COVID-19-VIRUKSEN LAHJAT

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)
Huhtikuu 2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huom. Seuraava kanavointi annettiin suorassa VirtualLightBroadcast-lähetyksessä ja sen voi kuunnella alkuperäisenä nauhoituksena. Alla on saman kanavoinnin editoitu versio, joka on suunniteltu tulostettavaksi. Se editoitiin Ryhmän valvomana ja hyväksymänä. Toivottavasti nautit siitä. Steve Rother

Tervehdys Kotoa, rakkaat ystävät.

Liitymme seuraanne tänään kollektiivina, koska maaplaneetta muuttuu. Se liikkuu hyvin nopeasti nyt, koska teillä on vierailija planeetallanne, uusi elämänmuoto. Vaikka se on ollut olemassa jo jonkin aikaa, nyt se on siirtynyt ihmiskuntaan ja leviää aggressiivisesti. Tässä on useita tärkeitä aspekteja pidettäväksi mielessä. Ensinnäkin tämä olento kehittyy tai "mutatoituu" – kuten te ajattelisitte – hyvin nopeasti. Koska se taistelee henkensä puolesta, tämä olento kutsuu sitä evoluutioksi.

Lahja

Kerromme teille myös, että tämä integroituminen joka tapahtuu ihmisten ja tämä olion välillä, jota kutsutte covid-19:ksi, johtaa positiiviseen hyötyyn pitkässä juoksussa. Evoluution seuraava vaihe on alkaa tuoda lisää henkeänne fyysiseen kehoon. Yksi suurimmista haasteista kuitenkin on, että henkenne ja fyysinen kehonne ovat uskomattoman kietoutuneita. On erittäin vaikeaa höllentää niiden otetta toisistaan, mutta sitä tämä virus tekee. Se höllentää tuon yhteyden juuri riittävästi, että evoluution seuraavat vaiheet ovat vähän mukavampia.

Rakkaat ystävät, ymmärtäkää, ettei kaikkien planeetalla tarvitse saada tätä virusta. Kriittinen massa saavutetaan, kun kaikkien niiden joilla on uusia ominaisuuksia, ei tarvitse enää käydä läpi tätä prosessia. Kun se tapahtuu, covid-19 käy taas mutaation läpi, jottei se ole yhtä haitallinen, tai löydätte monia niistä vastauksista, joita etsitte parhaillaan. Juuri tällä hetkellä hoito tähän on ulottuvilla ja ihmiset ovat raiteilla sen löytämiseen. Alatte hioa sitä eri yhdistelmissä ja muissa tekniikoissa, jotka toimivat parhaiten valtaosalla ihmisistä useimmissa paikoissa.

Vastaus

Kyllä, pian tulee vastaus. Ette ole aivan vielä löytäneet sitä, koska ette ole vielä saavuttaneet kriittistä massaa. Se on jo kuitenkin horisontissa, ja on useita tapoja lyhentää tuota aikajanaa vielä lisää. Tietysti voitte fokusoitua kaiken tuon energian tuomiseen löytääksenne parannuksen, joka todellisuudessa on jo olemassa. Kyllä, se on jo löydetty. Nyt kysymys on vain siitä, että käydään läpi lyhennetty hyväksymisprosessi, jotta opitaan, miten se toimii. Sen lisäksi, että se on ns. rokote tai estohoito, se on myös hoitokeino niille, joilla on jo virus, ja se auttaa heitä suuresti.

Aalto

Sitä odotellessa, aalto kulkee maaplaneetan läpi. Näette sen vaikutuksia eri maissa ympäri maapalloa. Moniin köyhempiin maihin, erityisesti niihin joissa on jo humanitaarisia kriisejä, isketään erittäin kovasti. Tämä aalto jatkuu jonkin aikaa, tämän viruksen levitessä monilla eri alueilla. Rakkaat ystävät, kerromme teille, että se on erittäin vaikea asia. Tämän elämänmuodon aalto on iskenyt erittäin kovasti USA:han, ja paljon tästä liittyy siihen, miten polarisoituneita ihmiset ovat siellä. Kuitenkin samaan aikaan sillä on myös tilaisuus vaikuttaa paljon enemmän kuin muut maat. Samantyyppisistä syistä Intia näyttää tietä pian.

Tietäkää, että monilla ihmisillä jotka saavat tämän viruksen, saattaa olla vain vähäisiä oireita, tai he eivät edes tiedä olevansa sairas. Virus voi johtaa kuolemaan, ja se pitäisi ottaa vakavasti, mutta kaikki jotka saavat sen, eivät päädy lähelle kuolemaa. Tässä on paljon enemmän, minkä kanssa voitte työskennellä. Jonkin aikaa olemme olleet hyvin huolestuneita siitä uskomattomasta jakautumisesta, jota teillä on ollut planeetallanne. Kaunista tässä on, että tämä jakautuminen helpottaa. Voi kyllä, ihmiset osoittavat edelleen sormella. Mutta muistakaa, että olette kaikki yhdessä tässä, ja se on tärkein asia. Näette ihmissydämen kohoavan kaiken kaaoksen aikana. Kun näette sen, tunnistakaa se, juhlikaa sitä, jakakaa se ystävienne kanssa ja pankaa sen kiertämään, koska se tuo ratkaisun kaikkeen.

Tulkaa yhteen

Te jotka pidätte itseänne energiaparantajina, erityisesti kaukoparantajina, liittykää ohjelmiin, joihin voitte, löytääksenne tapoja yhdistää ihmisiä. Se voi olla joko netissä kanssamme täällä, tai pienissä ryhmissä jossain muualla. Voitte myös yhdistyä netissä muihin ihmisiin ja fokusoida energianne terveyden palaamiseen, koska se on nyt tulossa. Myös tämän kaiken selvittyä huomaatte, että maailmanne on erilainen. Se tuntuu hyvin rajoittavalta alussa, koska ette ole tottuneet näihin eroihin. Mutta kerromme myös, että kaikesta tästä voi tulla todellista kauneutta. Pitäkää kiinni tuosta potentiaalista ja tietäkää, että jokainen askel jonka otatte nyt, jättää polun, jota monet voivat seurata.

Ei ole niin vaikeaa aikaa, kuin luulette. Siis hengittäkää ja menkää siitä läpi. Yrittäkää olla niitä varten, jotka työskentelevät tämän energian kanssa. Kuten voitte ymmärtää, ensiapuihmiset ottavat tämän suurimmat haittavaikutukset nyt. Kerromme teille myös, rakkaat ystävät, että tämä on uskomaton saavutus heille. Tukekaa heitä jollain tavalla, mihin pystytte. Tietäkää, että olette kaikki tässä yhdessä. Sallikaa tämän kokemuksen poistaa paljon siitä jakautuneisuudesta, jota on aiemmin ollut.

Siis tämän myötä, tietäkää, että kaikki mitä voitte tehdä tästä eteenpäin, vaikuttaa valtavasti. Muistakaa tarkastella niitä tapoja, joilla olette samanlaisia, eroavuuksienne sijasta. Näin tuotte yhteen ihmiskunnan sydämen. Ja sen myötä lähdemme luotanne tällä erää. Tietäkää, että te ette ole koskaan yksin. Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohteleman toisianne arvostaen, hoivaamaan toisianne ja pitämään toisistanne tiukasti – myös etäältä.

Espavo, rakkaat ystävät.

Ryhmä

_________

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Merlia.

Olen liittynyt seuraanne tänään, koska olette jo muuttaneet paljon energiaa. Kuten olemme maininneet, olette menettämässä tiheyttä, mikä on ehdottomasti taianomaista. Jotkut haasteet joita nyt kohtaatte, voivat johtaa teidät täysin uudelle tasolle. Teidän täytyy vain tulla yhteen. On erittäin vaikeaa työskennellä yhdessä, kun teidän ei pitäisi olla lähellä toisianne. Olette kuitenkin harmonisoitumassa tämän uuden olion kanssa maaplaneetalla. Ja sen myötä edistysaskelia alkaa tapahtua erittäin nopeasti.

Kaikki ihmiset voivat nyt alkaa avautua uusille olemassaolotasoille, mutta vain jos he valitsevat sen. Monet eivät totu siihen, ja jotkut menevät myös paniikkiin siitä, miten nopeasti asiat muuttuvat. Ymmärtäkää, että koko ihmiskunta on nyt siirtynyt vähän korkeammalle, tuloksena tulemisesta yhteen tällä tavalla. Niinä aikoina jolloin ihmiset tulevat yhteen fokusoituneen aikomuksen kera, ihmissydän kohoaa ja kasvaa kollektiivisesti. Tietysti se parantaa kaiken. Teillä on valtava vaikutus siihen, joten pyydämme, että uskallatte astua tähän prosessiin ja osallistua siihen energeettisesti.

Kerrotaanpa teille esimerkki. Koska tämä virus on uskomattoman tahmea tai "tarttuva", kuten sanottaisiin, ensireaktionne oli eristäytyä. Kaunis osa siinä on, että se on luonut myös tilaisuuden tuoda teidät yhteen hyvin upeilla tavoilla. Juhlikaa noita hetkiä, kun näette videon netissä tai saatte sähköpostin, joka sävähdyttää sydäntänne. Jos ette tee mitään muuta, niin välittäkää se eteenpäin. Miksi? Koska nämä yhteydet joita tapahtuu tällä tavalla, voivat syrjäyttää sen, mitä teillä oli aiemmin. Sitten kun pystytte taas tulemaan yhteen toistenne kanssa, fyysisessä kehossanne on vähemmän tiheyttä. Tämä prosessi höllentää fyysisyyden otetta hengestä.

Pelko-rakkaus-yhtälö

Monia kutsutaan nyt Kotiin, ja tunnearvet ovat syviä. Fyysiset muutokset ovat vaikein osa, rakkaat ystävät. Mutta kerromme teille, että se on merkki, jota käytätte ylpeästi. Pian huomaatte, että vaatii vähemmän ponnistelua "pudota" meditatiiviseen tilaan ja myös toimia siinä. On helpompaa kuunnella sisäistä opastustanne sekä päästä eroon fyysisistä haasteita ja vaivoista. Henki itse asiassa kohoaa näinä aikoina. Juhlikaa sitä, rakkaat ystävät. Osoittakaa ja tunnustakaa se: "Näin henkesi, kun sanoit sen!" Tai "Näen silmiesi syttyvän kauniisti, olet koskettanut sydäntäni." Juhlikaa myös niitä sankareita, jotka ovat puuttuneet asioihin pelottomasti. Antakaa heidän koskettaa sydäntänne epäitsekkäillä lahjoillaan.

Jos fokusoidutte aikoihin, jolloin sydämenne kohoaa, luotte uuden polun eteenpäin. Muistakaa, että olette luojia. Se mitä pidätte mielessänne ja sydämessänne, ilmentyy maailmaanne. Maaplaneetta on ollut aivan täynnä pelkoa. Mutta se ei ole väärin, se oli vain sopeutumista. Teillä on vastaus siihen, koska pelko voi nyt rajoittaa sitä, mikä on laitettu liikkeelle. Pelko ja rakkaus eivät voi olla samassa tilassa samaan aikaan.

Siis tämä on erinomainen tilaisuus teille lähettää rakkauttanne. Jos olette hämmentynyt siitä, mihin tai miten sitä lähetetään, löytäkää ensin keskittynyt ja tyyni tila. Sallikaa sen vain nousta sisällänne, ja sitten pyytäkää näyttämään nuo asiat. Työskentelemällä tästä keskittyneestä tilasta, jota kutsumme esayotoksi, voitte lähettää energiaa mukavalta etäisyydeltä. Pystytte tekemään samanlaista työtä, kuin me teemme teidän kanssanne. Muistakaa, että olette tehokkaita parantajia – jokainen teistä.

Ja teitä kutsutaan toimintaan nyt. Teidän ei tarvitse nähdä sen ihmisen kasvoja, jonka kanssa työskentelette, tai tietää hänen nimeään. Voitte vain lähettää energiaa, ja ne ottavat sen vastaan, jotka tarvitsevat sitä. Tämän tartuntataudin luonteen vuoksi ihmisiä kuolee yksin. Heillä ei voi olla perhettä ympärillä, heillä ei ole noita yhteyksiä. Mutta te voitte täyttää tuon aukon, voitte myös auttaa ihmisiä siirtymään verhon toiselle puolelle. Energianne auttaa myös ensiapuihmisiä ja terveydenhuollon henkilökuntaa, jotka tarvitsevat tukea kaiken kokemansa vuoksi.

Useilla eri alueilla tapahtuu suurta kerääntymistä verhon toiselle puolelle. Puhuimme tästä, kun se tapahtui Australiassa, ja monia eläimiä lähti kertaheitolla. Ne kerääntyivät toiselle puolelle valmistautuen auttamaan muita ottamaan seuraavan askeleen. Samaa tapahtuu myös ihmisillä. Rakkaat ystävät, on monia, jotka auttavat siinä siirtymässä, joita te kaikki muut teette.

Luomisen ajat

Siis jos katsotte elämää eri perspektiivistä, pimeydessä on kauneutta. Löytäkää tuo kauneus, ja valot säteilevät kirkkaasti. Se on näin yksinkertaista. Tiedätte, että olette tällä syystä, sillä nämä ovat luomisen aikoja. Kyllä, tiedämme, että ne saattavat näyttää ja tuntua vaikeilta. Tosiasiassa ne ovat myös hyvin taianomaisia. Olette mahtavimpia enkeleitä, joita on koskaan elänyt, ja teillä on tilaisuus ottaa kaikki se nyt käyttöön. Suuresti kunnioittaen heijastelen tällä tavalla kauneuttanne ja muistutan teille, keitä oikeasti olette ja miksi tulitte tälle kauniille planeetalle. On aika herätä unesta, sillä olette tässä kanssamme nyt. Kohdelkaa toisianne kunnioittaen, rakkaat ystävät. Hoivatkaa toisianne ja pelatkaa hyvin yhteen, kun pelaatte tätä täysin uutta valopeliä.

Olen Merlia, Merlinin feminiiniaspekti. Tulkaa katsomaan minua joskus. Espavo.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.