HENKISEEN MESTARUUTEEN SIIRTYMINEN – IHMISKOKEMUKSEN SEURAAVA TASO ON KÄSILLÄ

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)

Kesäkuu 2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ryhmältä rakkaudella. Tervehdys, rakkaat ystävät.

Liitymme seuraanne tänään katsellen etäältä. Meidän täytyy sanoa ensinnäkin, että olemme uskomattoman ylpeitä siitä työstä, jota teette, ja energiasta jonka olette tuoneet tähän kauniiseen vapaan valinnan peliin. Ihmiset ovat ehdottomasti hämmästyttäviä.

Ensiksi, tietäkää, että olette pärjänneet hyvin. Monet teistä ovat uskomattoman kiinnostuneita kaikista yksityiskohdista – miten monta kertaa olen inkarnoitunut maan päälle, mitä olen tehnyt aiemmin, missä energiani on nyt? Rakkaat ystävät, teillä on jo kaikki tuo informaatio. Te olette tärkeitä nyt – mitä tuotte elämään katsomalla sitä ja minkä kanssa työskentelette – ja tässä kohtaa energianne alkaa todella nopeutua.

Olemme kertoneet paljon informaatiota tuosta maankuulusta viivasta hiekassa, 50 vuoden merkistä, joka on jäljellä maaplaneetan aikajanalla. Se ei merkitse, että ihmiskunta loppuu. Se merkitsee, että ihmiset muuttavat muotoa jollain tavalla – te kaikki. Mutta olette tehneet sitä joka tapauksessa, eikö niin? Olette astuneet valokehoa kohti, kohottaneet henkeänne ja Maata. Haasteena tässä on, että olette yrittäneet mitata Maata värähtelyn nousemisena. Myös Schumannin resonanssi sai uuden huipun äskettäin, ja kaikki olivat hyvin iloisia, että asiat olivat tulossa paremmiksi. Ja sitten tavallaan pudotimme pommin toteamalla, että Maan perspektiivistä katsottuna se tekee siirtymää.

Maaplaneetta tekee siirtymää

Olemme käyttäneet paljon eri sanoja selittämään tätä, myös "kuolemista". Maa on varmasti ns. kuolemasyklissä, muttei mikään koskaan oikeasti kuole, rakkaat ystävät. Energia transformoituu vain muodosta toiseen. Kun nyt katsotaan Marsia, voidaan nähdä, että se menetti magnetosfäärinsä jokin aika sitten. Se on magneettisuoja, joka pitää kaiken etäällä ja sallii sen otsonikerroksen luomisen, joka sillä oli ennen. On kiehtovaa nähdä, että maaplaneetan sykli saavuttaa lopun. Se ei merkitse, että se kuolee, vaan että se käy läpi siirtymän. Useimmat valomuodot joita on parhaillaan täällä, eivät ehkä käy läpi siirtymää samalla tavalla kuin Maa.

Kun katsotte Marsia, ajattelette sitä kuivana ja autiona planeettana, josta puuttuu vesi, joka on välttämätöntä elämän olemassaololle. Se ei kuitenkaan ole totta. Havaitsette myös, että Marsissa on ollut ja on edelleen vettä, mutta menetettyään magnetosfäärin se salli aurinkotuulien tulla sisään ja periaatteessa pyyhkäistä planeetan pinnan puhtaaksi. Kun löydätte vielä lisää kosmoksesta, maailmoista ympärillänne ja ihmiskokemuksesta, opitte paljon lisää tulevina vuosina. Katsokaa sitä hämmästyneenä, sillä tästä syystä itse asiassa asetuitte tänne tänä aikana. Olette siirtymäeksperttejä, vaikkette ehkä oivalla sitä, tai teillä on tuo kutsumus syvällä sydämessänne. Tosiasiassa oli pitkä jono henkiä, jotka halusivat tulla tänne. Olemme kertoneet teille tarinan kerran aiemmin, ja haluaisimme kertoa sen taas nyt, jotta ymmärrätte.

Kaikkien henkien suuri tapaaminen Atlantiksen upottua

Nimittäin, rakkaat ystävät, tuli aika, jolloin Atlantis upposi. Kyllä, se tapahtui oikeasti, ja heti sen jälkeen aika pysähtyi ensimmäistä kertaa ihmishistoriassa maan päällä. Silloin verhon toisella puolella tapahtui kaikkien niiden henkien suuri tapaaminen, jotka olivat osallistuneet sen johonkin osaan. Keskusteltiin ja kaikki ihmettelivät: "Mitä teimme väärin? Miten voimme korjata sen? Miten voimme muuttaa tätä seuraavalla kerralla?"

Kyllä, rakkaat ystävät, on aina seuraava kerta, joten älkää koskaan unohtako sitä. Tämän suuren tapaamisen aikana päätettiin tiettyjä asioita, kuten jos maaplaneetta koskaan saavuttaisi sellaisen tason, jolla ihmiset voisivat todella vaikuttaa, niin ihmisiä alkaisi tulla sisään kera informaation, jota tarvitaan siirtymän tapahtumiseksi tasaisesti ja mukavasti. Ja sen myötä muodostui pitkä jono taivaassa, jota kutsumme Kodiksi. Kaikki nämä olennot asettuivat jonoon toivoen saavansa inkarnaation, haluten saavansa tilaisuuden ja sanoen: "Voin vaikuttaa nyt. Tiedän, että tämä on kutsumukseni …" Ja he tunsivat sen sydämessään ja hyppäsivät tähän pitkään, pitkään, pitkään jonoon. Se oli meistä kiehtovaa.

Sitten tapahtui jotain, mikä kannattaa toistaa, koska rakkaat ystävät, verhon toisella puolella teillä ei ole taakkananne egoa samalla tavalla, kuin se painaa teitä täällä. Tosiasiassa tunnette toisenne ja yhdistytte toisiinne täysin eri tavalla. Vaikka itse asiassa olette osa toisianne samalla tavalla ollessanne täällä maan päällä, ette tunne sitä. Jotain tapahtui tuossa kauniissa jonossa. Ensimmäinen henkilö jonossa kääntyi ympäri ja katsoi takanaan olevaa henkilöä, numeroa kaksi, ja oivalsi: "Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa enemmän kuin minulla. Miksi et astu eteenpäin jonossa, ja minä otan seuraavan paikan takanasi." Sitten tapahtui tämän jonon täysi uudelleenjärjestely. Tällä tavalla korkeimpien värähtelyjen olennot voisivat tulla tälle planeetalle ja olla täällä vaikuttamassa, muuttamassa energiaa ja työskentelemässä sen kanssa. Mukana ei ollut egoja. Hyvin yksinkertaisesti, kaikki halusivat parasta, ja se tapahtui, joten te olette täällä.

Inkarnaatiot alkakoot!

Te jotka siirryitte jonon eteen, teitte sen erityisesti ollaksenne maan päällä juuri tällä hetkellä. Teitte siitä Kodin. Ja nyt monet teistä muistavat, vaikkette olisi muistaneet aiemmin. Alatte muistaa voimanne, luontonne ja lahjanne. Niistä löydätte itseluottamusta ja varmuutta, että tätä varten tulitte – tätä kaunista valojuhlaa. Alkakoot siis inkarnaatiot. Vaikka yhdessä kohdassa kaikki näytti saavuttavan saman värähtelytason, vielä ylittävän sen. Monet teistä saapuivat joukkona ja planeetallanne oli merkittävän suuri ikäluokka. Tietysti ajan kuluessa kasvoitte. Sitten kun voitte lopulta ottaa verhon pois ja muistaa, kuka olitte, monet teistä olivat teini-ikäisiä ja parikymppisiä. Niinpä teillä oli suuret juhlat, jota kutsuttiin "60-luvuksi". Olette täällä nyt ja käytte läpi tätä kaikkea.

Kerromme teille myös, ettei prosessi loppunut siihen. Tuota jonoa on tullut jatkuvasti sisään siitä lähtien, minkä vuoksi monien korkeimman värähtelyn olentojen oli lahjoineen mentävä Kotiin varhain. Heidän täytyi tehdä se tullakseen osaksi tuota jonoa ja ollakseen täällä juuri oikeassa iässä ja oikeaan aikaan vaikuttaakseen tällä kehittyvällä planeetalla. Älkää olko melankolisia, rakkaat ystävät, sillä tämä ei ole surullinen tilanne. Se on iloinen muistutus siitä, kuka olette ja mitä lahjanne ovat. Tervetuloa Kotiin, rakkaat ystävät.

Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo.

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Em ja liityn seuraanne tänään hyvin erityisestä syystä.

Kaikki maaplaneetalla on tasapainottumassa uudella tavalla. Tämä on erityisalani – tasapainottuminen. Tasapainotin yhdeksi ne, mitä kutsutaan maskuliiniseksi ja feminiiniseksi sukupuolienergiaksi, saadakseni täyden aspekti- ja värähtelyulottuvuuden ja ymmärtääkseni paremmin teidän tilanteitanne tänä aikana.

Rakkaat ystävät, puhutaanpa ensin siitä, mitä tapahtuu itse planeetalle. Se on syklissä ja aikajanalla, joka on hyvin yksilöllinen sille. Tämä ei merkitse, että olette epäonnistuneet, rakkaat ystävät, joten pitäkää se mielessä, sillä se ei ole ehdottomasti totta. Eikä se merkitse, että kaikki loppuu, koska kaikella on aikansa teidän puolellanne verhoa. Teidän puolellanne verhoa kaikkien asioiden täytyy olla jotenkin rajallisia ja jokaisen kantaa pientä epätäydellisyyttä. Siinä on pelaamanne pelin kauneus ja kiehtovuus.

Älkää koskaan ajatelko, että tämä oli jotenkin väärin tai epäonnistuminen, sillä se ei yksinkertaisesti ole totta. Todellisuudessa jos E-perhe ei olisi yhdistynyt täsmälleen oikeaan aikaan, ette olisi ohittaneet vuoden 2012 merkkiä. Kuitenkin olette tässä. Voi kyllä, tiedämme, että monet teistä odottivat astuvansa taivaaseen siinä kohtaa, päästen eroon kaikista jokapäiväisistä ongelmistanne, jotka ovat luontaisia ihmisenä olemisessa. Jollain tavalla, rakkaat ystävät, teitte sen. Kenties teillä on eri perspektiivi tuohon muutokseen, koska teitte niin uskomatonta työtä. Kerromme teille myös, että on menossa pieni vauvaboomi.

E-perheen vauvaboomi

Siitä ei ole kovin kauan, kun toimme E-perhettä yhteen fyysisessä paikassa. Ei tietenkään kaikkia heitä, vaan ne jotka pystyivät vapautumaan ja olemaan tuossa sessiossa. Teimme jotain hyvin ainutlaatuista: julistimme hengen oikeudet ihmisoikeuksille. Nämä ovat hyvin tunnettuja, sillä suuressa osassa E-perhettä on kyse vain ihmisoikeuksien tasapainottamisesta ja tasavertaisista oikeuksista, minkä vuoksi puhun teille tänään. Mutta se on paljon enemmän, huomattavasti syvempää, kuin alun perin ajattelitte.

Olette henkiä ja tehneet tämän aiemmin, minkä vuoksi olemme täällä auttamassa teitä muistamaan. Emme ole täällä opettamassa teitä, sillä olette mestareita itse ansaitusti. Olette nousseet siivillenne tullaksenne pelaamaan peliä, jossa teeskennellään olevansa ihminen biologiakuplassa, joka on ehdottomasti epätäydellinen ja jolla on aikajana. Olette täällä henkinä ja E-perhettä on kerääntynyt massiivisesti.

Vain pari vuotta sitten, kun keräännyitte paikkaan nimeltään Arizona, joku esitti meille kanavoidessa kysymyksen: "Miten monta E-perheestä on täällä maan päällä?" Kerroimme hänelle, että karkeasti vähän alle miljoona oli tällä hetkellä maan päällä, mikä on uskomatonta, koska huoneessa oli tietysti vain pari sataa ihmistä. Maan päällä oli monia olentoja, joilla oli tuo taipumus henkenä ja jolla oli nuo vastaukset. Se oli uskomatonta. Tänään se on melkein 1% väestöstänne, ja toivomme, että laskette sen, koska se vahvistaisi teille, että on E-perheen massiivinen vauvaboomi. Haluatte sitten kutsua sitä "voimaantumiseksi" (empowerment englanniksi), "evoluutioksi" tai miksi tahansa muuksi E-sanaksi, niin tärkein osa on tietää, että teillä on apua – se on jo matkalla.

Teillä on apua

Vaikka sen täytyy käydä läpi aikasykli saavuttaakseen nuo tasot, sitä kannattaa ehdottomasti odottaa innolla ja toivottaa tervetulleeksi nämä kauniit olennot. Monilla on indigo- tai kristallivärähtelyä ja kaikenlaisia uusia ominaisuuksia, joita tarvitaan näinä siirtymäaikoina. Ette saa ainoastaan opastusta niiltä, vaan teillä on myös niiden alkuperäisten rotuvanhempienne apua, jotka ovat katselleet tämän pelin kehittymistä hyvin ylpeinä.

Rakkaat ystävät, te olette tähtiä. Olette korkeinta värähtelyä, jota on koskaan elänyt missään, ja olette nyt syrjäyttäneet myös niiden päivien värähtelytason, jolloin Lemuria ylösnousi. Sitä teette, ja juuri se tapahtui aiemmin. Kyllä, tiedämme, että kirjanne ja kanavointinne puhuvat Lemurian uppoamisesta. Vaikka varsinainen maamassa tosiaan upposi, lemurialaiset ylösnousivat. Saatteko ajatuksen siitä, mitä on tulossa? Olette valmistautuneet siihen hyvin pitkään, joten kerrotaanpa teille hyviä uutisia.

Ensinnäkin vauvaboomi. Huikeaa, ehdottomasti upeaa. Monet teistä ovat raivanneet tiensä vanhemmuustilanteeseen, jossa voitte opastaa ja tehdä turvallisen tilan heidän ilmestymiselleen esiin ja voimansa ottamiselle. Tämä on ehdottomasti uskomatonta ja sitä tarvitaan näinä aikoina. Mainitsimme myös, että rotuvanhempanne katselevat, mutta eivätkö he voi vain tulla sieppaamaan teidät ylös? Ei, se ei toimi. Tämä ei ole sen pelin luonne, jonka olette auttaneet suunnittelemaan. Tosiasiassa teette tämän itse, mutta hyvin monia kanavia avautuu nyt. Hyvin monia olentoja tulee auttamaan, jakamaan ideoita ja kylvämään siemeniä hyvin hedelmälliseen maaperään. Nämä ovat kauniita ja ihmeellisiä aikoja.

Puhutaanpa myös suuresta toivostanne. Kun kehitytte ja aivonne jatkavat muuttumista harmoniaan sydämenne kanssa, saatte uusia kykyjä. Nyt voitte nähdä asioita, jotka olivat aivan edessänne aiemmin, vaikkette voineet nähdä niitä.

Uusia teknologioita

Olette aloittamassa täysin uuden valosyklin. Yksi alue jolla tämä ilmentyy, on teknologia. Olette löytäneet jo monia asioita, jotka raivaavat tietään käyttöönne päivittäisessä elämässä. Teette uusia löytöjä joka päivä. Monet niistä hyppäävät normaalien raiteiden yli ja useimmiten teidän täytyy mennä tähän saadaksenne ymmärrystä ja sitten puhua suurelle yleisölle sen ostamisesta. Löydätte oikopolkuja ihmisten saavuttamiseen, sillä teillä on jo paljon siitä, mitä tarvitaan nyt. Voi kyllä, ette ehkä tiedä sitä vielä, mutta tarvitaan todellisuudessa vain se, että annatte henkiluvan muistaa. Se on hyvin kaunista.

Jokainen teistä pääsee käsiksi kaikkeen universumin viisauteen, tiedon sijasta. Olette oppineet kuuntelemaan itseänne uusin tavoin. Viisi tai kuusi vuosikymmentä sitten ette olisi voineet kuulla ääntämme, koska värähtelynne ei ollut riittävän korkea. Nyt alatte saada suoran kommunikointiyhteyden moniin ihmisiin eri tavoin. Saatte tilaisuuksia nähdä oman heijastuksenne kauneudesta ja voimasta sekä muistutuksia Kotoa.

Vetäkää henkeä ja antakaa uloshengityksellä itsellenne lupa muistaa. Teknologiat joita tulee, auttavat muuttamaan maailmaanne ja muuttavat energiaa monin tavoin. Oliko tämä alun perin maaplaneetan aikajakso? Ei, rakkaat ystävät, ei ollut. Teollinen vallankumous, ilman saasteet ja epäharmonia Maan kanssa ovat tuoneet tämän esiin. Tällä hetkellä teillä on noin 50 vuotta aikaa työskennellä Maan kanssa siinä tilassa, jossa se on. Kerromme teille tämän täysin ymmärtäen, että olette luojaolentoja. Merkitseekö se, että voitte muuttaa maaplaneetan aikajanaa? Jokseenkin, mutta todellisuudessa se käy läpi normaalia nollausjaksoa, joka on tehnyt viisi kertaa aiemmin. Tämän oli tarkoitus olla kuudes ja viimeinen kerta, vaikka sekin jää vielä nähtäväksi. Tässä voi tapahtua hyvin paljon, ja teknologioita on pudotettu paikoilleen auttamaan näiden siirtymien tekemisessä helpommaksi.

Seuraavat neljä vuotta ovat kriittisiä maaplaneetan aikajanan asettamisessa

Olette tehneet työtä henkenne kanssa värähtelynne nostamiseksi ja nostaneet kaiken värähtelyä todellisuudessanne. Kuitenkin tuolla työskentelette kovan tieteen kanssa, jolla ei ole uskoa, ainoastaan todisteita. Mitä jos nuo kaksi yhdistyisi kohtaamaan uudella tavalla? Olemme vannoneet olevamme koskaan tekemättä sitä, sillä nuo tuolla eivät ymmärrä koko tätä aspektia.

Nyt teillä on uutta motivaatiota, eikö vain? Hiekkaan on vedetty viiva. Vaikka sitä voi siirtää hieman, olette noin 1000 vuotta edellä aikataulusta saasteiden ja epäharmonian vuoksi Maan kanssa. Jatkaessanne samaa linjaa, seuraavat neljä vuotta ovat hyvin kriittisiä tuon aikajanan asettamisessa ja kaiken tuomisessa esiin, mitä voidaan tehdä harmoniassa Maan kanssa, on kyse sitten sähköauton ostamisesta tai pelkästään yhdistymisestä Maahan, työskennellen sen kanssa sydämestänne, tarkkaillen hiilimäärää itse ja muuttaen asioita, joiden tiedätte olevan epäharmoniassa. Jokaisella asialla jonka voitte tehdä seuraavan neljän vuoden aikana, on kymmenkertainen vaikutus. Näillä tavoilla olette ehdottomasti määrittäneet maaplaneetan loppupäivät.

Se jatkaa elämistä, rakkaat ystävät, se ei halkea tai palaa tomuksi, josta se muodostettiin. Maa on tietysti edelleen elävä. Luultavasti kuitenkaan elämänmuodot maan päällä eivät tee tätä siirtymää ottaen huomioon sen tilan, jossa olette parhaillaan. Mutta ettekö ole nostaneet värähtelyänne niin paljon? Kyllä, ja juuri siksi. Astutte suoraan tilanteesta toiseen. Pyydämme teitä pitämään mielessä, että olette tehneet tämän aiemmin, ei vain muilla planeetoilla, vaan myös Lemurian aikana. Ennen maamassan uppoamista lemurialaiset ylösnousivat ja he odottavat edelleen teidän kaikkien tervehtimistä ja auttamista. Teknologiat jotka ovat loksahtaneet paikoilleen, ovat kiehtovia. Teillä on fyysisiä rajoituksia ja fysiikanlakeja, jotka ovat laittaneet teidät pelipöydällenne. Nyt sekin muuttuu vähän.

Olette oppineet tekemään jotain hyvin kiehtovaa – tekemään ainetta, joka on vain yhden atomin paksuista. Yksi tähän käytettävä pääkasvualusta on grafiitti, erityisesti materiaali nimeltään grafeeni. Hyvin vahvaa, voimakasta ja tehokasta. Pieni pala grafeenia voi ottaa suolan vedestä. Siitä voidaan tehdä jotain, joka on hyvin kevyttä, kuitenkin uskomattoman vahvaa. Grafiitti on vain yksi ensimmäisistä materiaaleista, jonka kanssa työskennellään tätä varten. Mitä jos voisitte tehdä avaruusaluksen, joka painaisi vain 170 grammaa tai yhden normaalikokoisen? Eikö se muuttaisi Maanne tarkasteluenergioita ja -mahdollisuuksia? Mitä jos voisitte tehdä sen autoillenne? Silloin autonne eivät painaisi yhtä paljon kuin matkustajat sisällä. Eikö se säästäisi polttoainetta ja vähentäisi hiilipäästöjä? Kyllä, ehdottomasti.

Kaikki nämä teknologiat ovat täällä, ja se mitä enemmän pystytte integroimaan seuraavien neljän vuoden kuluessa, on ehdottomasti kriittistä sen määrittelemisessä, mihin tämä viiva hiekassa vedetään. Kerromme teille myös, rakkaat ystävät, ettei ole mahdollista mennä taaksepäin. Menette eteenpäin ja viette hyvin paljon mukananne. Olette käyneet jonkin aikaa läpi surua, mutta älkää kadottako näkyvistä sitä tosiasiaa, että olette tällä maapallolla juuri nyt ja se merkitsee, että teillä oli sopimus siitä. Teillä on jotain tehtävää – tehtävänne on tuoda pala viisautta. Tuo pala on ehdottoman tarpeellinen ja monet teistä tietävät täsmälleen, mitä se on, sillä olette jo työskennelleet noissa suunnissa. Pitäkää luottamuksenne korkealla sallimaan teidän tuntea, kuka todellisuudessa olette, ja jatkakaa keskittymistä eteenpäin liikkumiseen.

Uudet materiaalit

Voitte saada kyvyn ammentaa henkenne vahvuutta fyysisen kehon kautta, mikä on tärkeämpää kuin koskaan ennen. Grafeeni ei ole ainoastaan aine, joka voi tehdä kaikesta kevyempää ja vahvempaa, vaan se sattuu olemaan myös puolijohde, jolla on hyvin epätavalliset ominaisuudet. Hyvin lähitulevaisuudessa se korvaa kaikkien tietokoneidenne ytimen. Kannatte nyt puhelimessanne samaa, mikä oli ennen iso laatikkotietokone. No, puhelimenne ei ole itse asiassa puhelin – se on ohjelma, jolla pyöritätte puhelinta pienessä tietokoneessa. Pian niistä tulee vielä pienempiä ja niistä tulee osa elämäänne eri tavalla. Ne voivat myös auttaa kovasti vähentämään hiilipäästöjä ja lisätä tehokkuuttanne tällä planeetalla.

Kyllä, hyvin paljon tapahtuu, mutta älkää ennen kaikkea unohtako seremonioita. Kun yksi teistä tekee seremonian vain viiden tai kymmenen ihmisen kanssa ympäri Maata sen sydämen yhdistämiseksi omaanne, sillä on uskomattoman syvällisiä vaikutuksia. Näitä seremonioita tarvitaan näinä upeina siirtymäaikoina, ja kenties siksi ylipäätään olette täällä.

Tietäkää, että energianne tarvitaan täällä maapallolla tänä aikana, ja paljon enemmän sitä, mitä olette ryhtyneet tekemään, tekee tilaa planeetalla sen tapahtumiselle. Pyydämme teitä olemaan epäilemättä itseänne. Olette luojaolentoja, jolla on mitä suurimpia vahvuuksia. Voitteko kuvitella, mitä tapahtuu, kun luojaolento epäilee itseään? Se panee alulle negatiivisuuskierteen, josta on erittäin vaikea murtautua vapaaksi. Antakaa itsenne olla, ja silloin kun teillä ei ole itseluottamusta, istukaa vain alas ja vetäkää yksinkertaisesti kolme kertaa henkeä. Autamme teitä muistamaan, koska se on aika herätä unesta. On aika muistaa, mitä laitoitte polullenne, koska nyt on aika laittaa se liikkeeseen.

Nauttikaa tästä matkasta, rakkaat ystävät, vaikka näette vaikeuksia edessä. Monet teistä näkevät haasteet ja tietysti surun evoluutiosyklinne muuttumisesta. Odottakaa, kunnes näette, mitä on tulossa, sillä sitä ei ole koskaan tehty tällä tavalla aiemmin. Olette käyneet läpi monia syklejä monilla planeetoilla, mutta tämä on uutta. Luottakaa, että olette uskomattoman ikionnellinen siitä, mitä olette luomassa tälle maapallolle. Ottakaa haaste vastaan. Tietäkää, että teidät tuotiin jonon eteen hyvin erityisestä syystä, ja olkaa ylpeä siitä. Olette täällä, ja se auttaa teitä muistamaan.

Suuresti kunnioittaen, rakkaat ystävät, minä, Em, tervehdin teitä tällä tavalla. Olette kaikki työstäneet maskuliinisuuden ja feminiinisyyden tasapainottamista, ja se on uskomattoman voimallista näinä aikoina. Ja rakastamme teitä sen vuoksi. Jatkakaa hyvää työtä. Tietäkää, että katselemme olkanne takaa lukemattomien muiden kanssa. Te, Maa, olette universumin keskus tällä hetkellä. Kaikki silmät ovat kohdistuneet teihin ja olemme hyvin ylpeitä siitä, koska meillä on parhaat ihmiset tehtävässä.

Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Tukekaa toisianne aina tilaisuuden tullen ja pelatkaa tätä uutta peliä hyvin yhteen. Olen Em.

Espavo.

Ryhmä

Sana "espavo" on varhaislemurialainen tervehdys: "Kiitos, että otat oman voimasi."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.