TASAPAINOTTAVA AALTO

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)

Tammikuu 2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys Kotoa. Olen Sydämen tiedemies.

Olen liittynyt tänään seuraanne kertomaan teille mielenkiintoisista asioista, joita tapahtuu planeetallanne useiden seuraavien kuukausien kuluessa. Ilmestyy tilaisuuksia, ja monet näkevät avautumista siellä, mistä ennen löydettiin vastustusta. Tapahtuu muutos, ja näitä uusia asetelmia avautuu, kun ihmiset kehittyvät. Rakkaat ystävät, teidän täytyi kokea massiivisten muutosten tuleminen tänne. Ei ollut helppoa tapaa tehdä sitä, mutta olette selvinneet siitä ja valmiita siirtymään seuraavalle tasolle. Huomaatte, että on teidän tehtävänne valita, astutteko näihin uusiin mahdollisuuksiin vai ette. Nämä uudet mahdollisuudet ovat kokonaan teidän, ja voitte mennä niistä läpi omalla energiallanne. Kerrotaanpa teille lisää siitä, että tämä energia muuttaa maaplaneettaa.

Aikajanalla työntäminen

Jokin aika sitten teidät työnnettiin aikajanalle. Nyt maa hivuttautuu tuon työnnön loppua kohti. Kaksi neutronitähteä törmäsi jokin aika sitten, mikä lähetti energia-aallon, jonka Einstein ennusti monta vuotta aiemmin. Tuo aalto osui Maahan massiivisena kuohuntana, joka alkoi muuttaa aikajanaanne, koska gravitaatiolla ja ajalla on suhde. Tuntui siltä, kuin matto olisi vedetty kaikkien alta, mikä aiheutti paniikkiaallon. Tuo tunne sai vuorostaan monet ylireagoimaan ja liikkumaan tavalla, jolla he eivät normaalisti liikkuisi. Tämä aiheutti jakautumista, joka on käynnissä edelleen tänä päivänä. Koko prosessi oli kuin laiva, joka kulki vedessä aiheuttaen uskomattomia aaltoja, joita kulkee maailmanne läpi tänäkin päivänä.

Mutta kerromme teille, että jotain jännittävää on tapahtunut hiljattain, kun kaikki teleskooppinne olivat kohdistuneet asteroidiin, kun se ohitti Maan. Niin suuri massa ei ole tullut näin lähelle Maata lähiaikoina. Läheisyytensä vuoksi se toi pienen gravitaatioaallon, joka vaikutti sitä alkuperäistä massiivista aaltoa vastaan, joka alkoi vuoden 2015 lopulla. Ihmiset ja Maa ovat paljon herkempiä gravitaatiomuutoksille, kuin tällä hetkellä tiedetään. Vuorovesi kääntyy taas kera tilaisuuksien, joissa sydämet voivat yhdistyä yhdeksi. Ihmiset alkavat odottaa innolla ykseystietoisuutta ja nähdä ne tavat, joilla he ovat samanlaisia, eroavuuksien sijasta.

Se alkaa avata monia ovia ja sydämiä planeetallanne, mutta on edelleen teidän tehtävänne saada ote tästä. Muistakaa, rakkaat ystävät, että kun ihmisistä tulee kaavamaisia tavoissaan, he pitävät usein kiinni tiukasti oikeuttamalla päätöksensä ja tekonsa. Pyydämme teitä kaikkia katsomaan syvälle itseenne. Miten voitte avata sydämenne ja nähdä kolikon monet puolet? Miten käytätte aidossa viidennessä ulottuvuudessa monia aistejanne, joita ette ole käyttäneet aiemmin?

Kaikki silmät universumissa katsovat Maata

Vuonna 2012 Maa astui täysin viidenteen ulottuvuuteen, mutta se ei välttämättä tarkoittanut, että olette menettäneet kolmannen ulottuvuuden tapanne. Monet yrittävät edelleen käyttää kolmannen ulottuvuuden ominaisuuksia viidennessä ulottuvuudessa, mikä on aiheuttanut erillisyysaallon jäämisen paljon pidemmäksi aikaa, kuin sen tarvitsi. Kyse ei ollut pelkästään ohikulkevasta asteroidista tai gravitaatioaallosta, joka osui maaplaneettaan. Monia asioita tapahtui samanaikaisesti, ja kaikki toimivat yhdessä auttamaan ihmiskunnan siirtymisessä tuolle seuraavalle tasolle. Nyt se on hyvin käynnissä, joten pyydämme teitä juhlimaan tätä ja lisäämään energianne muutokseen.

Juhlikaa tilaisuutta siirtyä takaisin ykseystietoisuuteen tavalla, johon ette ole pystyneet vähään aikaan. Energianne lisääminen saa mahdollisuusoven pysymään auki. On aika herätä ja esittää oma osanne. Ensimmäistä kertaa melko pitkään aikaan alatte tuntea myötätuulta. Etsikää sitä, käyttäkää sitä ja astukaa omaan totuuteenne. Kun teette sen tavalla, joka tekee myös toisille tilaa puhua omaa totuuttaan, aloitatte täysin uuden viidennen ulottuvuuden voimaantumisaallon.

Rakkaat ystävät, kaikki silmät universumissa katsovat maaplaneettaa, sillä jotain hämmästyttävää on tapahtunut. Ette ole olleet teknologisesti kehittynein planeetta universumissa. Tosiasiassa monet muut olennot ovat olleet pitkällä teidän teknologisten kykyjenne yli. Kuitenkin olette ainoa vapaan valinnan planeetta, ainoa jolla ei ole ennalta määrättyä suuntaa tai lopputulosta. Teidän täytyi kirjaimellisesti liikkua näiden kokemusten läpi tekemällä valintoja sisällänne, ja kiehtova asia on, että olette edenneet enemmän, kuin mikään muu peli koko universumissa. Kerromme teille, rakkaat ystävät, ettei mikään peli koko universumissa ole koskaan muuttanut kollektiivista todellisuusulottuvuutta samalla tavalla kuin ihmiskunta.

Kyky siirtyä kolmannesta ulottuvuudesta neljännen läpi ja hankkia kaikki nämä uudet leimat sekä rantautua samalla tiukasti viidenteen, on hämmästyttävää ja hyvin odottamatonta. Selvitätte edelleen, miten kaikki nämä eri piirteet toimivat. Myös fysiikka on erilaista viidennessä ulottuvuudessa kuin kolmannessa tai neljännessä. Vaikkette vietä paljon aikaa neljännessä ulottuvuudessa, olette saaneet monia leimoja, jotka olivat välttämättömiä muuttuaksenne. Tätä kollektiivista ulottuvuusmuutosta ei ole tapahtunut missään koskaan ennen – kaikki universumin silmät katsovat maaplaneettaa tällä hetkellä ja ihmiskunta kehittyy.

Suurin unelmamme jokaiselle teistä on siirtyä pidemmälle valokehoon ja tunnistaa henkenne ensimmäiseksi ja ihmisyytenne toiseksi. Tämän tekemiseksi täytyy mennä syvälle sydämeenne ja arvioida itseänne ja kaikkea ympärillänne vähän eri valossa. Näette sen eri perspektiivistä ja teillä on tilaisuus nähdä asiat sellaisina, kuin ne oikeasti ovat Kotoa katsottuna, eikä katsoa sitä tahriintunutta kuvaa, joka teillä on ollut kolmannessa ulottuvuudessa.

Rakkaat ystävät, myös fyysinen kehonne muuttuu. Saatte uusia ominaisuuksia ja aisteja. Olemme kertoneet teille koko ajan, että teillä on todellisuudessa lähemmäs kahdeksan aistia kuin viisi. Chakrojen lisäksi, teillä ei ole tyypillisesti mitään ajatusta siitä, miten liikutatte energiaa fyysiseen kehoonne ja sen sisällä. Alatte oppia, miten tämä erotetaan ja miten sitä käytetään, sillä opitte kantamaan enemmän valoa sisällänne. Myös näkökykynne muuttuu. Näkyvä valo on vain erittäin pieni osa sähkömagneettiasteikkoa, ja alatte kyetä näkemään laajemman vaihteluvälin. Monet ihmiset alkavat myös kuulla ulottuvuuksienvälisesti, ja jotkut ovat hyvin huolissaan äänistä, joita kuulette.

Alatte ehkä tuntea magnetismia toisista todellisuusulottuvuuksistanne. Tämä ei ole kolmas, neljäs ja viides kollektiiviulottuvuus, vaan ihmisten moniulotteisuutta, joilla on 11 eri kokemusta kerralla. Näitä ulottuvuuksia erottaa magneettinen energiaseinä, ja alatte tällä hetkellä kyetä tuntemaan noiden seinien läpi. Sydämen magnetismi kulkee noiden seinien läpi uskomatonta vauhtia, kun ne alkavat hajota, mikä synnyttää monia mahdollisuuksia.

Erillisyyden menettäminen

Ymmärtäkää, rakkaat ystävät, että elätte epätäydellisellä planeetalla, joten teidän on täytynyt kätkeä täydellisyytenne kaikkiin 11 ulottuvuuteen. Tuo erillisyys antoi teille tilaisuuden teeskennellä olevanne ihminen ja erillään toisistanne. Kun ihmiset tuntevat näiden seinien häviävän ja yhteys toisiin tulee voimakkaammaksi, se aiheuttaa paljon pelkoa, koska he tuntevat menettävänsä identiteettinsä ja ainutlaatuisuutensa. Tämä saa monet käyttäytymään riehakkaasti, kun he yrittävät pitää kiinni totuuksistaan samalla tavalla kuin kolmannessa ulottuvuudessa.

Olkaa kärsivällisiä, rakkaat ystävät. Tietäkää, ettei ole oikeaa tai väärää, sillä tämä evoluutio kuljettaa valokehoon niin monet, kuin haluavat mennä. Tässä ei ole kyse tuomitsemisesta – kyse ei ole niiden jättämisestä taakse, jotka ovat liian hitaita tai jotka eivät ole riittävän hyviä menemään seuraavalle tasolle. Kaikilla on tuo tilaisuus, vaikka jotkut jäävät taakse ja päättävät yksinkertaisesti olla siirtymättä. Älkää tuomitko heitä ja tietäkää, että he ovat myös osa teitä ja auttavat järjestämään ne tikapuut, joita tarvitaan avautuaksenne tuohon seuraavaan todellisuusulottuvuuteen. Rakkaat ystävät, olette päässeet viidenteen ulottuvuuteen. Nyt pyydämme, että alatte päästää irti täysin niistä kolmannen ulottuvuuden asioista, jotka pidättelevät joskus kaikkia ihmisiä.

Voimaantuneen yhteiskunnan luominen

Uskomusjärjestelmät alkavat hävitä yksilöllisten uskomusten edestä. Sen sijaan, että näette asiat oikeana tai vääränä, ylhäällä tai alhaalla, hyvänä tai huonona ja rakkautena tai pelkona, alkakaa käyttää erottelukykyä. Ottakaa vain se, mikä on teitä varten tällä hetkellä, tuomitsematta, että jokin toinen on huono. Etsikää hyvää kaikesta. Heijastakaa valoa toisiinne, koska niin voimaannutatte itseänne, rakkaat ystävät. Kun voimaannutatte ihmisiä ympärillänne, olette yhtäkkiä voimaantuneessa yhteiskunnassa. Ikään kuin toimisitte Mu'n päivinä, jolloin teillä oli avoimet sydämet ja yhteydet toisiinne.

Planeetalla on tällä hetkellä hyvin monia, jotka kantavat tätä valtavaa tilaisuutta empatiaan. Empaatteja on täällä suurina määrinä. Monet teistä ovat olleet piilossa ja ymmärrettävästi niin, koska on erittäin vaikeaa olla niin korkeaa värähtelyä hyvin matalalla värähtelevällä planeetalla. Tuo korkea värähtely vetää kaikkea itseensä, ja olette vaikuttaneet enemmän, kuin tiedätte, kunnes palaatte Kotiin. Olemme uskomattoman ylpeitä teistä. Odottakaa innolla, mitä on tulossa, rakkaat ystävät, sillä siinä ei ole surua, mitä tapahtuu. Sanomme sen jälleen: odottakaa vain, kunnes näette, mitä tulee.

Olette ansainneet tienne korkeampaan värähtelyyn ottamalla askelia, joita ei ole koskaan ennen otettu missään. Ympäri universumia on enemmän kaltaisianne pelejä, kuin järjestelmissänne on numeroita sen laskemiseen. Kun ajattelette sitä, kenties voitte ymmärtää, miksi teitä kunnioitetaan niin uskomattomasti. Astutte eteenpäin. Kyllä, se on vaikeaa ja tuskallista toisinaan. Joskus se merkitsee, että teidän täytyy elää karulla planeetalla voidaksenne herättää kaikki siirtymään sitä kohti, vaikka ette koskaan kaikki usko samoja asioita. On miljoona tietä kotiin, rakkaat ystävät, joten älkää ajatelko, että ainoastaan yksi uskomus tai uskomusjärjestelmä vie teidät sinne. Ne jotka katsovat ykseystietoisuutta kohti, pystyvät vaikuttamaan eniten siihen, mitä koette.

Pyydämme teitä rakastamaan toisianne ehdottomasti. Tietäkää, että riippumatta siitä, millä puolella luulette olevanne, tosiasiassa olette kaikki tässä yhdessä. Astukaa uuteen valoon ja ottakaa paikkanne E-perheessä maaplaneetalla, koska tässä on nyt kyse voimaantumisesta (suom. huom. englannin kielen sana "voimaantua" alkaa e:llä). Etsikää tapoja voimaannuttaa ympärillänne olevia kaikin mahdollisin tavoin. Uskaltakaa astua esiin, astua pois piilosta, koska nyt on myös teidän äänenne aika kuulua. Kyse ei ole siitä, kuka pystyy huutamaan kovimmalla äänellä, vaan niistä jotka pystyvät eniten harmoniassa ympärillään olevien kanssa.

Olette matkustaneet pitkän matkan, rakkaat ystävät, ja joidenkin teidän henki on jokseenkin väsynyt. Olette tehneet kovasti töitä ja panostaneet kovasti tähän suureen vapaan valinnan planeettakokeiluun. Tietäkää, että te ette ole enää ainoa vapaan valinnan planeetta, sillä on muita, jotka ovat alkaneet kopioida niitä ihmeitä, joita tapahtuu täällä nyt. Olette jo voittaneet pelin, ja se on kaunista.

Nauttikaa tästä matkasta aina, kun voitte, löytäkää sisäinen valo ja heijastakaa sitä. Käyttäkää tuota valoa ymmärtääksenne ja luottaaksenne, että olette todellakin ensin henki. Olette ansainneet paikkanne olla täällä, ja olemme uskomattoman ylpeitä teistä, rakkaat ystävät. Antakaa tämän kauniin magneettienergia-aallon herättää sydämenne korkeista korkeimpaan. Tietäkää ennen kaikkea, että teitä rakastetaan. Suuresti kunnioittaen tervehdin teitä tällä tavalla ja pyydän teitä vain kohtelemaan toisianne suuresti arvostaen. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen ja pelatkaa tätä peliä hyvin yhteen.

Olen Sydämen tiedemies.

AMOR MENEE TÖIHIN

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Ajanpitäjä.

Olen tullut tänään tuomaan teille seuraavan tarinan Amorista. Oli kaunista yhteyttä, ja vaikka oltiin selvästi kolmannen ulottuvuuden todellisuudessa, hän työskenteli ensimmäisen ulottuvuuden ykseystietoisuuspiirteiden kanssa. Tänään viemme teidät tuohon ykseyteen ja autamme näkemään Amorin, kun hän yltää seuraavaan elämänvaiheeseensa Lemuriassa.

Tänään löydämme Amorin etsimästä tarkoitustaan. Hän oli tehnyt monia harjoituksia ja tavannut paljon ihmisiä ideoiden saamiseksi. Amor meni isänsä luo, joka oli korkeassa asemassa paikassa, jota kutsuisitte Mu'n hallitukseksi. Lemurian hallitus oli hyvin erilainen kuin teidän kokemuksenne tänä päivänä. Hallituksen virkamiesten ei ollut tarkoitus olla maailmanjohtajia – heidän oli tarkoitus olla vain palvelijoita, ja heillä oli tietyt työtavat, joita noudatettaisiin. Hallituksessa ei ollut lainkaan tuomitsemista. Hallituksessa oleminen salli Amorin isän tulla hyvin tutuksi käytäntöjen kanssa, ja hän kertoi Amorille vähän, millaista olisi siirtyä tähän prosessiin.

Intohimo on avain

Ja hänen isänsä sanoi: "Amor, yksi tärkeimmistä asioista ollessaan jonkinlaisessa palveluksessa on yhdistää se myös omaan intohimoonsa. Poika, jos löydät jotain, minkä tekemistä rakastat, et tee päivääkään työtä elämässäsi. Sinulla on hauskaa siinä, mitä teet, ja se on uskomattoman tärkeää. Mutta Amor, tämän lisäksi haluan auttaa sinua ymmärtämään erään tärkeän tavan, joka on kehittynyt monien sukupolvien saatossa täällä Mu'ssa. Se on tapa olla työpaikassa vain kolme vuotta. Pyydämme sinua tekemään saman, mitä teemme täällä Mu'n hallituksessa. Ja se on yksinkertaisesti, että teemme parhaamme työssä niin kauan, kun meillä on hauskaa. Karkeasti ottaen joka kolmas vuosi vaihdamme tehtävää. Mutta jos lähdet tuosta tehtävästä vuodeksi ja palaat sen jälkeen, palaat eri perspektiivin kera. Niinpä tämä on yksi tärkeimmistä tavoista, jonka haluan sinun muistavan, kun valitset tätä elämäsi seuraavaa inkarnaatiota. Tätä seuraavaa lemurialaisena olemisen vaihetta. Ymmärrä, ettei mikään ole ikuista. Jos tarkastelet sitä kolmen vuoden matkana, voit lähestyä sitä korkeimman potentiaalin kera."

Kun Amor katseli ympärille, hän näki, mitä jotkut hänen ystävänsä ja opettajansa tekivät. Silloin Amor päätti, että hän haluaa tulla parantajaksi. Mutta tietysti noina aikoina ei ollut opistoja, koska niitä ei tarvittu. Ihmiset oppivat kokemuksen kautta, joten niin Amor teki. Hän otti ensimmäisen työpaikkansa palkattomana oppipoikana ns. parantumispaikassa.

Noina päivinä oli nuortumistemppeleitä, rakkaat ystävät. Työskenneltiin kristallien kanssa eri tavoin. Se oli kiehtovaa, koska voitiin mennä näihin kristallisiin nuortumistemppeleihin noin joka kolmas vuosi ja viettää siellä päivästä kolmeen päivään. Nämä olivat kauniita paikkoja, jotka olivat reunustettuja kristalleilla, ja sädehtivää valoa taittui kaikkialta. Oli hämmästyttävää vain katsella ja olla tuossa energiassa. Ja kun puhui, sanat värähtelivät näiden kristallien läpi ja heijastuivat takaisin eri tavalla. Tänä nuorentumisaikana oppi, koska voi nähdä itsensä oikeasti. Oli oltava tarkkana siinä, mitä puhui, koska se juurtuisi itseen.

Amor piti siitä, että se oli suuri muutos- ja kasvupaikka. Hän halusi työskennellä terapeuttina ja auttaa ihmisiä valmistautumaan näihin nuortumistemppeleihin ja ymmärtämään, millaista työtä he tekisivät. Hän antaisi heille suuntaviivoja, miten he voisivat saada eniten kokemuksestaan.

Pelko on ikääntymisprosessin perusta

Amor sai tavata monia ihmisiä aloitettuaan työnsä. Ensin muutos oli hänestä vaikea, koska hän oli tottunut olemaan vapaa koko ajan, odottaen vain hauskan pitämistä ja ajan viettämistä ystäviensä kanssa. Hän nautti siitä, että oli jonkin tarkoitus, ja hän rakasti tuota ensimmäistä työpaikkaa. Amor oppi paljon ihmisiltä, jotka työskentelivät siellä. He opettivat hänelle, miten opetetaan ja voimaannutetaan ihmisiä ottamatta heidän voimaansa. Amor oppi, miten saadaan ihmiset rentoutumaan ja saamaan eniten irti kokemuksestaan, kun he menivät näihin nuortumistemppeleihin.

Näihin paikkoihin liittyi myös monia erilaisia parannusmuotoja, koska kehot olivat hyvin tiheitä tuolloin, aivan kuten nyt. Aika ajoin oli fyysisiä sairauksia, mutta oli myös erilaisia tapoja käsitellä niitä värähtelyperspektiivistä. Amor alkoi oppia ja ymmärtää paljon tästä työstä, ja hän havaitsi itsellään olevan luontainen kyky heijastaa ihmisten energiaa niin, että hän pystyi auttamaan nämä näkemään itsensä.

Yhtenä päivänä Amor kysyi yhdeltä opettajistaan: "Mitä parantaminen on? Mitä tarkkaan ottaen teemme, kun parannamme toisen ihmisen?" Hänen tutorinsa nauroi hysteerisesti. "Ei, Amor. Kukaan ei paranna ketään. Se on mahdotonta. Parantamisen täytyy aina tulla sisältä, joten tehtäväsi on heijastaa ihmisiä. Autat heitä näkemään toisensa eri tavalla, jotta he voivat oppia parantamaan itsensä. Sitä parantaja todellisuudessa on – sellainen joka luo tilan toisille, jotta he parantavat itsensä."

Vaikka ikääntymistä ei pidetä sairautena ja keskimääräinen elinkaari oli Lemuriassa noin 300 vuotta, oli aikoja, jolloin ihmiset menivät näihin nuortumistemppeleihin ilman kunnon ohjeita tai fokusoitunutta mieltä, ja he päästivät pelon sisään. Silloin he ikääntyivät, koska pelko on todellisuudessa ikääntymisprosessin perusta ihmismuodossa. Noissa temppeleissä säteilevät kristallit poimivat sen, mitä puhuttiin tai pidettiin ajatuksissa, ja heijastivat sen takaisin kehoon erilaisena värähtelyharmoniana. Tämä sallii puhdistumisen kaikesta, mikä ei ole todellisen "sinun" mukaista, koska kaksi värähtelyä ei voi olla samassa paikassa.

Amor rakastui nopeasti työhönsä. Hän tunsi olevansa todella omassa intohimossaan ja ajatteli usein isänsä sanoja. Hänen tutorinsa olivat tyytyväisiä saadessaan niin intohimoisen oppilaan, ja he pysyttelivät etäämmällä ja antoivat hänen tehdä monia päätöksiä. Yksi tutoreista kertoi, että he katselisivat häntä: "Olemme olkapääsi takana ja autamme sinua ainakin ensimmäisen vuoden matkoillasi täällä. Työskenneltyäsi vuoden täällä päästämme sinut omilleen. Lisäksi pyydämme sinua olemaan myös luova ja keksimään itse ideoita siitä, miten voisit parantaa, mitä olemme opettaneet sinulle. Tämä on upein asia, jonka opettaja voi tehdä. Ei ainoastaan opettaa, mitä tietää, vaan myös kannustaa menemään sen yli ja tuomaan osan itseään työhönsä."

Amor oli hyvin innoissaan ja ilmestyi joka aamu varhain töihin. Saatuaan työnsä valmiiksi kaikkien kanssa, hän siivosi joka päivä nuortumistemppelit, vaikkei se ei kuulunut hänen tehtäviinsä. Hän halusi vain olla siellä osana ihmettä ja tietysti oppia mahdollisimman paljon. Kyse ei ole niinkään teknologiasta, rakkaat ystävät, koska kristallienergia ja temppeleitä reunustavat kristallit tekivät kaiken työn. Se oli hyvin luonnollinen prosessi, kun kristalleilla on kivikunnan korkein värähtely. Ne pystyivät heijastamaan eläinkunnan korkeinta värähtelyä ja auttoivat kehon jokaista solua asettumaan takaisin puumerkkivärähtelyynsä. Tätä prosessia kutsuttiin "induktioksi", ja Amorin oli opittava kontrolloimaan ajatuksiaan, koska nämä temppelit olivat aito viidennen ulottuvuuden tila. Kaikki mikä oli sydämen ja mielen välisessä tasapainossa tässä tilassa, ilmentyi todellisuuteen hyvin nopeasti, joten Amor opetteli hallitsemaan ajatuksensa.

Pian Amor palasi kotiin vierailulle, eikä hän malttanut odottaa, että saisi kertoa isälleen, mitä oli oppinut. Hän sanoi: "Isä, olen niin tyytyväinen tähän, että voisin tehdä sitä ikuisesti." Hänen isänsä sanoi: "Muista, Amor, tapana on kolme vuotta, sillä sinulla on paljon koettavaa. Rakas poikani, keräät monia asioita matkasi varrella. Älä pidä mitään niistä hyvänä tai huonona. Älä tuomitse polkuasi. Astu vain eteenpäin ja salli asioiden tapahtua ja henkesi johtaa sinua korkeimpaan kokemuspotentiaaliin lemurialaisena."

Amor vastasi: "Isä, tehtäväni on opastaa ihmisiä aina, kun voin. Kenties jonain päivänä minusta tulee Lemurian opas, vaikka tiedän, että minun täytyy tehdä työtä siihen jossain kohtaa. Se merkitsee monien eri menettelytapatasojen läpikäyntiä, opiskelua ja opettamista eri tavoin, mutta se on yksi unelmani." Hänen isänsä sanoi: "Kolme vuotta, Amor. Seuraa sitä kolme vuotta. Pidä tauko ja päätä sitten, minne haluat mennä. Älä lukitse itseäsi mihinkään pitkäaikaiseen tavoitteeseen, koska sinulla on paljon koettavaa 300 vuotesi aikana tässä kehossa. Hyvin monia asioita voi tapahtua. Hyvin monet eri aspektiisi voivat toteutua tässä. Nämä ovat jännittäviä aikoja sinulle – varmista, että nautit joka hetkestä, myös niistä, joita sanoisit virheiksi."

Amor hämmentyi vähän tästä. Hän kiitti vain isäänsä ja meni matkoihinsa. Painittuaan asian kanssa pari päivää, hän toi asian esiin yhden tutorinsa kanssa, joka opetti hänelle työskentelyä nuortumistemppeleissä. Amor sanoi: "Mitä jos teen virheen? Mitä jos kerron jollekin väärän asian? Mitä jos otan jonkun voiman jollain tapaa, enkä voimaannutakaan häntä?" Ja tutor nauroi taas rakastavasti ja sanoi: "No, Amor, siitä syystä tarkkailemme työtäsi ja varmistamme, että nämä ihmiset ovat harmoniassa, kun he astuvat tähän kokemukseen, jotteivät he epäharmonisoi itseään. Ja lisäksi, ne mitä pidät mahdollisina virheitä, eivät aina ole virheitä. Kun astut tähän työhön ja olet palveluksessa, alat saada kanavointeja alkaessasi avautua hengelle, itsellesi. Se vaatii aikaa ja harjoittelua, mutta se vaatii myös luottamusta, että kykenee tuomaan tuon energian lävitseen ja antamaan sen toiselle ihmiselle sanana tai lauseena.

"Älä unohda pitää sydäntäsi avoimena, Amor. Harjoittele metamorfista kuortasi ja avaa se joka tilaisuudessa, koska nämä ihmiset ovat tavatessanne joskus peloissaan. Joskus he odottavat innolla nuortumistemppeleihin menemistä, mutta toisilla kerroilla he eivät tiedä, mitä odottaa. Sinä voit pitää sydämen avoimena, ja se riittää, rakas Amor. Jos teet virheen väittäen, että olet ihminen, näin on, koska olet. Et ole tekemässä kaikkien kokemuksesta täydellistä. Olet auttamassa heitä niin paljon, kuin voit, luomalla turvallisen tilan jollekin kokea nuortumistemppelin ja parantaa itsensä, jos hän niin valitsee. Jos hän lähtee kolmen päivän päästä pois nostamatta värähtelyään, se ei ole sinun vastuusi, vaan hänen, joten pidä se mielessä. Vain he voivat parantaa itsensä, ja jotkut heistä päättävät olla tekemättä sitä. Monet voivat mennä sinne pelkästään, koska se on tapana. Kenties jotkut päättävät olla päästämättä irti asioista, jotka tuovat heille sairautta. Se ei ole oikein tai väärin. Sinun tehtäväsi ei ole tuomita, vaan toteuttaa korkein potentiaali, johon pystyt."

Amorista tuli innostuneempi joka päivä, kun hän työskenteli siellä, eikä hän voinut kuvitella mitenkään lähtemistä kolmen vuoden kuluttua. Jo parin kuukauden päästä hän alkoi puhjeta työssään kukkaan upeaksi parantajaksi ja opettajaksi. Ihmiset pystyivät heijastamaan oman energiansa Amorin silmiin. Oli hämmästyttävää katsella Amorin kokemusta ja niitä kauniita energioita, joiden kanssa hänellä oli tilaisuus työskennellä. Amor alkoi kasvaa noina aikoina.

Hän jakoi tuon energian isänsä kanssa, joka alkoi työskennellä eri energioiden kanssa. Amor näki isänsä saavuttavan kolmannen vuotensa omassa asemassaan. Vaikka oli hyvin arvostettu, hänen isänsä teki juuri niin, kuin sanoi, ja lähti tuosta asemasta vuodeksi. Amorin isä otti koulutusta sellaisessa, mitä hän ei ollut koskaan ennen tehnyt. Vaikka häntä kaivattiin, hän oli täyden vuoden poissa. Tuona aikana hän oppi täysin uuden palvelupiirteen, uuden tavan tehdä asioita. Vuoden päästä hän palasi samaan asemaan, sillä sitä pidettiin avoimena hänelle. Ihmiset tekivät tilaa, ja hänet toivotettiin kovasti tervetulleeksi. Hänellä oli tuore asenne ja täysin eri perspektiivi, hän otti elämän vakavasti. Tuona päivänä kaikki oli hyvin Lemuriassa.

Rakkaat ystävät, olette pääsemässä lähelle noita Amorin aikoja. Olette palaamassa noihin kauniisiin Lemurian päiviin tällä hetkellä. Sydämemme alkaa avautua ja alatte tuntea toisenne eri tavoin, ja rakastamme sitä. Amor olisi hyvin ylpeä kaikista teistä.

Espavo, rakkaat ystävät. Olen Ajanpitäjä.

HARMONIA VS. VOIMANKÄYTTÖ

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Merlia, ja liityn seuraanne tänään hyvin ylpeänä. Katselemme epäuskoisena sitä kauneutta, jota olette luoneet tänne. Liikutte rakkaudennopeudella, joka on merkittävästi suurempi kuin valonnopeus. Tulevaisuudessanne on mahdollisuuksia alkaa muuttua ja tulla takaisin yhteen ihmisinä. Olette nähneet planeetallanne feminiinivoiman uskomattoman nousun sekä muutosta naisääneen luottamista kohti. Tämä on avannut kaikille tilaisuuden nähdä asiat eri perspektiivistä ja tehdä valintoja tietoisesti uskomusjärjestelmien tai entisten ajattelutapojen sijasta.

Yksi asia johon haluaisimme viedä huomionne tässä, on, että kun feminiinisyys jatkaa nousemista maaplaneetalla, minkä se tekee, on harmoniaa voimankäytön sijasta. Se merkitsee, että käytätte voimaa täysin eri tavalla, määrätietoisen vallan sijasta. Kun mukaudutte viidennen ulottuvuuden ominaisuuksiin, huomaatte, että aito voima tulee harmonisoitumisesta. Yksi haaste on, että jos feminiinisyys nousee hyvin nopeasti, saattaa tulla takaisku. Vaikka se voidaan välttää, siihen suuntaan ollaan menossa nyt. Voitte kaikki ottaa vastuun siitä riippumatta, missä kohdassa olette elämässänne ja oletteko maskuliini- vai feminiinikehossa. Feminiinisyys nousee kaikissa.

Te joilla on jo paljon feminiinienergiaa, tehkää tilaa maskuliinisuuden yhdistymiselle ja tasapainottumiselle, millä voi olla merkittävä vaikutus kaikkiin teihin. Tämän tyyppinen asia voi auttaa sen takaiskun välttämisessä, joka heilauttaa hurjasti ihmiskehityksen heiluria. Äärirajalle menemisen sijasta voitte tehdä lempeämmän ja helpomman ja perimmiltään paljon tasaisemman liikkeen.

Epätäydellisyyden kauneus

Näin asiat tehtiin Lemuriassa, joten pyydämme teitä kaikkia tekemään tilaa sen tapahtumiselle. Te joilla on ollut paljon maskuliinienergiaa – olette sitten mies tai nainen nyt – tehkää tilaa nousevalle feminiinisyydelle, koska se on merkittävää ja auttaa monien ovien avaamisessa. Se auttaa teitä nostamaan odotuksianne, unelmianne ja visioitanne ja alkamaan ymmärtää, että se minkä havaitsette, on vain hyvin pieni osa todellisuutta. Näette pian, että puutteet ovat itse asiassa kauneutenne perusta. Pitäkää se mielessä, rakkaat ystävät, ja etsikää kauneutta kaikkialta. Kun löydätte kauneutta, löydätte hyvin harvoin ns. täydellisyyttä, koska itse asiassa puutteet luovat kauneuden maaplaneetalla.

Miten siis aletaan muuttua ja nähdä oma kauneutensa? Löytäkää ensin kauneutta sen joka aspektissa, mitä näette ympärillänne. Joka kerta kun katsotte jotain, nähkää sen kauneus, mitä ikinä se onkin – ikkunasta tuleva valo, kukkivat kukat tai väriä muuttavat puut tai ihminen joka hymyilee teille. Mitä ikinä tuo kauneus onkin, ottakaa se omaksenne ja sallikaa sen täyttää teidät tuossa hetkessä. Voitte maadoittaa tuon valon tai energian pelkästään avautumalla sille ja tietämällä, että voimanne ei ole voimankäyttöä, vaan harmoniaa.

Pään ja sydämen sähkömagnetismi

Se on viidennen ulottuvuuden uusi tapa – kyky kommunikoida eri tavoin, ei vain päästä, vaan myös sydämestä. Ymmärtäkää, että pää on sähköinen ja sydän magneettinen, vaikka kumpikin on osa samaa aaltoa. Se on magneettinen, jos mitataan yhteen suuntaan, mutta sähköinen, jos mitataan kohtisuoraan. Kun feminiinisyys nousee maaplaneetalla, lisäätte sydänenergian käyttöä ja yhdistätte sen ajatustenne kanssa täysin uudella tavalla. Näitä asioita tapahtuu, kun ne harmonisoituvat tällä hetkellä. Ensi vuoden loppua kohti näette merkittäviä muutoksia ja tilaisuuksia jokaiselle teistä astua voimaan/valtaan uudella tavalla. Paljon tästä liittyy nousevaan feminiinienergiaan, joka tulee todelliseen voimatasapainoon. Kyllä, näette monien naisten siirtyvän valta-asemaan hallituksessa. Näette, että paljon feminiinienergiaa löytää täysin uuden ilmaisun myös maskuliinimuodossa.

Jatkakaa upeaa työtä. Tietäkää, että te ette ole koskaan yksin, ja arvostaisimme sitä, jos lakkaisitte yrittämästä niin kovasti. Nauttikaa tästä matkasta, rakkaat ystävät. Suuresti kunnioittaen tervehdimme teitä tällä tavalla, sillä lopultakin kuulette minut nyt. Kerromme teille kolme yksinkertaista muistutusta: kohdelkaa toisianne arvostaen, hoivatkaa tosianne aina tilaisuuden tullen ja pelatkaa hyvin yhteen.

Olen Merlia. Tulkaa joskus katsomaan minua.

Espavo.

Ryhmä

Sana "espavo" on varhaislemurialainen tervehdys: "Kiitos, että otat oman voimasi."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.