MUISTAMISKEHOTUS – TÄYDELLISEN ITSEN HERÄTTÄMINEN

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)

Heinäkuu 2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Elrah Rytmipalvelusta.

En ole puhunut teille viime aikoina, koska rehellisesti sanottuna, monet teistä ovat olleet aivan liian vakavia. No, on aika nauraa vähän ja tuoda taas tuo energia takaisin, jotta voitte nähdä asiat eri perspektiivistä. Kyllä, tiedämme, että teidän täytyy päästä suruprosessinne läpi. Usein löytäessänne jotain uutta vaatii vähän aikaa sopeutua siihen mielessänne, mutta myös sydämessänne. Olette olleet mukana tässä aivan alusta saakka, kuitenkin nyt meillä on tilaisuus viedä teidät vähän pidemmälle kuin koskaan aiemmin. Tietäkää, että yksi tärkeimmistä asioista jonka kanssa kaikki voivat alkaa työskennellä nyt, on alkaa astua täydelliseen itseensä.

Täydellinen itsenne

Koska elätte tällä epätäydellisyyden planeetalla, teidän on täytynyt olla jakautunut 11 säteeseen selviytyäksenne. Kenties auttaa, kun ajattelee sitä valon osumisena prismaan ja sitten eri varjoja ja valoja kuvastuu pintaan. No, teette samaa. Meille olette täydellisiä olentoja. Kätkette puutteenne, joita teillä on voidaksenne pelata tätä peliä, jossa teeskennellään ihmistä. Muistakaa se, koska se on erittäin tärkeää.

Voi kyllä, tiedämme, että monet teistä ajattelevat, ettei kyse ole oikeasti pelistä. Se näyttää aivan liian vakavalta ollakseen peliä, mutta odottakaa vain, kunhan pääsette Kotiin. Saatte elämänne naurut ja teiltä kestää viikkoja ja viikkoja lakata nauramasta. Miksi? Koska se on uskomattoman kaunis, ja niin olette tekin, kun palaatte taas tuohon kauniiseen ja pyhään nauruenergiaan. Tosiasiassa aioin kirjoittaa kirjan ja sen otsikoksi olisi tullut "Hymyile tiesi Kotiin". Kyllä, niin se oikeasti alkaa kaikilla teillä, joten toivomme, että muistatte sen astuessanne eteenpäin.

Entä tämä epätäydellisyysjuttu? Kukaan teistä ei tunne epätäydellisyyttä, ainakaan henkisessä puolessa. Tietysti katsoessanne peiliin voitte nähdä kaikenlaisia fyysisiä puutteita. Kun katsotte itseänne taaksepäin, joskus ajattelette, että olette nyt epätäydellisempi, kuin luulitte olevanne. Nuo ovat kaikki häiriötekijöitä, rakkaat ystävät, sillä kaikilla teillä on jälki täydellisestä itsestä. Jos alatte astua siihen, voitte päästää irti monista kolmannen ulottuvuuden todellisuuksista, jotka pitävät teidät sidottuna tähän hyvin haastavaan maailmaan.

Kerroimme myös teille, että tänä vuonna tulisi neljä merkittävää energia-aaltoa. Kyllä, olette tunteneet ne kaikki, ja nyt alatte tuntea vielä lisää, koska viimeinen aalto tulee pian. Nämä ovat tilaisuuksia astua tuohon täydelliseen itseen. Jos voitte nähdä sen tuosta perspektiivistä, eikä aaltona joka pakahduttaa teidät täysin, tulette pian aallon pintaan ja otatte hyödyn siitä ja käytätte sitä seuraavan tason itsenne saavuttamiseen. Olette kaikki astuneet viidenteen ulottuvuuteen ja olette nyt hyvin siinä. Ongelmana on, että te ette oivalla sitä, joten monet ihmiset yrittävät edelleen käyttää kolmannen ulottuvuuden sääntöjä viidennessä ulottuvuudessa eikä se yksinkertaisesti toimi. En puhu ulottuvuuksista, joihin jaatte itsenne, vaan todellisuusulottuvuuksista, joissa kaikilla ihmisillä on tilaisuus elää ja jakaa. Tavallisesti kestää useita satoja vuosia saada kiinni, kun joku astuu todellisuusulottuvuuteen, mutta te teette sen paljon nopeammin historianne vuoksi.

Teillä on ratkaisu

Saatatte tuntea paljon jännitettä planeetalla tällä hetkellä, koska hyvin paljon energiaa puristuu yhteen tehdäkseen tilaa sille, mitä tulee. Kyllä, monet ihmiset ylireagoivat ja käyttäytyvät huonosti, koska he eivät osaa tehdä muuta. Muistakaa, että teillä on avain paljoon tästä. Otatte itse asiassa sisään paljon tätä energiaa, tuotte sen lävitsenne ja suodatatte ulos. Monet teistä kantavat tätä jännitettä sisällään. Olette ihminen, joten tietysti tunnette ristiriidat tässä energiassa ja pidätte sitä jotenkin omana vikananne. Se ei ole teidän vikanne, rakkaat ystävät, mutta mikä tärkeää, teillä on ratkaisu. Ennen kuin levitätte sen kaikkialle, haluamme teidän löytävän tuon täydellisyyden– täydellisen itsenne jäljen – itsestänne. Ette voi unohtaa tai menettää sitä, vaikka teitä ympäröivät kaikki nämä todisteet, että te ette ole täydellinen.

Tietäkää, ettei sillä todellisuudessa ole mitään vaikutusta, koska teillä on edelleen tuo kaunis täydellisyys syvällä hengessänne. Niinpä teemme työtä ihmisten tuomiseksi kosketukseen sen kanssa. Erityisesti parin seuraavan kuukauden aikana haluamme teidän alkavan tuntea sen jokaisella hengenvedollanne. Joka kerta kun avaatte silmänne ja näette kauneutta, katsokaa tarkemmin ympärille havaitaksenne, mitä energioita ympärillänne on. Voitte alkaa työstää tätä sisällänne muistaaksenne sen täydellisyyden, joka todellisuudessa olette.

Haluan nyt kertoa teille vähän peleistä, joita kehittyy näinä siirtymäaikoina. Jotkut suurimmista enkeleistä joita on koskaan elänyt, ovat täydellisessä paikassa tekemässä näistä siirtymistä paljon helpompia, kuin voitte ymmärtää. Emme voisi olla ylpeämpiä työstä, jota teette. Tietäkää ensinnäkin, että te ette ole yksin, koskaan. Toivomme, että aina silloin tällöin otatte aikaa nauraa vähän ja piristätte omaa päiväänne ja myös kaikkien muiden ympärillänne. Luottakaa, että teitä rakastetaan sanoinkuvaamattomasti – avatkaa sydämenne ja vastaanottakaa tuo energia nyt. Tietäkää, että lähetän sitä teille näinä kummallisina rytmeinä, sillä niin homma toimii. Havaitsette paljon lisää tästä ja siitä, miten sitä käytetään itsessänne edessä olevina päivinä. Jatkakaa hymyilemistä. Tietäkää, että muistatte tien Kotiin ja syvällä sisällänne teillä on täydellinen itse, jonka tuotte esiin nyt – on aika. Ja ennen kaikkea nauttikaa matkasta.

Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan tosianne arvostaen. Tukekaa toisianne aina, kun mahdollista, ja pelatkaa tätä kaunista peliä hyvin yhteen.

Espavo, rakkaat ystävät. Olen Elrah Rytmipalvelusta.

________________________

Tervehdys, rakkaat ystävät.

Olen Ajanpitäjä, ja olen tullut liittyäkseni seuraanne tässä hetkessä. Voitteko kuvitella lyhyen hetken, että teillä on tarkoitus? Edes ne jotka ovat tehneet parannustyön, astuneet opetukseensa ja omiin kykyihinsä, eivät ehkä tiedä, miten paljon on tulossa. Kaikilla teillä on nyt tilaisuuksia maadoittaa valonne uudella tavalla, ja se vaatii vain halukkuutta seistä siinä. Merkitseekö se, että teidän täytyy seistä kadunkulmassa ja huutaa totuutenne kovaan ääneen – kovempaa kuin viereinen ihminen? Ei, se ei ole koskaan toiminut. Sen sijaan vedätte sisään tuon valon ja jaatte sen niiden kanssa, jotka haluavat oppia, miten osallistutaan uuteen energiaan.

Nyt on hyvin paljon, mikä täytyy välittää eteenpäin ja suodattaa eri ihmistasoille. Olette ihmiskunnan kaistaleveys, rakkaat ystävät. Olemme puhuneet tästä monta kertaa – että kaikki te ylösnousette yhtenä, poikkeuksena ne jotka päättävät tietoisesti jäädä. Älkää ensinnäkään tuomitko, koska on monia, jotka päättävät olla ylösnousematta, niitä jotka eivät liiku yhtä nopeasti kuin te. Se ei merkitse, että teidän täytyy saavuttaa jokainen ihminen planeetallanne, pelkästään sitä, että teillä on erittäin kirkas valo.

Astuminen esiin ollaksenne valo

Joskus tuo kirkas valo pelottaa toisia – sillä ei ole merkitystä, seisotteko siinä valolähteenä vai valoheijastuksena. Teillä on kykyjä tai muuten ette olisi täällä kuuntelemassa näitä sanoja nyt. Jotkut teistä ovat hyvin tietoisia siitä ja voitte nähdä todisteita tästä siinä työssä, jota parhaillaan teette. Toiset eivät kuitenkaan voi. Useiden seuraavien kuukausien aikana näette paljon verhon siirtämistä sivuun eri tavoin. Neljäs aalto alkaa saapua maaplaneetalle, joka on ollut kotinne, kun olette pelanneet peliä, jossa teeskennellään erillisyyttä.

Nyt astutte esiin ollaksenne valo, vaikka vettä sataisi kaikkialla ympärillänne. Jos rakennukset alkavat sortua jostain syystä, tietäkää, että te olette turvassa kaiken sen keskellä. Siihen on syynsä, sillä olette päättäneet tuoda valoa maapallolle. Valo on rakkautta, joka on pelon vastakohta. Muistakaa, että pelko on osa aaltoa, rakkaat ystävät. Kun rakkausaalto tulee ja huuhtoutuu planeettanne yli, lama-aalto joka iskee ennen sitä, on täynnä pelkoa. Mutta teillä on vastaukset siihen, koska voitte seistä siinä ja olla valo monille kaiken kaaoksen keskellä. Olette niitä, jotka ovat päättäneet astua siihen.

Oranssina harmaassa maailmassa

Monta vuotta sitten annoimme kollektiivina kanavoinnin nimeltään "Oranssina harmaassa maailmassa". Oletteko valmis olemaan erilainen ja seuraamaan sitä, minkä tunnette sydämessänne, vaikka kuulette hyvin monia asioita, joka tuntuvat olevan sitä vastaan? Tarvitsetteko tuon luottamuksen, että olette oikeassa, voidaksenne tuoda kanavanne ja sydänenergianne siihen? Nyt voitte tuoda sen esiin uusin tavoin, vaikkeivät kaikki kuule sitä, koska kaikki eivät kuuntele. Älkää tuomitko itsenne niiden ihmisten määrällä, jotka saavutatte, tai perinteisellä tavalla katsoa itseänne ja ihmiskuntaa. Tietäkää, että teillä kaikilla on erittäin pyhä tarkoitus.

Rakkaat ystävät, lopultakin useimmat vaikeudet ovat jokseenkin pois tieltä monilla teistä. Voi kyllä, tiedämme, että joillain on edelleen paljon läpikäytävää. Mutta älkää huolestuko siitä, koska ne eivät ole teidän vaikeuksianne. Ne ovat vain haasteita, jotka laitatte polullenne saavuttaaksenne jotain: ottaa tuon seuraavan askeleen, saada luottamusta astua esiin ja tarkastella sitä eri valossa. Se on edessä.

Olette päättäneet laittaa itsenne näihin siirtymäaikoihin, koska teillä on vastaukset – tiedätte sitä tai ette. Nämä ovat aikoja, jolloin voitte alkaa yhdistyä ja jakaa nuo vastaukset toisten kanssa voidaksenne saada luottamuksen siitä, kuka oikeasti olette. Sitten voitte astua esiin tietäen, että luotte polun juuri, ennen kuin jalkanne osuu maahan. No, se ei ole aivan helppoa. Ihmisyydessänne haluatte nähdä polun, joka on hahmoteltu tarkkaan etukäteen, ennen kuin otatte tuon ensimmäisen askeleen. Se oli vanha tapa, mistä tiesitte olevanne oikealla polulla. Ei ole oikeaa polkua, mutta on yksi energia, jota kaikki te käsittelette aika ajoin, on se sitten omanne tai jonkun muun – pelkoaalto. Kaikki energiat joita tulee, voivat aiheuttaa myös tiheyttä. Tunnette tämän tiheyden, uuden energian joka tiivistää aikaa ja paikkaa, ja vastaanotatte kahdessa tai kolmessa viikossa enemmän energiaa omaan fyysiseen olemukseenne, kuin vastaanottaisitte normaalisti koko elämän aikana.

Teillä on vastaus pelon lama-aaltoihin

Uusi energia-aalto alkaa tulla ja laskeutua maan päälle ensi kuussa. Älkää pelätkö sitä, toivottakaa se tervetulleeksi. Muistakaa ja tarkkailkaa pelkoa etukäteen, koska se on aallon lamaosa. Se on osa, joka tulee ennen suurta aaltoa ja tekee tilaa sille. Joskus ihmiset roikkuvat siinä ajattelussa, että kyse on vain heistä, muttei ole. Tämä on luonnollinen tunne, joten älkää tuomitko itseänne. Jos teitä ahdistaa tai pelottaa, tietäkää, että teillä ei ole vastauksia ainoastaan itsellenne, vaan myös monille muille. Teillä on kyky tuoda valonne maapallolle, jotta toiset voivat kokea sen, vaikkeivät he näe teitä tai puhu kanssanne. Luotte energian, jossa kaikki voivat elää mukavasti, ja tämä sitten mahdollistaa heille siirtymisen tuolle seuraavalle tasolle.

Nyt on aika saada tuo itseluottamus. Siis harjoitelkaa ja astukaa esiin tässä energiassa, koska on paljon tehtävää. Pelkoaaltoja on aiemmin käytetty tavoilla, joita ette ajattelisi. Ajatelkaa, ettei itse terroristiteko aiheuta aina ongelmaa, vaan ylireagointi yrittäessänne suojella itseänne siltä. Se voi pidätellä monia ihmisiä hämmentämällä heidät, kun he ovat astumassa siihen valoon, keitä he todellisuudessa ovat. Tietäkää, että teillä on myös nämä vastaukset, ja pienen matkan myötä voitte tuoda ne valoon.

Tämän maailmojen siirtymän ekspertit

Rakkaat ystävät, monta kertaa ihmiset ovat ylireagoineet pelkoaaltoihin. Katselemme, rakkaat ystävät, eikä teidän tarvitse menettää mitään. Ette ole ainoastaan turvassa, vaan olette myös kauniilla tiellä. Voi kyllä, voitte katsoa tämän eri puolta ja joitain niitä haasteita, joita saattaa olla. Tietysti voitte räjäyttää sen suhteettomaksi ja ajatella olevanne vaarassa. Mutta olette turvassa, sillä olette tehneet tämän aiemmin. Rakkaat ystävät, teidän täytyy vain muistaa ja alatte käyttää tuota energiaa täysin uudella tavalla. Olette suurimpia enkeleitä, joita on koskaan elänyt maan päällä tai missään. Olette siirtymäeksperttien kollektiivi. Ei ainoastaan syntymän ja kuoleman siirtymän, vaan myös maailmojen ja elämänmuotojen siirtymän. Olette täällä katsomassa, kun suurimpia siirtymiä alkaa tapahtua uudella tavalla. Olette oleellinen osa sitä.

Tietäkää, että kun päivät kuluvat, kaikilla teillä on tilaisuuksia löytää itsestään tuo luottamus, kuka olette ja minkä kanssa teidän täytyy työskennellä. Voitte käyttää sitä, sitten kääntyä ympäri ja antaa sen jollekin toiselle – jakaa hänelle kyvyn nähdä itsensä tavalla, joka antaisi hänelle itseluottamuksen puhua totuuttaan. Se on turvallista. Olette uudessa maailmassa, jossa valo Kotoa voidaan nähdä täysin uudella tavalla.

Nämä ovat taianomaisia aikoja, joita olette ennustaneet monin tavoin. Voi kyllä, on kaikenlaisia kirjoituksia ajoista Maan tullessa loppuunsa ja niistä haasteista, joita ihmiset kokevat. Mutta teidän ei tarvitse kokea mitään siitä. Voitte astua ulos, mitä harjoittelette nyt. Opitte työkaluja astua uuteen todellisuusulottuvuuteen. Sitten käännytte ja opetatte nuo työkalut niille, jotka ovat valmiita kuuntelemaan. Älkää tuomitko niitä, jotka eivät ole valmiita, sillä tuomitseminen saa ihmistä teeskentelevän hengen vaikeuksiin. Tietäkää, että teillä on laaja kirjo informaatiota, joka voi auttaa monia ihmisiä elämän eri puolissa. Oma työnne koskettaa tuhansien olentojen sieluja riippumatta siitä, kuka olette. Luottakaa siihen. Tietäkää, että teillä on paljon enemmän annettavaa. Olette suurimpia enkeleitä, joita on koskaan elänyt, ja teillä on vastaukset pelkoaaltoon, joka voi aiheuttaa paljon vahinkoa ja takaiskuja maapallolla. Tiedätte sen, olette se.

Antakaa tuota rakkautta vapaasti. Ihmisenä käytte läpi ylä- ja alamäkiä, omia tunteita, pelkoja ja rakkautta, mutta älkää tuomitko niitäkään. Se on osa ihmiskokemusta. Tietäkää, että olette täällä valinnasta, rakkaat ystävät, ja teidän on tarkoitus tutkia sitä vielä lisää. Usean seuraavan kuukauden aikana katselkaa, kun ovia alkaa avautua, ovia joita ette tienneet olevankaan. Tämän vuoden loppuosa tuo monille tilaisuuden juhlia. Olkaa läsnä. Luottakaa siihen ja sallikaa itsenne vain olla.

Suuresti kunnioittaen puhumme teille näillä monilla tavoilla. Tietäkää, että teidän valonne voi nähdä Kotoa, ja ihailemme sitä. Kohdelkaa toisianne arvostaen, tukekaa toisianne ja pelatkaa uutta peliä hyvin yhteen.

Espavo, rakkaat ystävät. Olen Ajanpitäjä.

Sana "espavo" on varhaislemurialainen tervehdys: "Kiitos, että otat oman voimasi."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.