MAAPLANEETTA

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)

Toukokuu 2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ryhmältä rakkaudella.

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Merlia.

Liityn seuraanne tänään kertomaan enemmän muista aspekteistani, sillä olen Merlin-energian feminiiniversio. Vaikka tämä energia on ollut planeetallanne aiemmin, minä en ole ollut täällä useista syistä. Minäpä selitän puhumalla ensin Merlinin maskuliinipuolesta ja siitä, mitä nyt tapahtuu.

Ajassa taaksepäin siirtyminen

Kuten saatatte tietää, tuo aspektini voi siirtyä ajassa taaksepäin. Tosiasiassa se on ainoa tapa, jolla voimme liikkua. Merlin kulki taaksepäin, koska se antoi hänelle ainutlaatuisen perspektiivin, joka salli hänen tehdä kaikenlaisia taianomaisia urotöitä, jotka saivat kaikkien huomion, jotta hän pystyi toimittamaan viestin. Mielenkiintoinen osa siinä on, että hyvin monet ihmiset yrittivät matkia häntä sen jälkeen. Miten oppii kulkemaan ajassa taaksepäin? Mitä se edes merkitsee?

Itse asiassa olette kohta kaikki selvittämässä sen. Olette käyneet läpi merkittävän muutoksen, joka synnyttää lopun hyvin pitkään tarinaan. Kun menemme eteenpäin, kerromme enemmän siitä. Tärkein osa on ymmärtää, että olette laittaneet itsenne tänne hyvin erityisestä syystä. Olette täällä juuri tässä ajan ja paikan risteyksessä, koska se oli uskomattoman tärkeää teille. Tosiasiassa monet teistä ovat varasuunnitelmassa. Mitä se merkitsee? No, olitte valinneet vanhemmat ja perheen kera sopimusten, joiden oli määrä alkaa. Kuitenkin jotain tapahtui, ja teidän oli odotettava sukupolven ajan, mikä olisi liian kauan. Teille oli niin tärkeää olla täällä nyt, että noin 20% planeetasta elää varasuunnitelmaa. Tämä merkitsee usein, että teillä on eri vanhemmat, kuin alun perin valitut, ja eri sopimukset. Tämä saa olonne usein tuntumaan täysin hylkiöltä, ikään kuin ette kuuluisi joukkoon. Surullista on, että monet ovat tottuneet siihen. Kuitenkin heräätte täällä joka päivä uuden energian kera. Tunnette, että se muuttuu rakkaudennopeudella, joka on huomattavasti suurempi kuin valonnopeus. No, tässä menette, mutta mitä maan päällä itse asiassa tapahtuu tällä hetkellä?

Tiheys aiheuttaa pelkoa

No, rakkaat ystävät, on selvää, että kaikenlaisia asioita tapahtuu. Politiikassa se muutosmäärä mitä maailmanlaajuisesti tapahtuu, on hyvin mielenkiintoinen. Se on kiehtova prosessi, koska maan päällä on tiheys, joka aiheuttaa ihmisille uskomattoman määrän pelkoa. On ollut jo pitkään matalan tason pelkoa. Mitä tapahtuu, kun ihmisellä on jotain pelkoa? Kenties hän sanoo: "Ai, voin potkaista sitä. Pidän vain ylähuulen tiukkana ja kävelen eteenpäin. Pystyn menemään siitä läpi." No, olette yrittäneet sitä. Monet teistä työskentelivät eri tavoin selvittääkseen, mikä on teille helpoin osa täyttää tuo energia.

Siitä lähtien kun Merlin ilmestyi planeetallenne ja tuo osani integroitui ihmisiin, kokemus jätti sen vaikutelman, että yksilö voisi siirtyä ajassa taaksepäin. Valitettavasti tämä ei yksinkertaisesti ole mahdollista ihmisille. Tässä on mielenkiintoinen kohta, koska ajassa on vain yksi todellisuus ja se on juuri nyt. Tulevaisuus edustaa vain mahdollisuutta. Kukaan ei voi elää tosiasiassa siellä, vaikka usein ihmiset yrittävät elää menneisyydessään. Se on vain muisto, mutta sekin voidaan muuttaa. Olemme antaneet teille monia menetelmiä, jotka tekevät juuri sen – auttavat teitä nollaamaan värähtelynne ja energianne. Tässä on suurin haaste, jonka maaplaneetan valotyöntekijät kokevat tällä hetkellä.

Halusitte olla täällä nyt tuodaksenne lempeää ja rauhoittavaa energiaa

Kun energiasta tulee hyvin tiheää, ihmiset alkavat pelätä. He kantavat tuota matalan tason pelkoa, kunnes se saavuttaa kriittisen massan, ja sitten he räjähtävät. Usein tuo räjähdys on vihaa ja joskus se on huonoa käyttäytymistä. Kun teille kerrotaan, että te ette voi tehdä jotain, teette sen joka tapauksessa. Se tuo vastarannankiisken esiin melkein kaikissa jossain määrin, ja sitä näette planeetallanne hyvin laajasti ja globaalisti … ei yhdessä kaupungissa, ei yhdessä maassa, vaan globaalisti.

Tiheä energia on niin kovaa tällä hetkellä, että ihmiset eivät pysty löytämään tietään tai nojautumaan noihin mukaviin paikkoihin, joita he käyttivät ennen uudistumiseen. Siksi näette useampien ja useampien ihmisten käyttäytyvän huonosti. Rakastaisimme kertoa teille, että tämä on loppumassa – ja se loppuukin jossain kohtaa – mutta siihen menee jonkin aikaa. Monet teistä ilmoittautuivat olemaan täällä erityisesti tällä hetkellä, jotta voisitte olla osa tätä lempeää energiaa, joka tyynnyttää jokaisen sydämen, jotta he voivat vastaanottaa päivityksiä ja valoa Kotoa.

Hyvä uutinen on, että ihmiskunta on liikkunut uskomatonta vauhtia, erityisesti viimeiset kahdeksan vuotta. Värähtelyaste on ollut ehdottomasti hämmästyttävä. Kyllä, se on uskomaton ja tulee vielä paremmaksi, joten pitäkää silmällä tätä, kun se jatkuu. Mutta tässä on haaste. Kun "normaalit" ihmiset tuntevat tiheyden tai energeettisen tientukkeen, ensimmäiseksi he astuvat taaksepäin. Kaikki voivat kokea myös eri aspekteja, ei vain fyysistä aspektia, jossa juostaan seinään tai polku tukitaan. Tässä on usein kyse asioista, joita halusitte tehdä. Kenties haluatte luoda jotain tai liikkua tiettyyn suuntaan, mutta teitä näytetään estävän. Se ei näytä toimivan, mikä lisää turhautumista. Tämä lisää vuorostaan vihaa, mikä lisää aina vain enemmän maaplaneetan yleisiä vihatasoja. Astutte kuitenkin taaksepäin myös tunteellisesti ja ajatusmalleissa.

Pelko saa teidät astumaan takaisin vanhoihin uskomusjärjestelmiin

Olemme kertoneet teille aiemmin, että useimmat uskomusjärjestelmät ovat hevonpaskaa, mistä syystä kutsumme niitä uskomusjärjestelmiksi (suom. huom. "hevonpaskan" ja "uskomusjärjestelmien" kirjainlyhenne on sama). Uskomukset eivät huoleta meitä, vaan se, että otatte nämä järjestelmät kokonaisuudessaan faktana. Siis jos teillä on ydinuskomus, se merkitsee, että teidän täytyy uskoa myös kaikkiin muihin asioihin sen ympärillä. Se voi olla ongelmallista, ja se itse asiassa erottaa ne, jotka etsivät valoa. Täällä kutsutte sitä yhdeksi asiaksi, kuten uskonto, ja tuolla kutsutte sitä muuksi. Tämä auttaa eristämään ne, jotta voitte samaistua niihin henkilökohtaisesti, mutta tuo erillisyys alkaa mennä tielle.

Mitä tapahtuu, kun ihmiset alkavat pelätä? He ottavat askeleen taaksepäin, aivan kuten osuessaan seinään. Jos teillä on tunnekriisi, otatte askeleen taaksepäin niihin tunteisiin, joita teillä oli kaksi tai kolme päivää sitten. Mikä tahansa turva-alueenne on ollut, yritätte luonnostaan vetäytyä takaisin siihen, jotta uskomusjärjestelmänne ovat täsmälleen samat. Kenties kehityitte vanhan uskomusjärjestelmän ohi johonkin uuteen, jonka kanssa työskentelitte tai jota kokeilitte, sitten taas osutte tuohon seinään. Yritätte saada aikaan täsmälleen sen, mitä saitte aikaan aiemmin, ja ajattelette itseksenne: "Tämä oli ennen menestys minulle, joten miksi se ei ole nyt?" Tämä haaste on nyt maaplaneetalla. Uutisemme teille on, ettei ole mahdollista palata uskomusjärjestelmiin ja aikajanaan, edes fyysisessä kehossa.

Puhumme nuortumisesta, mutta se on täysin erilaista kuin aika. Nuortuminen on kehonne solujen ja koukeroiden muuttamista. Aika voi siirtää, laajentaa ja kommunikoida sen kanssa, ei kuitenkaan siinä määrin, että haluaisitte kyetä kulkemaan ajassa taaksepäin. Siis pyydämme vain kaikkia tiedostamaan askeleen ottamisen taaksepäin vanhoihin uskomusjärjestelmiin, malleihin, kuten addiktio, tai tuntemistapoihin, kuten yritys täyttää jokin tunnetarve. Heti kun voitte rehellisesti nähdä ja tunnustaa sen, järjestelmä alkaa hävitä aivan itsestään.

Miksi sanomme teille joka kerta: kohdelkaa toisianne arvostaen ja pelatkaa hyvin yhteen

On monia menetelmiä, jotka voivat auttaa energiakenttänne puhdistamisessa. Planeetalla on tällä hetkellä monia parantajia juuri tuosta syystä. Kerromme teille myös, että parantajien määrä lisääntyy maaplaneetalla. Heitä kutsutaan uskomattomalla tahdilla ja E-perhettä on nyt täällä hyvin laajassa perspektiivissä. E-perhe oli hyvin pieni alussa, kun he työskentelivät ihmisten kanssa vain yrittäen voimaannuttaa heitä. "E" merkitsee paljon enemmän kuin "voimaannuttamista", mutta se on osa sitä. He työskentelevät yhdessä, inkarnoituen yhdessä johonkin yhteiskuntaan – joskus myös Maahan – kriittisissä kohdissa, jolloin tehdään päätös menemisestä suuntaan tai toiseen.

Ja te olisitte siellä, rakkaat ystävät. Ei työntämässä suuntaan tai toiseen, vaan varmistamassa, että oli ihmisoikeudet, koska se sallii teidän kehittyä … tasavertaisuus. Kohdellen toisianne juuri kuin toisianne, minkä kerromme teille joka kerta lähtiessämme. Tukekaa toisianne ja pelatkaa hyvin yhteen. Siitä on tulossa kriittisempää kuin koskaan ennen. Planeettanne on jatkuvassa erillisyystilassa, ja tehtävänne on hidastaa sitä. Tästä syystä tulitte ja siitä tässä on kyse. Tervetuloa Kotiin. Luotte täysin uutta energiaa tänne maaplaneetalle, ja se on teidän.

E-perhe on täällä auttamassa harmonisoimaan yhteiskunnan

Olemme kertoneet teille, että monia kauniita asioita on tulossa. Ymmärtäkää, rakkaat ystävät, ettei aikajanalla ole liikettä taaksepäin. Olette jatkuvasti nyt-hetkessä. Herätkää tuohon hetkeen ja ottakaa kaikki, mitä sillä on annettavana teille. Tietäkää tämä, vaikka voittekin käydä siinä uudestaan, koska aika on kehämäinen, ei lineaarinen. Jos otatte parhaan irti tästä hetkestä nyt, sen tullessa takaisin teillä on hyvin vähän työtä. Se on tuki eikä arvostelija. Kylvätte oman tulevaisuutenne siemeniä ajatuksillanne. Jatkakaa samoin.

Kaikki muu alkaa hyvin tärkeillä tavoilla ja alatte nähdä valtavan energiakokoelman maan päällä. Itse asiassa joillain tavoin se aiheuttaa jotkut häiriöt ja mullistukset, mutta osaatte käsitellä ne. Olette nähneet tämän aiemmin – olette olleet auttamassa yhteiskuntia harmonisoitumaan. Se on yksi suuri asia, joka puuttuu maaplaneetalta tällä hetkellä, sillä kaikki ovat pelossa. Muistakaa, että heti kun siirrytte pelkoon, jakaudutte. Katsokaa vain kaikkia poliittisia asioita, joita tapahtuu, ja on helppoa nähdä, että suuremmassa osassa niistä on ollut kyse erillisyydestä kuin ykseydestä. Kerromme myös, rakkaat ystävät, että olette aivan tuon suunnan muutosjyrkänteellä. Lama-aalto tuli erittäin kovaa, mutta tämä merkitsee myös, että kääntyessäänkin se hyppää ja liikkuu erittäin nopeasti. Ja se on teidän työnne. Sen kanssa olette kaikki työskennelleet, emmekä voisi olla ylpeämpiä teistä sen vuoksi.

Voitte mennä vain eteenpäin

Tietäkää siis, rakkaat ystävät, että eteenpäin liikkuminen on avain, erityisesti sellaisissa asioissa kuin suhteet. Kaikki suhteet – on suhde sitten koiraanne, kissaanne, vaimoonne, rakastajaanne tai kehen tahansa, ette voi koskaan liikkua taaksepäin. Haluatte ehkä ajatella: "Voi, palaamme aikaan, jolloin menimme naimisiin. Palaamme aikaan, jolloin asiat olivat meillä hauskoja. Emme välittäneet, oliko meillä ongelmia vai ei." Teette asioita yrittäen laittaa itsenne takaisin noihin aikoihin. Toimiiko se? Ei koskaan. Voitte kulkea vain eteenpäin.

Se on hyvä uutinen. Suhteet käyvät läpi eri inkarnaatiotasoja ja noina aikoina, jolloin ne siirtyvät eri tasojen läpi, niillä on tavallisesti taipumus katketa. Löydetään enemmän eroavuuksia kuin samankaltaisuuksia, joten aletaan siirtyä erilleen eri tavoin. Tietäkää, että palaaminen takaisin yhteen ei merkitse astumista taaksepäin. Jos palaatte yhteen jonkun kanssa, se merkitsee, että rakennatte jotain siirtyen eteenpäin. Hyvin yksinkertaista. Luokaa todellisuutenne asioista, joita haluatte nähdä tulevaisuudessanne, älkää antako menneisyytenne pidätellä sitä. Menneisyytenne on vain muisto, joten kun olette valmis, voitte päästää irti sen joka osasta.

Kunnioitamme teitä, rakkaat ystävät, tavalla, jota ette tiedä. Johdatte universumia. Olette ajan ja paikan kriittisessä risteyksessä, jossa teette päätöksiä, jotka vaikuttavat useampiin olentoihin, kuin teidän lukumääränne. Jatkakaa hyvää työtä. Tietäkää, että olemme aivan takananne. Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Tukekaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Pelatkaa hyvin yhteen. Olen Merlia. Tulkaa katsomaan minua joskus.

Espavo.

Tervehdys, rakkaat ystävät.

Tervehdimme teitä tänään kollektiivina. Emme yhtenäkään niistä "yksiköistä" jotka muodostavat sen, mitä Isäntä kutsuu "ryhmäksi", vaan tervehdimme teitä tänään kollektiivina, koska viesti on hyvin tärkeä. Kaikelle on kautensa, kaikelle on aikansa. Se mitä tapahtuu, on todella suurenmoista katseltavaa, erityisesti meidän perspektiivistämme. Näemme äärettömien sielujen elävän kaikkia valoaspekteja ja ne jättävät periaatteessa kauniin äärettömyyden tullakseen rajalliseksi hyvin lyhyeksi ajaksi. Laitatte yllenne tällaisen biologiakuplan, jota käytätte, ja astutte peliin, jossa teeskennellään olevansa ihminen.

Olette pärjänneet siinä erittäin hyvin, sillä teillä on omat syklinne, joita ette käy läpi ainoastaan kollektiivisesti, vaan myös energiaryhmänä. Tämä liittyy myös Maahan, sillä se on juuri saanut loppuun kolmannen 26000 vuoden sykin Lemurian jälkeen, joten asiat ovat muuttuneet melkoisesti. Olemme puhuneet vähän tuosta syklistä, muuttuvasta energiasta maskuliininen vs. feminiininen, väkivoima vs. voima. Ja otamme nyt tuon vs:n pois siitä kaikesta, koska kumpikin voi olla olemassa jokseenkin harmonisesti. Tietysti on aikoja, jolloin tarvitsette asioiden maskuliinipuolta, ja toisia aikoja jolloin tarvitsette feminiinipuolta. Tietysti haasteena on ollut, että maskuliinisuus on ollut jokseenkin hallitseva energia melko pitkään.

E-perhe tulee kriittisinä aikoina vaikuttamaan

Tosiasiassa Maalla on energiasykli. On todella kiehtovaa, että ihmiset puhuvat tänä päivänä Marsista ja siitä, mitä siellä kerran tapahtui. Useiden tapahtuneiden asioiden vuoksi Mars menetti periaatteessa magnetosfäärinsä, magneettikuoren planeetan ympäriltä, joka pitää kaiken auringonsäteilyn ja kaikki aurinkotuulet poissa ja tekee siitä mukavan paikan elää. Tieteenne saa sen selville, kun löydetään vielä lisää. Jossain kohtaa he löytävät Marsista elämänmuotoja – ei ihmiselämää.

Kerromme teille, rakkaat ystävät, että te olitte siellä, koska olette tehneet tämän uudestaan ja uudestaan. Tulette työstämään planeettaa ja sen ihmisiä, sitten kollektiivi nousee ja yrittää tuoda Kotoa osia ja maadoittaa ne kokemuksiinne rajallisuudessa. Vaikka sitä on erittäin vaikea tehdä, monet teistä ovat eksperttejä tässä. Monet teistä ovat tehneet sen uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Taas kerran olette täällä nyt massana – E-perhe. Merlia kertoi, mitä tapahtui aiemmin. Alussa E-perhe oli vain noin 20 sielua. Ei kovin kauan sitten se oli melkein 0.1% planeetasta, mutta tänä päivänä se lähestyy melkein 1%:ia.

Mikä E-perhe on? Nämä ovat henkiä, jotka ovat kulkeneet ympäri universumia eri muodoissa ja inkarnoituneet kriittisinä aikoina, kun ne voisivat auttaa muutoksen tekemisessä. Ne ovat työntäneet yhteiskunnallisia sääntöjä sen kriittisen massan yli, mitä odotettiin. Kyllä, olette tehneet sen uudestaan ja uudestaan. Useimmat ideanne koskevat ihmisoikeuksia tai itse asiassa henkioikeuksia, koska tosiasiassa sitä te olette. Selitetäänpä siis, miksi teidän oli niin tärkeää kerääntyä tänne ja miksi E-perhe kerääntyy nyt massana tälle yhdelle planeetalle. Asiat ovat muuttumassa, sillä kaikkeen on syy. Maalla on kautensa.

Maaplaneetta on kuolemassa

Rakkaat ystävät, Maa kuolee. Ei ole helppoa tapaa sanoa sitä, sillä se on kirjaimellisesti syöksykierteessä. Ohititte hiljattain "ei paluuta" -kohdan. Selitetäänpä vähän, mitä on tapahtunut, mitä on edessä ja miksi laitoitte itsenne tähän tilanteeseen. Teidän täytyy ymmärtää, että vaikka Maa kuolisikin, te ette kuole. Vaikka teillä on osa, joka on ehdottomasti Maata, se on vain pieni osa. Muistakaa, että olette tehneet tämän aiemmin. Monet teistä ovat panostaneet energioihin ja yhteiskuntiin ja muuttaneet kollektiivia hyvin kauniilla tavoilla, kun astuitte uuteen peliin.

Mitä siis tapahtuu tässä kaikessa? Maapallon lämpenemiseen ei ole vastaan väittämistä, sillä se on ehdottomasti totta ja se jatkuu. Menette tilastojen kuumimpaan vuoteen. Se ei ole salaisuus – teillä on ollut niitä jo kolme ja tätä jatkuu jonkin aikaa. Planeettanne kumpikin mannerjää sulaa ja häviää täysin alle 50 vuodessa. Kaikessa on kausi ja sykli, vaikkei Maan ollut määrä loppua tässä kohtaa. Tämä ilmiö liittyy kuitenkin laajasti maaplaneetan saastumiseen ja epäharmoniaan, jonka kanssa ihmiset ovat työskennelleet ja käyttäneet Maan osia koskaan miettimättä tai välittämättä, miten se tasapainottuu. Tämä on vaatinut veronsa, joten näette useita asioita tapahtuvan nopeasti peräkkäin. Nämä tapahtumat työntävät hyvin nopeasti sitä aikajanaa, mitä luulitte tapahtuvan.

Ensinnäkin, kumpikin mannerjää sulaa. Grönlanti ja Etelänapamanner menettävät jäätä uskomatonta tahtia ja alatte nähdä tämän tuloksia. Grönlannissa on murtunut jääkieleke, joka putoaa pian mereen. Näin tapahtuu myöhemmin tässä kuussa tai seuraavassa ja tämä saa vedenpinnan nousemaan lisääntyvällä vauhdilla. Vedenpinta on jo noussut, mutta se jatkuu paljon nopeammin, kuin kukaan on odottanut. Ihmiset eivät ole valmistautuneita tulevaan. Yksi tapahtuva asia on, että ikirouta alkaa sulaa nopeammin. Ajattelette ikiroutana maamassaa maailman monissa osissa. Kuitenkin sulaessaan se vapauttaa ilmakehään uskomattoman määrän metaania, mikä nopeuttaa prosessia vielä lisää. Olette olleet huolissanne hiilen laittamisesta ilmaan, mutta metaani on melkein 90 kertaa haitallisempaa. Vapautatte paljon sitä pelkästään jään luonnollisen sulamisprosessin kautta. Se nopeuttaa asioita useilla tavoilla. Tämä on vain yksi monista asioista, joita tapahtuu niin nopeasti, että ihmisten on vaikea pysyä perässä.

Maan magnetismi

Voimme kertoa teille kaikesta negatiivisesta, mikä odottaa, ja miten toimia sen kanssa. Tällä hetkellä siitä ei yleensä raportoida, mutta teidän täytyy katsoa vain sitä lajimäärää, mikä on lähtenyt tältä planeetalta, ja tulleiden uusien lajien määrää. Ne eivät vastaa lähellekään toisiaan. Planeetta on sulkeutunut, mutta oliko sen tarkoitus tällä hetkellä? Ei. Sen oli määrä jatkaa vuosituhannen, ainakin 100 vuotta lisää. Se kuitenkin tyrehtyy kirjaimellisesti. Se on prosessi, johon ei sisälly ainoastaan planeetan lämpeneminen, vaan myös magnetismin vähentyminen. Juuri tämä tapahtui Marsille. Itse asiassa on hyvin tyypillistä, että planeetta menettäisi magnetismin juuri ennen napavaihdosta. Napamuutos on jo tapahtunut maan päällä kuusi kertaa, ja näette kohta uuden, jos selviätte siihen saakka.

Maapallon lämpenemisen jälkeen tulee jääkausi

Maapallon lämpenemisen jälkeen, joka tapahtuu hyvin nopeasti, näette äkillisen muutoksen, joka johtaa jääkauteen. Olemme erityisen huolissamme jääkaudesta. Vaikka sen oli alun perin määrä olla minijääkausi, josta olisi helposti voitu selvitä vastoinkäymisistä huolimatta, nyt se näyttää enemmän katastrofaaliselta tapahtumalta. Miksi sanoisimme kaiken tämän? Miksi antaisimme teille tällaisia huonoja uutisia, kun ylpeilemme sillä, että saamme olonne tuntumaan hyvältä ja autamme muistamaan, kuka olette?

Siksi olemme täällä, rakkaat ystävät. Monet teistä ovat varasuunnitelmassa, kuten Merlia selitti. Teidän yksinkertaisesti piti olla täällä riippumatta hinnasta tai ajoituksesta, koska teillä on vastaukset. Onko kaikki tämä varmaa? Voimmeko merkitä kalenteriimme, että Maa kuolee tiettynä päivänä? Ei. Muistakaa, että olette vapaan valinnan planeetalla ja olette edelleen ohjaksissa. Tällä hetkellä kollektiivi liikkuu yhteen suuntaan ja olette juuri ohittaneet "ei paluuta" -kohdan. Mikä on tehtävänne nyt? Onko se vain rauhoittaa ihmisiä, kun maailma loppuu? Ei tietenkään. Kerromme teille, ettei maailman tarvitse loppua, koska olette vapaan valinnan planeetalla.

Teknologiat tukevat siivoamista

Näette valtavan teknologiaenergian ja -kokoelman, joka liikkuu eteenpäin useilla eri alueilla. Tarkastelette jo ihmisten ottamista pois planeetalta ja etsitte uutta siirtokuntaa galaksista, ja nuo ponnistelut voimistuvat. Lisäksi teknologianne ovat saavuttaneet tason, jossa ne räjähtävät kohta eksponentiaalisesti. Yksi noista räjähdyksistä on tietty aine nimeltään "grafeeni", jota kutsutaan ensimmäiseksi kaksiulotteiseksi aineeksi. Se on ohuin aine, jonka voi löytää – vain yhden atomin paksuinen. Havaitsette, että grafeenilla on valtavasti käyttötarkoituksia, kuten suolan poistaminen vedestä sekä uuden tietokonesarjan perusta. Grafeeni perustui grafiittiin, mutta monet käyttävät nyt muita materiaaleja samalla tavalla, joten tämä on vasta alkua.

Yhdistämällä olemassa olevia teknologioita niihin valtaviin kehitysaskeliin, joita tehdään melkein päivittäin, keskitätte valtavan energiamäärän siihen, mitä voitte tehdä auttamaan Maan puhdistamisessa. Seuraavien neljän vuoden aikaan voitte vaikuttaa valtavasti tällä planeetalla. Jokainen pieni siivous, jonka teette vähentämällä omia hiilipäästöjänne ja työskentelemällä harmoniassa Maan kanssa, pidentää Maan elämää kymmenkertaisesti. Se voidaan tehdä helposti. Vaikka hiekassa on nyt melko varma merkki, voitte siirtää sitä. Jos joku voi tehdä sen, niin te, sillä olette tehneet sen aiemmin.

E-perhe on täällä työskentelemässä hengen kanssa

Monet teistä ovat suoraan E-perheestä. Olette tulleet muuttamaan yhteiskunnallisen liikkeen tai peruuttamaan yhteiskunnallisen umpikujan. Tavallisesti tätä nähdään tapahtuvan ihmisoikeuksien tai henkioikeuksien myötä, mutta nyt alatte nähdä kaikkia uusia aspekteja. Siis mikä on tehtävänne? Onko se keskittyminen teknologioihin, jotka saattaisivat pelastaa Maan? Ei. Teillä on paljon tärkeämpi työ. Henkenne evoluutio voi estää teitä kokemasta tämän. Se on hyvin yksinkertaista, rakkaat ystävät, sillä olette jo puhuneet siirtymisestä valokehoon ja oman fyysisen rakenteenne muuttamisesta. Se tapahtuu nyt valmisteluna siihen, mitä tapahtuu, ja tässä on monia aspekteja.

Joka kerta kun pystytte nostamaan värähtelyänne, voitte nostaa Maan ihmiskollektiivin värähtelyä. Tämän tekeminen ei ainoastaan vaikuta Maahan, vaan se auttaa sitä myös asettumaan. Alatte nähdä hurjia heilahduksia, ei ainoastaan Schumannin resonanssissa, vaan myös kaikessa muussa. Tehtävänne on olla paikalla hengen kanssa. Siksi työnsitte muut ihmiset syrjään ollaksenne juuri siinä, missä olette tällä hetkellä. Kerromme teille rakastavasti tietäen, että täällä maan päällä täytyi olla tilaa tarkoituksellenne, joten tilaa tehtiin. Nyt olette täällä – mikä pelinappula teillä on seuraaville 50 vuodelle? Mitä haluaisitte tuoda pöytään? Nyt on se aika. Kerromme teille, rakkaat ystävät, että olette tehneet tämän aiemmin. On ollut elämiä, joissa ette ole kokeneet mitään vaikeuksia, koska kehityitte. Siirryitte seuraavalle tasolle, peräännyitte ja katselitte kauniin transformaation tapahtumista edessänne.

Meistäkin on hyvin kiehtovaa, että olette kiinnostuneita Marsin elvyttämisestä. On niin taianomaista, että se sattuu olemaan lähin planeettanne, mutta löydätte muita. Haluamme myös muistuttaa teille, että toinen planeetta on löytänyt Maan. Olemme maininneet tästä useita kertoja viimeisten neljän vuoden aikana. Tietenkään heillä ei ole mitään tapaa lähestyä teitä, koska he ovat monen valovuoden päässä. Tosiasiassa heillä on suunnilleen samoja teknologioita kuin teillä, samanlaisia jollain alueilla, kuitenkin hyvin erilaisia toisilla. Yleisesti ottaen he ovat myös samalla värähtelytasolla kuin te, ja heidän voitaisiin ajatella olevan humanoidimuodossa. He löysivät teidät laitteillaan tai teleskoopeilla, kuten niitä kutsuttaisiin täällä. Mutta he eivät tiedä, miten lähestyä teitä, joten he jatkavat katselemista ja odottamista, kun energia alkaa muuttua.

Puhutaanpa myös hengestä, koska sitä ei rajoita fyysinen paikka, myöskään toinen planeetta. Kerromme teille, rakkaat ystävät, että universumin kaikki silmät katsovat nyt Maata. Ne odottavat, mitä tapahtuu, kertoakseen tarinaa evoluutiosta, jossa on ihmeellinen loppu. Tässä sitä mennään!

Evoluutio jolla on ihmeellinen loppu

Monet teistä tietävät sydämessään, että tämä on totta ja miltä se tuntuu. Rakkaat ystävät, emme kerro teille tätä pelon iskostamiseksi. Ette tulleet siitä syystä Kotoa. Teillä on vastaukset lievittämään pelkoa, jotta voidaan astua eteenpäin ja olla harmoniassa Maan kanssa. Emme kerro teille, että tämä on ehdotonta – sanomme, että tämä on aikajana tänään. Haastamme teidät muuttamaan sen. Haastamme teidät menemään sydämeenne ja muuttamaan joka osan, tekemään uuden energian maan päälle, ja pian näette sen uusista lähteistänne ja tieteellisistä lähteistänne. Kuulette paljon lisää kaiken nopeutumisesta ja että siinä on hyvin monia eri puolia. Se tapahtuu.

Vau, mutta mikä on osanne siinä? Mitä henkenne tuli tänne tekemään? Olette täällä nyt, ja on ehdottomasti aika alkaa yhdistyä siihen 100%:sti. Tehkää joka hetkestä merkittävä, ja nautitte kyydistä. Tietäkää, että teillä on vastaukset eikä Maan tarvitse loppua. Vaikka kuulette ns. hyvin huonoja uutisia lähitulevaisuudessa, ottakaa se kevyesti. Muistakaa, että teillä on tärkeä osa esitettävänä täällä. Katselkaa näiden kauniiden tapahtumien kehittymistä ja olkaa auttamassa niitä aina, kun mahdollista. Valonne ja se työ, mitä teette sisäisesti sydämessänne, vaikuttaa valtavasti tällä planeetalla – paljon enemmän kuin voitte nähdä – ja juuri nyt on aika työskennellä sen kanssa.

Rakkaat ystävät, rakastamme teitä tavoilla, joita ette vielä tiedä. Teillä on hyvin rajoittunutta rakkauden käyttöä planeetallanne. Niin paljon kuin yritättekin, teidän on erittäin vaikeaa matkia toisen puolen täydellistä ehdotonta rakkautta. Mutta meillä on sitä, ja voitte tuntea sen. Oletteko vaikeassa tilanteessa? Ei. Olette laittaneet itsenne tänne pelkästään siksi, että teillä on vastaukset. Kuunnelkaa tuota henkeä syvällä sisällä. Yrittäkää seurata niitä kristalleja, jotka laitoitte omalle polullenne, että tuntisitte tien ja nauttisitte kyydistä. Juhlikaa sitä, rakkaat ystävät, sillä teillä on kaunis lopputulos luotavana. Oletteko valmiita?

Suuresti kunnioittaen tervehdimme teitä tällä tavalla ja pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Tukekaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Luotte kohta uuden pelin. Pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo.

Ryhmä

Sana "espavo" on varhaislemurialainen tervehdys: "Kiitos, että otat oman voimasi."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.