ULOS AALLOSTA – POIS REAGOINNISTA

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)

Huhtikuu 2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, rakkaat ystävät,

Olen Ajanpitäjä ja olen liittynyt seuraanne aikajanallanne kertomaan vähän siitä, mitä on tulossa, missä olette, ja siitä kauneudesta jonka näemme verhon tältä puolelta. Olette hyvin epätavallisessa tilanteessa – kehitytte nopeammin, mitä koskaan ajattelitte mahdolliseksi. Voi kyllä, ymmärrämme. Katselette uutisianne ja ajattelette, että kaikki ottaa askelia taaksepäin, ei eteenpäin. Mutta ihmiskunnan nopea liikkuminen aiheuttaa takaiskun, ja sitä se kaikki todella on – takaisku. Jos katsotte henkilökohtaisen elämänne muutamaa viime vuotta, näette, että olette kehittyneet asioiden ohi. Tosiasiassa monet alueet alkavat muuttua. Tämä on erinomaista, koska nyt alatte nähdä asiat täysin eri perspektiivistä.

Eteenpäin liikkuminen joka on ollut hyvin nopeaa ja tapahtunut vain muutamana vuotena, on myös aiheuttanut takaiskun ja aaltomallien tasapainottamisen. Ihmisille on kollektiivisesti hyvin yleistä ottaa kolme askelta eteenpäin ja kaksi taaksepäin. Kerromme teille, että nyt näyttää viideltä askeleelta eteenpäin ja yhdeltä taaksepäin, joten älkää siis lannistuko siitä, mitä näette edessänne. On itse asiassa muutamia asioita, joita voitte tehdä ankkuroidaksenne uutta valoa ja auttaaksenne ihmiskunnan kollektiivivärähtelyä muodostamaan uuden tietoisuustason. Se on korkeampi taso kuin koskaan ennen, mikä valmistelee myös ihmiskunnan tulevaan evoluutioon. Kannatte nyt 1/3 enemmän valoa kuin ennen 21.12.2012.

Rakkaus vs. pelko

Tämä merkitsee, että myös kehonne solujen on täytynyt sopeutua merkittävästi pitääkseen tuon valon edes hetkellisesti. Voitte siis ymmärtää, miksi fyysinen kehonne tuntuu joskus siltä, että sitä verotetaan ja se uuvutetaan, sillä se liikkuu rakkaudennopeudella.

Rakkaat ystävät, kauniita asioita tapahtuu. Ensinnäkin uusi verkko on muodostettu, ja olemme hyvin ylpeitä siitä, vaikka se on alle pari sataa ihmistä. Se on levinnyt erittäin hyvin maapallon tietyissä osissa, ja jos ei muuta, niin se auttaa tasapainottamaan joitain näistä aalloista ja palauttaa ihmiskunnan normaalimpaan evoluutiojaksoon, joka ei ole yhtä haastava. Sitä odotellessa tällä alueella valitaan eri puolia. Yksi puoli toivoo siirtymistä eteenpäin rakkaudessa, kun taas toinen puoli siirtyy eteenpäin pelossa. Emme edes aio kertoa teille, että toinen niistä on oikea ja toinen on väärä, sillä jokaisen yksilön ja ihmiskunnan tehtävä on päättää siitä.

Voimme kuitenkin kertoa teille, että nämä ovat hyvin selvästi vastakohdat. Rakkauden vastakohta ei ole viha, vaan pelko. Kun ymmärrätte sen, voitte valita puolenne. Ymmärtäkää, rakkaat ystävät, ettei kyse on taistelusta. Olette usein taistelleet pimeyttä vastaan: "Voi kyllä, meidän täytyy taistella pimeyttä vastaan – valon ja pimeyden välinen taistelu." Muistakaa, että jos taistelette pimeyttä vastaan valolla, päädytte vain suureen määrään harmaata. Rakkaat ystävät, kyse ei ole koskaan taistelusta pimeyttä vastaan – sitä ei tarvitse pelätä. Silloin kun pelkäätte jotain, teidän täytyy alkaa taistella, joten katsokaa sitä peruspelkoa, joka saa teidät edes ajattelemaan sitä tai yhdistymään siihen, kun joku toinen sanoo sen. Kyse on paljon enemmän integroinnista kuin yrityksestä valita puoli. Se on ihmiskunnan valtava evoluutio, jota ette ole oikein vielä oppineet erottamaan, ja sen haluaisimme jakaa kanssanne tänään.

30 anteeksiannon päivää

Olette kaikki yhtä. On erittäin vaikea sanoa sitä aikana, jolloin käytte läpi näitä julkisia vaaleja ja kaikki osoittavat kaikkia muita sormella ja yrittävät näyttää toisten vaikeuksia ja haasteita sen sijaan, että puhuisivat siitä, mitä tekisivät, jos heidät valitaan. Todella erittäin haastavaa. Monet ihmiset kokevat sen myös henkilökohtaisemmalla tasolla, sillä jotkut teistä tuntevat eksyneensä. Teistä ehkä tuntuu, ettei energiallanne ja työllänne ole sitä merkittävää vaikutusta, jota olette halunneet.

Tässä voimme auttaa teitä tänään, sillä on erittäin yksinkertainen tekniikka, joka toimii erittäin hyvin myös tässä energiassa. Kerromme myös, että seuraavien 30 päivän aikana teillä on tilaisuusikkuna tämän käyttämiseen ja teillä on myös universumin voimat takananne. Sitä kutsutaan anteeksiannoksi, eikä se ole helppoa. Mitä teiltä vaatisi antaa anteeksi niille, jotka laittoivat äskettäin pommin Belgiaan? Mitä teiltä vaatisi olla noiden pommittajien kengissä? Mitä teiltä vaatisi löytää itsenne yhtäkkiä tuosta tilanteesta, tekemästä yhtäkkiä jotain, jonka tunsitte syvällä sisällänne olevan väärin? Tätä vaatii kaiken ratkaiseminen.

Valon ja pimeyden peli

Nämä ovat aikoja, rakkaat ystävät, jolloin olette astuneet harmoniakenttään. Maaplaneetalla on luultavasti enemmän harmoniaa tällä hetkellä, kuin on ollut vähään aikaan. Miten voitte harmonisoitua niiden kanssa, jotka tekisivät teille pahaa joka kerta, kun voisivat? Tämä muuttaa kaiken. Silloin kun valo ajaa takaa pimeyttä tai kun pimeys näyttää ajavan takaa valoa, kuka oikeasti voittaa? Voi rakkaat ystävät, siitä ei ole koskaan kiistaa. Joka kerta kun valo säteilee pimeyteen, se saa hallinnan, ja siksi kerromme teille, etteivät ne ole itse asiassa vastakohtia. Vain se kaksinaisuus jossa ihmiskunta on elänyt hyvin kauan, saa teidät viemään noita ajatuksia ja uskomusjärjestelmiä eteenpäin maailmassanne. Muistakaa, rakkaat ystävät, etteivät ne kuulu tänne.

Tuollaiset reaktiot antavat myös ääriryhmille tilaisuuden luoda pelkoa kaikkien sydämeen. Sitä he eivät tietenkään tiedä, ettei ketään voi kontrolloida pelolla kovin pitkään. Voi kyllä, sillä voi olla hyvin syvä vaikutus keneen tahansa tuolla hetkellä, mutta vain hyvin lyhyen aikaa, koska teillä on itsenne tasapainotusjärjestelmä. Siksi teillä on niin paljon valoa, ja jos sen olisi tarkoitus tasapainottaa, voisitte päästä pois aallosta. Teille tulee mahtava elämä, ja kaikki ihmiset alkavat rakentaa yhdessä toisiaan vastaan taistelemisen sijasta, niin kuin olette tehneet monta vuotta.

Myötätunto

Miltä se näyttää? Se alkaa myötätunnosta, mikä voi joskus olla hyvin vaikeaa. Vasta oppiessanne jostain ihmisestä, voitte ymmärtää, mitä hän tuntee, mikä hänen uskomusjärjestelmänsä on ja mikä opastaa tai motivoi häntä. Katsokaa. Tehkää pientä tutkimusta ja selvittäkää, mitä teiltä vaatii vapautua omasta vihastanne. Pitäisikö teidän haluta saada jotain takaisin tai oikaista vääryys? Ehdottomasti ei. Silloin palautatte valon taas ajamaan takaa pimeyttä ja astutte evoluutiostanne takaisin kaksinaisuuskenttään. Ja kuitenkin olette astuneet kolminaisuuskenttään. Siellä missä varjot voivat mennä pois, pimeys ei voi pidätellä valoa – ei ole koskaan voinut. Onko koskaan tilannetta, jossa pimeys voittaa valon? Ei, rakkaat ystävät, ei edes teidän fysiikassanne tapahdu sitä. Pyydämme teitä vain kantamaan vähän enemmän valoa, ei ainoastaan reaktioistanne muihin asioihin, vaan myös anteeksiannosta.

Ihmiskunta kehittyy yhtenä

Mitä jos sanotte: "Okei, olemme antaneet anteeksi kaikille noille ihmisille. Lähetimme heille rakkautta heidän harhaanjohtamisestaan, ainakin meidän näkökulmastamme. Lähetimme heille rakkautta osana ihmiskuntaa, sillä hekin ovat osa ihmisevoluutiota." Kuten olemme kertoneet teille monta kertaa, rakkaat ystävät, ihmiskunta on värähtelykaista. Vaikka saatatte pitää tätä korkeimpana värähtelynä ja tuota alimpana värähtelynä, tosiasiassa ne ovat tasaveroisia jollain tapaa. Ihmiskunta on liikkunut aina koko kaistaleveydellä, ei vain korkeammilla värähtelytasoilla.

Mutta se ei toimi enää niin. Ennen sen oli liikuttava yhdessä, joten koko ihmiskuntaa rajoitti alimmalla värähtelevän ihmisen evoluutio. Miten nopeasti hän voi liikkua? Olette kaikki kiinnostuneita työskentelemään alimmalla värähtelevän ihmisen kanssa nähdäksenne, mitä voitte tehdä nostaaksenne häntä ja auttaaksenne myös häntä kehittymään. Voitte kuitenkin antaa hänelle anteeksi, koska se toimii. Se on ihmiskunnan seuraava askel, joka ottaa teidät kokonaan pois aallosta. Se antaa teille tilaisuuden laittaa jotain liikkeelle itseänne varten, vihanne tyynnyttämisen sijasta. Tätä tapahtuu monilla tasoilla, ei vain yksilötasolla, vaan myös jonkin maan kollektiivitasolla. Itse asiassa se on kontrolloinut monia teistä tietämättänne.

Mitä tapahtuu, kun maahanne hyökätään? Yhtenä ensimmäisistä asioista ihmiset haluavat tietää, ketkä ovat vastuussa. Sitten he haluavat selvittää, miksi he tekivät sen ja miten he voivat kostaa tai maksaa takaisin. Se on kaksinaisuutta, vanhaa energiaa. Kuten Einstein kerran sanoi, ongelmaa ei ole mahdollista ratkaista samalla tasolla, millä se luotiin, joten ratkaisu on astua sen yläpuolelle. Astukaa pois turhautumisesta ja vihasta asettaaksenne korkeamman tavoitteen kantaa enemmän valoa.

Miten rakastaisitte vihollisianne? Voi, mitä sotkua se olisi. Mutta juuri sitä se on, koska lähtiessänne Kotoa nuo ihmiset ovat saattaneet olla aivan vieressänne. Olette itse asiassa ehkä pitäneet heitä kädestä tullessanne maaplaneetalle. Henget tekevät sitä usein, joten mitä vaatisi löytää se? Jos voitte saavuttaa maaplaneetalla kriittisen massan, jossa riittävä määrä ihmisiä voi tehdä sen, se hajottaa kaiken energian, jolle on rakennettu. Yhtäkkiä heidän organisaationsa – jos sitä voi niin kutsua – hajoaa täysin. Kyse ei ole sitä, että se on negatiivinen ja täytyy haudata – he ovat vain ihmisiä. Nuo sielut ja henget toipuvat ja heitä voidaan käyttää hyvin positiiviseen tarkoitukseen, pelkän aallon rauhoittamisen sijasta.

Kriittinen massa 100 026

Tämä on täydellinen tilaisuus astua täysin pois aallosta korkeamman aseman saavuttamiseksi, jotta pystytte kantamaan vielä enemmän valoa, mitä ajattelitte kantavanne. Kannatte kauniita asioita. Myös kehonne solut ja mikrobit muuttuvat juuri nyt, mikä sallii kaikkien ihmisten kantaa enemmän valoa. Kun laitetaan valo tuolla tavalla ja se alkaa rakentua ihmisten kanssa, joskus tulee reaktio. Sitä koette nyt hyvin laajamittaisesti. Voitte muuttaa sitä olemalla reagoimatta itse, mutta se on vaikeaa. On monia sotia, jotka ovat maan päällä alkaneet reaktiosta. Älkää antako sen tapahtua taas, koska teillä on jo riittävästi sotia. Jos haluatte leikkiä sodankäymispeliä, teillä on jo riittävästi. Astukaa pois siitä, sitten astukaa etäämmälle. Sitten kun saavutatte kriittisen massa, jossa on riittävästi ihmisiä – täsmällisesti sanottuna 100 026 – niin voitte alkaa antaa anteeksi ja kaikki avautuu ja muuttuu. Saavutatte vakaan kasvutason, jossa voitte taas löytää tienne ja astua täysin uuteen todellisuuteen yhdessä ja harmoniassa.

Tulevaisuuden lahjan antaminen anteeksiannolla

Nyt teillä on uusi visio, nyt teillä on uusi tapa tarkastella asioita. Muistakaa, ettei mikään ole oikein tai väärin, rakkaat ystävät. Olette tulleet maaplaneetalle ollaksenne täällä juuri tällä hetkellä, jotta voitte osallistua tapahtumiin. Teitte sen, ja vaikutatte täällä jo. Olette merkittäviä valonkantajia, olette valon työntekijöitä. Siksi kutsumme teitä valotyöntekijöiksi. Näettekö, miten homma toimii? Miten kaunista.

Merkitseekö tämä, että planeettanne kaikki uskonnot ovat samaa mieltä jostain? Ei luultavasti. Ne eivät kehity paljon, jos ette ole sattuneet huomaamaan. Niiden tarkoituksena oli löytää suuntaviivat, joita voisitte seurata ja jotka voisitte ymmärtää, teeskennellessänne olevanne erillään toisistanne. Mutta todellisuudessa ette olleet, sillä kannatte tuota valoa Kotoa jokaisella askeleellanne, jonka otatte tiheydessä.

Rakkaat ystävät, voitteko antaa itsellenne tulevaisuuden lahjan antamalla anteeksi? Anteeksianto selvittää omaa vähimmän vastustuksen polkuanne, koska se antaa tilaisuuksia astua eteenpäin kiinnittymättä tai pelaamatta valon ja pimeyden peliä. Aloittakaa tallentamalla valonne sisään. Päästäkää se sitten ulos ja puhukaa totuuttanne joka tilaisuuden tullen. Voi, tiedämme, että joillakin teistä on suuria vaikeuksia puhua totuuttaan, koska teistä ei tunnu toisinaan, että teidän pitäisi kantaa tuota totuutta. Joskus mietitte: "Muut tietävät enemmän kuin minä, joten miksi minun pitäisi puhua ollenkaan? Miksi en vain kuuntele ja ymmärrä?" Koska rakkaat ystävät, teille annettiin palapelin pala, jota suostuitte kantamaan lähtiessänne Kotoa ja tullessanne tänne. Kaikki ne joille lupasitte sen, odottavat teitä ja hurraavat teitä ottamaan tuon seuraavan askeleen. He ovat myös auttaneet teitä matkan varrella.

Nyt on tilaisuus astua sisään ja luoda uusi todellisuus – jotain joka on kokonaan teidän, mikä vie teidät seuraaviin vuosituhansiin. Oletteko valmiita? Olette tehneet jo uskomatonta työtä valon pitämisessä. Tiedämme, että monet teistä eivät tunne sitä, koska tuomitsette itsenne. Näemme sen ja ymmärrämme. Kuitenkin näemme sen ja kerromme teille siitä toisinaan, koska se aloittaa hyvin negatiivisen kierron. Olette luojaolentoja, joten jokainen ajatus jota pidätte pään ja sydämen välissä, ilmentyy eteenne. Mitä enemmän sydänenergiaanne voitte laittaa siihen, sitä nopeammin se ilmentyy. Mitä siis ovat tärkeimmät asiat, jotka ovat ilmentyneet maaplaneetalle? Pelko. Kyllä, sekin on sydänenergiaa. Jos vastakohta rakkaudelle jota pidätte sydämessänne, on pelko, voitte nähdä, miten pelkokin tulee sydämestä.

Valon jälleenyhdistyminen

Vetäkää henkeä, rakkaat ystävät, ja tuolla hengenvedolla annamme teille itseluottamusta. Ankkuroikaa se olemukseenne. Ankkuroikaa se kehonne joka soluun ja mikrobiin, sillä ne ovat kaikki osa teitä, usein teeskennellen olevansa erillään kokonaisuudesta. On kaiken valon jälleenyhdistymisen aika ja voitte vaikuttaa suuresti, kunhan ette kanna tuota kaunaa.

Entä muut anteeksiannot? Melkein joka ihmisellä maan päällä on jotain vihaa tai turhautumista, jota he ovat kantaneet monta vuotta. Se on erittäin haastavaa – se kaikki vaikuttaa teihin. Löytäkää näiden 30 päivän aikana ihmisiä, myös omasta menneisyydestänne, joille voitte antaa myös anteeksi. Antakaa mennä ja korjatkaa tuo energia itsessänne, sillä edessä on taikaa, rakkaat ystävät. Olette suurempia olentoja, kuin koskaan ymmärrätte. Koti alkaa herätä unesta. Olette täällä, kosketatte toisianne, herätätte toisianne, jaatte valoa ja pidätte sitä. Uskaltakaa puhua totuuttanne. Jos teistä tuntuu, että te ette ansaitse tehdä sitä, ymmärtäkää, että teillä on tapa puhua omaa totuuttanne ja silti tehdä tilaa muille totuuksille. Kodin suuri palapeli alkaa yhdistyä.

On kaunista aikaa maan päällä. Tiedämme, että näette vaikeuksia, ja ymmärrämme, että monilla teistä on henkilökohtaisia kamppailuja ja yritätte vain selviytyä. Tietäkää, että tämä on väliaikaista teillä kaikilla, ja uskokaa, että teillä on tarvittavat työkalut kaiken muuttamiseen edessänne. Se alkaa itsenne oikaisemisesta ja pimeyden vapauttamisesta valoon. Luottakaa, että voitte helposti huolehtia sen joka osasta.

Olette maagikkoja, jokainen teistä. Olette suuria olentoja Kotoa, jotka teeskentelevät olevansa erillään tullakseen tänne ja pelatakseen tätä kaunista peliä. Hyvin tehty! Pitäkää tätä seuraavaa 30 päivää tilaisuutena. Katsokaa, miten monesta asiasta voitte päästää irti ja miten paljon kevyemmäksi voitte tulla, kun annatte anteeksi ja annatte itsellenne tulevaisuuden lahjan. Tervetuloa Kotiin, rakkaat ystävät.

Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisia arvostaen riippumatta siitä, keitä he ovat. Tukekaa toisianne ja pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo.

Ryhmä

Sana "espavo" on varhaislemurialainen tervehdys: "Kiitos, että otat oman voimasi."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.