HARMONIA

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)
Elokuu 2020 (kanavoitu 25.7.2020)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huom. Seuraava kanavointi annettiin suorassa VirtualLightBroadcast-lähetyksessä ja sen voi kuunnella alkuperäisenä nauhoituksena. Alla on saman kanavoinnin editoitu versio, joka on suunniteltu tulostettavaksi. Se editoitiin Ryhmän valvomana ja hyväksymänä. Toivottavasti nautit siitä. Steve Rother

_______

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Merlia ja liityn seuraanne tänään, pelinne ollessa hyvin käynnissä. Liikutte ällistyttävää vauhtia, ja kyllä, näemme kaikki vaikeudet ja haasteet. Teihin on osumatta tämä täällä, ja tuo tuolla hyökkää kimppuunne. Ette kuitenkaan ehkä näe, että feminiinienergia on nyt maadoittunut Maa-planeetalle. Puhuimme tästä, kun tuo aikajana kulki yli viime marraskuussa, koska teillä oli hyvin epätavallinen tilaisuus maadoittaa se ja tehdä siitä omanne. Hyvin tehty, rakkaat ystävät! Se ei ainoastaan tapahtunut, vaan nyt feminiinienergia maadoittuu vielä lisää. Kuten olemme maininneet aiemmin, tämä on erityyppistä energiaa.

Uusi tasapaino

On hyvin vaikeaa verrata näitä kahta voimatyyppiä – maskuliinisuus ja feminiinisyys – koska ne toimivat täysin eri tavoin. Selvästi uusi raja on nyt ylitetty, mikä asettaa näyttämön uudelle todellisuudelle, vaikka vaikeita asioita tapahtuu. Tämän aallon ensimmäinen osa on jo antanut kollektiiville korkeamman näkökyvyn ja nostanut rimaa pelinne monilla alueilla. Kollektiivisten tekojen kohottaminen ei ole vielä seurannut. Siis kun nousette, kuvittelette tapoja ankkuroida sen todellisuuteenne. Pian alatte nähdä sen täysin eri perspektiivistä ja ymmärtää sen tuoman voimaantumisen. Kun feminiinisyyden nouseminen jatkuu, näette maskuliinisuuden työntävän luonnostaan vastaan. Nähkää tämä tasapainottumisena, ei kilpailuna.

Useita vuosia planeetallanne on ollut huomattavaa jakautumista, ja sen pahentuminen on jatkunut aivan viime aikoihin saakka. Nyt aletaan toimia kollektiivina, ja tässä on useita tärkeitä osia. Ensinnäkin, uudessa feminiinienergiayhdistelmässä jokainen ihminen voi nyt nähdä hieman korkeammasta perspektiivistä. Se ei välttämättä merkitse, että he päättävät vaihtaa perspektiiviä, mutta se on vaihtoehto. Toiseksi, tapanne lähestyä asioita ja nähdä asiat saattaa muuttua myös. Toisin sanoen, tunteenne siitä, mikä on tärkeää, saattaa muuttua äkisti kokemusten vuoksi. Kolmas asia joka voi tapahtua, on, että saatatte tuntea voimakkaampaa vastarintaa maskuliinisuudelta. Kuten mainitsimme aiemmin, tämä ei ole kilpailua, vaan tasapainottumista. Ja tasapainottuminen voi tapahtua hitaasti.

E-perhe

Kollektiivin uusi tasapaino ja reagointi ovat saaneet protestoijat lähtemään kaduille maailman monissa osissa. E-perheen perusprinsiippi on, että henki on tasavertainen kaikissa ihmisissä. Ja tietysti näette sitä mielenosoituksissa. Tämä on itse asiassa tasapainottumisprosessia, joka liittyy E-perheeseen. Melko kauan sitten E-perhe tuli tälle planeetalle maadoittamaan tämän kokeellisen vapaan valinnan pelin. Se oli ensimmäinen kerta, kun he ottivat pois siipensä ja tulivat osaksi jotain peliä ja toimivat fyysisessä muodossa. Useimmat ovat nyt reinkarnoituneet niin monta kertaa, että he ovat kadottaneet muistikuvan siitä, keitä he oikeasti ovat. Monilla, myös tätä nyt lukeville, se on vain syvä tunne.

Siis kyse on tuosta tasapainosta. Yksi globaalisti tällä hetkellä tapahtuva asia on rasismin tasapaino, tai epätasapaino. Voitte nähdä nopeita muutoksia yrityksessä harmonisoitua – vaihdellen loukkaavien ikivanhojen monumenttien poistamisesta, urheilujoukkueiden nimen muuttamiseen. Ihmiskunta katsoo korkeammalta, kun feminiinisyys nousee.

Ihmiskunta arvioi uudelleen ennakkoluuloja tässä mestaruuden ajassa, mikä on virstanpylväs. Tietysti kyse on paljon enemmästä kuin pelkästä rodusta. Tuomme huomioonne ennakkoluulot islamin uskosta maailman eri osissa. Myös paljon siitä on työnnetty pois tasapainosta, mitä voitaisiin pitää myös rasismin muotona. Feminiinienergiaa on täällä kuitenkin nyt uudessa muodossa, ja se omaksutaan eri tavalla kuin koskaan ennen. Kun näitä asioita tulee pintaan, rakkaat ystävät, nähkää, mitä ne ovat, älkääkä pelätkö.

Siis, mitä täytyy tapahtua feminiinienergian jäämiseksi? Voi, se maadoittuu jo. Ja kerromme teille, ettei koskaan enää palata siihen, mitä se oli, koska ihmistietoisuus on muuttunut. Tietysti kyse on yksinkertaisesti siitä ajatuksesta, että maskuliinisuus on jollain tavalla parempi. Kyllä, vaikka teillä on erilaiset kehot, ihonvärit ja synnyitte eri paikoissa, olette kaikki samaa henkeä ja tasavertaisia siltä osin.

Kosminen vitsi

Meistä rasismi on vähän kosminen vitsi. Miksi? Koska niiden ihmisten joilla on ennakkoluuoja tiettyä rotua kohtaan, täytyy ymmärtää, että he ovat moniulotteisia olentoja, joilla on monia kokemuksia eri todellisuuksissa. Jos ennakkoluulo on opittu uskomusjärjestelmä, niin sen voi muuttaa. Monen sukupolven mittainen viha on kuitenkin tiukemmassa. Siinä tapauksessa voimme melkein taata, että toisessa ulottuvuudessa he ovat juuri sitä rotua, jota vastaan heillä on ennakkoluuloja. On mielenkiintoista, miten homma toimii. Odottakaa vain, kunnes he menevät Kotiin – silloin kaikki saavat suurimmat naurut kosmisista vitseistä, joita kukaan ei oikein ymmärtänyt maan päällä ollessaan.

Haaste

Kaikki tämä tapahtuu, kun feminiinisyys jatkaa hitaasti nousemista ja saa otetta. On monia muutoksia ja haasteita edessä olevina päivinä. Löytäkää vahvuutenne harmoniassa ja löydätte sen valon, kun vähimmän vastuksen polku ilmestyy esiin. Feminiinienergiassa on yksi suuri haaste, joka jokaisen pitäisi tietää. Omahyväisyys sallii sen kuolla ja pudota takaisin tuntemattomuuteen. Feminiinienergia ei ole omahyväistä, vaikka niin on aina opetettu osana harmoniaanne.

Ottakaa paikkanne, rakkaat ystävät. Jos pidätte pelkästään kädestä, edes vähän, voitte alkaa yhdistyä eri tavalla. Pitäkää kädestä, kun voitte, rakkaat ystävät, vaikka se on vain energeettistä. Tietäkää, että energianne yhdistyvät universumin taikuudessa, sillä olette jo luoneet ihmeen täällä Maa-planeetalla. Emmekä malta odottaa nähdäksemme, mitä teette sillä seuraavaksi. Hyvin tehty. Rakkaat ystävät, suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne kunnioittaen, hoivaavan toinen toistanne ja pelaamaan hyvin yhteen. Olen Merlia. Tulkaa katsomaan minua joskus.

Espavo

_____________

Tervehdys Kotoa, rakkaat ystävät. Olen Ajanpitäjä. Liityn tänään seuraanne hyvin ylpeänä verhon tältä puolelta. Teidän täytyy ymmärtää, että katselemme, mitä maailmassanne tapahtuu, ja olemme ikionnellisia uuden energian ankkuroimisesta. Olette pärjänneet uskomattoman hyvin, rakkaat ystävät. Nyt kun astutte eteenpäin, asiat alkavat muuttua. Kyllä, paljon energiaa tulee sisään, ja on usein hyvin vaikeaa arvioida täsmälleen, missä pitäisi olla. Siis älkää tuomitko maailman tapahtumia. Teillä tapahtuu paljon melko nopeasti, ja sen mukana tulee kaikkia uusia tilaisuuksia. Ymmärtäkää, että teillä on kaikkea, mitä tarvitsette tulevaa varten, ja enemmän. Olette täällä, rakkaat ystävät, koska toitte jotain ihmisyyden laajempaa aspektia varten. Tiesitte, että tämä tapahtuisi jossain kohtaa.

Monet teistä ovat tulleet tänne noin 300 vuoden päästä tulevaisuudesta, ollaksenne kanssamme nyt. Kerromme lisää tuosta aspektista pian, jotta voitte ymmärtää paremmin suuremman kuvan. Viime kerralla kun tulimme yhteen, puhuimme ulottuvuuksien yhteensulautumisesta ja tinkimättömyyden neljästä värähtelysuunnasta: mitä ajattelette, mitä tunnette, miten toimitte ja mitä uskotte. Jos voitte harmonisoida nämä kaikki neljä, henkenne on ohjaksissa. Ja haaste jota monet ihmiset ovat käsitelleet, on yrittää harmonisoida nuo värähtelyt. Kun tuo harmonia syntyy, värähtelyt nousevat. Näette globaalisti, että järjestelmänne tulevat viimeisenä perässä.

Kaikkia järjestelmiänne rasitetaan, ja muutos on liikkeessä. Riippumatta siitä, laitetaanko ne liikkeeseen opastamaan vai hallitsemaan teitä, kaikki ne tarvitsevat nyt muutoksia. Se on tietysti hyvin haastavaa, koska monet yrittävät käyttää hyödyksi tuota tilannetta. Ymmärtäkää vain, että olette avanneet ovia edessänne ja monia uusia tilaisuuksia tulee näiden muutosten tuloksena. Ja teidän täytyy pitää vain silmänne auki – pitää silmällä noita aikoja ja tuntea nuo lempeät tönäisyt, kun niitä tulee.

Feminiinisyyden maadoittaminen

Rakkaat ystävät, puhumme tänään feminiinienergiasta liikkeessä maan päällä. Feminiinienergia nousee edelleen, mikä näkyy yhteiskunnallisten normien muuttumisessa. Pintaan on tullut lukuisia merkkejä, jotka liittyvät feminiinienergian rooliin yhteiskunnassa. Perinteisesti kaikki esittivät roolinsa, ja se itse asiassa toimi, mutta nyt se on muuttunut ja energia on siirtynyt uusille alueille.

On yksi aspekti, joka niiden on erityisen vaikea käsitellä, joilla on voimakas feminiinienergia, ja se on luultavasti kriittisin. Se on kyky laittaa itsenne ensimmäiseksi. Feminiinienergian luontaisen herkkyyden ja empatian vuoksi se on yksi suurimmista haasteista. Vaikka haluatte varmistaa, että kaikilla on ok, jotta teillä voi olla ok, teidän ei tarvitse ratkaista kaikkien muiden ongelmia. Kuulostaako tutulta? No, todellisuudessa se toimii vain, kun laitatte itsenne etusijalle. Olemme kertoneet usein esimerkin Isännästä, joka matkusti monta vuotta lentokoneissa. Kun happinaamari putoaa katosta, teidän täytyy aina muistaa laittaa se itsellenne ensin. Koska jos ette huolehdi itsestänne, teillä ei ole mitään annettavaa muille ihmisille. Ja tämä on yksi ihmisten suurimmista haasteista, sen myötä miten feminiinienergia on suodattunut yhteiskuntaan. Vaikka se on hiljaista ja harmonista, se on todellisuudessa paljon voimakkaampaa energiaa, kuin useimmat ihmiset ymmärtävät. Olette siirtymässä tuohon suuntaan hyvin selvästi nyt, joten havaitsette sen, jos ette ole jo havainneet.

Rakkaat ystävät, tässä uudessa voimaantumisessa teidän on kriittistä ymmärtää, että te olette ensimmäisenä energiajonossa. Silloin kun ette toimi sen mukaisesti, muutatte energian. Kun muutatte asioita, teidän täytyy käsitellä sen jälkiseuraamukset. Kuitenkin teidän luontainen tilanne on olla suoraan edessä ja vastaanottaa energia ensin ja hoivata itseänne, jotta teillä on enemmän annettavaa muille ihmisille. Tämä on kriittinen aspekti, jonka monet ihmiset unohtivat, kun asiat alkoivat muuttua planeetalla, kuten ne muuttuvat tänä päivänä. Pitäkää huolta itsestänne, sillä teitä tarvitaan enemmän, kuin tiedätte. On sopimuksia, jotka alkavat toteutua nyt, ja kuten olemme maininneet aiemmin, spesialistioppaita on valmiina odottamassa.

Olette taianomaisessa ajassa Maa-planeetalla, rakkaat ystävät. Ette ole koskaan ennen olleet tässä, emmekä malta odottaa, mitä teette seuraavaksi. Pyydämme teitä kohtelemaan toisianne kunnioittaen. Hoivatkaa toinen toistanne aina tilaisuuden tullen ja pelatkaa tätä uutta peliä hyvin yhteen. Hyvin tehty, rakkaat ystävät, hyvin tehty. Olen Ajanpitäjä, ja rakastan teitä kovasti.

Espavo. Kiitos oman voimanne ottamisesta.

Ryhmä

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.