PYYNTÖ E-PERHEELLE – VALOTYÖNTEKIJÄT YHTYKÄÄ!

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Maaliskuu 2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys Kotoa, rakkaat ystävät.

Tervehdimme teitä tänään hyvin ainutlaatuisella viestillä, sillä emme ole kerääntyneet monia kertoja vain maaplaneetalla vaan myös ympäri universumia. On eräs valittu henkiryhmä, joka on matkustanut ympäri universumia kerta toisensa jälkeen sinne, missä heitä tarvitaan. Monet teistä ovat kerääntyneet maaplaneetalle tällä hetkellä, sillä olette E-perhettä. Mitä E merkitsee? Onko uskomattoman tärkeää, että nimessänne on e-kirjaimia? Ei tietenkään. E-värähtely jota käytätte kielissänne ja joka sattuu olemaan yleisin äänne kaikissa kielissä, on tyypillinen myös muissa paikoissa ympäri universumia. E merkitsee "voimaantumista" ja "valaistumista", tai mikään sen käännös ei tee itse asiassa oikeutta teille. Olette yksinkertaisesti E-perhettä, rakkaat ystävät.

Kutsu E-perheelle

Miksi E-perhe on niin ainutlaatuinen ja miksi se on perhe? Se on hyvin yksinkertaista: teillä on yhteinen tarkoitus. Aikomuksenne on olla siellä, missä perhe on, ja se on vasta äskettäin saapunut maaplaneetalle. Kyllä, olette kulkeneet universumissa, rakkaat ystävät. Olette olleet täällä ja yhdistäneet lahjanne, mutta olette olleet myös monissa paikoissa ympäri universumia. Teidän puoleenne käännytään, kun maan päällä on tarvetta.

Mitä E-perheen lahjat ovat? E-perheen värähtely tuo hyvin paljon, mitä rakkauteen tulee. Yksi suurimpia haasteita joita ihmisillä on, on kääntyä ympäri ja rakastaa itseään, kyetä näkemään oma heijastuksensa kaikessa täydellisyydessään ja epätäydellisyydessään ja hyväksyä se. Se on vain ihmisen tuomitsemista, rakkaat ystävät. Ymmärrätte, että oikeasti täällä tapahtuu sitä, että ympäristönne – kutsumme sitä yksinkertaisesti "yhteiskunnaksi" – on kehittänyt tiettyjä sääntöjä ja ohjenuoria. Joskus ne muutetaan laeiksi ja niitä tuputetaan toisille ihmisille. Kun ihmiset joutuvat täysin raiteiltaan, usein ohjenuorat alkavat toimia heitä vastaan ja laskea värähtelyjä, niiden nostamisen sijasta. Silloin universumiin lähtee kutsu E-perheelle. Se lähti jokin aikaa sitten ja täällä te olette, sillä olette pelilaudan taikureita. Olette niitä, jotka voivat tulla sisään ja maadoittaa valonsa kertomalla toisille tai opettamalla toisia ja olemalla parantaja tai olemalla vain se, kuka olette. Jotkut teistä opiskelevat sitä varten.

Meistä on kiehtovaa, että monet teistä käyvät kursseja oppiakseen tiettyjä asioita, koska me opetamme noita kursseja. Kerromme teille myös, rakkaat ystävät, että te ette opettele. Te muistatte – te kaikki. Jos vain voimme pitää peiliä edessänne riittävän kauan, jotta saatte vilauksen siitä, kuka oikeasti olette, ette enää epäile, että olette osa suurempaa kuvaa. Maaplaneetalla on uskomatonta aikaa, kun maadoitatte tätä valoa ja saatatte ihmiskunnan kaikki värähtelyt korkeammalle tasolle.

Uusia E-ihmisiä tulee sisään

Pyysimme äskettäin teitä tekemään jotain haastavaa ja kerroimme, että seuraavien 90 päivän aikana teillä olisi tilaisuusikkuna. Olette nyt olleet karkeasti 30 päivää tuossa ikkunassa, joka on tilaisuus ilmaista inhimillisyyttä jollain tapaa. Tämä tekee todella tästä pelistä erityislaatuisen – inhimillisyys jonka voitte tuoda toisillenne. Se on teille tilaisuus nähdä valo Kotoa. Se on taianomaista, sillä nämä ovat energioita, joiden kanssa työskentelette joka päivä. Ja joka päivä ne muuttuvat vähän tehdäksenne jotain uutta.

Kerromme teille, rakkaat ystävät, että E-perhettä on kutsuttu taas ja tulee vähän vauvabuumi, uusien E-ihmisten tullessa sisään. Se on taianomaisen upeaa. Kohdelkaa heitä hyvin. Toivottakaa tervetulleeksi maaplaneetalle. Jakakaa heidän kanssaan onnistumisenne, epäonnistumisenne ja kokemuksenne siitä, kun teeskentelette olevanne ihminen maaplaneetalla tiiviissä fyysisessä kehossa. Tietäkää, että olette uskomattoman valaistuneita tavoilla, joita ette aina muista, mutta kannatte E-perheen olemusta. Jos olette joskus pakahtunut tai hämmentynyt seuraavista askelistanne, vetäkää vain henkeä ja antakaa muun perheen koskettaa sydäntänne.

E-perheen tarkoitus

Monet teistä opiskelevat tätä matkaa varten ja opettelevat asioita, koska tiedätte tiedon olevan valtaa. Silloin kun saatte tietoa jostain, saatte vallan siitä. Mutta tavoitteletteko oikeasti valtaa? Pyydämme teitä nyt astumaan tuon yhtälön seuraavalle tasolle. Jos tieto on valtaa, niin viisaus on armoa, sillä se on seuraava askeleenne. Astutte kokonaan pois ihmispelistä, pois kaksinaisuuspelistä – oikea ja väärä, ylhäällä ja alhaalla, musta ja valkoinen.

Meistä on hämmästyttävää katsella, mitä planeetallanne tapahtuu, erityisesti USA:n vaaleissa. Kun katselette niitä, voitte kuvitella, että mekin katselemme. Olemme ehdottoman hämmästyneitä siitä, mitä tapahtuu, rakkaat ystävät. Teillä on vähän haastetta USA:ssa, koska olette polarisoineet kaiken siinä määrin, että alatte nähdä kaksipuoluejärjestelmänne lopun. Se on itse asiassa hajoamassa nyt ja se alkaa jakautua uudella tavalla.

Tämä muutos johtuu E-perheestä, koska silloin kun asiat eivät toimi, E-perhe tulee tarjoamaan jotain uutta. Onko se aina oikein tai hyväksyttyä? Ei aina. Etsitte kuitenkin aina seuraavaa askelta toisten voimaannuttamiseen ja energian liikuttamiseen tehokkaimmalla tavalla. Löydätte vähimmän vastuksen polun omassa elämässänne ja sitten käännytte ympäri tarjoamaan sitä muille. E-perhe voi herättää monia sydämiä tällä planeetalla ja sitä vain tarvitaan, rakkaat ystävät. Kun käännytte ympäri ja työskentelette toisen olennon kanssa, autatte häntä muistamaan oman voimansa ja kykynsä kulkea tietoisena luojana maaplaneetalla. Silloin teette suuren E-värähtelyperheen työtä. Sitä tulitte tänne tekemään – herättämään toisia sydän kerrallaan. Se ei ole kilpajuoksua tai kilpailua, se on vain yleinen askel joka suuntaan yrittäen avata ja koskettaa kokemuksellaan mahdollisimman monia sydämiä.

Synkronistinen elämäntyyli

Jotkut teistä sanovat: "No, en ole parantaja. Minulla ei ole erityiskosketusta. En osaa tehdä asioita, joita muut osaavat." Se on totta, koska teillä on lahjoja, joita toisilla ei ole. Löytäkää lahjanne, maadoittakaa ne ja alkakaa käyttää niitä. Kun otatte ne tarkoituksenmukaiseen käyttöön jossain muodossa, teette tilaa enemmälle. Kanava alkaa virrata jatkuvasti ja se on todella taianomaista, sillä silloin kaikesta tulee synkronistista. Kaikki näyttää loksahtavan paikoilleen taianomaisesti ja koette tämän sykronistisen elämän, josta olette aina uneksineet.

E-perhe voi tuoda tämän teille, sillä vaikka olette vain yksi, muita alkaa kerääntyä vielä enemmän maaplaneetalle, kuin olette kuvitelleet. Ymmärtäkää, rakkaat ystävät, että suurin osa teistä alkoi tulla noin 20-90 vuotta sitten. Uusi energia-aalto tulee nyt sisään, muttemme kutsu heitä tässä kohtaa erityisnimellä, rakkaat ystävät. Miksi? Koska nimet menevät tiellenne enemmän kuin mikään muu. Luottakaa, että he ovat E-perhettä. He ovat täällä voimaannuttamassa ihmisiä uusilla tavoilla, antaen toivoa, valaisten unelmianne ja laittaen asioita liikkeelle, jotta voitte saada haluamanne elämän. Tämä ei ole ainoastaan teille, vaan ihmiskunnan kollektiivivärähtelylle.

Asiat joita tarvitsette Kodin valon levittämiseen

Rakkaat ystävät, teillä on taianomainen paikka myös siinä, missä olette nyt. Kutsutte itseänne valotyöntekijöiksi ja rakastamme sitä. Monet teistä ovat valon mestareita monin tavoin ja se merkitsee vain, että teillä on aikomus levittää tietoista valoa maaplaneetalla. Täydellistä. Ehdottoman täydellistä. Sen tekemiseksi tarvitaan tiettyjä asioita, kuten tukijärjestelmät ja luottamus. Käytössänne on monia asioita, kun olette laittaneet energianne liikkeelle. Kutsutte muita, sillä E-perheestä monet kokoontuvat. Kerromme teille, rakkaat ystävät, että annoimme Isännälle jotain 20 vuotta sitten, kun aloimme tuoda näitä viestejä hänen lävitseen.

Kerromme hänelle, ettei hänen tarvinnut kutsua tätä kanavoinniksi tai osoittaa toisiin olentoihin hänen ulkopuolellaan. Selitimme, että hän voisi kirjaimellisesti tuoda kaiken tämän informaation sillä nimellä, jota hän on kantanut elämänsä ajan – Steve Rother. Kuitenkin hän päätti kutsua itseään kanavaksi. Kyllä, kenties egolla oli vähän haastetta sen kanssa. Tai kenties se oli yksinkertaisesti liikaa nieltäväksi hänen egolleen, mutta kunnioitamme myös tuota valintaa, koska sillä ei ole merkitystä, miten viette sitä, kunhan viette. Joistain teistä tulee ammattikanavoijia ja toisista ammattiopettajia, jotka seisovat tuhansien ihmisten edessä ja parantavat heitä sanoillaan, energiallaan ja valollaan. Jotkut teistä vain pitävät valoa siellä, missä ovat, käyttävät hyväkseen ihmiskunnan kollektiivivärähtelyä ja syöttävät kaikkea armollaan.

Inhimillisyyden harjoittaminen

Näette päivittäin haasteita uutisissanne, sillä kansakuntia pakenee tällä hetkellä etsien turvallista asuinpaikkaa. Monet teistä ottavat pakolaisia. Toiset tutkivat asiaa. Äskettäin kaksi maata sanoi, että niin monet tarvitsevat kotia, että meidän täytyy torjua kaikki loput – 20000 toisessa maassa ja 30000 toisessa. Mitä he tekevät nyt? Tässä inhimillisyytenne voi herätä henkiin edes esittämällä näitä kysymyksiä. Asettukaa tilanteeseen, missä kuvittelette, millaista olisi, jos se olisi teidän perheenne – asettukaa sitten samaan piiriin. Nyt yhdistätte sydämiä.

Armo

Mitä armo on? Armo on synkronistinen elämäntyyli, jonka mainitsimme – se tapahtuu energialle. Jos päästätte energian irti jossain muodossa, se löytää aina vähimmän vastuksen polun. Aina. Teillä on tuo kyky, jos ette ajattele sitä liikaa ja pelkästään sallitte tämän energian virrata. Se oli suurin haaste, joka meillä oli Isännän kanssa alussa.

Hän oli keskustellut ns. chatroomissa kaikkien näiden ihmisten kanssa, jotka keksivät suuria, upeita nimiä, joita he kanavoivat. Tätä täällä kutsuttiin tällä nimellä ja tuota tuolla toisella nimellä. Siis monia tuli verhon toiselta puolelta ja teidän ei täytynyt muistaa ainoastaan heidän nimiään, vaan myös se värähtelytaso, jolta he olivat, koska se oli osa tapaanne tunnistaa heidät. Tosiasiassa monet ihmiset kuuntelivat vain tiettyjä kanavia, joilla he luulivat olevan erittäin korkea värähtely, ja meistä se oli kiehtovaa. Pelaatte hyvin kaunista peliä, jossa teeskentelette olevanne ihmisiä, mutta ette kuitenkaan ole unohtaneet, keitä oikeasti olette. Olette suurimpia henkiä ja olette tulleet tuomaan valonne maaplaneetalle hyvin kriittisenä aikana, jolloin voitte auttaa horjuvan ihmiskunnan maadoittamisessa.

Olemme pyytäneet teitä harjoittamaan inhimillisyyttä. Ja olemme pyytäneet teitä katsomaan omia ennakkoluulojanne, koska kaikilla on niitä. Mikä tahansa ennakkoluulonne onkin, se ei ole oikein tai väärin. Kyse ei ole niinkään siitä, että teidän täytyy vapautua kaikista ennakkoluuloistanne, vaan teidän pitäisi tietää ne. Se sallii inhimillisyytenne harjoittamisen, mistä syystä E-perhe tuli sisään – saattamaan ihmiskunnan takaisin inhimillisyyteen. Oletteko huomanneet, että kaikki näyttää tulevan vähän hulluksi tällä hetkellä? Kaikki ns. organisaationne yhtäkkiä tavallaan hajoavat ja muodostuvat uudelleen. Myös oma elämänne yrittää löytää uusia tapoja maadoittua ja ankkuroitua. Näin itse asiassa pitäisikin olla, sillä se mitä koko ihmiskunnan edessä on, on suurempaa, kuin kuvittelette. Rakkaat ystävät, luottakaa, että teillä on kyky viedä tämä kokonaan uudelle tasolle.

Kanavointimme alussa Isäntä halusi tietää kaikki yksityiskohdat. Keitä olimme, mistä ulottuvuudesta olimme ja mitkä valtuudet meillä oli, jotta hän voisi rentoutua tuomaan viestimme läpi. Kerroimme hänelle kuitenkin, ettemme antaisi hänelle mitään noista yksityiskohdista. Hän kysyi toiselta henkilöltä, joka oli ammattikanavoija, ja tämä sanoi: "Jos he eivät kerro sinulle nimiään, älä kanavoi heitä. He ovat pahoja tyyppejä." Hän uskoi sen noin kolme minuuttia, mutta olimme jo koskettaneet hänen sydäntään ja hän tiesi sen. Nyt hän paini aivojensa kanssa: "No, kaikki kertovat, että he ovat pahoja tyyppejä, mutta tunsin heidän rakkautensa. Tunsin heidän energiansa." Hyvin pian sen jälkeen hän päästi irti siitä, mitä ammattikanavoija oli kertonut, palasi meidän luoksemme ja sanoi: "Kop-kop. Oletteko edelleen siellä?" Ja sanoimme: "Tietysti olemme edelleen täällä! Emme ole kertaakaan jättäneet sinua viimeisten 12 elämän aikana. Mikä saa sinut luulemaan, että jättäisimme sinut nyt?" Isäntä sanoi: "Jos ette kerro minulle, miltä ulottuvuustasolta olette, kertokaa, miksi ette kerro sitä."

Erottelukyky

"Aa, nyt olet esittänyt kysymyksen ja maadoittanut valoa uudella tavalla. Rakas ystävä, syy on tietysti, että ihmiset laittavat valtaa nimikkeisiin. Joskus laitatte valtaa omaan uskomusjärjestelmäänne siitä, mitä nuo nimikkeet tarkoittavat. Todellisuudessa voit suodattaa sen kaiken oman sydämesi kautta ja ottaa vain ne värähtelyt, jotka ruokkivat sinua. Se on erottelukykyä ja se on E-perheen ensimmäinen työkalu – löytää, mikä ruokkii kutakin teistä, jotta voitte kääntyä ympäri ja vaikuttaa tällä planeetalla jollain tavalla." Jotkut teistä puhuvat väkijoukoille, toiset teistä työskentelevät kahden kesken.

Jotkut teistä kirjoittavat toisille ihmisille, joita ette ole koskaan edes tavanneet, mutta he seuraavat värähtelyjänne ja hyötyvät niistä.

Isoja haleja ja lempeitä tönäisyjä

Työmme alussa Isäntä sanoi yhdessä kohtaa: "Okei, antakaa se vain minulle." Ja hän laittoi sormensa kevyesti näppäimistölle ja kehotimme häntä kirjoittamaan ensimmäisen sanan: "T-h-e", ja hän teki sen. Ja sillä hetkellä kun näin tapahtui, uusi sana ilmestyi, sitten uusi ja uusi. Pian hän näppäili niin nopeasti kuin pystyi ja kyyneleet virtasivat. Hän itki paljon kirjoittaessaan noita ensimmäisiä kirjoja, koska kosketimme hänen sydäntään niin, että hän muisti E-perheen. Hän muisti vähän, kuka oli, ja joitain asioita jotka hän oli sitoutunut tekemään ennen tulemistaan tälle planeetalle tällä kertaa.

Sitten annoimme hänelle jotain, jonka hän piti siitä lähtien, sillä kun aloitimme näiden viestien tuomisen, lopetimme ne aina tietyllä tavalla. Vaikka olimme aina sanoneet: "Kohdelkaa tosianne kunnioittaen, tukekaa toisianne ja pelatkaa hyvin yhteen", lisäsimme jotain muuta alkuun. "Isoja haleja ja lempeitä tönäisyjä." Sitä lähetämme E-perheelle: isoja haleja ja lempeitä tönäisyjä verhon tältä puolelta, jotta muistatte, keitä olette ja minkä polun valitsitte.

Heräätte unesta uskomatonta tahtia maaplaneetalla. Kun silmänne avautuvat ja uni alkaa karista silmistänne, hymyilemme ja tervehdimme teitä Kotona niin kauniilla tavoilla, kuin pystymme. Nauttikaa tästä matkasta, rakkaat ystävät. Tietäkää, että sen joka osa on vain teitä varten. Olette tietoinen luoja, joka kulkee tien joka askeleen. Olkaa ylpeä perinnöstänne ja E-perheestä. Ja sen myötä sanomme teille, että kohdelkaa toisianne kunnioittaen, tukekaa toisianne aina tilaisuuden tullen ja pelatkaa maaplaneetan uutta peliä yhdessä. Isoja haleja ja lempeitä tönäisyjä.

Espavo.

Ryhmä

Sana "espavo" on varhaislemurialainen tervehdys: "Kiitos, että otat oman voimasi."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.