KRISTALLEJA POLULLA – VALOSIEMENTEN KYLVÄMINEN

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)

Elokuu 2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Ajanpitäjä. Olen tullut kertomaan teille, että olette taianomaisessa ajanhetkessä. Tosiasiassa olette erityisesti päättäneet olla tilanteessa, joka voi olla hyvin haastava useimmille. Kuitenkin täällä olette. Jotkut teistä yrittävät selvittää tarkkaan, mitä tapahtui. Ette muista suostuneenne tähän kaikkeen. Ihmettelette, työnsikö joku teidät tähän elämään. Sitten jotenkin heräsitte ihmiskehossa yrittäen selvittää, mitä teitte maaplaneetalla.

No, rakkaat ystävät, kerrotaanpa teille. Ette ole täällä sattumalta. Pian ymmärrätte enemmän tästä energiasta ja siitä, mitä maaplaneetalla tapahtuu. Kaikkien olentojen suurimmat suunnitelmat kaikkialla alkavat nyt yhdistyä, joten hyvin yksinkertaisesti sanottuna, sitä tapahtuu. Älkää luulko, että käytte tätä läpi yksin. Olette henkiä, jotka pelaavat peliä hyvin kummallisella planeetalla. Vaikka olette kovasti rakastuneet maaplaneetan kauneuteen, tietäkää, että te ette ole täysin Maasta. Rakkaat ystävät, olette täällä erityisesti tekemässä muutoksen, jossa olemme auttamassa teitä. Emme ole täällä näyttämässä teille, mihin suuntaan kääntyä, tai avaamassa ovia teille, vaan muistuttamassa, että tunnette jo tien Kotiin.

Tunnette jo tien Kotiin

Teidän täytyy vain löytää tienne pois siitä ihmisyydestä, jota käsittelette tällä hetkellä. Se todellisuudessa vain tarvitaan. Jokainen teistä voi nousta ottamaan seuraavan tason siinä inkarnaatiossa, jossa parhaillaan olette. Vaikka maaplaneetan kaikilla asukkailla on suuri muutos edessä, kehotamme teitä myös vain odottamaan, kunnes näette, mitä tulee. Taika jota pidetään ulottuvuuksissa kaikkialla ympärillänne, alkaa järjestyä ja yhdistyä. Vaikka olisi helppoa alkaa pelätä tätä, pyydämme teitä pysymään toiveikkaana ja muistamaan: "Odottakaa, kunnes näette, mitä tulee!" Se ei sytytä ainoastaan henkeänne, vaan myös fyysisen kehonne. Hyvin paljon voi tapahtua hyvin lyhyessä ajassa, sillä muutoksen mestareita on nyt maan päällä ja katselemme useimpia heistä nyt. Ette ehkä täysin ymmärrä sitä, mutta jollain tavalla se resonoi sydämessänne.

Muutoksen mestarit

Tervehdimme teitä kaikkia suurella rakkaudella ja tietäen sen valtavan työn, joka teillä on edessänne. Jatkakaa mahtavaa työtänne, rakkaat ystävät. Ja kun teistä alkaa tuntua yksinäiseltä tai lannistuneelta, kurkottakaa ulos itsestänne ja alkakaa auttaa toisia jollain tapaa, vaikka kuinka pienesti. Tuo yksinkertainen teko oikaisee teidät taas hyvin nopeasti.

Monet teistä ovat matkustaneet ajassa taaksepäin ollakseen täällä tämän muutoksen aikana ja auttaakseen tekemään tästä tasaisen siirtymän.

Kerromme teille, että myös kaikkien vaikeuksien ja haasteiden kera olemme ennustaneet, että se voi olla hyvin yksinkertainen prosessi. Teidän ei välttämättä tarvitse käydä läpi sen vaikeuksia, vaikka tietysti on niitä, jotka valitsevat sen. Pyydämme teitä olemaan tuomitsematta. Ymmärtäkää, ettei ole niin, että korkein porras ikään kuin lähtee ja vain vaikeat jäävät. Tietysti se on pelkästään vanhan energian tapa tarkastella asioita ja ihmisluonnetta. Olette viettäneet liikaa aikaa polariteetissa, vaikka olette selvästi astuneet kolmannesta ulottuvuudesta viidenteen. Ette vielä tiedä, miten se toimii. Myös fysiikkanne on muuttunut, ettekä vieläkään tunnista sitä. Ottakaa vähän aikaa ja kerromme teille, että muutoksen mestarit ovat valmiina maan päällä. Te olette täällä, rakkaat ystävät. Teitte sen! Tervetuloa Kotiin, ja odottakaa, kunnes näette, mitä tulee.

Odottakaa, kunnes näette, mitä tulee

Suuresti kunnioittaen tervehdimme teitä tällä tavalla. Ja pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen, sillä katsotte jumalaa silmiin. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen, avatkaa kaikki ovet, jotka pystytte, ja pelatkaa tätä uutta peliä hyvin yhteen.

Espavo, rakkaat ystävät. Olen Ajanpitäjä.

___________________

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Merlia.

Olen tullut seuraanne tänään auttamaan teitä näkemään itsenne niin, kuin me näemme teidät täällä Kotona, sillä meillä ei ole harhakuvia. Näemme todellisen luonteen, kuka olette, ei ainoastaan sitä, kuka olette olleet tämän inkarnaation aikana. Monet teistä ovat matkustaneet ympäri universumia aioneita. Toisille maaplaneetta on melko uusi ja heillä on ollut täällä vain 50-100 elämää aiemmin. Tietäkää, että olette kaikki vaikuttaneet merkittävästi.

Siirtymäasiantuntijat

Yksi asia jonka haluamme kertoa, on, miten tärkeää teidän on ymmärtää, että olette täällä tarkoituksesta. Nämä ovat hyvin kriittisiä aikoja teille kaikille. Yksi tärkeimpiä asioita jonka olemme aina maininneet, on tälle maaplaneetalla tuleminen ja sieltä lähteminen. Kun henkenne menee verhon läpi siirtymissä, joita kutsutaan "syntymäksi" ja "kuolemaksi", henkenne itse asiassa leimataan. Tämä on yksi syy, miksi on hyvin tärkeää kiinnittää huomiota siihen. Tämä ei ole ainoastaan teille, vaan kaikille joihin teillä on tilaisuus vaikuttaa.

Kun ihminen lähteen maapallolta pelossa – jos hän on peloissaan tai taistelee viimeisestä hengenvedostaan – kaikki hänen energiansa käytetään taisteluun tai joskus myös vihaan. Teidät voidaan kuitenkin leimata tuolla energialla, kun lähdette. Kun palaatte inkarnaatioon missä tahansa elämässä, kannatte sitä mukananne. Teidän melkein kuin täytyy jatkaa sen esittämistä eräänlaisessa henkisessä karmassa. Tämä tapahtuu monille olennoille, vaikka useimmat teistä ovat siirtymäasiantuntijoita. Olette onnistuneet laittamaan itsenne tähän aikaan nyt, kun monia ihmisiä lähtee. He tekevät siirtymän – ei vain Maan tämän syklin loppumisen vuoksi, vaan myös siksi, että monet ovat valmiita siinä, mitä he tulivat tänne tekemään. Monet teistä ihmettelevät: "Tiedän olevani täällä tarkoituksesta, ja minulla saattaa olla myös jotain opetettavaa, mutta onko siinä kaikki?" Ei, on paljon enemmän.

Ennen kuin tulette maan päälle, kylvätte kristalleja polullenne auttamaan muistamisessa

Yksi asia joka tapahtuu kaikille hengille, kun ne päättävät tulla maaplaneetalle, on, että ne kylvävät kristalleja polulleen. Ne haluavat muistaa paikkoja ja asioita, joita ne kokivat toisissa elämissä. Ja ne haluavat muistaa myös joitain ns. virheitä, jotteivät toista niitä. Tietysti te olette ainoa, joka päättää jonkin olevan virhe, sillä täällä Kotona ei tuomita. Vain te sanotte: "Seuraavalla kerralla haluan parantaa polkuani. Haluan tehdä muutoksen ja tehdä tämän vähän eri tavalla." Laitatte siis näitä kristalleja polullenne, laitatte yllenne unohdusverhon ja sitten hyppäätte sisään sanoen: "Miksi olen täällä taas? En muista." Ja alatte kulkea eteenpäin sokkona, kunnes löydätte kauniin kristallinne: "Voi, tämä merkitsee minulle paljon. En edes tiedä, mikä se on, mutta se valaisi minut sisältä." Ja me nauramme hysteerisesti, koska te laitoitte sen siihen. Te halusitte muistuttaa itseänne kaikesta siitä kauneudesta, mitä teillä on sisällänne. On taikaa, että te henkenä pystytte säteilemään sen fyysisen biologiakuplan läpi, jossa jokainen teistä asuu ollessanne maaplaneetalla.

Nyt voitte hiljaa kylvää kristalleja toisten löydettäväksi

Yksi mielenkiintoinen osa tässä on, että monet teistä ovat tulleet erittäin hyväksi kylvämään näitä kristalleja polullenne. Monet teistä ovat tulleet kylvämään kristalleja kaikille poluille, koko ihmiskunnalle, erityisesti tässä elämässä. Tämä on kriittistä aikaa maaplaneetan hengille, sillä olette tulleet hyvin tärkeään aikaan muistaaksenne. Onko siinä pelkoa? Kyllä, voimme melkein taata, että on pelkoa. Voimme kertoa teille, että se on luonnollinen osa Maan kaksinaisuutta, ja se joskus roikkuu edelleen siitä vanhasta kolmannesta ulottuvuudesta, josta äskettäin lähditte.

Olette laittaneet itsenne hurjasti viidenteen ulottuvuuteen. Yritätte kuitenkin edelleen käyttää kolmannen ulottuvuuden työkaluja. Monet teistä ovat tulleet mukanaan kyky asettaa hiljaa kristalleja toisten löydettäväksi. Se on hyvin taianomaista. Tulee aika, jolloin tulette Kotiin ja saamme näyttää teille kaikki ne vaikutukset, joita teillä on ollut maaplaneetalla. Miettikää kaikkia niitä kertoja, kun sanoitte jonkin hullun asian, joka tuli mieleenne, ja muutitte syvällisesti jonkun elämää. Teillä oli rohkeutta sanoa se ääneen, mikä auttoi häntä saamaan tolkkua jostakin, mistä hän oli yrittänyt saada tolkkua pitkän aikaa.

Kannatte näitä kristalleja mukananne. Tämä on ollut taakka joillekin teistä, koska tiedätte syvällä sydämessänne, että teillä on syvällinen merkitys. Ette kuitenkaan aina pysty näkemään todisteita siitä tai ansaitsemaan elantoanne sillä. Joskus ette ole edes kyenneet näkemään vahvistuksia, joita niin kovasti etsitte. Mutta olemme tässä kertomassa teille siitä, ja haluaisimme teidän kiinnittävän huomiota siihen.

Päästäkää irti kiintymyksestä

Irtipäästämisessä on mielenkiintoinen osa, ja se on valtava osa kykyä laittaa kristalleja kaikkien löydettäväksi. Jos pysytte kiinni kristallissa, ihmiset kulkevat suoraan ohi sanoen: "Ai, se kuuluu varmaan jollekin muulle. En resonoi sen kanssa. En ole varma, mitä se merkitsee." He siis kulkevat suoraan kristallien ohi, koska istutte puskissa ajatellen: "Mietin, löytääkö kukaan tuon kristallin, jonka laitoin siihen." Tai yritätte vaihtaa sitä tai laittaa jonkin toiseen sävyn tähän viestiin, jonka toitte Kotoa. Jokaisella teillä on uskomatonta kauneutta, jonka olette tuoneet Kotoa, ja erityiskyky jakaa se, jotta toiset voivat nähdä sen. Tämä luo kokonaisen kristallitason, jonka ihmiset voivat löytää maaplaneetalta.

Rakkaat ystävät, näette eksponentiaalisen käyrän. Yksi ihminen johtaa seuraavaan, mutta se ei jatku 1, 2, 3 ja 4, vaan se hyppää yhdestä sataan, tuhanteen, kymmeneentuhanteen jne. Siitä tulee eksponentiaalista, koska he kääntyvät ympäri ja jättävät kristalleja toisille. Milloin se siis alkaa? Se alkaa nyt, ja siksi olette täällä. Monet teistä ovat itse asiassa varanneet paikkansa juuri tähän aika-avaruushetkeen osallistuakseen tähän muutokseen. Kyllä, on monia haasteita, ja painitte edelleen monien vanhojen kolmannen ulottuvuuden aspektien kanssa. Olen viimeinen viimeisimmästä singulaarisuusryhmästä, kuten Isäntä kutsuu meitä, koska minulla on feminiiniaspekti ja te olette olleet hyvin vankkumatta maskuliinisessa väkivoimaenergiassa.

Feminiini- ja maskuliinienergiat

Alatte ymmärtää, että hyvin hiljainen energia valtaa planeettaa. Se on hiljaista, joten se ei tee otsikoita joka päivä eikä ole pakottavaa. Tosiasiassa voitte laittaa näitä kauniita feminiinikristalleja polullenne riippumatta siitä, keitä olette. Miksi sanomme "feminiinisiä" eikä "tasapainoisia" kristalleja? Tämä johtuu siitä, että monet ovat pitäneet kiinni maskuliinienergiasta. Maaplaneetalla tapahtuu kuitenkin massiivinen muutos, ja on erittäin vaikeaa päästää irti vanhoista kolmannen ulottuvuuden tavoista. Elitte kaksinaisuudessa hyvin pitkään. Vaikka ihmisyytenne on kehittynyt valtavasti tällä alueella, olette siirtymässä kohti tasapainoa. Feminiinivoiman, kaikkien olentojen todellisten energioiden, uudelleenilmestyminen voi antaa teille tasapainoisen maskuliini- ja feminiinienergian. Tämä on seuraava taso astumisessa viidenteen ulottuvuuteen, jossa voitte ankkuroida energianne täysin uudella tavalla. Asiat toimivat tietysti eri tavalla viidennessä ulottuvuudessa kuin kolmannessa. Opitte ja sopeudutte. Koska olette laittaneet monia näitä kristalleja maaplaneetalle, monet alkavat jo näkyä, joten antakaa itsellenne vähän kunniaa.

Olette kaikki yhtä

Näette hiljaisen muutoksen neutraalia energiaa kohti, joka on henkenne. Kun tulette Kotiin, rakkaat ystävät, henkenne ei ole maskuliininen tai feminiininen. Muistatte, että olette ensin henki, ja se on yksi perustekijä. Pitäkää silmällä omia kristallejanne, joita laitatte polullenne – näitä asioita joita voitte tehdä vaikuttaaksenne – ja uskaltakaa tunnustaa ne. Myös joku muu on voinut laittaa ne sinne, mutta nyt on se aika, jolloin kaikki voivat hyötyä näistä ideoista. Kukaan ei omista näitä kristalleja, koska ne tulivat Kotoa. Olette kaikki yhtä, ette erillään toisistanne. Kun palaatte Kotiin, ymmärrätte sen, koska tunnette kaiken, mitä kaikki muut tuntevat.

Onko sitä tapahtunut koskaan ennen maan päällä? Kyllä on, vaikka ei täysin, koska elätte epätäydellisyyden planeetalla. Olette täydellinen valon, rakkauden ja hengen epätäydellisyys. Omistakaa se. Astukaa siihen. Älkää ajatelko, että teillä on kaikki. Älkää jääkö kiinni kristalleihinne. Päästäkää niistä irti rakkaudella ja tietäkää, että ne ovat kaikille. Älkää yrittäkö ottaa omistajuutta niistä, kun se on tietysti kolmannen ulottuvuuden ominaisuus, joka ei enää toimi tämän päivän maailmassa. Tietäkää, ettei ole välttämättä parempaa kuin toinen, mikä on vaikea aspekti, koska olette eläneet polariteetissa hyvin pitkään. Valitettavasti olette kiivenneet ylösnousemustikkaita ajatellen, että tämä värähtely on jotenkin parempi kuin alempi värähtely.

Oppiminen elämään toisten Kodin enkelien joukossa

Koko ihmiskaistaleveydellä on nyt tilaisuus ottaa seuraava askel. Muistutamme usein teille, keitä olitte tietyissä aspekteissa, erityisesti Lemurian päivinä. Lemuriassa olitte hyvin yksinkertaisia ihmisiä. Ette tarvinneet teknologiaa, koska sydän yhdisti teidät. Ymmärsitte, mitä naapurinne tunsi, koska tunsitte sen itse. Kun olette yhteydessä tällä tavalla ja uskomattoman empaattisia, ei voi olla sotaa, koska pommittaisitte itseänne. No, juuri sitä teette maaplaneetalla tällä hetkellä. Teeskentelette niin paljon olevanne erillisiä, että itse asiassa uskotte sen. Ette ole erillisiä, ja se on avain, joka haluamme teidän kaikkien ymmärtävän.

Nämä ymmärrystasot sallivat koko ihmiskunnan ottaa tämän seuraavan askeleen uuteen aika-avaruusulottuvuuteen luomaan jotain todella taianomaista. Olette luoneet tämän pelin, mutta se muuttuu kohta. Ette kuitenkaan ole huolissanne, koska joitain ihmeellisimpiä siirtymäasiantuntijoita on jo paikoillaan ympäri maailmaa. Ovatko nämä ylösnousseita mestareita? Ei. Ne olette te. Olette niitä ylösnousseita mestareita, joita niin usein etsitte. Teillä on hyvin paljon sisällänne.

Kyllä, tiedämme, että teillä on taakkana ego. Ja se tekee vaikeaksi nähdä itsenne ja myös ymmärtää, että te ette ole ainoa. Olette jumala, ette ole ainoa jumala. Edessänne on oppiminen elämään muiden jumalien, muiden Kodin enkelien, joukossa. Mitä enemmän teillä on se kyky, sitä helpommaksi elämänne tulee. Pystytte menemään tähän seuraavaan aika-avaruusulottuvuuteen iloa ja laulua sydämessänne pelon sijasta. Ne ovat noita kristalleja, joita olette laittaneet polullenne koko ihmiskuntaa varten, ja kaikkia niitä energioita varten joita olette kantaneet monta elämää. Nyt teillä on tilaisuus esittää ne.

Valitkaa siis huolellisesti nuo kristallit, joita jätätte, ja sitten antakaa niiden mennä ja katselkaa, kun planeetta muuttuu hitaasti ja sen värähtely nousee. Sitä tapahtuu jo. Älkää uskoko kaikkea, mitä näette. Uskokaa, mitä tunnette sydämessänne, ja alatte tasapainottaa maaplaneetan energioita hyvin kauniilla tavalla.

Suuresti kunnioittaen saan tervehtiä teitä tällä tavalla ja muistuttaa teille, keitä olette, pitää peiliä edessänne ja auttaa teitä muistamaan kohdella toisianne arvostaen. Tukekaa toisianne ja pelatkaa hyvin yhteen.

Olen Merlia. Tulkaa katsomaan minua joskus. Espavo.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.