SYDÄNTEN OMPELEMINEN YHTEEN

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)
Maaliskuu 2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huom. Seuraava kanavointi annettiin suorassa VirtualLightBroadcast-lähetyksessä ja sen voi kuunnella alkuperäisenä nauhoituksena. Alla on saman kanavoinnin editoitu versio, joka on suunniteltu tulostettavaksi. Se editoitiin Ryhmän valvomana ja hyväksymänä. Toivottavasti nautit siitä. Steve Rother

Erityisviesti koronaviruksesta:

Tervehdys Kotoa, rakkaat ystävät. Halusimme tehdä lisäyksen tämän päivän viestiin ja puhua siitä, mikä useimmilla ihmisillä on edessään tänä aikana. Muutokset elämäntyylissä ovat reaktio elämänmuotoihin, jotka ovat peräisin kosmoksesta ja jotka ovat kulkeneet alemmalla värähtelevistä eläimistä ihmisiin. Maapallolla on paljon pelkoa. Haasteita on monia, kuitenkin ne on helppo ymmärtää. Ajatelkaa tätä hyvin tahmeana oliona kehon sisä- ja ulkopuolella. Kun ihmiset etääntyvät, siitä tulee tasapainottumista turvallisuuden ja eristäytymisen välillä.

Opitte nyt paljon tästä viruksesta, kuten ihmiset kutsuvat sitä. Se jättää lopulta taakseen helpomman evoluutiopolun kaikissa ihmisissä. Sillä on vaikutuksena eetterikehon löystyminen. Lapsiin vaikutetaan vähemmän, kun useimmilla on jo tämä uusi taso käytössä. Vain pienen osan ihmisistä täytyy saada tämä kriittisen massan saavuttamiseksi, ja jotkut jotka saavat, eivät tunne olevansa sairaita, kuitenkin kaikki voivat olla kantajia. Maan päällä on jo muita viruksia, vastauksia kylvetään ja tuo tieto raivaa tiensä kollektiivitietoisuuteen.

Pitäkää mielessä, että olemme puhuneet kasvavasta jakautumisesta maan päällä. Viesti joka seuraa, on siitä. Olemme kommentoineet myös useita kertoja, että jos Maahan hyökättäisiin ulkoavaruudesta, sen vaikutus voisi tuoda sydämet yhteen, kun kaikki ihmiset oivaltavat, että he ovat enemmän samanlaisia kuin erilaisia. Meidän perspektiivistämme katsottuna se on tapahtunut. Valotyöntekijöitä kutsutaan nyt globaalisti toimintaan uusin tavoin.

Pitäkää mielessä, että pääsette siitä läpi, ja sen jälkeen ihmiset käyttävät tämän tilaisuuden uuden rakentamiseen. Monet jotka ovat ylläpitäneet energiaa hiljaa, kutsutaan nyt toimintaan. Maan päällä tulee olemaan enemmän pelkoa. Pitäkää tätä valon ja kaikkien valotyöntekijöiden tilaisuutena. Pelko ja rakkaus eivät voi olla samassa tilassa. Löytäkää rakkautta ja välittäkää sitä eteenpäin. Pitäkää sydämet yhdistyneenä niin monin tavoin, kuin pystytte, rakkaat ystävät, ja uusi maailma ilmestyy esiin. Jos onnistutte, ihmissydämet kohoavat ykseydessä.

Espavo.

Ryhmä

_________________

Tervehdys, rakkaat ystävät. Liitymme seuraanne tänään suuren ilon kera. Nimittäin kun lähditte Kotoa, olitte kaikki yhteydessä. Välillänne on hyvin syvä yhteys, koska olette kaikki osa toisianne. Rakkaat ystävät, se on kuin sanoisi saman käden kahta sormea erillisiksi toisistaan. Tuo erillisyys määrittelee teidät yksilönä, sillä niin määrittelette asiat ihmisenä. Kuitenkin tuon yhteyden muistaminen on tapa määritellä asiat henkenä. Viime aikoina on ollut suurta jakautumista, ja tuo syvä yhteys näyttää pudonneen kelkasta. Tosiasiassa osa erillisyydestä on tarkoituksellista. Miksi? Koska jos ihmisiä on tarkoitus kontrolloida, sen voi tehdä vain yhdellä tavalla: erottamalla ja jakamalla teidät toisistanne. Tuo yritys on onnistunut erittäin hyvin.

Sydänten ykseys

Tuo erillisyys ja jakautuminen voi muuttua, mutta se riippuu kaikista teistä. Riippumatta siitä, millä puolella ajattelette olevanne, tärkeintä tässä on hukata nuo puolet ja alkaa yhdistää sydämiä. Muistakaa, rakkaat ystävät, että kaikki ovat yhteydessä Kotona. Nauratte tälle palatessanne Kotiin, sillä siellä on voimakas yhteys kaikkeen. Edessä olevat kuukaudet ja vuodet antavat uusia haasteita, uusia vaikeuksia. Teidän täytyy vain katsoa taaksepäin omaa historiaanne, ja näette, että se on totta. Kun nämä uudet prosessit kasvavat ja energiat alkavat tulla yhteen, löydätte nopeasti ykseyden voiman, erityisesti sydänten ykseyden. Tosiasiassa monet teistä hyppäsivät tälle aikajanalle juuri tällä hetkellä, koska yksilöinä kannatte jotain tärkeää kollektiivin kannalta. Haasteena on, että jos olette erillään, te ette muista.

Sydänten ompeleminen yhteen

Pyydämme teitä kaikkia edessä olevina aikoina luopumaan valitsemastanne puolesta. Määrittelettekö itsenne menneillä valinnoillanne? Jos näin on, se tekee muutoksesta paljon vaikeampaa. Alkakaa katsoa, miten voitte yhdistyä toisiinne, edes hetkeksi. Etsikää yksi asia, joka teillä on yhteistä jokaisen ihmisen kanssa, joka ylittää polkunne. Teidän täytyy löytää henkilöstä vain tuo pieni asia, jonka kanssa resonoitte, ja silloin välittömästi palautatte tuon yhteyden, joka teillä oli Kotona. Voitte tuntea jonkin vahvuuden tulevan toisista, kun pystytte harmonisoitumaan heidän kanssaan. Se on teidän kaikkien ulottuvilla tällä hetkellä, kun yhteydet ovat hyvin voimakkaita.

Rakkaat ystävät, tietäkää, että tämä on myös valolle tilaisuus ommella yhteen sydämet, jotka ovat olleet erillään aivan liian pitkään. Nuo uudet energiat ovat täällä nyt, emmekä malta odottaa näkevämme, mitä teette niillä.

Universumien eri osista leviää laaja kirjo aaltoja, jotka kylvettävät jatkuvasti maaplaneettaa. Viime marraskuussa kerroimme teille yhdestä tällaisesta aallosta, joka tulee ja avaa tilaisuuksia muuttaa kaikkea muuttamalla sitä perusenergiaa, jolla te kaikki elätte. Se on tapahtunut, mutta jälkiaaltoja tulee jatkuvasti yksi toisensa jälkeen. Yksi kauneimmista asioista, jonka olemme nähneet tämän energia-aallon aikana, on feminiinienergian nouseminen. Se on mennyt perustaan ja ankkuroitunut täysin uudella tavalla, täysin eri paikkaan.

Te olette tehneet sen mahdolliseksi, rakkaat ystävät, ja olette olleet hurjan onnistuneita siinä. Vaikka ette näe sen tuloksia aivan vielä, uusi feminiiniperusta on tiukasti ankkuroitu. Vie aikaa, että se leviää ja sen ääni kuullaan kollektiivina. Voitte olla varma, että se on jo liikkeessä. Olette kaikki vastuussa sen tapahtumisesta, koska ilman tilaa tuon energian laskeutumiselle, se olisi lähtenyt pian ulos. Periaatteessa kaikki olisi palannut normaaliksi. Mutta sitä ei tapahtunut. Vaikka teillä on edelleen paljon hämmennystä, kaikki on nyt paikoillaan.

Olette ankkuroineet jotain hyvin voimallista tänne, ja edessä olevina kuukausina siirrytte siihen, jos voitte alkaa tuoda tätä energiaa sisään ja löytää jonkin tavan, joka soveltuu teille. Kaikki käsittelevät sen vähän eri tavalla. Jotkut ihmiset tuntevat sen vahvuutena, kun taas toiset saattavat tuntea sen heikkoutena. Miksi? Koska jos siirrytte maskuliinienergiasta, jota määrittää voiman väkivoimaksi, feminiinienergian harmoniaan, voi tuntua siltä, että olette haavoittuva. Rakkaat ystävät, kerromme teille, että tuossa haavoittuvuudessa lepää suurin vahvuus. Siis kun tämä tapahtuu ja teidän täytyy suunnitella, miten reagoitte, tuokaa kaikki energia sisään aikomuksen kera. Pysähtykää, vetäkää muutama kerta henkeä ja sitten toimikaa reagoimisen sijasta.

Edessä olevina kuukausina huomaatte tilaisuuksia avautuvan sen työn vuoksi, jonka olette jo tehneet. Vaikka saatatte ajatella, että luisutte taaksepäin tai että yhteiskuntanne menee jotenkin väärään suuntaan, sitä ei mitata niin. Hyvin yksinkertaisesti sitä mitataan sydän kerrallaan, alkaen omastanne. Nimittäin olette asettamassa energian omalle maailmallenne useammalla tavalla, kuin tiedätte. Vaikka saattaa näyttää siltä, että olette irrallaan toisista, te ette ole, sillä tämä on erottelukyvyn harjoittamista kaaoksen keskellä.

Uusi tahti

Olette olleet hyvin kiireisiä. Maaplaneetta ei ole hidastunut, itse asiassa se kiihdyttää nyt. Vuosia sitten havaittiin, että tähdet taivaalla liikkuvat poispäin Maasta jatkuvasti lisääntyvällä vauhdilla, ja nyt Maa lisää myös tahtiaan.

Yhdistymällä takaisin perusperiaatteisiin – olla ystävällinen toisille sekä itsellenne – avaatte energeettisesti ovia monilla uusilla tavoilla. On ykseyden aika, rakkaat ystävät. Kun siirrytte vuodenajasta toiseen, energia maaplaneetalla muuttuu myös melko dramaattisesti. Se yhdistyy perustasoilla. Vaikka ette näe tämän ilmestyvän uutisiinne säännöllisesti tällä erää, energia tulee yhteen ja rakentuu. Odottakaa ihmettä, rakkaat ystävät, ja autamme teitä luomaan sen.

Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen, hoivaamaan toisianne ja pelaamaan hyvin yhteen tässä kauniissa uudessa Maassa.

Espavo.

Ryhmä

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.