GRAVITAATIOAALLOT

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)

Kesäkuu 2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, rakkaat ystävät.

Liitymme seuraanne tänä erityisenä päivänä. Tiedättekö, keitä olette? Tarkkailemme etäältä, koska kauneus on melkein liian vaikeaa ottaa lähelle. Nimittäin pelaatte peliä, joka muuttuu joka päivä. Henkenne tulevat esiin. Olemme maininneet jonkin aikaa, että lopulta tämä tapahtuisi, ja tässä se tapahtuu. Fyysinen keho menettää tiheyttä, ja henkenne lisää valoa. Olette tämän siirtymän hyvin alkuvaiheissa, mutta sanokaamme: "Tervetuloa Kotiin!"

Gravitaatioaallot – tunnelaukaisijat

Haluamme kertoa teille joistain prosesseista, joita planeetallanne tapahtuu ja joilla on syvä vaikutus kaikkiin ihmisiin eri alueilla. Kannatte enemmän valoa, joten aloitetaanpa gravitaatioaalloista. Tavallinen osa näitä aaltoja on, että ne tulevat universumin eri osista. Tästä syystä olette saaneet uskomattomia määriä kosmista säteilyä viime aikoina, koska lataus on ollut käynnissä.

Haluamme korostaa myös muita asioita ja auttaa teitä ymmärtämään. Viimeaikaiset teknologiat ovat sallineet tieteenne mitata gravitaatioaaltoja. Nämä ovat muutoksia ja varsinaisia aika-avaruusaaltoja. Siitä fyysikkonne ovat tietämättömiä, että nämä aallot vaikuttavat ihmisten tunteisiin. Vuonna 2015 tehtiin mittaus, joka ällistytti fysiikan ja astrofysiikan ihmisiä. Se oli vahvistus Albert Einsteinin ennustukselle. Kuten millä tahansa aallolla, sillä on jälkiaaltoja. Vene joka kulkee vesillä, ei tee ainoastaan pinnan rikkovaa aaltoa, vaan myös monia harmonisia aaltoja, jotka seuraavat. Näillä aalloilla on vaikutus ihmistunteisiin, erityisesti toistuviin tunteisiin. Vuoden 2015 aallon kokonaisvaikutus ja sen jälkiaallot ovat työntäneet jotkut äärirajoilleen.

Uusi toivo

Äskettäin Maalla oli hyvin mielenkiintoinen tapahtuma. Teille ei tullut ainoastaan uusi gravitaatioaalto, vaan toinen seurasi vuorokauden sisällä. Nuo limittyvät aallot jotka olivat peräisin eri suunnista, loivat neutralisoivan energian, joka on hyvin taianomainen ja tuo muutosmahdollisuuden.

Selitetäänpä, mitä tapahtuu, kun gravitaatioaalto iskee. Koska puhumme gravitaatiosta, niin luulisi, että gravitaatioaallon tullessa kaikista tuntuisi vähän kevyemmältä jonkin aikaa. Mutta sitä ei tapahdu. Puhumme aika-avaruuden supistumisesta ja laajentumisesta.

Astrofyysikot tietävät, että kaikilla planeetoilla on gravitaatiokenttä, joka vetää ja muuttaa muiden planeettojen kurssia sen ympärillä. Aika-avaruus itse asiassa supistui tuon ensimmäisen aallon aikana, joka tuli vuoden 2015 lopussa ja jatkui koko vuoden 2016. Muistutus tuosta aallosta tuli vaaleihinne USA:ssa ja sillä oli globaali vaikutus, joka on edelleen kanssanne. Se lisäsi taustalla olevaa turhautumista ja ahdistusta. Sitten seurasi pelko- ja erillisyysaalto, joka on yleinen edelleen.

Nyt kaksi erillistä aaltoa on tullut ja kohdannut parin päivän kuluessa. Se on taianomaista! Vaikka ihmiset eivät tunteneet sitä, nuo aallot mitattiin, ja vaikutus oli merkittävä. Ollessanne tuossa aallossa aika-avaruus muuttuu. Jos se muuttuisi hyvin nopeasti, huomaisitte sen ehdottomasti ja menisitte paniikkiin. Mutta koska se tapahtuu niin lempeästi ja rutiininomaisesti, useimmilla ihmisillä ei ole aavistustakaan, että se tapahtui, ennen kuin he kääntyvät ympäri ja katsovat taakseen, mitä tapahtui. Ymmärtäkää, ettei näitä aaltoja lähetetä eikä luoda tarkoituksella.

Aivan alussa tunsitte nämä gravitaatioaallot, kun niitä tuli aika ajoin. Tätä tapahtuu, kun tähdestä tulee supernova – se lähettää gravitaatioaallon, joka muuttaa kaiken aika-avaruutta, mitä se koskettaa.

Voitte tehdä jotain positiivista tästä – enemmän kuin tiedätte. Tämä on aikaa luoda unelmanne, laittaa jotain liikkeelle – vaikka kuinka pientä – ja antaa tuon aallon kantaa sitä. Vähän myöhemmin tänä vuonna tulee uusi aalto. Olemme hyvin yksityiskohtaisia siitä, kun pääsemme vähän lähemmäs, mutta nauttikaa nyt tästä neutraalista energiasta.

Merkitseekö se, että kaikki ovat rauhassa maan päällä? Ei. Voimme kertoa, että käytännössä kaikkia "hämmennetään" tällä hetkellä, jäänteenä vielä ensimmäisestä aallosta. Ihmiset yrittävät edelleen maadoittaa tuon energian ja integroida viime aallon vaikutuksia. Aaltoja on tullut menneisyydessä aika ajoin, ja on erityyppisiä gravitaatioaaltoja. Ette ole kuitenkaan koskaan aiemmin oikein tienneet niistä, koska ne tapahtuivat pitkällä aikajaksolla. Kun ihmiset oppivat lisää, on mahdollista ennakoida, milloin aalto iskee. Aikanaan huomaatte, että nämä valtavat gravitaatioaallot muuttavat aika-avaruutta vain sekunnin murto-osaksi. Näillä muutoksilla on merkittävä vaikutus suuriin globaaleihin tapahtumiin. No niin, yrittävätkö ihmiset kontrolloida tätä? Kyllä, te yritätte, koska olette ihmisiä. Vaikka jotkut ovat jo yrittäneet, näitä aaltoja voidaan vain ennakoida, ei kontrolloida. Ihmiset käyttävät tätä eri tavoin oivallettuaan yhteyden, sillä gravitaatioaalloilla on valtava vaikutus ihmisten tunnejärjestelmään.

Kyllä, näette hyviä ja huonoja asioita tulevan tästä. Fokusoidumme hyviin asioihin ja yritämme näyttää teille tähän liittyvät uskomattomat energiat. Joka kerta kun koette jonkinlaisen tragedian tai teille tapahtuu jotain, minkä hahmotatte negatiiviseksi, kauneutta tulee esiin ja sankareita ilmestyy. Ihmiset alkavat tulla esiin uusilla tavoilla. Rakkaat ystävät, haluamme tuoda teille jatkuvia muistutuksia siitä, kuka oikeasti olette ja miksi tulitte tänne. Mikä tärkeintä, leikitte kaikessa tässä, kun mennään eteenpäin.

Olette aikataulussa

Pyydämme siis teitä kaikkia astumaan pois pelosta. Paljon energiaa liikkuu myös ilman näitä aaltoja. Ja kyllä, voitte esittää jonkin osan tässä, emme pyydä teitä pysymään erossa. Vaikka joillakin on aktiivinen rooli tässä, toiset uupuvat nähdessään kaiken menevän vastakkaiseen suuntaan, kuin olitte toivoneet ja mitä kohti olitte toimineet. Se mitä kerromme teille, on hyvin yksinkertaista: "Rentoutukaa vain, koska olette aikataulussa." Esayoto on nyt auki, joten periaatteessa voitte osallistua siihen astuaksenne pois vaikeuksista ja hankaluuksista. Ei, että ole piilossa siellä. Siellä on kuitenkin uusia tilaisuuksia, jotka alkavat avata täysin uuden todellisuuden. Rakennatte täysin uuden pelin sen sisälle, ja se alkaa nyt. Se on jo auki.

Leikkikää tällä energialla ja luokaa jotain taianomaista, koska se kaikki alkaa nyt. Useimmat teistä ovat kokeneet aikoja, jolloin tunsitte olevanne eksyksissä tai ette löytäneet helposti suuntaa, johon halusitte liikkua. Tuo ovi on nyt täysin auki, ja pidämme sitä. Teidän täytyy ottaa vain nuo ensiaskeleet. Kurkottakaa tuota tilaisuutta astua eteen ja olla huomioitu. Pyydämme teitä tekemään sen ensin henkenä – se on kiehtovin osa. Olette pelanneet tätä peliä koko elämänne ihmisenä – kuitenkin sisäinen valonne tulee Kotoa. Autamme teitä sytyttämään tuon valon, sillä se on todellinen tarkoituksenne. Olette tulleet Maahan tänä aikana auttamaan toisia ihmisiä. Ette ole tulleet ainoastaan hyppäämään tuohon seuraavan tason itseenne, vaan ojentamaan kätenne ja auttamaan toisia tulemaan esiin. Nyt on se aika.

Nauttikaa matkasta, rakkaat ystävät. Tietäkää, että taika on juuri alkanut ja sitä on kaikkialla ympärillänne. Näette hyvin monia asioita tapahtuvan nyt. Sinnitelkää mukana, ja ennen kaikkea nauttikaa matkasta. Suuresti kunnioittaen katsellemme kaikkea, mitä saatte aikaan. Pyydämme kaikkia teitä kohtelemaan toisianne kunnioittaen, hoivatkaa toisianne ja pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo.

Ryhmä

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.