FOKUS

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)

Syyskuu 2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen eM. Liityn seuraanne tänään lämpimin sydämin kertomaan teille vähän itsestänne. Nimittäin olette vaeltaneet ympäriinsä törmäillen asioihin maaplaneetalla ja törmänneet myös toisiinne hyvin usein, yrittäen löytää tienne Kotiin. Ja se on hyvin kaunista katsottavaa meille, koska tunnemme teidät, tunnemme sydämenne. Olimme kanssanne useamman kerran, ennen kuin tulitte Maahan. Niinpä olette pyytäneet meitä antamaan yleiskatsauksia aika ajoin – ei välttämättä opettamaan teille mitään, vaan muistuttamaan teitä asioista, jotka selvästi jo tiedätte.

Siitä olemme tänään puhumassa teille, näkökyvystänne. No, emme aio puhua erityisesti silmistänne tai näköhermosta. Kerromme kuitenkin teille, että kun kehitytte ja menette uskomattoman nopeasti näiden eri evoluutiovaiheiden läpi, fyysinen kehonne muuttuu myös.

Alatte kantaa enemmän omaa henkeänne fyysisessä kehossa. Se muutos on tapahtumassa. Olemme aina puhuneet teille, että olette luojaolentoja pitkän ajan takaa, mikä on hyvin taianomaista. Hassu asia siinä monille on, että te saatte tietää sen viimeisenä. Useimmiten vasta katsoessanne taaksepäin vuosien päästä sanotte: "Voi, jouduin varsinaiseen sotkuun! Mietin, miten tein sen." Ja sitten jäljitätte sitä taaksepäin ja muistatte tunnemuiston, joka on laitettu mieleenne, ja se muuttui tuoksi näkökyvyksi. Siis jos on niin helppoa kontrolloida ympäristöänne pelkästään katsomalla jotain, miten saatte sen toimimaan hyväksenne? On joitain hyvin peruselementtejä, jotka voivat alkaa virittää sitä teille.

Henkinäkö

Useimmat teistä ovat uskomattoman herkkiä, paljon normaalia ihmistä herkempiä, tai muuten ette lukisi tätä nyt. Tuo herkkyys merkitsee, että saatte palautetta nopeammin kuin useimmat ihmiset, ja sitä voidaan käyttää näkökyvyssänne. Niinpä katsoessanne jotain kysykää itseltänne, siirryttekö silloin enemmän rakkauspuolelle vai pelkopuolelle. Se saattaa vaatia vähän harjoitusta, ja älkää ajatelko, että jokin on parempi kuin toinen, koska se ei ole harjoituksemme. Harjoituksemme on sen sijaan yhdistyä näkökykyyn sydämen kera, ja sen pyydämme teitä tekemään.

Antaaksemme teille esimerkin, niin Isäntä (Steve) kävelee usein talossaan katsoen tätä ja tuota. Joskus hän katsoo jotain, mikä saa hänet menemään pelkoon, kuten asianpesukone, koska hän ei ole varma, miten se toimii. Siis kun hän katsoo sitä, hänellä on tapana katsoa poispäin nopeasti, sillä se ei tuo hänelle iloa. Hänen tarvitsee työstää sitä jossain kohtaa, mutta emme puhu siitä tänään. Jos hän kääntyy ympäri ja katsoo toiseen suuntaan, hän näkee pianon. Piano kiinnostaa häntä vähän, mutta hän ei ole kovin hyvä soittamaan sitä. Hänen katseensa vaeltaa vähän pidemmälle, ja hän näkee kitaransa roikkuvan seinällä, ja tuolla hetkellä hänen sydämensä sulaa. Sitä te etsitte! Siis kun näette kitaran seinällä ja se laukaisee jotain positiivista teissä, silloin olette saaneet tuon prosessin valmiiksi. Olette luoneet näkökyvyn, joka on nyt ankkuroitu tunteeseen. Tämä on tunnemuisti, joten se on näkökyky tunteen kera. Viidennessä ulottuvuudessa tämä on oikopolku luomiseen. Muistakaa, että henkenne voi luoda mitä tahansa, koska hengessä ei ole rajoituksia.

Esimerkissämme olemme käyttäneet kitaraa henkitilan pohjustamisessa. Jos jatkatte fokusoitumista tuohon näkökykyyn, niin sitten kun tuo tunnemuistitila on saavutettu, se ottaa tavoiteasetannan paikan tämän päivän maailmassa. Kyllä, rakkaat ystävät, tämä voi vaatia harjoittelua. Merkitseekö se, että voitte luoda mitä tahansa tällä menetelmällä? Ei, hengessä voitte luoda vain sen, mihin todella uskotte. Jos ette ole vakuuttunut sydämessänne, niin ette pysty luomaan tuota näkökykyä.

Maakokemuksen alemmissa värähtelyissä täytyi asettaa tavoitteita ja pyrkiä johonkin, mikä oli hieman ulottumattomissa. Ihmiset ovat tehneet kaikkia sääntöjä, miten se tehdään, ja määritelleet parhaat tavat luoda tuon prosessin avulla. Tänä päivänä noin yksityiskohtaisten tavoitteiden asettamisesta tulee ongelma, koska tekemällä sen rajoitatte henkeänne.

Henkiluominen tunnemuistin avulla

Nimittäin olette henki, joka on piilossa biologiakuplassa. Hengen luonnollinen tila on yltäkylläisyys. Toivomme, että kohtelette itseänne todella hyvin, koska se hoivaa henkeänne ja sallii sen säteillä enemmän läpi. Tunnustamalla hengen sisällänne vapautatte taian. Ansaitsette sen ehdottomasti! Siis merkitseekö se rahan luomisessa, että teidän täytyy luoda tietty määrä pankkitilillenne? Vai merkitseekö se, että teidän on tarkoitus kuvitella lopputulos, kuten onnellisuus lomalla tai vapaus tehdä jotain, mitä haluatte. Tämä on se näkökyky, koska se etsimänne lopputila. Sen linkittäminen tällä tavalla tunnemuistiinne toimii hyvin.

Kaikki tämä muuttuu melko paljon entisestä, jolloin teidän täytyi fokusoitua täsmällisiin määriin ja tehdä kovasti töitä luodaksenne tuon näkökyvyn. Nyt asiat ovat melko eri tavalla, ja luotte paljon nopeammin, kuin koskaan ajattelitte. Sen tuloksena asiat menevät usein automaattiohjaukselle ja päädytte luomaan asioita, joita ette edes tiedostaneet.

Fokus (olkaa tarkkana, mihin kohdistatte sen!)

Se mitä pyydämme teitä harkitsemaan, on hyvin yksinkertaista. Fokusoitukaa niihin asioihin, jotka sytyttävät sydämenne. Pitäkää tauko mennen rakkauteen. Fokusoitukaa asioihin, jotka tuovat teille iloa, ja löytäkää myös kanavia rakkaudelle. On erittäin helppoa jäädä jumiin negatiiviseen energiaan, joten ottakaa tietoisia taukoja mennen henkeen. Joillakin teistä on kumppani, puoliso ja lapsia, jolloin teillä ei ole mitään ongelmaa säännölliseen rakkauden antamiseen liittyen. Toisilla on lemmikkejä tai eläimiä, mikä auttaa teitä maadoittamaan rakkautenne. Ja te joilla ei ole noita rakkaita jokapäiväisessä elämässänne, löytäkää jotain, mihin fokusoitua tuomaan tuon rakkauden ulos teistä. Voitte kohdistaa sen pieneen kiveen työpöydällänne tai kasveihin puutarhassanne. Voitte tehdä mitä tahansa. Kyse ei ole tuon kohteen muuttamisesta, koska todellisuudessa te olette se, joka voittaa rakastuessanne. Kyllä, joka ikinen kerta.

Siis jos löydätte edes pieniä tapoja tai paikkoja jakaa ehdotonta rakkauttanne, löydätte tasapainon. Yksilö ei hyödy saadessaan rakkautta, ainoastaan antaessaan sitä. Ihmiskunta muuttuu uskomatonta vauhtia tällä hetkellä, ja jännittyneisyys on suurta maan päällä. Muistakaa vain, että rakkauden antamispaikkojen löytäminen muuttaa maailmaanne.

Maailmastanne puheen ollen, katselemme, kun jakautuminen lisääntyy maan päällä. Mutta älkää olko huolissanne, sillä se on väliaikaista. Jakautuminen ei ole teidän luonnollinen tilanne, mikä on tärkein asia. Jos kaksi 3-vuotiasta lasta kävelee rinnakkain ja toinen heistä kaatuu, toisen lapsen reaktio on pysähtyä auttamaan, ei jatkaa eteenpäin ja yrittää päästä edelle. Muiden ohjeiden puuttuessa he pysähtyisivät auttamaan. Teidän luontainen tilanne on ykseys. Teidän luontainen tilanne on huolehtia toisistanne ja kaikesta ympärillänne. Teidän täytyi oppia olemaan ihminen. Teidän täytyi myös oppia vihaamaan ja teeskentelemään erillisyyttä. Se on todella kaunista katsottavaa meille verhon toiselta puolelta.

Näemme tällä hetkellä paljon liikettä erittäin vanhaa ennakkoasennetta kohti, joka on ollut planeetalla hyvin pitkän aikaa. Se liittyy fyysiseen kehoon ja siihen, missä ihminen syntyy. Se ei ole yleisongelma, joten pitäkää se mielessä, rakkaat ystävät. Se on pelkästään tilapäinen matka pois luonnollisesta tilastanne. Olette todellisuudessa henki, ja luonnollinen tilanne on ykseys. Sydämenne on johdotettu välttämään toisistanne, ja siinä on asia, jonka haluamme jakaa. Jos etsitte ykseyttä, löydätte sitä myös kaikesta erillisyydestä, mitä maaplaneetalla on tällä hetkellä. Jos etsitte hyvää ihmisestä, löydätte sitä. Jos etsitte kauneutta missä tahansa maaplaneetalla, löydätte sitä. Siis sitä pyydämme kaikkia teitä tekemään nyt – se helpottaa jännittyneisyyttä.

Maaplaneetta on muuttumaisillaan vähän, eivätkä ihmiset erityisemmin pidä tuosta tunteesta. Vaikka he saattavat vähän vastustaa sitä, se on myös jokaiselle tilaisuus ankkuroida valoa. Jos fokusoidutte todella lähettämään valoa ja avaamaan sydämen, ette ala nähdä ainoastaan tuota ykseyttä toisissa ihmisissä, vaan näette myös toisten ihmisten hengen erittäin selkeästi. Sitten teillä on uusi näkökyky omastanne, ja sitä ajamme takaa. Olette luojaolentoja. Pian näette, kuka oikeasti olette, sekä siihen liittyvän vastuun.

Mihin katsotte tänään? Mitä valintanne ja kuvanne ovat? Mihin lähetätte valoanne? Pitäkää mielessä, että se mihin fokusoidutte, kasvaa näinä aikoina. Monilla ihmisillä on haasteita rahan kanssa, joten fokusoidutte rahaan tai rahan puutteeseen. Siinä on suuri ero. Useimmat ihmiset joilla on ongelma, fokusoituvat luonnostaan puutteeseen. Miten voin saada lisää rahaa? No, alatte pelkästään käyttää hyvin yksinkertaista työkalua, jonka Isännän isäntä opetti tälle kauan sitten. Kun lähetätte seteleitä, joilla voitte maksaa, juhlitte tuota tunnetta. Riemuitkaa siitä, että täytätte sitoumuksen ja sopimuksen jollain tapaa. Juhlikaa ja kiittäkää tuon laskun maksamisen yltäkylläisyydestä, vaikka teillä on kolme muuta laskua, joita ette pysty maksamaan nyt. Varokaa tuomitsemasta itseänne siitä, koska se laittaa luomisenergian liikkeelle.

Kun seuraavan kerran avaatte silmänne, luotte jotain, mitä ette odottaneet. Tuossa hetkessä jotain voi tapahtua, asiat voivat muuttua, eikä se ole enää iso huoli. Näin homma toimii, ja kyse on siitä, mihin katsotte. Luotte maailmaa edessänne joka kerta, kun avaatte silmänne. Nauramme hysteerisesti sille. Kyllä, rakkaat ystävät, me nauramme! Koska näemme, että avaatte kohta silmänne ja odotatte näkevänne jotain, mitä etsitte. Sitten näemme kaikkien atomien hyppivän juuri, ennen kuin avaatte silmänne, ja ne yrittävät luoda sen, mitä odotatte näkevänne. Se on kaunista peliä. Nauttikaa tästä matkasta, rakkaat ystävät. Edistytte uskomattoman nopeasti, ja olemme erittäin ylpeitä teistä. Jatkakaa hyvää työtä ja tietäkää, että te ette ole koskaan yksin. Olemme aivan siinä, vain poissa näkyvistä. Me näemme teidät. Siihen rakkautemme menee … teihin!

Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Hoivatkaa toisianne joka tilaisuuden tullen, koska hoivaatte silloin itseänne. Pitäkää mielessä, että kaikki on kaunista peliä. Pelatkaa hyvin yhteen. Muistakaa, että rakastamme teitä kovasti.

Espavo. Olen eM.

Ryhmä

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.