KOLMOISFOKUS – FEMINIINIVOIMAN NOUSEMINEN

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)

Maaliskuu 2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, rakkaat ystävät.

Liityn tänään seuraanne sydän täynnä ja avoimena, sillä olen Merlia. Olen tullut auttamaan energioidenne tasapainottamisessa palaamalla maskuliini- ja feminiinienergian väliseen keskitilaan. Maa huutaa feminiinienergiaa tällä hetkellä, koska planeetta on ollut poissa tasapainosta aivan liian pitkään. Nyt teillä on monia olosuhteita ja tilaisuuksia muuttaa kaikki. On hyvin selvää, että olette olleet lama-aallossa ja monet teistä ovat olleet hyvin huolissaan tästä. Olette nähneet asioiden menevän vastakkaiseen suuntaan kuin se, mitä pitäisitte edistyksenä. Tätä on tapahtunut maailmanlaajuisesti, ei vain yhdessä paikassa.

Hyvin yksinkertaisesti, tätä tapahtuu pelosta. Kun ihmiset pelkäävät, he astuvat taaksepäin omassa kehityksessään, ja sitä olette nähneet maailmanlaajuisesti. Olkaa vakuuttuneita, rakkaat ystävät, että me emme ole lainkaan huolissamme. Miksi? Koska olemme sijoittaneet joitain voimakkaimpia ihmisiä kriittisimpiin asemiin tarkoissa aika-avaruusristeyksissä, joissa he voivat muuttaa tämän aallon. Kyllä, he voivat kääntää sen jokaisen osan ympäri ja kääntää tämän evoluutioksi.

Feminiinivoima, perusluomisvoima planeetallanne

Ensinnäkin, älkää ajatelko, että aallossa on oikea tai väärä. Hyvin yksinkertaisesti, asiat kulkevat aaltona edestakaisin todellisuudessanne ja edistyvät lopulta yhteen suuntaan. Etenette valtavasti – paljon enemmän kuin ymmärrätte – vaikkei teistä siltä tunnukaan tällä hetkellä. Rakkaat ystävät, autamme teitä tasapainottamaan tämän energian paremmalla ymmärryksellä feminiinivoimasta, planeettanne perusluomisvoimasta.

Riippumatta siitä, onko teillä maskuliini- vai feminiinikeho, teillä kaikilla on tuo aspekti. Se on asia, josta on nyt tulossa suurin vahvuutenne. Haasteena monilla teillä on, että vaikka olette aina tienneet voimistanne ja kyvyistänne näillä alueilla, ette ole aina tienneet, miten niitä käytetään tai niihin luotetaan haluamallanne tavalla. Teillä on nyt tuo tilaisuus, koska tätä tapahtuu globaalisti, minkä te kaikki tunnette jollain tasolla. Teistä tulee tietoinen energiasta sisällä, mikä sallii teidän astua pois jokapäiväisistä vaikeuksista ja draamoista, kaikkien niiden haasteiden yläpuolelle, jotka vievät aikaanne ja energiaanne. Teillä on haasteita, mutta myös edistysaskelia, joten varmistakaa, että etsitte niitä.

Etsikää noita tilaisuuksia, jotka voimaannuttavat teitä astumaan eteenpäin, erityisesti seuraavan kuukauden aikana, kun lähetämme teille energiaa. Me kaikki verhon tällä puolella jaamme kanssanne kaunista energiaa. Emme tee sitä liikuttaaksemme teitä suuntaan tai toiseen, koska emme koskaan puutu vapaan valinnan planeettanne asioihin. Aikomuksemme, rakkaat ystävät, on lähettää teille korkeinta energiaa, jotta voitte herätä unesta ollessanne edelleen fyysisessä kehossa. Silloin alatte ymmärtää paikkanne sekä ne unelmat ja toiveet, joita toitte verhon toiselta puolelta. Tästä syystä voisitte olla täällä juuri nyt maadoittamassa tuon kauniin energian. Valotyöntekijöitä on kaikkialla kaikissa elämän vaiheissa, kaikissa uskomusjärjestelmissä ja kaikissa maantieteellisissä paikoissa. Tosiasiassa, rakkaat ystävät, ylläpidätte Maaplaneetan energiaa, kun se muuttuu.

Ainutlaatuiset valoaromit

Olette aina ylläpitäneet Maaplaneetan energiaa. Valaat ja delfiinit, tuo koko olentoryhmä, on ylläpitänyt Maaplaneetan perusenergiaa hyvin pitkän aikaa. Muutama vuosi sitten vastuu siirrettiin ihmiskunnalle, mutta nyt painitte sen kanssa, koska Maaplaneetan jännitteestä tulee melko sietämätöntä toisiaan. Tätä teitä kutsutaan tekemään. Ette ilmoittautuneet lähtemään Maaplaneetalle pitääksenne pelkästään hauskaa, rakkaat ystävät, ettehän? Toitte Kotoa jotain, jota jokainen ihminen voi alkaa ankkuroida omalla tavallaan, ainutlaatuisen valoarominne kera.

Jotkut teistä ajattelevat ehkä valoa värinä eikä aromina, mutta väriasteikkonne on hyvin rajoittunut. Rakkaat ystävät, te ette ole. Teillä on siis näitä kauniita pieniä valoaromeja, joita voitte laittaa kaikkeen. Ette tietoisesti ajattele sitä, mutta kun näette pimeyttä, säteilette valoa siihen. Kun näette tietämättömyyttä, säteilette viisautta siihen. Valo on voimakkaampaa kuin pimeys.

Nyt näette, että säteilette valoanne parhaalla tavalla, mihin kykenette. Valonne melkein kuin suodattaa pois tiettyjä asioita. Antakaa itsenne kuitenkin havaita asioita, joita ehkä muut ihmiset pysty aivan näkemään. Näin homma toimii, myös fysiikassa. Kun katsotte jotain, kaikki hyppää paikoilleen heti, kun avaatte silmänne. Vaikka melkein kaikkialla on kaaosta, heti kun ilmaisette aikomuksen katsoa sitä ja jakaa valoaromianne, se ottaa toisen muodon. Täällä yksi ihminen katsoo jotain ja sanoo: "Voi, tämä on todellinen ongelma." Sitten toinen ihminen tuolla keskittyy samaan asiaan eri aromin kera ja hän keksii täysin eri ratkaisun samaan ongelmaan.

Neljä energiamuutosta 2017

Nämä ovat Maaplaneetan tasapainoisen energian aikoja, mutta te ette ole tasapainossa tällä hetkellä. Tosiasiassa olette hyvin kaukana tasapainosta, mikä kutsuu minua tänne apuun. Tehtäväni ei ole tasapainottaa Maata – tehtäväni on auttaa kaikkia teitä muistamaan. Te olette niitä, jotka ottivat pois siipensä ja päättivät laittaa verhon päälleen, joka estäisi teitä muistamasta, kuka olette ja missä olette todellisuudessa olleet. Taputamme teille, rakkaat ystävät, tavoilla joita ette voi vielä kuvitella. Taputamme seuraaville askelille, jotka otatte kohta, sillä ne ovat todella mahtavia. Kyllä, tämä on massiivinen muutosvuosi. Tervetuloa mukaan!

Ensimmäinen aalto

Kuten mainitsimme aiemmin, 2017 tapahtuu neljä merkittävää energiamuutosta. Ensimmäinen tapahtui maaliskuun alussa. Vaikka oli melkoista energialiikettä, se ei näyttänyt aallolta. Aalloilla on tavallisesti tapana tulla ensin voimakkaasti, jotta ne muuttavat kaiken alussa ja sitten tasoittuvat. Nämä aallot ovat erilaisia, koska ne tulevat hyvin hitaasti. Erityisesti alussa tuohon energiaan sopeutuu ja sen ankkuroi planeetan eläinkunta. Pyydämme teitä, rakkaat ystävät, varmistamaan, että kiinnitätte huomiota eläimiin, jotka elävät kanssanne tai joiden kanssa vietätte aikaa. Meistä on kiehtovaa, että ajattelette voivanne omistaa eläimiä. Tosiasiassa ne ylläpitävät tuota perusmuutosenergiaa, jotta ihmiskunta voi omaksua sen eri tavalla. Työskentelette yhdessä eläinkunnan kanssa, koska olette osa sitä. Onhan teidät luokiteltu eläimeksi, jolla on henki. Tuo yhteys vie teidät pitkälle. Katsokaa tarkkaan, jotta voitte auttaa eläinystäviänne tekemään tarkistuksia, joita ne tarvitsevat pysyäkseen raiteilla. Kyllä, ne ylläpitävät ehdottomasti osaa energiasta ja ovat osa palapeliä, josta olette riippuvainen.

Kun teistä tulee tietoinen merkittävistä muutoksista, joita tapahtuu, ei ole tarpeellista kiinnittää huomiota kaikkiin draamoihin, joita näette mediassa. Tietäkää, että edistytte aivan aikataulun mukaan. Teidät on laitettu juuri siihen, missä olette tällä hetkellä, jotta voitte maadoittaa tuon valon hyvin kriittiseen paikkaan. Jotkut teistä ovat yrittäneet muuttaa aionien ajan, kuitenkin teidät näytetään "suljetun" tiettyihin paikkoihin. Haluatte mennä tuonne seuramaan unelmianne, mutta ette näytä pystyvän muuttamaan sieltä, missä olette.

Kerromme teille, rakkaat ystävät, että tunnette olevanne jumissa, koska ette ole valmis. Etsikää siis noita muutoksia jonkin loppuunsaattamiseksi. Kenties nuo tilaisuudet ovat ihmisten kanssa, joihin ette ole olleet kontaktissa pitkään aikaan. On mahdollista, että yksi kommunikointi aloittaa prosessin, joka vapauttaa teidät polullanne. Huomaatte paljon muutoksia tapahtuvan, kun nämä neljä energia-aaltoa tulee ja alkaa ankkuroitua.

Toinen ja kolmas aalto

Toinen aalto saapuu 10.5. ja kolmas alkaa 28.7. ja se vie teitä elokuun loppuun saakka. Teillä on melko paljon käsiteltävää myös sen jälkeen. Neljäs aalto saapuu luultavasti lokakuun ja marraskuun keskivaiheilla tänä vuonna. Tällä hetkellä tämä ajoitus muuttuu vielä, koska se riippuu monista muista aalloista, joita tulee, ja siitä miten ihmiset ankkuroivat ne.

Tyypillisesti tämän luonteisten aaltojen tullessa ihmiset vetäytyvät – he piiloutuvat aalloilta ja energialta, jonka he näkevät tunkeutumisena omaan tilaansa. Heidän vaistonsa on suojautua, joten auttakaa heitä ymmärtämään. Olkaa aallon energiassa ja ottakaa se sisään. Näyttäkää toisille omilla toimillanne, miten voimaannuttavaa tämä voi olla, ja sitten katselkaa. Vaikka maan päällä on enemmän kuin riittävästi negatiivisutta jokaisen ihmisen uskottavaksi joka hetki, pyydämme teitä olemaan uskomatta. Uskaltakaa sen sijaan pitää valoanne.

Muistakaa, että olette olento, joka tuli Kotoa kaiken tuon energian kanssa. Tulitte sisään ja tunsitte energian, mutta ette aivan tienneet, mitä tehdä sillä. Kun vanhenitte ja aloitte kypsyä, aloitte herätä unesta. Tässä olette nyt ja seisotte vahvana, kun Maa on epävakaa. Kaikki on liikkeessä, te olette kuitenkin valon ankkuripiste. Taputamme teille, rakkaat ystävät, sillä ette ole tehneet sitä helposti. Ette tehneet tuota päätöstä helposti. Jotkut teistä ovat painineet sen kanssa useita elämiä, ennen tuon päätöksen tekemistä. Olette suurimpia enkeleitä, joita on koskaan elänyt missään. Olette uskaltaneet ottaa pois siipenne ja teeskennellä olevanne ihminen, laittaen yllenne biologiakupan ja pelaten peliä. Jos emme pysty tekemään muuta kuin jakamaan kanssanne heijastuksen suuruudestanne ja uskomattomasta vaikutuksestanne tällä planeetalla, olemme tehneet työmme.

Neljäs aalto muuttuu edelleen

Työskentelen monien teidän kanssa ja autan teitä ratsastamaan näiden aaltojen läpi ja valmistautumaan viimeiseen aaltoon. Tämä muutosvuosi voi olla helppo – sen ei tarvitse olla vaikea.

Suuresi kunnioittaen tervehdin teitä tällä tavalla odotettuani hyvin pitkän aikaa. Tietäkää, että me – kaikki me Kotoa – rakastamme teitä kovasti. Olette kantaneet valoa Kotoa. Etsitte maan päällä paikkoja heijastaa sitä ja uskaltaa olla tuo valo.

Suuresti kunnioittaen pyydän teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Tukekaa toisianne ja pelatkaa hyvin yhteen. Olen Merlia. Tulkaa katsomaan minua joskus.

Espavo.

_________________________

Tervehdys, rakkaat ystävät.

Olen Em. Pelinne ollessa hyvin käynnissä, liityn seuranne tasapainoisessa energiassa – energiassa jota kohti olette kaikki liikkumassa hyvin nopeasti. Rakkaat ystävät, tiedämme, että teillä on ollut haasteita maan päällä …Muistakaa, että turvaamme selustanne. Tällä erää aiomme kuitenkin keskittyä hyvään yhdestä yksinkertaisesta syystä: teillä on tilaisuus keskittyä, minne haluatte.

Kun tuijotatte jotain, muutatte sitä, koska olette luojaolentoja. Toitte nämä kuvat ja muistot Kotoa. Syvä muistaminen kaikuu sielussanne. Tätä fokusta etsitte kaikki, kun yritätte toistaa sen, minkä tiedätte Kotoa, siinä mitä näette täällä maan päällä. Sitä ette oivalla, että kun katsotte jotain, autatte ehdottomasti sen luomisessa. Siis laittakaa aikomuksenne kaikin mokominen positiiviseen. Pitäkää silmällä kaikkea, mitä voitte, muuttaaksenne perspektiiviänne tarkoituksella. Merkitseekö tämä, ettei ole negatiivisuutta? Ei, rakkaat ystävät, ei homma toimi niin. Elätte kentässä, jossa havaitsette kaksinaisuuden, ja näette edelleen paljon valona tai pimeytenä, harmaan sijasta. Tarvitsette edelleen tuota kontrastia, kun kehitytte – vaikkette pitkään, koska liikutte rakkaudennopeudella, joka on huomattavasti suurempi kuin valonnopeus.

Kolmoisfokus

Kun kehitytte ja siirrytte näihin asioihin, pyydämme teitä kaikkia ottamaan askeleen taaksepäin. Voi, mutta tiedämme, että olette hyvin innokkaita liikkumaan eteenpäin. Joskus teidän on erittäin vaikeaa hidastaa vauhtianne, mutta pyydämme teitä astumaan ulos olemuksestanne. Antakaa henkenne seistä kehonne takana nyt ja tarkkailkaa, mitä tapahtuu. Katsokaa itseänne, kun teillä on noita ajatuksia, kun vastaanotatte tätä informaatiota ja teillä on näitä tunteita. Tarkkailkaa ainoastaan tuomitsematta, sillä sitä ei sallita tästä perspektiivistä.

Nähkää itsellänne olevan näitä ajatuksia ja tiedostakaa, miten kaunis olette. Voi, tiedämme, että monien teidän on vaikea hyväksyä se. Teillä on ajatuksia siitä, mitä kauneus on – olette myös luokitelleet sen tietyille alueille. Kerromme teille, rakkaat ystävät, että te ette ole lähelläkään. Kauneus asuu sydämessä. Tästä syystä vaihdatte keskenään nuo sanat "rakkaus" ja "kauneus". Kauneus on se taika, jonka toitte Kotoa. Yritätte heijastaa sitä omissa näköhavainnoissanne, erityisesti kun keskitätte energianne johonkin.

Haluamme esitellä teille kolmoisfokuksen. Ajatelkaa, että kun näette jotain, havaitsette sen ensin kaksinaisuudessa: valo ja pimeys. Siinä on kuitenkin kokonainen aspekti, jonka voitte kokea vain sydämellänne. Tämän kanssa pyydämme teitä kaikkia alkamaan työskennellä. Massiivisina muutosaikoina jollaisen keskellä olette nyt, olette astuneet siihen suoraan eikä ole helppoa tietä ulos. Kyllä, kävelette suoraan sen läpi. Kun luotte tämän polun kaikista vaikeuksista huolimatta, ette luo ainoastaan itsellenne tilaisuutta mennä läpi, vaan myös kaikille niille, jotka seuraavat perässänne. Juuri niin.

Tämä monilla teistä oli mielessä, kun tulitte Maahan. Teillä on enemmän vastauksia, kuin ymmärrätte. Pyydämme teitä hyvin yksinkertaisesti olemaan hiljaa tarpeeksi pitkään kuullaksenne oman sydämenlyöntinne. Kuunnelkaa tuovat viestiä, joka tulee syvältä sisältä, sillä jotain taianomaisesta tapahtuu, kun se lopultakin tulkitaan puhutuksi ilmaisuksenne. Puhukaa se ääneen, jotta värähtelyt tulevat suustanne maailmaan. Se on massiivisen energiasyklin loppuunsaattaminen, jonka kanssa olette kaikki työskennelleet.

Keskittykää hyvään

Olemme maininneet, että Merlia on täällä ja hän on tuonut feminiinienergiaa auttamaan uuden maailman tasapainottamisessa. Muistakaa, ettei kyse ole siitä, että yksi on oikea tai toinen on väärä. Varmasti voitte nähdä, että Maaplaneetta on ollut poissa tasapainosta jonkin aikaa. Jokaisella teistä on nyt tilaisuus havaita tuo epätasapaino, ja matkalla vaaditte oman voimanne. Sillä ei ole merkitystä, onko teillä maskuliini- tai feminiinikeho, sillä kannatte kumpaakin energiaa. Minun asiantuntemusalueeni on maskuliinisuuden ja feminiinisyyden tasapaino, sillä sitä edustan maan päällä. Alatte nähdä niiden sekoittumista yhteen, jotka olivat alun perin erillään, jotta pystyitte luomaan tämän pelin, jossa teeskennellään olevansa ihminen.

Se kaikki on liikkeessä, joten voitte päättää, mihin haluatte mennä, sillä teillä on enemmän vaihtoehtoja, kuin voisitte koskaan tietää. Kyllä, elätte vapaan valinnan planeetalla. Tämä ei kuitenkaan merkitse, että teillä vapaa valinta joka hetki. Olette kietoutuneet draamoihin, sitoumuksiin ja peleihin, joita pelataan planeetalla. Joskus kietoudutte niihin siinä määrin, että otatte pois oman vapaan valintanne. Kolminaisuuteen keskittyminen kaksinaisuuden sijasta auttaa teitä astumaan kolmannesta ulottuvuudesta siististi viidenteen. Alatte oppia, miten se toimii.

Nojatkaa nyt toisiinne, rakkaat ystävät, ja keskittykää hyvään. Se tuo teidät Kotiin. Se vie ajatuksenne pois kakista niistä hulluista asioista, joita näyttää tapahtuvan tällä hetkellä ja joista ette aina voi saada tolkkua. Älkää käyttäkö kaikkea energiaanne yrittäen selvittää sitä, sillä olette jo siinä. Pystytte ylläpitämään valoa yhdellä kaikkien kauneimmista tavoista, joten hengittäkää se nyt sisään. Vetäkää syvään henkeä ja tuokaa kaikki tuo valo sisään päälakenne kautta. Antakaa sen kiertää koko kehossanne ja sitten päästäkää se hitaasti ulos. Tunnetteko tuon energiasyöksyn? Tunnetteko tuon innostuksen?

Olette taianomaisia olentoja, rakkaat ystävät. Olette inkarnoitunut jumala, ja meidän tehtävämme on auttaa teitä muistamaan. Kun olette itse valitsemallanne polulla, sopimuksenne ja kaikki mitä järjestitte, johtaa teidät suoraan siihen, mitä halusitte kokea. Kukaan ei ole täällä tarkoituksetta, ei koskaan. Itse asiassa Maaplaneetalla ei yksinkertaisesti ole tällä hetkellä tilaa kenellekään, joka ei esitä aktiivista roolia. Niinpä testi on erittäin yksinkertainen, rakkaat ystävät. Ottakaa pieni peili, pitäkää sitä nenänne alla ja jos se sumenee hengittäessänne, niin ette ole valmis. On paljon enemmän tehtävää, ja lupaamme, että tunnistatte nuo tilaisuudet hyvin pian.

Täysi ympyrä

Teillä on se rakkaus, joka voi tuoda kaiken takaisin yhteen. Kävelkää käsi kädessä aina, kuin voitte, rakkaat ystävät. Ymmärtäkää, että kun ihmiset alkavat pelätä, he siirtyvät erillisyyteen, ja sitä tapahtuu nyt. Vaikka planeetallanne on valtava erillisyysaalto, teillä on avain sen transformoimiseksi ykseyteen. Teillä on se rakkaus, joka voi tuoda kaiken takaisin yhteen, jos keskitätte energianne siihen.

Suuresti kunnioittaen tervehdin teitä tällä tavalla. Pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Tukekaa toisianne aina tilaisuuden tullen ja pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo.

Ryhmä

Sana "espavo" on varhaislemurialainen tervehdys: "Kiitos, että otat oman voimasi."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.