TEHKÄÄ JOTAIN ERILAISTA

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)

Huhtikuu 2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Ajanpitäjä.

Olen tullut tänään risteämään aikajananne kanssa vain hetkeksi ja kertomaan teille, mikä näkymä on Kotoa. Ihmiskunta kokee merkittävää aikajaksoa planeetalla. Kaikkien haasteiden vuoksi on päätetty, että liikkuisitte hyvin nopeasti. Se oli teidän valintanne, rakkaat ystävät, ja toiveenne on taatusti toteutunut. Alatte kuitenkin myös nähdä, että on niitä, jotka haluavat vaikuttaa valintoihinne. Nyt siis määritellään täsmälleen, kuinka vapaan valinnan planeetalla olette. Riippumatta siitä, missä asutte, mikä on poliittinen järjestelmänne tai oletteko nainen vai mies, elämä muuttuu teillä kaikilla. Olette valinneet sen. Melko kauan olette toivoneet ja odottaneet sitä, ja nyt se on paljon lähempänä, kuin luulette.

Elämä muuttuu

Samaan aikaan se ei aina näytä kovin kauniilta. Tosiasiassa muutos vaatii aina veronsa ja aiheuttaa epätavallista stressiä. Mutta siksi olette täällä … te kaikki. Miten monta valotyöntekijää vaaditaan maailman muuttamiseen? Teidät kaikki. Joka ikinen. Näemme nyt teidät liikkeessä. Muutama seuraava kuukausi on todennäköisesti vähän haaste normaalitilassa – siinä mitä pitäisitte normaaliutena. No, normaalius ei ole enää kovin normaalia, eihän? Todellisuudessa näette paljon muutoksia, koska planeetallanne ei ole enää salaisuuksia. Se on paljon laajempaa, kuin useimmat teistä ajattelivat. Ja tosiasiassa huomaatte, että se toimii hyvin teillä.

Samaan aikaan pyydämme teitä ottamaan avosylin vastaan sen joka osan. Olkaa, kuka olette, koska riippumatta ympäröivän maailman tapahtumista, pidätte valoa. Teillä on mahdollisuus olla täysin tietoinen energiastanne ja ilmaista itseänne vapaasti joka hetki. Siksi tulitte maan päälle. Tämä kaikki on ollut, jotta voisitte pelata peliä, jossa teeskennellään olevansa ihminen, ja pitää oikea määrä valoa juuri oikeassa paikassa. Jatkakaa hyvää työtänne, rakkaat ystävät – te kaikki. Teillä ei ole aavistustakan, miten tärkeä jokainen teistä on. Pidätte ihmiskunnan tulevaisuutta tällä hetkellä ja teette erinomaista työtä siinä. Nauttikaa matkasta ja pitäkää tuo hymy kasvoillanne – se auttaa vähän.

Suuresti kunnioittaen saan tervehtiä teitä tällä tavalla. Pyydän teitä kohtelemaan toisianne suuresti arvostaen ja tukemaan toisianne aina tilaisuuden tullen, ja pelatkaa uutta peliä hyvin yhteen.

Espavo.

Olen Ajanpitäjä.

___________________

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Merlia.

Olen täällä jakamassa kanssanne uusia energioita, joita tulee esiin hyvin nopeasti. Luottakaa, että valotyöntekijät muuttavat tätä maailmaa sydän kerallaan, alkaen omastanne. Meidän on ollut hämmästyttävää katsella verhon tältä puolelta, kun avaudutte ja sallitte feminiinienergian tasapainottua maaplaneetalla. Ihmiset ovat uskomattomia, rakkaat ystävät. Ehdottomasti uskomattomia.

Joitain vuosia sitten meillä oli toinen kanavointi tästä samasta aiheesta nimeltään "Oranssina harmaassa maailmassa". Mitä se merkitsee? Rohkeutta muuttua, olla erilainen, erottua ja olla itsenne. Teemme työtä antaaksemme teille kaikille tuon itseluottamuksen. Laskeuduitte selkeästi viidenteen ulottuvuuteen ja olette vaeltaneet ympäri useita vuosia. Olette yrittäneet ankkuroida uusia mahdollisuuksia käyttäen samoja työkaluja, jotka loitte kolmannessa ulottuvuudessa. Rakkaat ystävät, sitä tapahtuu massana. Kun ihmiset siirtyvät pidemmälle viidennen ulottuvuuden kokemuksiin, havaitsette, että fysiikkakin on erilaista.

Olette niin tottuneet voima-vastavoima-kiertoon, että olette tehneet sitä tunteellisesti vuosia. Tasapainotatte aina jotain tunnetta. Kun joku tekee olonne huonoksi, teidän täytyy joko maksaa takaisin tai saada hänen olonsa huonoksi jossain kohtaa. Tasapainotatte näitä energioita, mutta mitä jos erottaisitte vain kaiken? Tämä on tulossa seuraavaksi teille kaikille maan päällä. Se ei kuitenkaan merkitse, että olette valmis siihen tai tunnette sen, kun päästään siihen. Sen sijaan se merkitsee, että on mahdollisuus. Juuri sitä tapahtuu tällä hetkellä.

Vetäkää siis henkeä, rakkaat ystävät. Hengittäkää vain sisään tämän päivän kaunista energiaa. Se ei tapahdu enää koskaan, sillä tämä päivä on erityislaatuinen. Vetäkää syvään henkeä, puhaltakaa se ulos pitkään ja pitäkää energiakierto liikkeessä, kun hengitätte. Se on täydellistä.

Uskaltakaa olla oranssi harmaassa maailmassa

Tuollainen rytminen hengittäminen luo energiakentän, joka avaa osia sydämestänne. Monet teistä ehkä sanovat: "Voi, se on upeaa! Rakastan avata sydämeni, tuntea ja olla aktiivinen planeetalla." Rakkaat ystävät, todellisuudessa useimmat teistä ovat tulleet kovasti tuntemiseen. Hyvin pitkän aikaa se on ollut vähän vaikeampaa. Joskus se ei ole edes mahdollista, koska sulkeudutte luonnostaan toisinaan, usein kun valoa alkaa tulla korkeimmalla tasolla.

Täällä olette ja etsitte uusia tilaisuuksia ja uusia mahdollisuuksia, joten haastamme teidät: uskaltakaa tehdä jotain täysin erilaista. Olette tottuneet kulkemaan tiettyyn suuntaan töihin joka päivä. Asutte täällä, työpaikkanne on tuolla ja valitsette nopeimman ja tehokkaimman reitin. Harkitkaa ajaa töihin eri tietä. Tehkää jotain muuttaaksenne energiamalleja seuraavien kolmen, neljän kuukauden aikana, koska se johtaa teidät uudelle olemassaolotasolle.

Olette itse asiassa valmistelleet tämän itsellenne, koska tiesitte, mitä tarvittiin astumiseksi tähän uuteen energiaan. Kuitenkin astuessanne siihen on edelleen paljon suojautumista. Yhdistettynä planeetan turhautumisaaltoon, on vähän pelottavaa avata sydäntään kaikelle tuolle energialle. Kerromme teille, rakkaat ystävät, että se on aivan siinä teitä varten. Ensinnäkin pyydämme teitä tekemään vain jotain erilaista – mitä se onkin. Joka päivä heräätte, menette samalle kahvipannulle ja otatte suosikkimukinne … Tehkää jotain erilaista. Muuttakaa kuvioitanne ja sitten katsokaa, kun alatte taianomaisesti tunnistaa uusia tilaisuuksia.

Tilaisuudet ovat olleet siinä kaiken aikaa, mutta kun seuraatte normaaleja kuvioitanne tai vähimmän vastuksen polkua, ette etsi uutta tapaa. Aivonne toimivat täsmälleen samalla tavalla. Jos voisitte seurata ajatuksen synapsirataa, kun se kulkee aivojenne läpi, niin se rakentaa noita väyliä ja seuraava ajatuksenne kulkee automaattisesti samalla aallolla. Tehkää jotain erilaista. Pysäyttäkää itsenne hetkeksi ja muuttakaa käyttäytymistänne.

Tehkää jotain erilaista

Vetäkää henkeä, rakkaat ystävät. Alatte nähdä tämän nyt, eikö niin? Avaimena on tehdä jotain erilaista. Aloittakaa jostain pienestä, muuttakaa pelkästään tavallisia jokapäiväisiä kuvioitanne ja katsokaa, mitä tapahtuu. Kun tullaan ihmisiin, niin teillä on tavallisesti sama reaktio tai veto samoihin tunteisiin koko ajan. Muuttakaa energiaanne ja tehkää jotain erilaista. Uskaltakaa haastaa joku, kun hän tulee sisään ovesta. Voitte aina toipua palaamalla takaisin sanoen: "Voi, en tarkoittanut sitä. Leikin vain kanssasi." Jos ette astu pois normistanne, se vangitsee teidät.

Olette nyt siirtymässä täysin uuteen värähtelypaikkaan, mistä syystä autamme tasapainottamaan feminiiniaspektin. Feminiinienergiaa tulee tälle planeetalle ja se tasapainottuu isolla uudella tavalla. Se ei ole väkivoimaista energiaa, kuitenkin se on voimakasta. Voiman ja väkivoiman välillä on niin suuri ero, että monet ihmiset eivät voi liittää niitä toisiinsa. Katsokaa, mitä tapahtuu.

Ymmärrätte, että haluatte kaikki rauhallista maailmaa, mutta mitä vaaditaan tuon rauhan saavuttamiseen? Sana "rauha" merkitsee jonkin puutetta – tavallaan "rauhassa" on negatiivinen ilmaus. Mitä jos voisitte sanoa sen sijaan "rakkaus"? Mitä jos planeetalla olisi rakkautta sodan, väittelyjen ja hullun politiikan sijasta? Voitte nyt pitää tuota rakkautta, rakkaat ystävät. Toitte sen Kotoa ja jokaisella teistä on erityisrooli esitettävän tuossa energiassa.

Olemme täällä suurin joukoin kannustamassa ja auttamassa teitä ottamaan nuo askeleet. Teille kaikille, uusi informaatio joka meillä on jaettavana, on, ottaa tuo askel ja siirtyä uuteen, lempeämpään ja rauhanomaisempaan maailmaan, joka on täynnä rakkautta. Tämä on teidän kaikkien yhteinen alkuperäinen unelma ja sitä odotitte astuessanne viidenteen ulottuvuuteen. Kuitenkin se mitä koitte, oli hyvin kolmannen ulottuvuuden kaltaista, koska raahasitte viidenteen ulottuvuuteen mukananne kaikki tapanne tehdä asioita. Opitte löytämään vähimmän vastuksen polun ja toitte sen esiin. Ja meistä on hupaisaa, että onnistuitte menemään läpi kaikista näistä ongelmista ja luotte sen kaiken uudestaan tänne, vaikka se ei ole tarpeellista eikä totta. Olette hyvin tottuneet siihen, mutta se muuttuu, joten uskaltakaa tehdä jotain erilaista. Muuttakaa tunteenne vain hetkeksi. Voitte aina palata takaisin ja sanoa: "Voi, älä välitä." Kokeilkaa jotain uutta.

Rakastava maailma

Se mitä tapahtui energia-aallon aikana 4.-17.3., toi uuden vastustason maaplaneetalle. Monet ihmiset tuntevat nyt tuon askeleen ottamisen taaksepäin. Muistakaa, että aina kun ihmiset ottavat askeleen taaksepäin, he tekevät sen omassa evoluutiossaan. He astuvat usein taaksepäin omissa uskomusjärjestelmissään. Rakkaat ystävät, älkää tuomitko tätä, sillä ei ole teidän tehtävänne tuomita. Teidän tehtävänne on pelkästään olla siinä, koska toitte energian, ideat ja muistot Kotoa juuri tätä kokemusta varten. Toitte kauneimmat asiat, jotka ajattelitte voivan olla planeetalla. Kuitenkaan jotkut teistä eivät ole kyenneet vapauttamaan niitä. Nyt on aika tehdä jotain erilaista.

Te jotka olette yrittäneet löytää unelmanne tekemällä kovasti töitä ja perustaa hoitokeskuksen tai aloittaa oman praktiikan, onnistumatta siinä, nyt on sen aika. Uskaltakaa valita eri polku. Laittakaa jotain erilaista liikkeelle menemällä uuteen suuntaan, vaikka se on ehkä pitkä kiertotie, koska kontaktit odottavat teitä siellä.

Uskomusjärjestelmänne ovat rajoittaneet teitä niin paljon, että on ollut usein vaikeaa toteuttaa unelmianne ja toiveitanne. Miksi? Koska laittaessanne jalan hyvin lähelle edellistä, siirtyen eteenpäin hyvin epäröiden, hengellä ei ole periaatteessa tilaa työskennellä elämässänne. Luokaa tuo tila ja katsokaa, mitä tapahtuu. Uskaltakaa olla täysin erilainen seuraavan kuukauden aikana. Katselkaa, kun henkenne on täynnä mahdollisuuksia, kun uusia energioita tulee tänne tasapainottamaan. Ja ennen kaikkea, rakkaat ystävät, näette, että näinä muutosaikoina on melkoinen tilaisuus tasapainottaa feminiinisyys.

Feminiinienergian perusluomisvoima

Se on ollut poissa tasapainosta melkein kaikilla hyvin pitkään, ja tuotte sen kollektiivitietoisuuteen. Tämä itse asiassa sisältää kaikki vastaukset niihin ongelmiin, joita teillä on planeetallanne nyt. Jos katsotte haasteita, erimielisyyksiä ja sotia, näette, että kyse on enimmäkseen kapinoinnista maskuliinienergiaa vastaan. Kyse on väkivoimasta vs. voima. Olette itse asiassa viidennessä ulottuvuudessa, rakkaat ystävät, ettekä ole vielä vain oppineet käyttämään tuota voimaa. Se on perusenergia, joten sillä ei ole samaa vaikutusta kuin väkivoimalla. Väkivoima voi olla fyysistä tai joskus myös energeettistä. Kuitenkin se on väkivoimaa, joka on otettava huomioon. Vaikka se ei ole harmoniassa, se on periaatteessa maskuliininen tapa tehdä asioita ja se on menestynyt erittäin hyvin planeetallanne jonkin aikaa. Monet teistä ovat mitanneet muskeleitaan toisten kanssa nähdäkseen, kenellä on eniten väkivoimaa. Mielenkiintoista.

Emme koskaan odottaneet sitä. Teidän todellinen voimanne – todellinen väkivoimanne – on se perusenergia, joka on kaiken alla, ja se on feminiiniaspekti. Sillä ei ole merkitystä, onko teillä maskuliini- vai feminiinikeho, sillä kummankin teistä täytyy tasapainottua uudella tavalla avataksenne nämä ovet. Näette sen heijastuneena joihinkin ongelmiin, joita käsittelette, politiikkaan ja joihinkin sääntöihin ja suuntaviivoihin, joita luotta maapallolla. Teillä on kuitenkin uutta ymmärrystä seksuaalisuudesta yleisesti ottaen ja se avaa oven feminiinisyyden paluulle. Juhlimme sitä hyvin iloisena, koska olette odottaneet tätä pitkän aikaa. Valonne ei ole uusi maan päällä, sillä olette olleet täällä aiemmin. Tällä kertaa toitte uutta energiaa itsellenne, mikä mahdollistaa harmonian maaplaneetalla – seuraava iso askel.

Yksilöt jotka pitävät valoa

Rakkaat ystävät, kaksinaisuudessa olette aina valinneet puolen. Teette sitä edelleen, mutta toivomme rikkovamme tuon mallin koko ihmiskunnalla. Tässä ei ole kyse puolista, tässä ei ole kyse olemisesta tässä ryhmässä tai tuossa – tässä on kyse yksilöistä, jotka pitävät valoa. Tähän teillä on nyt tilaisuus, joten astukaa ulos niistä luokitteluista, joihin laitatte itsenne, ja tehkää jotain erilaista. Antakaa sydämenne reagoida maailmaan ympärillänne. Jos tunnette turhautuneisuutta, kenties teidän täytyy mennä ulos huutamaan se todella kovaa. Me kuuntelemme siellä, odotamme. Vapauttakaa tuo energia, jottei teidän tarvitse kantaa sitä mukananne, astukaa esiin ja tehkää jotain erilaista. Katselkaa, kun teille ilmestyy nyt tilaisuuksia ryhtyä erilasiin toimiin ja ilmaista erilaisia reaktioita.

Olette astuneet uuteen maailmaan. Sitä ette aina oivalla, että olette johtajia, minkä vuoksi olette täällä – sitä tulitte tekemään.

Jatkakaa upeaa työtänne, rakkaat ystävät, ja tietäkää, että teitä rakastetaan yli ymmärryksenne. Ette koskaan, koskaan kulje yksin tällä planeetalla. Kyllä, tiedämme, että te ette aina tunne sitä ja joskus kaipaatte toisen ihmisen fyysistä läsnäoloa, mutta ette löydä. Luottakaa, että katselemme aina olkanne yli, lähetämme energiaa ja yritämme avata ovia aina, kun mahdollista, jotta seuraava tilaisuus voi paljastua astuaksenne luomisen paikkaan.

Olette tuoneet Kodin piirustuksen tänne maan päälle. Kaiken tämän sekasorron vuoksi, mitä näette, tasapainottavalle feminiinienergialle on tullut tilaisuuksia saapua. Juhlikaa sitä! Leikkikää feminiinienergian perusluomisvoimallanne ja tietäkää, että teidän on tehtävä maailma. Tehkää jotain erilaista.

Suuresti kunnioittaen saan tervehtiä teitä tällä tavalla myös "yksikkönä". Olen Merlia, ja pyydän teitä kohtelemaan toisianne arvostaen, tukemaan toisianne aina, kun on mahdollista, ja pelaamaan hyvin yhteen. Tulkaa katsomaan minua joskus.

Espavo.

Ryhmä

Sana "espavo" on varhaislemurialainen tervehdys: "Kiitos, että otat oman voimasi."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.