NELJÄN VUODEN KIERTOTIEN LOPPUMINEN

Kirjoittanut John Ross (freedom4humanity.wordpress.com)

21.12.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänään on talvipäivänseisaus täällä Kanadassa. Tuo ajanhetki jolloin aurinko on tullut ja mennyt jo muutama tunti sitten, joten talvemme on alkanut ja nyt päivät pitenevät ja pitenevät.

Aloitin henkisen matkani yli vuosikymmen sitten ja odotin elämää muuttavan muutoksen tapahtuvan talvipäivänseisauksessa 2012, neljä vuotta sitten, mutta pimeys kaappasi ihmiskunnan yhteisen aikajanan rikollisia ja pahasuopia menetelmiä käyttäen ja on vienyt koko ihmiskunnan kiertotielle, joka on kestänyt neljä vuotta, eikä näy mitään merkkejä sen loppumisesta vähiin aikoihin.

Ulkonäkö voi pettää ja näin on erityisesti tällä hetkellä, kun Trump ja hänen narsistinen pimeysmuotonsa riehuu ja kontrolloitu media teeskentelee, että kaikki on niin, kuin pitäisi. Mutta älä ole huijattavissa – tämä neljän vuoden kiertotie loppuu kohta!

Elämäni on keskittynyt yksinomaan aikajanamuutoksen synnyttämiseen koko ihmiskunnalle – siirtyminen aikajanaan joka perustuu valoon, minkä piti tapahtua neljä vuotta sitten. Ymmärrettyäni silloin, että vaaleilla valitsematon salainen maailmanhallitus esti tuollaisen muutoksen, tähtäimessäni on ollut riisua pois heidän valtansa, jotta valoon perustuvan muutoksen sallitaan tapahtua luonnollisesti. Tämä työ on kuluttanut minua ja ollut ainoa fokukseni, ja kaikki missä ei ole ollut kyse tästä työstä, on hävinnyt pois. Avioliitto, ura, monet ystävät, harrastukset … kaikki haihtui pois, kun fokukseni kapeni ja tähtäsi laserintarkasti uuteen, valoon perustuvaan aikajanaan.

Noin kuukausi sitten alkoi tulla informaatiota, että ihmiskunta on ratkaisevassa ajassa, ja fokukseni kapeni vielä lisää. Päätin jäädä kotiin juhlapyhien ajaksi, jotta voisin omistautua 100%:sti tähän työhön. Joulukuun 1. päivä alkoi uusi vaihe, kun ystäväni Katelon alkoi avata jumalaista lahjaansa ihmiskunnalle – ääniavaimia. Nämä kuulumattomat ääniavaimet annettiin hänen vastuulleen siltä varalta, että nykyinen kiertotie tulisi, ja sattumalta hän avasi ensimmäisen avaimen 1.12. – kuin omassa joulukalenterissaan.

Nämä ääniavaimet tuovat rakkautta ja valoa kaikille, mutta myös, kenties erityisesti, ne hyökkäävät pimeyden matriisiin. Nämä ääniavaimet hyökkäävät kaksinaisuus- ja niukkuusharhaan, joka on sallinut pimeyden aikajanan jatkaa toimintaansa neljä vuotta umpeutumisaikansa jälkeen.

Pimeys reagoi, kuten voisi olettaa, ja heittää kaikella, mitä sillä on, yrittäen suistaa raiteiltaan ääniavaimet. Melkein joka yö Katelonin kimppuun hyökätään ja tapaamme internetin välityksellä joka aamu verraten muistiinpanojamme. Minun roolini on suojella Katelonia ja asettaa kosminen laki uudestaan hänen kenttäänsä, puhdistamalla siitä kaiken pimeyden sekaantumisen ja näin palauttamalla hänen kenttänsä täysivaltaisuuteen, jotta hän voi jatkaa lahjansa tuomista ihmiskunnalle ja avata uuden ääniavaimen joka päivä. Jokainen avain on erilainen, jokainen avain on ainutlaatuinen ja jokainen avain jatkaa toimintaansa, kun uusin avain yhdistyy siihen. Yhdessä niistä tulee voimakkaampia ja voimakkaampia päivästä päivään. Tänään oli 21. ääniavaimen vuoro ja Katelonin ohjeena on avata uusi avain joka päivä, kunnes valoon perustuva muutos tapahtuu.

Jännittävää työtä meille kummallekin.

Kun vaihdetaan aikajanaa, joka on miljardien ihmisten yhteinen, sitä ei tehdä yksin. Tuhansia ympäri maailmaa osallistuu tähän työhön. Yleisesti tunnettuja ihmisiä, kuten Venäjän Vladimir Putin ja USA:n Bernie Sanders, ja tuhansia vähemmän tunnettuja ihmisiä. Sisäinen jumaluutemme opastaa meitä kaikkia, ja yhdessä mahtavana voimana teemme muutoksen, jota kukaan ei ole koskaan kokenut. Yhdessä teemme tämän muutoksen, jota katsellaan ympäri universumia, ja läheltä katsovat tuhannet maan ulkopuoliset avaruusalukset taivaallamme … kaikki tukevat ja kannustavat meitä.

Osallistuminen sellaisena, jolla on "jalat maassa", tukien Katelonia, jolla on ainutlaatuinen lahja ihmiskunnalle, on suuri etuoikeus.

Jokainen teistä joka lukee tätä, antaa myös oman panoksensa.

Pian pimeyden neljän vuoden kiertotie loppuu. Loppukoon pian. Loppukoon saumattomasti. Loppukoon kaikkien eduksi.

Vapaus ihmiskunnalle …

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.