UUSI FEMINIINITASAPAINO

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)
Maaliskuu 2021 (kanavoitu 27.2.2021)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huom. Seuraava kanavointi annettiin suorassa VirtualLightBroadcast-lähetyksessä ja sen voi kuunnella alkuperäisenä nauhoituksena. Alla on saman kanavoinnin editoitu versio, joka on suunniteltu tulostettavaksi. Se editoitiin Ryhmän valvomana ja hyväksymänä. Toivottavasti nautit siitä. Steve Rother

______

Tervehdys, rakkaat ystävät.

Olen Tarkkailija, ja toivotan teidät tervetulleeksi tänään. Olette astuneet eteenpäin, täysin uuteen maailmaan. Ette näe kaikkia sen osia vielä, koska havaintotapa on erilainen. Värähtelyt joissa elätte, sallii teidän nähdä ainoastaan hyvin pienen murto-osa siitä, mitä todellisuudessa on. Teitä rajoittavat vain ne värähtelyasteikot, joita luovat oma aika-avaruus-suikaleenne ja se, mitä kutsutte todellisuudeksenne. Mutta onko se oikeasti kaikki, mitä on? Se minkä näette todellisuutenanne, on vain pieni murto-osa siitä, mitä oikeasti on. Ette voi nähdä koko todellisuutta, mutta voitte tuntea sen vaikutukset. Se minkä voitte nähdä, on epätäydellisyyksiä elämästä, joka kulkee aika-avaruuden läpi. Nyt on mahdollisuuksia yhdistää uudelleen paljon siitä, mikä on ollut väärinsuunnattua. On mahdollista tuoda takaisin ihmiskunnan kollektiivivärähtelyn sydänenergia. Ette koskaan ole samalla värähtelysivulla, mutta ideana on luoda tila henkienne nousemiseen harmoniassa.

Värähtelyeheys

Yhteydet alkavat kasvaa nyt tavoilla, jotka voitte vain kuvitella. Yksi avaimista on löytää oma värähtelyeheytenne, ja helppo tapa sen tekemiseen on siirtyä intohimoonne jollain alueella. Rakkaat ystävät, tästä syystä olemme pyytäneet teitä kaikkia löytämään intohimonne ja ne asiat, jotka energisoivat teitä. Intohimonne harmonisoi eheyden neljä värähtelylinjaa. Tämä on uskomattoman tärkeää, kun kuljette tämän elämän läpi henkenä, joka teeskentelee olevansa ihminen. Neljä värähtelylinjaa ovat: mitä ajattelette, mitä tunnette, miten käyttäydytte ja mitä uskotte. Intohimossanne oleminen on helpoin tapa harmonisoida nämä linjat luonnollisesti. Voitaisiin sanoa, että intohimossanne oleminen antaa hengellenne enemmän tilaa navigoida elämää.

Rakkaat ystävät, pitäkää mielessä, että olette tekemisissä aikaviiveen kanssa. Kun henki tönäisee teitä olkapäästä, tyypillisesti kuuntelette ja otatte siitä selvää myöhemmin. Siinä tulee täysin uuden tason vastuu tulkita ja ilmaista se, minkä henki antoi teille. Todellinen valta/voima tasapainotetaan aina vastuulla. Moni pystyy lukemaan upeilta näyttäviä asioita kaikkien elämän pinnasta, väittäen samalla olevansa voimakkaita olentoja. Kuitenkin todellinen voimaantuminen merkitsee myös kykyä voimaannuttaa muita ja elää voimaantuneella elämäntyylillä. Toisin sanoen, olette ympäröineet itsenne voimaantuneilla ihmisillä ja he vuorostaan vaativat sitä myös teiltä.

Energeettinen ykseys

On muodostumassa energeettinen ykseys ja uusi tietoisuus – tervetuloa uuteen maailmaan! Uusi valoyhteisö voi nyt muodostua monin eri tavoin, sillä sen ei tarvitse olla tietty uskomusjärjestelmä. Se on laajempi, koska sen täytyy olla luonteeltaan salliva. Sen ei tarvitse olla tietty ajattelu-, ymmärtämis- tai uskomustapa. Kerromme teille, että kun peräännytte tarpeeksi kauas, näette, että olette kaikki yhteydessä. Siinä kohtaa uudet valoyhteisöt voivat yhdistyä. Harjoittelun myötä sovellatte sitä jokapäiväiseen elämään maan päällä, mikä auttaa värähtelyä yleisesti kohoamaan.

Tutkikaa kaksinaisuutta

Meidän on kiehtovaa katsella, kun tutkitte tätä aluetta täällä ja sanotte: "Voi, tämä on huono asia. Emme pidä tästä ihmisestä tai tämän tyyppisistä ihmisistä." Olette tietysti yleensä yksi noista ihmisistä toisessa aika-avaruus-ulottuvuudessanne, koska niin tasapaino toimii. Tapahtuu huomattavaa aika-avaruuden edestakaisuutta, kun nämä asiat selvittävät itseään toispuolisessa spiraaliliikkeessä.

Ihmiskunta on nyt siirtynyt kollektiiviseen totuusoppituntiin. On mielenkiintoista, että paikka josta useimmat ihmiset löytävät totuuden, on internet, jossa misinformaatio kulkee ja leviää kuusi kertaa nopeammin kuin todenperäiset uutiset. Tulevat ajat näyttävät teille paljon, mutta pitäkää mielessä, että kaikki selviää pitkässä juoksussa. Kun liikutte spiraalina, kaikki mikä on hieman pois tasapainosta, alkaa tulla esiin. Tätä tapahtuu globaalisti, eikä sen tarvitse olla lainkaan huono asia. Se on tilaisuus tarkastella yhteiskunnallista ja yksilöllistä mestaruutta.

Se on myös tilaisuus löytää oma yksilöllinen valonne omalla tavallanne. Ja tietää, että olette osa uutta energiaa ja uutta peliä, joka muotoutuu nyt. Paikkanne on ollut varattuna tällä planeetalla. Se on ollut täällä koko ajan. Rakkaat ystävät, suuresti kunnioittaen lähetämme teidät matkoihinne tällä erää. Pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen, hoivaamaan toisianne aina tilaisuuden tullen ja pelaamaan hyvin yhteen.

Olen Tarkkailija, ja pidän katselusta.

__________________

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Merlia.

Liityn seuraanne tänään Merlinin feminiinipuolena. Peliä maapallolla on kiehtovaa katsella verhon tältä puolelta, kun revitte asiat hajalle ja kokoatte ne uudestaan. Ehdottomasti uskomatonta.

Haluaisin kertoa teille pienen tarinan omasta maailmastanne. Alatte ymmärtää enemmän ja enemmän feminiinisyyttä, joka nousee. Se on ollut tärkeä asia, ja kuitenkaan se ei sisällä kaikkia vastauksia ihmiskunnalle. Se antaa teille vain uuden perustan, uuden työkalun ja uusia energioita, joiden kanssa työskennellä, missä voitte haastaa maailmanne ja myös kehittää sitä. Mutta kuten olemme maininneet, rakkaat ystävät, haasteena on löytää tasapaino.

Kyllä, se on vaikea osa. Voimme osoittaa Maa-planeetalla monia aikoja, jolloin maskuliinienergia oli ohjaksissa. Voimme osoittaa muita aikoja – vaikkei aivan yhtä monia – jolloin feminiinienergia oli ohjaksissa. Kumpikin voi olla tasapainoton, ja se on yksi avainelementeistä, joiden kanssa monet ihmiset alkavat työskennellä. Se on osasyy, miksi teillä on monia uusia ajatuksia seksuaalisuudesta planeetallanne – ne eivät välttämättä ole edes uusia, mutta epäilemättä esillä. Eikö se ole upeaa? Uusia ideoita, uusia käsityksiä ja uusia tapoja työskennellä kaikkien energioidenne kanssa. Teillä on uskomatonta aikaa olla elossa ja yhdessä noista kehoista. Haluaisimme kertoa yhden tarinan tästä päivästä, omasta maailmastanne.

Simpanssit ja bonobot

Simpanssit ovat tuttuja useimmille ihmisille. Niillä on syntyessään kirkkaat kasvot, jotka muuttuvat tummiksi ajan kuluessa, ja ne jäljittelevät ihmisiä monin tavoin, mm. työkalujen käyttäminen. Simpanssit kuluttavat aikansa metsästäen ja ruokaa keräten. Ne ovat selvästi urosten hallitsema yhteiskunta – urokset hallitsevat käyttämällä voimaa ja ne osoittavat usein äärimmäistä julmuutta, erityisesti naaraita kohtaan. Aggressiivisuus on yleistä, ja kun uros ottaa hallintaansa toisen uroksen perheen, se tappaa vauvat.

Bonobot ovat toinen apinalaji Kongosta – simpanssit kehittyivät joen pohjoispuolella ja bonobot asuttivat maita joen eteläpuolella. Bonobojen kasvot eivät muutu syntymän jälkeen ja ne ovat kehittyneet naaraiden hallitsemaksi yhteiskunnaksi.

Noin 90 vuotta sitten löydettiin, että ne olivat kaksi eri lajia, vaikka niiden DNA oli lähellä toisiaan. Tietysti kannattaa mainita, että kummallakin niistä on DNA. joka on lähempänä ihmistä kuin toisiaan. Bonobot joiden kasvot eivät muutu, ovat kehittyneet naaraiden hallitsemaksi yhteiskunnaksi. Ne käyttävät alle neljä tuntia päivässä metsästämiseen ja keräämiseen, ja kuluttavat loppupäivänsä leikkien ja sukien ja hoivaten toisiaan.

Simpanssit ja bonobot ovat kehittyneet täysin eri tavoin. Simpanssit kuluttavat ihmisten tapaan suurimman osan elämästään keräten ruokaa, metsästäen, tehden työtä ja muuta, mikä tukee fyysisyyttä. Kuitenkin bonobot kuluttavat alle 30 % ajastaan siihen. Niille on tärkeämpää saada aikaa rentoutua, leikkiä toistensa kanssa ja hoivata toisiaan, antaen erityshuomiota lapsille. Bonobo-naaraille on tavallista hoivata toistensa lapsia. Bonobo-koiraat antavat turvaa, mutta ainutlaatuisella ja harmonisella tavalla, osoittaen voimansa lukumäärässä. On muita samankaltaisuuksia, jotka soveltuvat ihmisen tilaan tällä hetkellä. Feminiinienergia nousee, ja se kohtaa valtavaa vastarintaa normimuutoksissa sekä niiden taholta, jotka ovat panostaneet maskuliinienergiaan.

Uusi tasapaino

Kun feminiinisyys nousee, tulee monia muutoksia tavassa tehdä asioita. Sekä maskuliinisessa että feminiinisessä on tasapainottomuuksia. Universumin sadoista miljardeista peleistä, hyvin harvat ovat koskaan saavuttaneet enemmän kuin vain hetkellisesti tämän energiatasapainon. Uskomme, että ihmiskunnalla on hyvä mahdollisuus saavuttaa tämä tasapaino. Ihmiskunnan näkökulmasta tämä tasapaino on melko haastava, koska maskuliinienergia on hallinnut teitä melko pitkään. Ja on vaikeaa edes kuvitella, millainen pehmeämpi, lempeämpi ja sallivampi maailma olisi. Elätte mestaruuden aikoja. Kyllä, nämä ovat aikoja, jolloin teillä on kaikki kokemukset, joita tarvitaan sen selvittämiseen, mikä on tärkeää teille.

Kuten olemme maininneet, rakkaat ystävät, jalkojenne alla on uusi peli. Luotte uutta peliä täysin eri ulottuvuudessa, pala palalta. Se ei tapahdu hetkessä. Kaikki kehittyy tai siirtyy uudelle tasolle, ja se tapahtuu nyt.

Harjoitus

Kaikki voivat nähdä tämän nyt omassa elämässään, joten pyydämme teitä tekemään sitä aina, kun näette jonkin ongelman. Kuvitelkaa, millaista olisi, jos yhteiskunta tai olosuhteet, joissa elätte, olisivat poissa tasapainosta vastakkaisella tavalla. Silloin voitte alkaa nähdä tasapainottomuudet selvemmin. Löytäkää ne asiat, jotka ovat poissa tasapainosta, kun heiluri heiluu hurjasti. Joskus voitte oppia paljon itsestänne ja siitä, mitä haluatte tässä pelin seuraavassa osassa, jota luotte.

Feminiinienergia on noussut, se on täällä. Tehkää tilaa sen maadoittumiselle ja kasvamiselle sisällänne, löytääksenne voimaannuttavamman voimatasapainon. Näette enemmän tätä energiaa siirtyvän valta- ja päätöksentekoasemiin.

Teillä on edelleen vaikeita yksilöitä, kuin nuo simpanssit, jotka takovat rintaansa ja taistelevat estääkseen asioita muuttumasta. Näette osan siitä nyt, koska kaikki mikä on poissa tasapainosta, täytyy tuoda kaikkien tietoon, jotta voitte kollektiivisesti päästä yhteyteen korkeammalla värähtelytasolla. Nämä ovat mestaruuden aikoja, sillä olette jo voittaneet pelin. Älkää jääkö jumiin kuralammikoihin, jotka teidän täytyy ylittää. Kyse on vain matkasta, joten nauttikaa kyydistä.

Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen, hoivaamaan toisianne ja pelaamaan tätä peliä rakkaudella, kun luotte siihen täysin uutta tasoa. Pelatkaa hyvin yhteen.

Olen Merlia, Merlinin feminiinipuoli. Taikuus palaa. Tulkaa katsomaan minua joskus.

Espavo.

Ryhmä

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.