttikiville seikkailua etsien. Tämä oli pieni energianollaus, jota Amor odotti hyvin innolla. Hän ei odottanut välttämättä henkensä nollaamista, vaan pelkästään seikkailua.

Nämä kaksi poikaa löysivät täydellisen paikan leirinsä pystyttämiselle aukiolta elefanttikivien keskellä. Myös ruoka jota he söivät tuona iltana, maistui jotenkin tavallista paremmalta. Ensimmäisenä iltana pojat katselivat auringonlaskua maaten suurilla elefanttikivillä. Lämpö jota oli kerääntynyt kiviin päivän aikana, lämmitti heitä auringonlaskua katsellessa. He kertoivat vitsejä, jakoivat tarinoita ja heidän naurunsa raikui metsässä. He sytyttivät tulen ja katselivat keskittyneesti sen palamista. Ei aikaakaan, kun he kuulivat eläinten ääniä metsästä, ja se antoi heille aiheen keksiä kauhutarinoita, mitä se oli. Voi, on niin hauskaa pelästyä. Elefanttikivet olivat melko suuria, ja ne antoivat pojille vähän turvaa pelkällä koollaan. He olivat kiivenneet kivien päälle tehden köysitikkaat, mikä piti monet metsäneläimet loitolla. Pojilla synkkasi hyvin ja vähän ajan kulutta heidän ikäeronsa ei ollut enää oleellinen. He olivat vain kaksi nuorta miestä seikkailussa … ja kaikki oli hyvin Mussa.

Myöhemmin kun tuli oli palanut loppuun, Tor alkoi kertoa Amorille totuuksiaan ja omaa historiaansa. Hän puhui monista seikkailuista, jossa hän oli ollut, ja alkoi kertoa myös vaikeammista ajoista, jolloin hänen isänsä oli kuollut yhtäkkiä. Nimittäin rakkaat ystävät, jotkut asiat olivat vähän eri tavalla Lemuriassa. Ihmiset olivat hyvin erilaisia. He olivat kehittyneet sellaiseen tilaan, jossa he pystyivät tuntemaan toisten energian eikä ollut mitään tarvetta niille monille teknologioille, joita teillä on tänä päivänä toisillenne puhumiseen. Lemurialaiset olivat valtavan empaattisia, ja heidän täytyi vain ajatella toista, eivätkä he poimineet silloin ainoastaan tämän ajatuksia, vaan myös sen, mitä hänellä oli sydämessään. Tämä oli suurinta "ei enää salaisuuksia" -ilmaisua ja oleellinen osa joka lemurialaista.

Ihmiskunta on tänä päivänä maan päällä astumassa vaiheeseen, jota kutsumme "ei enää salaisuuksia". Se on hyvin yksinkertaista, mutta teistä on hyvin vaikeaa pitää nuo asiat erillään. Lemuriassa tuota erillisyyttä ei koskaan ollut. He olivat oppineet elämään erilaisessa harmoniassa, ja se mitä Tor jakoi Amorin kanssa, tuo tuska jonka hän oli käynyt läpi, oli hyvin kaunista. Hänen isänsä kuolema oli onnettomuus ja hyvin odottamatonta, ja kuitenkin se oli toisen käsissä.

Lemurialainen tapa oli, että tuollaiset kuolemat tutkittiin syyn löytämiseksi. Sitten he yrittivät selvittää, liittyikö siihen vastuu, joka täytyi maksaa takaisin jollain tapaa. Vaikka oli käytössä järjestelmä, lankesi useimmiten vahingoitettujen osaksi määrittää takaisinmaksettava velka. Ymmärrettiin myös, että tuollaisten velkojen anteeksiantaminen oli lahja, joka hyödytti enemmän antajaa kuin velallista. Monta kertaa velkoa annettiin anteeksi ja kuitenkin vastuullinen osapuoli maksoi takaisin tarpeesta tasapainottaa energia. Amorin oli todella vaikea ymmärtää tätä, koska silloin kun ollaan yhteydessä toisiin tällä tavalla, tapahtuu luonnollinen tasapainottuminen. Hän imi kaiken sisäänsä ja kuunteli tarkkaavaisena, kun Tor kertoi tarinaansa.

Tuntiessaan Torin tuskan Amor alkoi kertoa tarinoita omasta isästään. Amorin isä oli korkeassa asemassa Mun hallinnossa. Toisin mitä koette tänä päivänä, julkisessa virassa olevia pidettiin yleisön palvelijoina, ei johtajina. Ei ollut tarvetta perinteiseen johtajuuteen, ja vaikka Lemuriassa oli monia ryhmiä, vallitsi harmonia tuon syvän yhteyden vuoksi, jota he tunsivat toisiinsa. Amor siis jakoi Torin kanssa tärkeitä asioita, joita hänen isänsä oli jakanut hänen kanssaan harmonian luomisesta Mussa. Teidän aikananne kiistat vietäisiin oikeuteen tai tarkastelisitte sääntöjä, mutta noina aikoina ei ollut sääntöjä. Oli vain tapoja. Nämä olivat samoja tapoja, joita Amorin täytyi opiskella tehdessään ottaessaan tuon askeleen elämään. Yksi tavoista oli energioiden tasapainottaminen, ja hän jakoi sen Torin kanssa ensimmäisenä iltana, kun pojat alkoivat mennä syvälle henkeensä. Amor oli oppinut paljon 15 vuoden aikana, ja hän tunsi olevansa viisas mies. Hän jakoi tuota viisautta tuona iltana Torin kanssa ja kertoi tarinoita siitä, miten turhauttavaa hänen isälleen oli joskus yrittää selvittää energioita, kun ihmiset eivät pystyneet ratkaisemaan niitä itse.

Tor kertoi Amorille, että hänellä oli vihaongelma tänä päivänä ja aina silloin tällöin hän saavutti turhautumisensa rajan ja hänen täytyi toimia. Hän ei tiennyt, mistä siinä oli kyse tai mikä se aiheutti, mutta joskus hänestä tuntui hyvin voimattomalta ja hän yritti saada valtaa jollain tavalla, mihin pystyi. Vaikka hän ei ollut koskaan tehnyt sitä Amorin kanssa, nämä kaksi nuorukaista olivat melko uusia toisilleen. Amor kuunteli hyvin tarkkana, sillä hänellä oli ajatus siitä, mihin Tor oli menossa. Hän tiesi, että hänellä oli ymmärrystä koko ihmisyydestä ja jossain kohtaa hänestä tulisi opettaja tai parantaja, joten hän havainnoi. Ja vaikka hän katsoi ylöspäin Toria, joka oli pari vain vuotta häntä vanhempi, hän ymmärsi, että hänellä oli joitain vastauksia tälle, joten hän jakoi ne hiljaa olematta tunkeileva.

"Minustakin tuntuu siltä joskus. Minulla ei tunnu olevan mitään kontrollia, kuin koko maailma menisi toiseen suuntaan, kun minä haluan mennä toiseen, ja miten turhauttavaa se onkaan. Mitä teen? Joskus on vain pakko pysähtyä ja nauraa itselleni", hän kertoi Torille. "Kaikki alkavat ottaa asiat eri tavalla, ja voin nollata oman energiani. Voin päästää irti tuosta negatiivisuudesta, joka on turhauttanut minut kovasti." Nämä kaksi poikaa loivat läheisen suhteen tuona iltana tulen ääressä.

Seuraava aamuna kumpikin poika heräsi vähän kärttyisänä. He olivat lopulta nukkuneet kivellä ja yö oli ollut vähän epämukava. Kumpikin ajatteli lähtemistä kotiin, mutta he olivat sopineet kahdesta päivästä ja aikoivat pitää kiinni siitä, vaikka se vaatisi mitä, joten he pitivät. Tuona toisena päivänä he etsivät tehtäviä asioita, seikkailuja ja he keksivät tarinoita metsän energioista. Yhdessä kohtaa Tor huomasi turhautuvansa. Osa ruuasta jota he olivat tuoneet, oli jo pilaantunut, ja hänellä alkoi olla nälkä, ja se riitti, että vihaa alkoi tulla esiin. Niinpä hän katsoi nuorta ystäväänsä ja yritti soveltaa huonolla menestyksellä uusia tekniikkoja, joita hän oli oppinut Amorilta.

Hän päätti sen sijaan tuoda sen ulos ja kaataa puun, sillä he olivat tuoneet mukanaan työkaluja, joista yksi oli samanlainen kuin teidän kirveeksi kutsumanne. Tor toi ulos osan turhautumistaan ja tuli fyysisesti hyvin aktiiviseksi, kun hän kaatoi pienen puun ja he yrittivät käyttää sen nuotioon ja tehdä pysyvämmät tikkaat päärungosta. Hän karsi puun pitkäksi seipääksi ja oli vähän ylpeä siitä, koska se vapautti hänen turhautumistaan. He olivat päättäväisiä ja viettäisivät vielä yhden illan leirissä, ja hän huomasi työskentelevänsä tuon seipään kanssa, etsivän käyttöä sille ja yrittävän leikkiä sillä tavalla tai toisella.

Elefanttikivet jolla he olivat, olivat hyvin korkealla vuoren huipulla. Yhtenä asiana Tor päätti iskeä tuon seipään pienempien kivien alle ja katsoa, pystyisikö hän liikuttamaan sitä tuo seiväs vipuvartenaan. Pojat keksivät tarinoita suurista aarteista, joita oli tämän yhden kiven alla, ja se oli laitettu suoraan noiden aarteiden päälle piilottamaan ne, joten hän yritti epätoivoisesti siirtää sen, ja tämä auttoi vapauttamaan fyysistä turhautumista. Se mitä seuraavaksi tapahtui, sattui hyvin nopeasti. Yhdellä isolla työnnöllä kivi tosiaankin liikkui ja alkoi kieriä hyvin nopeasti. Pojat katselivat avuttomana, kun kivi sai vauhtia ja kieri pian vuorenrinnettä alas.

Vuoren alaosan luolissa asui nainen. Hän asui yksin lemmikkinsä kanssa. Hän menetti rakkaimman ystävänsä tuona päivänä kiven iskeydyttyä maahan ja murskattua hänen lemmikkinsä. Kun nainen tuli ulos katsomaan, mitä oli tapahtunut, hän näki kiven ja hänen tuskansa lähetti piikin kollektiivienergiaan. Kumpikin poika tunsi tuskan, jota tuo nainen tunsi, kun hän löysi eläimensä kivenmurikan alta. Kuten missä tahansa perinteessä, esittelisit itsesi, kun olit aiheuttanut vahinkoa toiselle, ja kysyisit, mitä voisit tehdä. Tor oli edelleen vihainen ja hänen oli erittäin vaikea tehdä sitä. Hän sanoi vain: "Eläimen olisi pitänyt liikkua. Sen olisi pitänyt tietää, että olin tulossa." Hän huomasi tuon vihan tulevan taas pintaan.

Amor tuli vanhemman ystävänsä luo ja laittoi kätensä tämän rinnalle ja sanoi: "Minäpä esittelen uuden rytmin sinulle, Tor, sillä olet tällä hetkellä niin vihainen, että voit aiheuttaa vain lisää haasteita itsellesi, et vapauttaa ja selvittää sitä energiaa, jonka olet luonut tässä." Kaikki tämä oli tietysti onnettomuus – mikään siitä ei ollut tahallista – mutta perinnettä ei kunnioitettu, joten nainen meni takaisin luolaansa, itki kovasti oikein tietämättä, mitä tehdä, ja kykenemättä saamaan takaisin fyysistä ruumista pudonneen kiven alla.

Sitten pojat saivat idean, että he menisivät alas naisen luokse ja yrittäisivät selvittää energian, mutta Tor oli vieläkin kiihtynyt. Hänellä oli kaiken muun lisäksi nälkä, ja hän oli turhautunut, halusi lopettaa tältä päivältä, palata kotiin ja teeskennellä, ettei koko asiaa ollut tapahtunut, sillä hän järkeili, ettei mikään siitä ollut tahallista.

Kuitenkin tapana oli yrittää selvittää energia ja saavuttaa tasapaino jossain kohtaa jollain tavalla, johon hän pystyi. Niinpä Tori yritti poimia uuden rytmin ystävältään, kun tämä koketti hänen rintaansa tuona päivänä. Ja Amor sanoi: "Vedä hitaasti, syvään henkeä kanssani, ja yritän lähettää sinulle energiaa, joka auttaa sinua muuttamaan rytmisi ja vapautumaan tästä turhautumisesta, jota on kaikkialla ympärilläsi tällä hetkellä. Sitten voimme palata kotiin, jos haluat, tai voimme mennä puhumaan naiselle. Tämä on sinun valintasi, Tor, ja kunnioitan päätöstäsi."

Amor kurkotti koskettamaan Torin rintaa edestä ja takaa, laittaen kätensä sydänchakran kummallekin puolelle ja sanoi: "Vedä vain pari kertaa syvään henkeä kanssani." Tuolla hetkellä Tor alkoi itkeä ja päästi ulos tuota syvää vaikerrusta, jota hän oli pitänyt sisällään hyvin pitkään. Torilla ei ollut koskaan tilaisuutta surra isäänsä, joka oli kuollut monta vuotta sitten. Hänellä ei ollut koskaan tilaisuutta olla oikeasti nuori mies, koska hän oli ottanut jo askeleensa elämään ja teeskennellyt tulleensa täksi voimakkaaksi aikuiseksi, vaikka todellisuudessa hänen henkensä itki sisäisestä tuskasta. Vaikka monet ihmiset hänen ympärillään tunsivat sen, kukaan ei ollut pystynyt oikein selvittämään energiaa niin, kuin Amor tuona päivänä.

Amor nollasi rytminsä, veti syvään henkeä ja vain makasi hetken elefanttikivillä ja katseli taivaalle, sillä nyt päivä alkoi kääntyä iltaan, ja siinä samalla hän ehdotti, että hän ja Tor menisivät vuorelta alas ja yrittäisivät saada takaisin tuon kuolleen eläimen ruumiin. Vaikka he eivät nähneet sitä, he tunsivat tapahtuneen tragedian – he tunsivat epätasapainon.

Erittäin viisas Amor pystyi auttamaan vanhempaa ystäväänsä tuona päivänä. Ennen pimeän tuloa, nämä kaksi poikaa lähtivät vuoren juurelle. He kutsuivat luokseen naisen sisältä ja kertoivat, mitä oli tapahtunut. Vaikka Amorilla oli vähän tekemistä sen kanssa, hän tunsi myös vastuuta ja osallistui tuohon vastuuseen, ja tämä sai Torin tuntemaan olonsa upeaksi – ettei hän ollut yksin. Sitten Tor astui esiin ja sanoi: "Mitä voimme tehdä? Miten voimme auttaa sinua?" Kyyneltensä läpi nainen pystyi sanomaan: "Jos voisitte auttaa minua siirtämään tuota kivenmurikkaa, voisin saada aikakin ruumiin takaisin ja vapauttaa sen tavalla, joka tuntuisi mukavammalta minusta." Nainen asui yksin ja tämä oli todellisuudessa hänen perheensä. Niinpä pojat menivät takaisin vuorenhuipulle ja löysivät tuon pitkän seipään, jonka Tor teki kaatamastaan puusta. He toivat sen alas ja käyttivät sitä taas tuon kiven siirtämiseen pois naisen näkyvistä. Se vaati heidät kummankin tällä kertaa ja he saivat esiin tuon eläimen ruumiin, ja nainen kiitti heitä kumpaakin loputtomasti. Tor halasi häntä ja pyysi anteeksiantoa. Naisella ei ollut tarvetta antaa anteeksi hänelle, sillä se ei ollut perinne. Hän katsoi Toria syvälle silmiin ja asetti kätensä hänen sydämelleen samalla tavalla kuin Amor aiemmin. Taas Tor alkoi itkeä.

Amor palasi kotiin tuona iltana yksin, kun Toria pyydettiin jäämään, kun nainen teki hänelle ruokaa ja kutsui jäämään, kun hän hautasi lemmikkinsä. He saivat jotain, minkä kumpikin heistä tunsi hyvin mukavaksi. Siinä oli kyse vastuun ottamisesta ja toisten tuskan tuntemisesta sen sijaan, että tukahdutti sen. Voiko tilanteen korjata? Ei tietenkään, mutta se oli kuitenkin onnettomuus. Tor lähti tuosta kokemuksesta oppien, miten voimaannutetaan ihmisiä ympärillään, ja Amor tunsi erittäin hyvää itsestään. Tor meni katsomaan naista vuoren juurelle useita kertoja myöhemmin. He ystävystyivät, ja energia tasapainottui korkeammalla tasolla, millä se alkoi.

Kun Amor makasi tuona iltana omassa sängyssään, hän oivalsi, että kaikki oli hyvin Mun aikoina.

Espavo, rakkaat ystävät.

Ryhmä

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.